Még bocsánatot se kért azóta!?
Pepe:
„Szörnyen érzem magam; még soha nem történt velem ilyen. Nem tehetek mást, mint hogy bocsánatot kérek a szurkolóktól a viselkedésem miatt.”
„Sokan tudják, hogy nem vagyok ilyen, de nagyon feszült voltam. Kérem az összes játékost, a családjaikat, a bírókat és minden futball szurkolót, hogy bocsássanak meg nekem. Meglátjuk, mi történik.”
„Az egész Higuaín nem megadott tizenegyesével kezdődött. A Getafe kontrázott. Megérintettem a játékost, és tizenegyest ítéltek ellenem. Ami ez után történt, mindenki látta. Csak annyit mondhatok, sajnálom.”
„Szörnyű dolog volt ezt tenni, de nagyon feszült és ideges voltam. Én is ember vagyok és hibázom néha. Az a fontos, hogy tudom, amit tettem, az nem helyes, ezért kérek mindenkit, hogy bocsásson meg nekem.”
„Eddig ilyesmi nem történt velem. Alapvetően egy vidám ember vagyok, aki élvezi az életét. Mindig megpróbálom a dolgok jó oldalát nézni. Nem tudom, mi történt. Annyira a bajnokságra koncentráltam, hogy olyat tettem, ami teljesen távol áll tőlem.”
„Sok meccset játszottam már a Real Madridban, az embereknek látniuk kell, hogy igazából nem ilyen vagyok. Tudom, hogy büntetést érdemlek. Példát kell statuálni, de az eddigi pályám alapján látható, hogy soha nem tettem ilyet.”
fingod sincs mi történik, de már húzod le pepe-t. taps