Victor Valdés
-
- Barça B
tény ,hogy valdes nincs jó formában de nem is tartom olyan világklasszisnak...
ha már mindenki találgat...
fiatalnak:Asenjo
jó kapust meg nehéz találni...nagyon nehéz
nem is tudom sok jó kapus van de abból szinte nem jönne el senki...
aki eljönne talán:Renan(ő nagyon fiatal azért irtam még őt)
de mondom nem tudok olyan világsztár kapust aki eljönne
bár van sok:Buffon,Cech,Reina,Casillas.......
ha már mindenki találgat...
fiatalnak:Asenjo
jó kapust meg nehéz találni...nagyon nehéz
nem is tudom sok jó kapus van de abból szinte nem jönne el senki...
aki eljönne talán:Renan(ő nagyon fiatal azért irtam még őt)
de mondom nem tudok olyan világsztár kapust aki eljönne
bár van sok:Buffon,Cech,Reina,Casillas.......
- Katalán88
- Capitá del Barça
És szerinted eladják Buffont?Kowa írta:Sztem nem kellene 2 kapust igazolni mert az nagyobb pénzkidobás hanem inkább adjuk el aki most van : Valdes;Jorquera;Pinto helyette vegyük meg Buffont és hozzuk fel a b kapusát Oier Olazabált....(nagyon tehetséges kis kapus) és meg is van oldava és világklasszis kapusunk van és egy saját utánpótlás aki játszik a kupába.....
Nah ez kinek tetszik:??

Sztem nem kellene 2 kapust igazolni mert az nagyobb pénzkidobás hanem inkább adjuk el aki most van : Valdes;Jorquera;Pinto helyette vegyük meg Buffont és hozzuk fel a b kapusát Oier Olazabált....(nagyon tehetséges kis kapus) és meg is van oldava és világklasszis kapusunk van és egy saját utánpótlás aki játszik a kupába.....

2 kapust kéne igazolnunk. Egy fiatal tehetségest(aki zsákbamacska) és egy idősebb, megbízhatót. A fiatalt kölcsön adjuk az idősebb meg maradhhatna. Nálam Asenjo a fiatal és Enke az idősebb, de van más jelöltem is, mondjuk fiatalnak az Almerias Diego Lopez v idősnek Palop. És Asenjo meg pár év kölcsön után, már majdnem kész kapusként érkezne vissza, amikor jönne Enkét meg eladnánk és maradna Valdes és Asenjo.
MOSt olvasom Buffon nevét ő az akinek nagyon örülnék de van még it valami Atletico Madrid b-s kapus is az necces de Asenjo is zsákbamacska sztem...
Neuer akivel felvettük a kapcsoltatot róla mi a véleményetek..??
sztem ilyen Ochoa ;akinfejevet már hanyagoljuk .....
Neuer akivel felvettük a kapcsoltatot róla mi a véleményetek..??
sztem ilyen Ochoa ;akinfejevet már hanyagoljuk .....
Én ma Pinto-t raknám a kapuba,Viktor meg gondolkozzon egy kicsit!
Beválhat szerintem!
Beválhat szerintem!
- kicsics
- Jugador del Barça
Nem arról van szó hogy csak a hibáit vesszük észre,de egy ilyen szinten védő kapusnak nem szabadna ennyit hibáznia,ráadasul mindig olyankor hibázik amikor a legjobban kéne hoznia a formajat!
Hiába csinál 2 bravurt ha utánna oda guritja a védőnek a labdát hogy az berugja!
Hülye ez ahogy van sajnos!
Az elmúlt 3-4 meccsen mindegyiken kapott potyagólt!
Hiába csinál 2 bravurt ha utánna oda guritja a védőnek a labdát hogy az berugja!
Hülye ez ahogy van sajnos!
Az elmúlt 3-4 meccsen mindegyiken kapott potyagólt!
- Drukker
- Jugador d'estrella
Ja mint amikor 1. percben bevédta azt a semmi kis lövést.dekor írta:Abreu írta: Sztem páran csak a hibáit veszik észre Valdesnek, és azt nem hogy majdnem ő hozta nekünk a meccsen. Amikor még mentünk 3:2re, voltak elég nagy védései, de ezt kevesen látták biztos. Utolsó 2 gólról meg nem tehet.
Abreu írta: Sztem páran csak a hibáit veszik észre Valdesnek, és azt nem hogy majdnem ő hozta nekünk a meccsen. Amikor még mentünk 3:2re, voltak elég nagy védései, de ezt kevesen látták biztos. Utolsó 2 gólról meg nem tehet.
Azok az alibi bravúrok,amik középre mentek vagy a kapu mellé? Ne nevettes már... Agüero fejesét szépen védte,de semmi több
Azok az alibi bravúrok,amik középre mentek vagy a kapu mellé? Ne nevettes már... Agüero fejesét szépen védte,de semmi több
- mes_que_un_club_
- Jugador del Barça
És ez akkor azt jelenti, hogy ne is akarjunk jobbat?redmiller írta:Jó csapatoknak is jár a pocsék kapus
Nanemár, hogy ennyivel el lehessen rendezni.
A tegnapi meccsen az egész védelem hibázott (nem is tudom mikor kaptunk utoljára 4 gólt egy meccsen), mint ahogy tette azt az utóbbi hetekben, de ez még nem jelenti azt, hogy VV fel van mentve.
Pl. a Lyon ellen is eléggé benézte Juninho szabadrúgását...
Venni kell egy kapust a nyáron. Uff.
- Drukker
- Jugador d'estrella
Én is olvastam. Van benne vmi és nagyon megfogott. Apám mostanában mindig azt mondta hogy amikor kikapunk vagy x-elünk akkor mindig VV-t meg Rafát emlegetem ennek okaként. Este elolvastatom vel hogy vajon miértredmiller írta:Jó csapatoknak is jár a pocsék kapus

