Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Oké, elengedtük. De milyen teljesítményt nyújtott Pepe a Barca kapujában? Ő nem nálunk lett nagy kapus! Lásd Rüstüt! Nekem az egyik kedvenc kapusom volt amikor hozzánk került, és vitathatatlanul akkor az egyik legjobb formában játszó játékos a maga posztján. És mi történt vele? Egyszerűen nem érezte a kaput a Camp Nou-ban, nem érezte a pályát. Egy kapus nem úgy van, mint egy mezőnyjátékos, hogy felmegyek a pályára és játszom! Meg kell szokni egy adott közeget, egy adott fekvést, mindent. Érezni kell a kaput. Nálunk VV kiválóan érzi. Persze vannak bakijai, de annak idején Grosics Gyulabácsi is kapott potyát!!! Sőt Lev Jasin is.Kluivertinho írta:Nagy részben egyetértek veled. Reinát én is sajnálom, hogy elengedtük.Léfe írta:Nem használhatatlan kapus, de a nagy vezető europai klubboknak mind jobb kapusai vannak. Nekünk pl. Reina sem kellett.
Nagy részben egyetértek veled. Reinát én is sajnálom, hogy elengedtük.Léfe írta:Nem használhatatlan kapus, de a nagy vezető europai klubboknak mind jobb kapusai vannak. Nekünk pl. Reina sem kellett.
Tízmilliókat nem látok. De figyelembe véve, hogy Valdes állítólag elég aberáltan magas összeget kér az új szerződésre, így már elgondolkodnék... Biztos, hogy találni elérhető áron jó kapust.Sanama írta:
És kit akartok megvetetni?
És kit akartok megvetetni?gekkodan írta:Igen.faithnomore írta:de most őszintén válaszoljanak azok, akik VV-t szidják:
komolyan azt várjátok hogy tizenmilliókért vegyen kapust a vezetőség nyáron???
én csak azoktól kérdezem akik ilyeneket írnak hogy szégyen, hogy a barca kapusa, nem ilyen szintű....Kluivertinho írta:Én inkább csak kritizáltam.faithnomore írta:de most őszintén válaszoljanak azok, akik VV-t szidják:
"Egy kritikus azért kritizál, mert jót akar" - Réz András
Szerintem senki nem várja, hogy "tizenmilliókért" kapust igazoljunk, sőt én egy szóval sem említettem, hogy vegyünk új hálóőrt.
Tim írta:Akkor most kezdd el felsorolni a Barca kapusait,kb 10 évre visszamenőleg és mondd meg kit tartottál "megbízhatónak".marci6p írta:Nem is értem, hogy emberek itt miért védik VV-t?
Hibázott, most is meg sokszor is, a vezetőknek kellene észrevenni, hogy nem barca szintü a teljesítménye. És az én meglátásom szerint az 1-1 elleni szituációk is olyanok, mint a 11-es, csak elrontani lehet védeni nem. A betis ellen sem védett nagyot, csak eltökölte a csatár, és a, ha a classicon nem drenthe vezeti rá, hanem robben, vagy casillas, akkor az tuti gól!!!!!!!!
Nagy a mellénye VV-nek és nincs igazi verseny a csapatban kapus poszton, már sokat töórengtünk azon, ha kidőlne 6 hónapra(nem kívánom) akkor mi lenne itt?
Ott kezdődik az egész, hogy megbízhatónak kell lennie egy kapusnak, nem kell nagyokat fogni, csak legyen MEGBÍZHATÓ!!!!!!
Kérdezem, Ő az?
Azt pedig nem tartom korrektnek hogy ha valamit kifog,az véletlen,ha nem akkor az meg az ő hibája.
Casillas pedig valószínűleg nem sűrűn vezeti rá a labdát semmilyen kapusra,ugye?
Én inkább csak kritizáltam.faithnomore írta:de most őszintén válaszoljanak azok, akik VV-t szidják:
Ezt én is akartam már irni. Hosszu idő után VV az a kapus aki ott tudott maradni a kezdőcsapatban, a többi kapus nem állta meg a helyét. Pedig nem kis kapusokról van szó.Replay írta:Pontosan.fcbarcelonazsombi írta:Minden kapus hibázik mivel minden kapus ember!
Évekig nem volt ennyire megbizható kapusunk sem, ami alapjaiban okozott komoly gondokat a csapatnak (Vitor Baia, Hesp, Dutruel, Reina, Bonano, Rüstü, Enke).
Nagyon igazságtalan ilyenkor kritizálni.
Pontosan.fcbarcelonazsombi írta:Minden kapus hibázik mivel minden kapus ember!
Akkor most kezdd el felsorolni a Barca kapusait,kb 10 évre visszamenőleg és mondd meg kit tartottál "megbízhatónak".marci6p írta:Nem is értem, hogy emberek itt miért védik VV-t?
Hibázott, most is meg sokszor is, a vezetőknek kellene észrevenni, hogy nem barca szintü a teljesítménye. És az én meglátásom szerint az 1-1 elleni szituációk is olyanok, mint a 11-es, csak elrontani lehet védeni nem. A betis ellen sem védett nagyot, csak eltökölte a csatár, és a, ha a classicon nem drenthe vezeti rá, hanem robben, vagy casillas, akkor az tuti gól!!!!!!!!
Nagy a mellénye VV-nek és nincs igazi verseny a csapatban kapus poszton, már sokat töórengtünk azon, ha kidőlne 6 hónapra(nem kívánom) akkor mi lenne itt?
Ott kezdődik az egész, hogy megbízhatónak kell lennie egy kapusnak, nem kell nagyokat fogni, csak legyen MEGBÍZHATÓ!!!!!!
Kérdezem, Ő az?
abreu írta:Ők se képesek bravurok sorozatára, tegnap pl nemtom láttad-e, Casillas odapasszolta Oliveira elé a ladbát csak abból épp nem lett gól. Kb akkor hiba volt mint tegnap VV-é. Meg a többiek akiket irtál ők se bravuroznak állandóan.Kluivertinho írta: Csak pár nevet mondanék, kíváncsian várom a véleményedet, a cáfolatodat.
Iker Casillas, Gianluigi Buffon, Petr Cech, Edwin van der Sar.
Azt mondod ..zsolinho10 írta:Valdes többet bakizik mint bravúrokat mutat be.
Mint az előbb többen is leírták: mindegyik kapus hibázik. Itt a sorozatos bravúrokról volt szó. Kérlek olvasd el figyelmesen a hozzászólást, mielőtt mást minősítesz.faithnomore írta: már bocs de ez az én véleményem szerint elég hülyeség....
Iker Casillas ősz óta elég gyenge -magához képest és mint már írtuk, ugyanilyen gólpasszt adott tegnap, csak Oliveira nem bírta belőni-
petr Cech-en ment el a Csehek EB-je.........ennyit a nagy bravúrokról....![]()
![]()
Ők se képesek bravurok sorozatára, tegnap pl nemtom láttad-e, Casillas odapasszolta Oliveira elé a ladbát csak abból épp nem lett gól. Kb akkor hiba volt mint tegnap VV-é. Meg a többiek akiket irtál ők se bravuroznak állandóan.Kluivertinho írta: Csak pár nevet mondanék, kíváncsian várom a véleményedet, a cáfolatodat.
Iker Casillas, Gianluigi Buffon, Petr Cech, Edwin van der Sar.