Az is szánalmasan hangzik-csak miattad írom- hogy minden idők legjobb Barcelonájával tartja a lépést minden idők leggyengébb Madridja...Ez azért elég szánalamsan hangzik, nem küzdeni hanem focizni kéne nem gondolod? Föleg 1 Real madridnál.
Ááá,tényleg nem,de inkább nem süllyedek le,nehogy legyőzz a rutinoddal...Ezért van szerepe annak hogy idén még 1 rangadót sem nyertetek meg.
Ez azért elég szánalamsan hangzik, nem küzdeni hanem focizni kéne nem gondolod? Föleg 1 Real madridnál.T17 írta:Mi csak küzdünk,mert csak küzdeni tudunk,a szép foci nem megy sajnos.
És ha küzdünk,elsők lehetünk,ha nem küzdünk akkor esélyünk sincs...
Hú hallod! A szívemből beszéltél! Verjük meg most is a Madridot, utána mind1 mi lesz! Mondjuk onnan már nehezen lehetne elveszteni... Remélem bírják majd a srácok! Veri a nyálát a retek real, nekik már csak a bajnokság van. Kemény lesz a tempó, de most bírni kell!!!Bapszi írta:Nem lepek meg senkit,ha azt mondom:mindig utáltam a madridot és elsősorban azért mert amilyen stílusban ott a focihoz viszonyulnak...szégyen!
A pepés sztori után nehéz lenne amúgy is Fair Play díjat osztogatni a Bernabeuban(talán marcelo még megérdemelné)de amit a madridi sajtó művel évek óta az hányinger!Eddig csak utáltam őket...most ezekkel az írásokkal amivel kimutatják mérhetetlen tiszteletlenségüket és prímitív hozzáállásukat a focihoz elérték nálam azt,hogy amióta a Barcáért szorítok(nem most kezdtem) most vágyakozzam leginkább a sikerre!Nem szeretném ha bármelyik trófeát is elveszítené a csapatom!!!DE számomra tegnap óta világos,hogy mi az idényben a legfontosabb....egy csodaszép focival lehozott győzelem a Bernabeuban!Az engem nem izgat,h sírni fognak e madridban...mert nekem az én csapatom a fontos!Bár Tomas Ronceronak szívesen megnézném a könnyes pofáját!
Bármi legyen is, én ebben a szezonban biztos,hogy sokkal jobban szórakoztam és sokkal többet mint bármelyik madrid drukker!Nekem erről szól a foci...a játékról, a SZÉP játékról!
VISCA EL BARCA!
Szerintem nincs olyan futballszurkoló,aki nem irigy kicsit a Barcelona fanokra,mert amit a csapatuk nyújt az eszméletlen...én ebben a szezonban biztos,hogy sokkal jobban szórakoztam és sokkal többet mint bármelyik madrid drukker!Nekem erről szól a foci...a játékról, a SZÉP játékról!
Pont Te írtad azt az 5:0ás mázlis dolgot ... Vedd le gyorsan a szemellenzőt...Szerintem meg te kéne tisztán láss barát...
Ha jól tudom bárki regisztrálhat,de ha gondolod add meg a mail címed és megkérdezem azt is,hogy regelhetek az iWiWre...mér jössz ide reál fanként?
Még mindig nem néztetek körül?Egyébként senki sem írta hogy 5öt fog kapni a Madrid vagy hogy csak bundával fog nyerni.
Pont ezt írtam... Én senkit nem szerettem volna szapulni,csak anynira nem bírom mikor nagyképűsködnek...Arc mind a két oldalon van egyeseknél,ezt nagyon gyorsan szögezzük le,még mielőtt szapulnád a MI szurkolóinkat
Akkor nézz körül,ha pedig szabad oldalt írni,akkor elmondanám hogy a Madridistán inkább remény van,nem pedig elbizakodottság...Én az Eurobarcán ilyet még nem láttam és szerintem nem is írt itt ilyet senki, max nálatok a madridistán.
Elég sok rá az esély,hogy mind a 3 pontot elviszitek,de jobb emelt fővel veszíteni...de minimum 1 potot elrabolunk madridból, ha nem is 3-at(bár az lenne az igazi)
Kevesebbet,mint Ti,de ez most nem az a topic és semmi köze sincs a hétvégi meccshez. Javíts ki ha tévedek.Megkérdezném idén hány rangadót nyertetek meg?
Ki beszélt arról,hogy Mi nyerünk? Nektek sokkal több esélyetek van...robben-sneijder hiányozni fog, a védelmetek ha igy muzsikál mint a sevilla ellen akkor igen is benne lehet a több gól...nem getafe meg sevilla vagyunk, h 5-6 helyzetböl 1et értékesitünk, meg tizenegyeseket hazaadunk!
Tudom h classico, meg otthon vagytok, meg minden, de ez kevés lesz a támadósorunk ellen(reméljük ...
Ha ennyire tisztán akarunk látni:Arc mind a két oldalon van egyeseknél,ezt nagyon gyorsan szögezzük le,még mielőtt szapulnád a MI szurkolóinkat,ez legyen mindenki magánügye!Az meg,hogy ki veszi meg az újságot,nyilván az,aki valamilyen szinten úgy gondolja,igaz amit benne írnak,(én legalábbis így veszek)T17 írta: Persze elvetemültek mindenhol vannak,de azért lássunk tisztán...
egyetértek, szerintem a madridi játékosok tudják, hogy még messze a bajnoki cím, remélem minimum 1 évnyireT17 írta:Nem hinném,hogy a Madrid játékosok úgy jönnének ki a meccsre,hogy 4-et rúgnak Nektek... Pont nem.
hát ez is csak néhány emberre vonatkozik. de amúgy tényleg vicces, hogy mennyien vettétek ténynek, hogy a Barca leveri a Valenciát é a madrid bukik a Classico előtt. hát nem lesz bajnok a Barca madridban sajnos, de sebaj. remélem ha nem is brillírozva, de inimum 1 potot elrabolunk madridból, ha nem is 3-at(bár az lenne az igazi)A nagy mellény meg inkább a Ti szurkolóitoknál tapasztalható,akik szerint mázlija lesz a Madridnak,ha nem kap 5öt vagy a Madrid csak bundával nyerte a meccseket...
Persze elvetemültek mindenhol vannak,de azért lássunk tisztán...
Én az Eurobarcán ilyet még nem láttam és szerintem nem is írt itt ilyet senki, max nálatok a madridistán.T17 írta:
A nagy mellény meg inkább a Ti szurkolóitoknál tapasztalható,akik szerint mázlija lesz a Madridnak,ha nem kap 5öt vagy a Madrid csak bundával nyerte a meccseket...
Te pedig ezt egy szennylaptól veszed,amely eladhatóvá akarja tenni írásait...Bírom,hogy Madridban már most tényként közlik le a bajnoki cím megnyerését,ez az,ami vesztessé tesz egy csapatot,a túlzott önbizalom,a nagy mellényért még nagy árat fognak fizetni,úgy érzem!
Hát sztem meg tényleg nem nagyon izgatja őket. Hót ideggel nem lehet focizni! A csapat tök nyugodt, ezt szeretem bennük! Nem kapkodnak, igazt a Los Che ellen kicsit pontatlanok voltak, de mindenkivel megesik. Meg lesz a bajnoki cím! Semmi kétség nincs bennem ezzel kapcsolatban!Léfe írta:Keita azt nyilatkozza, hogy Őket nem izgatja a Reál, hát engem bizony izgat. Szerintem ott is téma, mert ha nem hát elég nagy baj. Már az is ,hogy 12-ről lecsusztunk 4 pontos előnyre.