Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Szerintem egy ilyen hozzászólás után nem nagyon kéne leidiótázni másokat...Ede72 írta:Cseh lapértesülés szerint az FC Barcelona örömmel leigazolná Petr Cech kapust, a Chelsea labdarúgóját.
Petr Cech
"Örülünk az érdeklődésnek, de Petr nagyon jól érzi magát Londonban, ráadásul a lehető legjobb szerződése van a Chelsea-nél" - nyilatkozta a Pravo című napilapnak Pavel Zika, a cseh válogatott kapuvédő menedzsere. "Nem hinném, hogy a londoni klub egykönnyen elengedné a játékost, ezen felül a házaspár a második gyermekét várja."
A 26 esztendős Cech 2004-ben a Stade Rennes együttesétől érkezett Londonba, 44 alkalommal szerepelt a válogatottban és a legutóbbi BL-sorozat legjobb hálóőrének választotta a szakma.
Na ez már döfi..végre lesz kapusunk!!!!
Nekem csak az a meglátásom, hogy a Barca minden postján olyan játékos játszik, aki a saját helyén a világ elsö öt legjobbja között ott van.barca99 írta:Ede72 írta:majd meglátjuk a sok okos hozzászólás után, hogy kinek lesz igaza...
Valdes minden csak nem életbiztosítás, ezt csak olyan idióta nem látja aki nem focizott életében egyszer sem, vagy max gombfocit...
egy BL bukás már volt rajta ( a Pool ellen nemes egyszerűréggel beugtott a labdával a kapuba) és ha valami idén közbejöhet abban ő vastagon benne lesz az tuti..
VV egy bohóc egy rágógumiművész, max egy Alaves, vagy Depor szintű kapus, de nem Barca az tuti..
majd a végén kiderül kinek lesz igaza
egyébként nem a Holdon éleh, hanem Pesten...ja és néha focizom is![]()
Kedves Ede, remélem nem csak a hibáit nézed, mert ha így értékelünk mindenkit, akkor végül csak az jön ki, hogy a szerte a nagyvilágban csupa kétballábas nímand játszik.
Szóval ha elment rajta a BL-meccs, akkor jegyezd meg, hogy hozott egy BL-döntőt, hogy amikor 2 éve szétkontrázott minket a Real, akkor ő tartotta partiban a csapatot, és így tovább.
De ha már ennyire szereted a kapushibákat, utánanézhetsz mennyit hibázott mostanában Cech.
Ede72 írta:majd meglátjuk a sok okos hozzászólás után, hogy kinek lesz igaza...
Valdes minden csak nem életbiztosítás, ezt csak olyan idióta nem látja aki nem focizott életében egyszer sem, vagy max gombfocit...
egy BL bukás már volt rajta ( a Pool ellen nemes egyszerűréggel beugtott a labdával a kapuba) és ha valami idén közbejöhet abban ő vastagon benne lesz az tuti..
VV egy bohóc egy rágógumiművész, max egy Alaves, vagy Depor szintű kapus, de nem Barca az tuti..
majd a végén kiderül kinek lesz igaza
egyébként nem a Holdon éleh, hanem Pesten...ja és néha focizom is
majd meglátjuk a sok okos hozzászólás után, hogy kinek lesz igaza...McLovin írta:Te a Holdról jöttél vagy csak megbuktál értő olvasásból? Szent Isten, oda van írva, hogy jól érzi magát, gyereket vár a felesége és a lehető legjobb szerződése van! Jézus, tanuljunk már meg olvasni, mert elég gáz, ha ennyiből nem jön rá valaki, hogy nem fog eljönni Cech...Ede72 írta:Cseh lapértesülés szerint az FC Barcelona örömmel leigazolná Petr Cech kapust, a Chelsea labdarúgóját.
Petr Cech
"Örülünk az érdeklődésnek, de Petr nagyon jól érzi magát Londonban, ráadásul a lehető legjobb szerződése van a Chelsea-nél" - nyilatkozta a Pravo című napilapnak Pavel Zika, a cseh válogatott kapuvédő menedzsere. "Nem hinném, hogy a londoni klub egykönnyen elengedné a játékost, ezen felül a házaspár a második gyermekét várja."
A 26 esztendős Cech 2004-ben a Stade Rennes együttesétől érkezett Londonba, 44 alkalommal szerepelt a válogatottban és a legutóbbi BL-sorozat legjobb hálóőrének választotta a szakma.
