És akkor Laportának azt kellett volna mondani hogy srácok, essetek ki a BL-ből? Amúgy meg már régen nincs itt semmiféle 3-as terhelés, hanem csak 2-es. Mikor volt legutóbb Király kupa meccs? Márciusban? Február végén?Devid16 írta:Fiúk...
azt hiszem nem lehet mondani semmit...a reál nyert...ahogy szokott...mindenkinek el kell dönteni mi tetszik neki....azt hiszem hogy szombaton szétkenjük őket...ha nem akkor is 1 pont...nekem teljesen mind1 hogy nyerünke vagy sem...igen hiba lenne ha bajnokságot elbuknánk...de a vezetők hibája hisz nekik kellett volna észrevenni hogy menni fog e a 3as terhelés vagy sem...mind1...valószínűleg jövőhéten eldől minden amiért az idényben küzdöttünk...ebben biztos vagyok...és abban is hogy ÉN VÉGIG KITARTOK A BARCA mellett![]()
na píísz
Én nagyon borúlátó vagyok. Ezért lehet szidni hogy milyen Barca drukker vagyok, meg így meg úgy, de én most nem látom valami rózsásan a helyzetet. A világ legnagyobb igazságtalansága lenne ha ez a Real bajnok tudna lenni EZ ellen a Barca ellen, de tartok tőle hogy be fog következni. Az El Clasico-n szerintem ki fogunk kapni, vagy döntetlen lesz. És az elmúlt két év csalódása miatt el fogják görcsölni az utolsó négy fordulót, mert ott van a fejekben a 2 évvel ezelőtti horror, illetve a tavalyi szezon kilátástalan játéka. És nem fogják tudni elviselni fejben, hogy 12 pont előnyről feljött ránk a Madrid, és nem hibázhatunk, mert akkor az egész világ rajtunk fog röhögni, hogy ez a Barca el tudta veszíteni a bajnokságot.