Van benne igazság, de sztem azért Valdes közel sem olyan sulyos eset, mint a cikkben emlitett többi kapus. Azért még mindig jobb mint egy Almunia v. egy Robinson.redmiller írta:Jó csapatoknak is jár a pocsék kapus
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- baas11
- Entrenador del Barça
Na igen de egy ennyire gyenge és sokat hibázó védelem mellet ,bármilyen kapus ugyanúgy cidrizik...ez volt a Real-nál is.
Én nem védem Valdest, biztos h van nála jobb kapus is de ez nem mentsége a védelemnek! és júniusig biztos h ő lesz ,addig meg kár ezen vitázni...
Én nem védem Valdest, biztos h van nála jobb kapus is de ez nem mentsége a védelemnek! és júniusig biztos h ő lesz ,addig meg kár ezen vitázni...
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Tegnap is voltak hibái, de sztem összeségében most jó volt, mert bemutatott 4-5 bravúrt is, nyugodtan kikaphatunk volna több góllal is, ha azok nincsenek. Vele sem vagyok teljesen elégedett, de sokkal inkább a 4 ember volt a bűnös, akik előtte áltak.
Ettől klasszis egy kapus, hogy ha a védő hibázik ő akkor is ott van! Egy kiváló védelem mögött a nagyanyám is elkolbászolna! Nem, a kapus igazi szerepe akkor jön el, ha a védelem hibázik!
baas11 írta:Tegnap a komplett védelem és a védekező középpálya sem a Barcába való volt ....persze egy embert könnyebb lecserélni mint egy egész sort !de ez nem biztos h megoldás is egyben,januárig mi kaptuk a legkevesebb gólt ez az ő érdeme is.....azóta meg az egész védelmi mechanizmus kipukkadt Valdessel együtt!Kardi írta:észre vehetnék hogy valdes nem a barcaba való...vagy legalább egy jobbat vennénk!
- don gamper
- Capitá del Barça
Szerintem a jo kapusok nem csak attól jok mert sok ziccert
hárítanak hanem pl:
1:jok a beíveléseknél(v.v. toporog mint kezdő b..i a gőzben)
2: irányítja a védelmet ha kell hátulrol,együtt él a játékkal.
3:felkészül az ellenfélből(pl,hogy Juninho a világ végéről is kapuralő)
4:legalább ugy csinálnak mintha megpróbálnák védeni a lehetetlent is
nemcsak rágóznak fintorognak csípőretett kézzel
SZERINTEM!!!!
hárítanak hanem pl:
1:jok a beíveléseknél(v.v. toporog mint kezdő b..i a gőzben)
2: irányítja a védelmet ha kell hátulrol,együtt él a játékkal.
3:felkészül az ellenfélből(pl,hogy Juninho a világ végéről is kapuralő)
4:legalább ugy csinálnak mintha megpróbálnák védeni a lehetetlent is
nemcsak rágóznak fintorognak csípőretett kézzel
SZERINTEM!!!!
- baas11
- Entrenador del Barça
Tegnap a komplett védelem és a védekező középpálya sem a Barcába való volt ....persze egy embert könnyebb lecserélni mint egy egész sort !de ez nem biztos h megoldás is egyben,januárig mi kaptuk a legkevesebb gólt ez az ő érdeme is.....azóta meg az egész védelmi mechanizmus kipukkadt Valdessel együtt!Kardi írta:észre vehetnék hogy valdes nem a barcaba való...vagy legalább egy jobbat vennénk!
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Nos igen, pedig egy jó kapus minden pénzt megér! Hogy is van a mondás? Végy egy jó kapust! Szerintem igenis megérné áldozni egy jó hálóőrért! Mert így nem húzza a Barca sokáig...szerintem. Ott van pl: Adler! Nagyon ügyes kisgyerek és talán még épeszü áron el is adnák!
- visca el barca
- Presidente del Barça
amugy fránya dolog ez a kapus kérdés. a vezetőség usem fog euro tízmilliokat kiadni egy már klasszis kapusért. az meg hogy hozzunk vmi tehetséget argentínából meg a tököm tudja honnan aki hú de u21es válogatott meg miegyebek az meg egy nagy lutri. sztem erre a posztra a legbonyolultabb megfelelő játékost találni.
Sztem a vezetőség ugy van vele, h nála jobbat csak sok pénzért lehetne hozni és nem akar.
Sztem a vezetőség ugy van vele, h nála jobbat csak sok pénzért lehetne hozni és nem akar.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

