gekkodan írta:Szánalmas játékkal illetni egy 4-1re győztes csapatot, vicc
Amúgy pedig senkit sem érdekel a játék képe, mint ahogy az sem, hogy Tevez mennyire játszott jól, Rooney balszélen nyújtott teljesítménye is indifferens. Egy dolog volt a lényeg: 3 pontra mérik a focit és azon a délutánon ezt a 3 pontot a Pool kapta. Halálosan mind1, hogy hány helyzetből.
Vidicre fogni megint vicces, ennyi erővel 3-0 v. 2-0 lett volna, ha Reina nem úgy jön ki.
Ezek a fociban nem létező eszmefuttatások. Aki meg helyzet nélküli Pool győzelemről ír címlapon, az gondolkodjon el azon, hogy talán fát kéne vágnia újságírás helyett.
Előre leszögezem,h sajna nem voltam TV közelben,így sajna nem láttam a meccset.Összefoglalóban láttam a kiállítást és utána a 2 gólt.Ezek után reagálnék 1-2 gondolattal...
Általánosságban beszélve:attól,h 4:1 egy meccs,még játszhat khm,naon véleményesen (

) a győztes csapat.Lásd pölö RM.Egyáltalán nem viccből van lehúzva a teljesítményük.Fájdalom/szánalom a játékuk,még akkor is,ha tudnak rúgni pár gólt...
Abban igazad van,h a 3 pont a Poolé,a játék képétől függetlenül.De az,h kit érdekel mi volt a meccsen?Persze,h a végeredményt nem befolyásolja,de azért vhol mégiscsak érdekes lehet,h miképp zajlott a meccs.Mivel erre a 4:1re ha ránézek,akkor lemosták a MU-t.De kábé 80 percig 1:2 volt csak,utána kiállítás-szabi gól és a 92ben egy óriási hiba hátul.Szal azért a játék képe alapján nem tuti,h volt ennyi a 2 csapat között.
Csak mert most sokmindenki a Liverről beszél,h húha ők nyernek mindent.Ehhez elég volt egy kaki margó otthoni 4:0ája (ezt a reált cirka 6 csapat gond nélkül üthette volna ennyivel) és ez a Manchesteri 4:1 (mondom,nem láttam,cs annyit,amit fentebb leírtam.De ez alapján nem biztos,h annyira hanyatt kéne esni tőlük...)
Pofára naon csodálatos ez a 2 eredmény,de azért nem biztos,h hűen tükrözi az erejüket.Az RM meccsen ellenfél nélkül játszottak,a MU ellen pedig nem hiszem,h lemosták volna a hazaiakat,4:1 ide v oda...
Mondjuk az igaz,h ezek a dolgok is nagyban függnek a ki-kinek szurkol dologtól.Én Manchester szimpatizánsként fogalmazom meg a dolgokat,így igenis fontosnak tartom,h h zajlott le egy ilyen vereség (főleg,h kábé i.e. 8000ben kapott ki otthon a csapat ennyire

),Te pedig Poolosként mondod azt,h tökmindegy mi volt,a 3 pont a lényeg.
Erről pedig annyit,h ha mi nyertünk volna Liverben 4:1re,én sem foglalkoznék vele,h mi volt,a lényeg a szép eredmény és a még fontosabb 3 rovátka