Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyetértek. A madridot meg kell verni. Nincs apelláta. Szégyen lenne, ha kikapnánk. Nem tudnék az ismerősök szemébe nézni... 3:0-ra megverjük őket! Csak azt sajnálom, h sorfalat nem fognak állni, pedig olyan szép lenne!!!soadroli írta:Nem lesz semmiféle zakó...győzni megyünk Madridbadanko94 írta:Ahogy számolgatok, ha minden jól megy akk az El Classicora 9 pontos előnynel mehetünk és akk ott beleférne egy zakó a két Bl elődöntő közt.![]()
Nem lesz semmiféle zakó...győzni megyünk Madridbadanko94 írta:Ahogy számolgatok, ha minden jól megy akk az El Classicora 9 pontos előnynel mehetünk és akk ott beleférne egy zakó a két Bl elődöntő közt.
A Sportklub nyomja.albicelesteX írta:Lehet volt már!Szal bocs!Közvetíti valami a mai meccset?
sztem Messi inkább ma játszon, és kedden pihenhet... nem kéne h esetleg sárgát kapjon kedden. sztem a két meccs közül a mai a fontosabb, mert a Bayern ellen 99%, h meglesz a továbbjutás, ezért inkább ma kéne egy erős csapattal felállni, mondjuk:Mental_Theo írta:Recre ellen:
Henry - Eto'o - Hleb
Bayern ellen:
Iniesta - Krkics - Messi
Messi mindenképpen kell a Bayern ellen a kontrák miatt, és ehhez Krkics is jó partner Iniestával egyetemben.
Így mindenki tudna pihenni, a Recrét meg ilyen csatársorral is meg kellene tudni verni.
középpen
Recre ellen:
Keita, Xavi, Gudjohnsen
Bayern ellen:
Touré, Sergi B, Xavi
sajnos Xavit nem lehet pótolni senkivel...
Sztem egy normális csapatot fog kiküldeni. Nem egy tökre tartalékot. De az alapcsapathoz képest lesz csere bőven...t.henry5511 írta:Minden attol függ hogy Pep hogy akarja...a Bayern ellen küld egy legerösebb kezdőt esetleg(amit nem hiszek mivel 4-0 után sok esélye nincs klinsziéknek)
ezesetben most a recre ellen egy elég tartalékolt csapatot küld.Vagy tudja hogy a bayernen már túlléptünk és a bajnokságra koncentrál ezért küld egy normális csapatot.
hlebnek kisebb sérülése van ezért a keretben sem volt ott tegnap.Léfe írta:Azért azt nem értem, hogy Bojan és Hleb még most sem kaphatott lehetőséget.