Saviola írta:Most nem tudom miért nincs itt a sok szakértő,aki csalózza az Intert.Tegnap a Juve megin hatalmas kamuval hozta az 1 pontot Torinoban,szóval innentől vissza lehet venni a csalózást.

itt vagyok Savi!
na, láttam a meccset, amiket Fecoo írt, tényleg úgy volt, max annyi változtatással, h nem egy, hanem majdnem az összes púpos szabadrúgásnál kb hét méterre álltak az interesek. ibrahimovics lerántása megvolt, legrottaglie egyértelműen hozzáért a bosnyákhoz, aki természetesen egyből dobta is magát, mintha a villanypásztornak szaladt volna. az ilyen gyakorlatoknál jóval kevesebbért szokták szállítani az internek a büntetőket, ráadásul pont az ellentámadásból egyenítettek a púposok, szal jogos a felháborodás. dehát nincs mindig karácsony, ugye

egyébként ez a hozzáállás végig jellemző volt az interesekre, ha egyszer-egyszer erősebben szaladt el mellettük egy juvés, azonnal a földön volt mindegyik. balotelli egy külön fejezet, ő az a gyerek, akinek semmit sem kellene tennie azért, h jól megruházzák, elég, h csak szimplán létezik. maximálisan megérdemelte tiago belépőjét, de őrá inkább martin taylort ereszteném, az az állat talán hatásosabb lenne. nem tudom, mintha mostanában az internél működne egy gyökérmágnes, olyan szépen összegyűjtik ezeket a gyerekeket.
ezzel együtt a juventus számára hízelgő az x, mert úgy általában sehol sem voltak. del piero sanyi lekvár volt, amikor behozták helyette giovincot, a kisgyerek 10 perc alatt többet csinált, mint a sanyi 80 alatt. ráadásul volt az internek vagy 3 olyan helyzete, amikor kizárólag buffon bravúrja miatt nem lett gól, szal mondom, összetehetik a kezüket torinoban, h 1-1 lett.