2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
1: Töltsd le a hivatalos patcheket, vagy pl GA patchet és jó lesz minden.LM10 írta:A PES09-en belül lehet igazolni játékosokat? Mert én csak cserélni tudok. Olyat nem lehet hogy nem cserélek, hanem egy játékost adok oda mint a Fifában?
Pontosan nem tudom megmondani hogy hogyan, de a lényeg hogy meg lehet ezt oldani, és még annyit kell tenned mindig, amikor elindítod a játékot, hogy betöltöd azt az adatbank mentést, amit csináltál, és akkor úgy lesznek a keretek, ahogyan megcsináltad (engem is zavart Oleguer a Barcaban:)).LM10 írta:A PES09-en belül lehet igazolni játékosokat? Mert én csak cserélni tudok. Olyat nem lehet hogy nem cserélek, hanem egy játékost adok oda mint a Fifában?
1 hsz-el olvass visszább pls!!
Nézz szét itt:Henry forever írta:Hali!
Nem tudna valaki adni egy torrentet valamelyik régebbi Pes-ről. Nagyon köszönném!
Én most tesztelem. Majd irom hogy müködött e, ha igen, akkor szerintem sok ember benne lenne egy versenyben.barca99 írta:Ha ez működik, és lesz olyan kezdeményezés, mint FIFA-ban, benne lennék. Bár szerintem ez is tele van idegesítő hibákkal, de így is jobban élvezem, mint a FIFA-t. Szóval ha működik, valakivel megmérkőznék...