Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
6 éves az eurobarca. boldog szülinapot! nem lehetne 6-os szám a fejlécen? :Slionelmessi19 írta:így van, üzenetek mindenkinek topic.fcjoc írta:iwiw-en az van kiírva hogy ma 6 éves az EuroBarcaigaz ez?!
így van, üzenetek mindenkinek topic.fcjoc írta:iwiw-en az van kiírva hogy ma 6 éves az EuroBarcaigaz ez?!
bár én még akkor nem voltam modi,de kétlem,h lehülyéztek volna, és azt is,h az elmúlt 2-3 évben úgy romlott volna a minőség ,mint a szigorítások előtti időszakban, ami kezd szerencsére normalizálódni.redmiller írta:Belenéztem a moderációs határozatokba és meglepődve tapasztaltam, hogy eljutottatok arra a szintre, amiért 3 éve kemény kritikákat kaptam tőletek. Örömmel látom, hogy ezek szerint még sem voltam olyan hülye... Idősebbek lettetek, változatatok, máskép látjátok a világot és ez így van rendjén.
Ez így nem igaz. 1. és 2. forduló a Numancia és a Racing ellen egymás után és ott sem sikerült győzni.Eurobarca írta: Pep Guardiola fiai a bajnokságban kétszer egymás után nem tudtak győzni, ami igen nagy ritkaságnak számít, sőt idén ilyesmi még nem is következett be.
Csak 2/1,5 = 1,33-szor annyit kell lőnie. Az meg sztem nem reménytelen, de reméljük Eto'o győzColos írta: Pontosan így van, én is ezt akartam mondani. Janko még múlt héten is játszott, és nem sérült meg azóta sem! Neki viszont másfélszer annyi gólt kellene lőnie, mint Eto'o-nak, hogy előtte végezzen, és szerintem az azért nem fog összejönni.
Pontosan így van, én is ezt akartam mondani. Janko még múlt héten is játszott, és nem sérült meg azóta sem! Neki viszont másfélszer annyi gólt kellene lőnie, mint Eto'o-nak, hogy előtte végezzen, és szerintem az azért nem fog összejönni.sasi1 írta:http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=9180Vedad Ibisevic, a Hoffenheim játékosa az aki súlyos sérülést szenvedett, ő 17 meccsen 18 gólt lőtt.........legfõbb riválisa az osztrák bajnokságban 30 gólt szerzett Marc Janko állt elõtte pontszámban, de mivel õ súlyos sérülést szenvedett, ebben az idényben már nem gyarapíthatja a góljai számát..........
Marc Janko nem sérült
Vedad Ibisevic, a Hoffenheim játékosa az aki súlyos sérülést szenvedett, ő 17 meccsen 18 gólt lőtt.........legfõbb riválisa az osztrák bajnokságban 30 gólt szerzett Marc Janko állt elõtte pontszámban, de mivel õ súlyos sérülést szenvedett, ebben az idényben már nem gyarapíthatja a góljai számát..........
látom nem csak nekem tűnt felValbali írta:"ezekből 2-szer győztesként, 1-1 alkalommal pedig vesztesként hagyhatta el a pályát,"
1-1 alkalomnál sztem hiányzik a döntetlen szó.
Te pedig a "Minden más" témakör "Portrék" topikjában írjál egyfbalazs2008 írta:Sziasztok.Oan kérésem lenne, hogy Valdesről rakjatok már fel új képeket,amennyit csak tudtok, mert ő a kedvenc kapusom.Nagyon jó lenne.Előre is kösz.Hajrá BARCA!!
Ha elolvasta a címzett az üzenetet, akkor az elküldött fiókba kerül.Bányász írta:Nem akarok hülyeséget mondani de szerintem akkor tűnik el a kimenődből a PÜ ha a címzett elolvastaAprieto írta:Hali!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy mindenkinél vagy csak nálam akadozik a pü-k küldése?
Ez a honlap hibája vagy egyedi?![]()
Pl. elküldök egy pü-t és az esetek 20%-ában megy csak el azonnal (mérettől függetlenül), általában pedig ott van az üzenetem a kimenő fiókban. Van hogy 5 percet áll ott, de volt már példa arra hogy 15 órát.
Mivel nem láttam még ilyen problémát, ezért most jelezném. Lehet hogy egyedi..
Ha hülyeséget mondtam javítsatok ki.