2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez csak egy mai, félidős szelvény volt, az uefás még jó lehetgekkodan írta:Mondtam, hgoy mire rakj?Rivaldo11 írta:Az Atletico vitte szépen a mixemet...minden jött, az összes félidei eredmény, kivéve őket...14 rugó oda.![]()
Nem baj, mi legalább jók vagyunk
Fulham vezet, ManU vezet, ezt a 3-at raktam ma be, meg persze a Barca győzelmét 0-1ről. Látod?
Mondtam, hgoy mire rakj?Rivaldo11 írta:Az Atletico vitte szépen a mixemet...minden jött, az összes félidei eredmény, kivéve őket...14 rugó oda.![]()
Nem baj, mi legalább jók vagyunk
Az utolsóval egyet értek, a többivel nem. Arsenal, Inter, Porto!!! Én amugy asszem kapscsolgatni fogok, mert érdekel a Barca és az Inter meccse is.SamS írta:Sok Sikert a Roma,MU,ATMA de legfőképpen Barcanak
Nos, akkor nézzük meg a spanyol bajnokságot, kik azok akik jó focit produkálnak. (Amennyiben egyetértünk a jó foci definíciójával, ami nálam nagyjából a gyors passzos, támadójellegű focit jelenti).Rivaldo11 írta:Nagyjából egyetértek, ám azzal, hogy angliában vannak a legizgalmasabb meccsek, korántsem. A tempó nagy, a négy nagy jó focit produkál, de ami utánuk van...egy massza.
Tényleg ne nézzenek "angol focit" az emberek...hanem nézzenek jó focit - angol elsőosztályt, avagy Premier League-t.Rivaldo11 írta: Egyébként aki az angol futballra kiváncsi, ott a division one, vagy nézze a válogatottat. Egyik sem szórakoztató.
PontosanRivaldo11 írta:Nagyjából egyetértek, ám azzal, hogy angliában vannak a legizgalmasabb meccsek, korántsem. A tempó nagy, a négy nagy jó focit produkál, de ami utánuk van...egy massza. Arctalan, stílustalan csapatok, és olyan buta labdarúgók-elsősorban brit játékosok-hogy olyat máshol ritkán látni.Mikaos írta:"Az angol foci az erő focija" - ez egy olyan divatjamúlt tétel, hogy körül-belül 15 éve már nem igaz.
"Az angol foci unalmas" - szintén egy szokásos, divatjamúlt elképzelés.
Tessék nézni Premier League-t, a lehető legizgalmasabb, leggyorsabb foci ott van.
Változik a világ:) Nincs angol foci, meg spanyol foci, hanem van Arsenal-foci, Liverpool-foci, Valencia-foci, stb.
Egyébként aki az angol futballra kiváncsi, ott a division one, vagy nézze a válogatottat.
Egyik sem szórakoztató.
Nagyjából egyetértek, ám azzal, hogy angliában vannak a legizgalmasabb meccsek, korántsem. A tempó nagy, a négy nagy jó focit produkál, de ami utánuk van...egy massza. Arctalan, stílustalan csapatok, és olyan buta labdarúgók-elsősorban brit játékosok-hogy olyat máshol ritkán látni.Mikaos írta:"Az angol foci az erő focija" - ez egy olyan divatjamúlt tétel, hogy körül-belül 15 éve már nem igaz.
"Az angol foci unalmas" - szintén egy szokásos, divatjamúlt elképzelés.
Tessék nézni Premier League-t, a lehető legizgalmasabb, leggyorsabb foci ott van.
Változik a világ:) Nincs angol foci, meg spanyol foci, hanem van Arsenal-foci, Liverpool-foci, Valencia-foci, stb.
A spanyol bajnokság csapatai se lennének jobbak, 1 fokkal se.messideco írta:Akkor mi lenne az Arsenallal,(Ramsey, Walcott), Liverpoollal(Gerrard,Carragher,2-3 tartalekos), Interrel(Balotelli, Materazzi) stb... Nem hiszem h megvalosulna.... De mindenesetre a verseny addig tarthato fenn mig egyformak az eroviszonyok. Nem ugy h olajmilliardosok veszik meg a klubokat,,,
Azért én a Real helyett a Lyont inkább tenném a top 10be.Xavinho írta:Nem meglepetés az angol csapatok remeklése - az utóbbi két évben a legjobb 4 között 3 angol csapat szerepelt, az ezt megelőző két évben is volt (2005,2006) angol döntős. A pool 2005-ben győzött is.
Jelenleg Európa top 10 csapata : 4 angol(MU,Chelsea,Pool,Arsenal), 3 olasz(Inter,Milan,Juve) 2 spanyol(Barca,Real) és a Bayern. Hazai és nemzetközi eredmények valamint a játékoskeret erőssége alapján.
Top 5 csapat: Mu,Chelsea,Pool, Inter és a Barca
Top 3 csapat: MU,Chelsea és a Barca - ennek a 3 csapatnak van a legnagyobb esélye idén a győzelemre