Nah,csak sikerült megint eltalálniuk a borzalmat:cselszkij-Pool

Idén sztem már meg sem próbálkozom ezeket megnézni,egyszerűen élvezhetetlen meccsek voltak mindig is.Mitől változna idén?

Egyszerűbb lenne feldobni egy pénzt fej v írásra,így legalább nem untatnának minimum 2szer 90ig senkit
A Bayernt kaptuk....Hm,nem szabad leírni a németeket,hisz' németek

Természetesen bőven nagyobb esélyünk van a továbbjutásra,sztem különösebben nagy gondot nem is fog jelenteni.Itthon lesz az első meccs,realizálni kell a különbséget,h Münchenben már nyugodtabban játszhassunk.2 gólos előnnyel érkezve már viszonylag elégedett lennék,mivel mindkét meccsen betalálunk sztem,így kábé eldőlne.Remélem nem tudnak borsot törni az orrunk alá a germánok.Poldi kollega rendesen gondban lehet,összekerült a 2 kedvence
A döntőbe jutásért akármelyik angol naggyal ütközünk,lesz miért törleszteni.Apait anyait bele kell adnunk majd,h feltörjük a védelmüket,és naon egyben kell lenni hátul.(Nem mintha ez ne lenne igaz a BM-re is,de talán megoldhatóbbak lesznek ők...).
A másik ág egyszerűnek tűnik papíron,hisz' a MU tulajdonképpen besétálhat a döntőbe.DE!Ebben a fázisban már nincsenek olyan nagy különbségek,elmosódnak sztem kicsit a csapatok közti erőviszonyok.2 meccsre bárki felszívhatja magát,főleg,ha jól rákészülnek és beáldozzák a bajnokijaikat is.Szal nem lesz olyan nagyon könnyű falat a Porto,de azért magabiztosan mennek tovább a Vörös Ördögök.
És az elődöntőben szembe találkozhatnak a Villa-Arsenal győztesével.Itt is papíron nagyobb név az angol,de sztem bőven továbbmehet a spanyol csapat.Remélem ez fog történni.Villában sztem egy elég tapogatózó meccsen x közeli eredmény lesz,a visszavágón pedig fordulatokra számítok.
Amennyiben a MU továbbmegy,ismét egy nálánál "névtelenebb" csapattal találkozik,de az Arsnal ellen sem lesz sétagalopp (nem szokott

) és a Villarreal is izzasztotta már meg nemrégiben a második számú csapatomat.
És a végén még összejöhet Ozsi álomdöntője