A Barca mindenkire millókat tud költeni feleslegesen, ilyen az izlandi és szerintem a fehérorosz is, de hogy vegyen egy rendes kapust arra képtelen! Vajon miért? Annyi jó kapus van, nem értem miért erőltetik ezt a hulladék Valdest!? Persze megértem, hogy katalán és saját nevelés, de az tény több meccs megy el rajta,mint amennyit megnyer a csapatnak! Ráadásul nem is kirugni kéne csak végre versenyhelyzetbe kényszeríteni! Mert szerintem nagyon monopól helyzetben van most, egyátalán nem kell küzdenie a helyéért! Nagyon bosszant amit művel a pályán!
- rszergej
- Capitá del Barça
Én egy "nagy" védésre emlékszem tőle (de ha volt több is, akkor bocs) És ezt a "nagy" védést se mondanám akkorának, hogy hú de nagy. Azt is Kun fejelte, de nem ment annyira szélre, hogy nagy bravúr legyen. Nem mondom nem, olyan gólokat kapott, hogy rá lehetne várni, da ha "kedvenc" kapusom olyan jó 1 az 1 ellen, mint azt sokan írják (TOP5abreu írta:Sztem páran csak a hibáit veszik észre Valdesnek, és azt nem hogy majdnem ő hozta nekünk a meccsen. Amikor még mentünk 3:2re, voltak elég nagy védései, de ezt kevesen látták biztos. Utolsó 2 gólról meg nem tehet.

Egyébként tényleg nem lehet külön VV-t kiemelni, mint a meccs lúzere, mert egész védelem is bakizott. De én még mindig azt állítom, hogy egy középszerű kapus, akinek a mérlege (bravúr/baki) sajnos jócskán a baki felé hajlik.
És azt is el kell fogadni, hogy jelenleg nincs jobb kapus a Barcánál, és végig ő fog védeni. Ez van.
Szerk: az se volt "semmi védés", amikor a szabályos gólt nem adták meg az atmának, ott is "nagy" bravúrt mutatott

- mes_que_un_club_
- Jugador del Barça
Na jó, Almunia tényleg. De a többiek azért előbb tartanak, mint Valdes. Most nem is az a lényeg, hogy kik a világ legjobb kapusai, hanem az, hogy:visca el barca írta:mes_que_un_club_ írta:Meg kell nézni a legjobb csapatokat, mindenhol világklasszis kapus van: MU-Van der Sar, Juve-Buffon, Real-Casillas, Inter-Julio Cesar, Milan-Dida, Arsenal-Almunia, Chelsea-Cech, Liverpool-Reina, stb.
![]()
hát azért almunia meg reina messze van a világklasszis kategóriától. sőt még dida meg cesar is...
1. A Barca a világ (egyik) legjobb csapata.
2. A világ legjobb csapatai azért is a legjobbak, mert a kapusuk is nagyon jó.
3. A Barca jelenlegi kapusa ezt a szintet nem üti meg.