Hozzatok a következő talira digitális kamerát, aztán majd felmondom!lionel_messi írta:Köszi House!![]()
Kicsit javítottam rajta:
Nem vagyok Messi nemvagyok Henry
És nem hordok Katalán mezt
A Világ legjobb csapatának drukkolok
És rajtam kívül több millióan tudják mire gondolok amikor azt mondom Blaugrana
Büszkén gondolok Kubalára a gólzsákra
A Dream teamre,Rivaldóra és Romáriora
Szeretem a címerünket a zászlónkat a Camp Nounkat
Gól lövésben mivagyunk a császárok
És igen is nálunk vannak a világ legjobbjátékosai
Barcelona én így szeretlek!
az izmot nem lehet felpumpálni. a kereskedelmi forgalomban kapható táplálékkiegészítők nem károsak, azok koncentrált élelmiszerek, nem fogsz tőlük csak ugy spontán megnöni. gondolom a gyerek ezekre gondolt amikor azt mondta, hogy szedett ezt azt(bár a hsz-ből kitűnik h gőze sincs az egészről csak vett vmit, mer aztmondták h attol izmos lesz). Elég nagy a képzavar az embereknél, sokan ezeket a készítményeket keverik pl a szteroidokkal (gyógyszer), amikhez pedig csak illegálisan lehet hozzájutni, de a kettő egyáltalán nem ugyanaz. ha abbahagyod az edzést természetszerűleg valamennyire "össze fogsz esni" ugyanis a szervezetünk takarékosságra törekszik, ha nem kapja meg azt a terhelést amit elözöleg, felesleges lesz fenntartani ugyanazt az izomtömeget, így megkezdi annak lebontását. pl én most érettségi miatt kihagytam egy hónapot és már ez is meglátszik, de amikor ujra kezdek edzeni, a megfelelő táplálékbevitellel megtámogatott edzés hatására már hamarabb vissza tudok jutni arra a szintre amit egyszer már elértem(izommemória)mindorokke_barca írta: Mindenképpen azt ajánlom, hogy tisztán csináld. Azért estél össze mert szedtél ezt azt. Ha van alapod, semmi értelme minden marhasággal terhelni a szervezeted, mert azok úgyis csak ideiglenes megoldások. Különben is meglátszik az izmon, hogy természetes, vagy fel lett pumpálva.
És merre voltatok, nem tudod? Baján tanultam, egész jó kis város, sajnos most Critical Massra nem tudtam elmenni, mert Szegeden tanulok, és nem volt rá időm sajnos....:Poldi:.. írta:Most jöttem meg a Critical Massról.. Bajánez volt az első hogy voltam de tetszett
jövőre is megyek valószínű
Mindenképpen azt ajánlom, hogy tisztán csináld. Azért estél össze mert szedtél ezt azt. Ha van alapod, semmi értelme minden marhasággal terhelni a szervezeted, mert azok úgyis csak ideiglenes megoldások. Különben is meglátszik az izmon, hogy természetes, vagy fel lett pumpálva.Gyúráshoz szedtek valamit?Ha igen mit?Én csináltam egy ideig szedtem is ezt azt!Fejlődtem is!De abbahagytam és össze is estem!Most el akarom kezdeni megint!
"Azért jöttél erre a világra, hogy boldog légy!"torrestoni írta:Hmm, én igazán reklámellenes vagyok, vagyis azt mondhatom inkább úgy en bloc TV ellenes, s "enyhe" hányingert kelt bennem a sok szenny, amit ömlesztenek az emberekre.
Most azonban nem erről van szó. Megláttam, és megszerettem...
Ezért hatalmas respekt a Coca spanyol PR-osainak, ez egész egyszerűen zseniális:
A legfiatalabb és a legidősebb találkozása
Mindenkinek szeretettel ajánlom!
jaja, már megy pár napja a tévében, pont hasonló gondolatok fogalmazódtak meg bennem is, nagyon ötletes,és szép reklám.torrestoni írta:Hmm, én igazán reklámellenes vagyok, vagyis azt mondhatom inkább úgy en bloc TV ellenes, s "enyhe" hányingert kelt bennem a sok szenny, amit ömlesztenek az emberekre.
Most azonban nem erről van szó. Megláttam, és megszerettem...
Ezért hatalmas respekt a Coca spanyol PR-osainak, ez egész egyszerűen zseniális:
A legfiatalabb és a legidősebb találkozása
Mindenkinek szeretettel ajánlom!
Én csak heti egyszer megyek, sztm ha vki ért ehhez nm lesz belöle gáz. Persze én pl. az elmult 1-1,5 évben nőttem a legtöbbet. ilyenkr viszont az izmok is rengeteget fejlődnek és ha növésben vagyok kell az energia, 8-15-ig suli, ma mondjuk 5ig voltam, sztm ha mértékkel csinálod nm gáz, de ez az ember izomzatától, megasságától, sok mindentől függ.LG írta: Lehet, de nem ajánlott. Akkor azért bőven növésben van az ember, és a súlyzózás(a gyúrás szót nem szeretem, a kondizás meg egészen más) miatt megálhattok a növésben. + a fiatal csontoknak sem biztos, h olyan jót tesz. Persze ha nem viszitek túlzásba, talán nem lesz akkora baj. + ha a súlyzázás mellé mást nem csináltak, nagyon kötött lesz az izomzatotok, ami nagyon nem jó.