2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A SportKlub 10től a Madrid meccs után felvételről. De ez nem a megfelelő topik,erre ajánlom a távkapcsolós részt pl.reggie írta:Hali! Valaki tudja melyik csatornán adják este a meccset?
TZS írta:Sajnos ezzel én is így vagyok, meg gondolom még kettőnkön kívűl jó pár ember is.haze71 írta:Vales marad a Barca kapusa, az biztos. Minden esetre két dolog biztos.
1. Rettegek, ha kapura lő az ellenfél
A hideg kiráz, amikor mág a mozdulatot is meglátom, mert tudom, hogy gól lesz... Csak azt nem tudom, hogy néha miért nem emeli fel a kezét! A karjai folyamatosan előtte vannak, néha az a benyomása az embernek, hogy nem meri kinyújtani őket...TZS írta:Sajnos ezzel én is így vagyok, meg gondolom még kettőnkön kívűl jó pár ember is.haze71 írta:Vales marad a Barca kapusa, az biztos. Minden esetre két dolog biztos.
Sajnos ezzel én is így vagyok, meg gondolom még kettőnkön kívűl jó pár ember is.haze71 írta:Vales marad a Barca kapusa, az biztos. Minden esetre két dolog biztos.
Vales marad a Barca kapusa, az biztos. Minden esetre két dolog biztos.I'm a legend írta:Ez eléggé nagy ökörség,már ne is haragudj.......Kowa írta:Sztem nem kellene 2 kapust igazolni mert az nagyobb pénzkidobás hanem inkább adjuk el aki most van : Valdes;Jorquera;Pinto helyette vegyük meg Buffont és hozzuk fel a b kapusát Oier Olazabált....(nagyon tehetséges kis kapus) és meg is van oldava és világklasszis kapusunk van és egy saját utánpótlás aki játszik a kupába.....
Nah ez kinek tetszik:??![]()
Sztem hajdátok abba ezt a "kitvegyünkvaldeshelyére" marhaságot.....
Úgysem veszünk senkit Valdes helyére......
Ez eléggé nagy ökörség,már ne is haragudj.......Kowa írta:Sztem nem kellene 2 kapust igazolni mert az nagyobb pénzkidobás hanem inkább adjuk el aki most van : Valdes;Jorquera;Pinto helyette vegyük meg Buffont és hozzuk fel a b kapusát Oier Olazabált....(nagyon tehetséges kis kapus) és meg is van oldava és világklasszis kapusunk van és egy saját utánpótlás aki játszik a kupába.....
Nah ez kinek tetszik:??
Perrero írta:ha akarok venni 1 kapust akkor nem az fm topikba írom, hanem csak benézek ideRivaldo11 írta:Érdekes, hogy olyan figurákat akarnak sokan a kapunkba, akiknek -minő véletlen-jó értékeik vannak egy bizonyos Fm nevezetű játékban...![]()
De ez biztos csak véletlen.
Egyetértek. Hagyjátok abba, tényleg elég fárasztó, hogy 5 hozzászolásonként ugyanazt elmondja minden ember másképp.CFirpo3 írta:Szerintem hagyjátok abba, mert ez már nevetséges!
Jó, hogy nem említi meg mindjárt valaki Fülöpöt.
Azért világklasszisnak nem mondanám, de télleg jó kapus. Én is gondoltam rá. Foster viszont sztem nem jó ötlet.s nem rossz kapus és katalán, ráadásul nem is idős. Tehát ő is itt van. Manninger?Kowa írta:ÉS ha megvennénk Fostert a (MU-tól) vagy próbaáljunk ki több fiatalt mondjuk a 2 Barca b- kapust de vegyünk mellé Mandandat...ő fiatal és nagyon jóó kapus a Marseilböl meg is tudnánk venni nagyon coool lenne őt szivesen látnám a Barcelona kapujába ...világklasszis kapus lenne nálunk ..már most is az csak a OM-be....de jöjjön hozzánk:D:D:
Tudom, h volt itt. ÉS? nem szoktak visszaigazolni, de én őt tartanám jo megoldásnak. Buffon ki van zárva és az is, h Valdest eladjuk. Buffont nem adnák el és mi se szeretnénk. De Enek egyébként is csak példa volt. Szoval lehet álmodni. Buffon élom.Oier nem.Perrero írta:látszik, hogy FMből válogatsz.. Enke volt már itt... 2002től 1-2 évig asszemkabekabe írta:2 kapust kéne igazolnunk. Egy fiatal tehetségest(aki zsákbamacska) és egy idősebb, megbízhatót. A fiatalt kölcsön adjuk az idősebb meg maradhhatna. Nálam Asenjo a fiatal és Enke az idősebb, de van más jelöltem is, mondjuk fiatalnak az Almerias Diego Lopez v idősnek Palop. És Asenjo meg pár év kölcsön után, már majdnem kész kapusként érkezne vissza, amikor jönne Enkét meg eladnánk és maradna Valdes és Asenjo.