Amúgy örülnék neki nagyon, de ODA VAN ÍRVA, hogy nem jön. A Chelsea meg minek adná el? Van nekik pénzük és pofátlanul nagyon magas árat a Barca meg félreteszi. Erről ennyi...
A srác nevében is elnézést az offért! Bocsi!
Ezek a sztorik nekem is tetszeneklluisllach89 írta:...
Elnézést az offért, de már nagyon idegesít az ilyen emberek jelenléte a fórumon, akiknek a leghasznosabb cselekedetük a "Regisztráció törlése" gomb lenne. (nem csak az idézett embernek szól, hanem jópár másiknak)Ede72 írta:
2) Ez továbbra is a "Bajnoki Mérkőzések 08-09" topic, nem az átigazolási.matusss írta:
én az nb1.hun olvastam hogy valami fiatal kapust le akarunk igazolni mer hogy állitólag nagyon jol véd csak sajna már nemtudom a nevét.:S de a Real is pályázik rá. szoval majd kiderül mi lesz kapus poszton.McLovin írta:Te a Holdról jöttél vagy csak megbuktál értő olvasásból? Szent Isten, oda van írva, hogy jól érzi magát, gyereket vár a felesége és a lehető legjobb szerződése van! Jézus, tanuljunk már meg olvasni, mert elég gáz, ha ennyiből nem jön rá valaki, hogy nem fog eljönni Cech...Ede72 írta:Cseh lapértesülés szerint az FC Barcelona örömmel leigazolná Petr Cech kapust, a Chelsea labdarúgóját.
Petr Cech
Amúgy örülnék neki nagyon, de ODA VAN ÍRVA, hogy nem jön. A Chelsea meg minek adná el? Van nekik pénzük és pofátlanul nagyon magas árat a Barca meg félreteszi. Erről ennyi...
A srác nevében is elnézést az offért! Bocsi!
Te a Holdról jöttél vagy csak megbuktál értő olvasásból? Szent Isten, oda van írva, hogy jól érzi magát, gyereket vár a felesége és a lehető legjobb szerződése van! Jézus, tanuljunk már meg olvasni, mert elég gáz, ha ennyiből nem jön rá valaki, hogy nem fog eljönni Cech...Ede72 írta:Cseh lapértesülés szerint az FC Barcelona örömmel leigazolná Petr Cech kapust, a Chelsea labdarúgóját.
Petr Cech
Kihagytad Henry dupláját. Erre máskor figyelj odahady írta:..., csak a helyzet kihasználáson kell javítani.
ETOO kettőt rúg szerdán, MESSI egyet és 3:0ra nyerünk:)
Sztem ez azért kicsit erős persze lehet hogy igazad van én ienekre nem hegyezem a tekintetem, viszont azt tudjuk, hogy messi nem a kapott labdák miatt sziporkázikadam_1519 írta:én azt vettem észre hogy Messi akkor játszik jol ha Iniesta fent van apályán és tömi őt jo labdákkal
én azt vettem észre hogy Messi akkor játszik jol ha Iniesta fent van apályán és tömi őt jo labdákkalTZS írta:A legjobb az, ha mindketten hozzák meccsről-meccsre a legjobb formájukat (a sérülések elkerülik őket), és akkor nem is kell ezen gondolkodni.don gamper írta:Azért az érdekes hogy most akkor Messi függő a csapat vagy Iniesta az akitől nagyban függ a gördülékeny játék?
Egyetértek. Ebből is tükröződik az, hogy sokan miért nézik le nagyon a Chelseat és a Realt. Ellentétben velük, mi nem költünk 20 milliókat fiatal tehetségekre, mi "csak" ránézünk a B keretre. Már most is nagy tehetségek rohangálnak ott. Teszem azt Thiago, Assulin, Córcoles, Botía, Jeffren, Victor Vasquez, Abraham és akkor a többiről nem is szóltam. Ez a nem mindegy srácok, ez a nem mindegy...menczel írta:megjegyezném hogy a kezdőben 11/7 saját nevelés vv puyi piqué sergi xavi iniesta messi volt. (messin kivűl mindenki katalán is) ráadásul a padon is ült még bojan és victor sanchez.
EZ A NEM MINDEGY