2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Jajám, Spanyolországban 2x-es a szorzó, Skóciáben meg 1,5x-esTaibi írta:Azért a skót liga annyira nem gyenge.antiimperialista írta:Pont onnan könnyű. A skót első osztály kb. az angol másodosztály szintjén lehet.LG írta:Ki SaviolaDehogy jobb Larssonnál
Hiába fiatal, akkor sem lex soha akkora player mint Henke! Azért a skot ligábol Aranycipot kapni nem kis dolog
Szerintem Henke semmivel nem jobb Saviolánál.
És azt is vedd figyelembe, hogy a skót ligában elért góloknak kisebb a szorzója, mint pl a spanyol ligában.
Azért a skót liga annyira nem gyenge.antiimperialista írta:Pont onnan könnyű. A skót első osztály kb. az angol másodosztály szintjén lehet.LG írta:Ki SaviolaDehogy jobb Larssonnál
Hiába fiatal, akkor sem lex soha akkora player mint Henke! Azért a skot ligábol Aranycipot kapni nem kis dolog
Szerintem Henke semmivel nem jobb Saviolánál.
Pont onnan könnyű. A skót első osztály kb. az angol másodosztály szintjén lehet.LG írta:Ki SaviolaDehogy jobb Larssonnál
Ki SaviolaMaxi írta:Hát ezzel én vitatkoznék de a többivel egyetértek!gejzy10 írta:Larssonnál sokkal jobb
Ez így van teljes mértékig igazad vangejzy10 írta: Szerintem lévén, hopgy Saviola nem Eun kiívüli egyértelmű, hogy jöjjön vissza. pedig szerintem a brazilokkal jól kijönnének a pályán...
Eto'o,Larsson,Giuly, Maxi kölök nem rossz(főleg a cseszki ellen remekelt)de 1év kölcsönbe jót tenne nekit s hát azért Savigól egy kicsit gól erősebb meg jobb, Messi nagy tehetség neki is 1-2 év kölcsön játék jót tenneRonaldinho 17 írta:Ne bészélj ígyVan elég támadó...
Hát igen!Mondjuk csak nem olyan ostoba laporta,hogy a másik nagy értékünket is odaadja majd aprópénzért.cruyff írta:Én is drukkolok neki, hogy minél jobban feltornássza az árát! Még a végén odaadjuk valakinek ingyen!Én a Riq ügy óta már semmin nem lepődnék meg!
MIBarcelonafan írta:Szerintem a 0-nál sem ér többetMr. Master írta:Két évet volt, nem? De szerintem az a 18 misi is kevés érte..
Szerintem a 0-nál sem ér többetMr. Master írta:Két évet volt, nem? De szerintem az a 18 misi is kevés érte..