Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valdés 1-1 szituációban nagyon jó. Beadásoknál, távoli lövéseknél és szinte minden magas labdával gondjai vannak.Ronaldinho&Barca írta: Ohm, és hozzátéve ezért mondta Valdés, hogy Casillas féle kapus..
mond már meg mi a bajod Gerard-dal? lehet hogy az hogy folyamatosan nyeri e fejpárbajainkat és nagyon jó passzokat adVaratrix írta: Milyen meccsről beszélsz?![]()
Piqué, és Marquez az este csalódásai, mindenki más kiválóan dolgozott.
Már csak az eredmény hiányzik.
azért modoráld már magadmaister6000cm3 írta:ÉS INIESTA?????Stelios írta:
Egyedül Valdés, Piqué és Henry teljesítménye értékelhető.
Csak azt ne mond h rosszul játszik mer homlokon finglak....
Puyol legalább kipiheni magát és jöhet a Rafa helyére. Ini-t néha összetévesztem Messi-vel, de most tényleg. Csak a helyezkedéséből állapítom meg hogy kinél van a labda.Aprieto írta:Nem értem a fanyalgás okát. A Chelsea nem Almeria vagy Getafe.
Ugyanaz a játék ami egész évben volt. Nálunk jóval többet van a labda, oda vannak szögezve a kapujuk elé. 1-2 helyzet van csupán, azt pedig rendre ki is hagyják. Henryra dühös vagyok, mert egy az egyben nem lőtte el...simán vezethetnénk.
A másik fele meg Marquez. Ha pattog előtte a labda és nem bírja simán hazagurítani akkor csűrjön bele egy nagyot fel az égbe, addig hátra ér 6 emberünk. Majdnem összehozta Drogbának.......
Az lehet...Katalán88 írta:Azzigen...maister6000cm3 írta:ÉS INIESTA?????Stelios írta:
Csak azt ne mond h rosszul játszik mer homlokon finglak....![]()
Tényleg nem egy Almeria ez a Chelsea! nagyon jól védekeznek eddig.
Lehet én értelmezem rosszul a mondandód,de szerintem Te a Chelsea stadionjára gondoltál,az meg a Stamford Bridge...A Chelsea úgy áll a meccshez, hogy "majd az Anfielden".
Azzigen...maister6000cm3 írta:ÉS INIESTA?????Stelios írta:
Csak azt ne mond h rosszul játszik mer homlokon finglak....
ÉS INIESTA?????Stelios írta:
Nem egészen értek veled eggyet. Iniesta szvsz nagyon jól játszik. Még csak 45 perc telt el, és még bármi megtörténhet! Bízz a csapatban!!!Stelios írta:Hogy ma se nyerünk, az 7szentség. Egyszerüen szánalmas, ahogy a kapujuk elé szögezzük a Chelelseat, de össz.-vissz. egy komoly gólhelyzetünk volt.
Milyen meccsről beszélsz?Stelios írta:Hogy ma se nyerünk, az 7szentség. Egyszerüen szánalmas, ahogy a kapujuk elé szögezzük a Chelelseat, de össz.-vissz. egy komoly gólhelyzetünk volt.
max a Stamford-on, de tényleg az a hozzáállás.Varatrix írta:A Chelsea úgy áll a meccshez, hogy "majd az Anfielden".
Borzasztóan unalmas lenne, ha nem izgulnék ennyire![]()
Remélem 2. félidőbe kicsit megnyílnak és vágunk 2-3mat.
Szokás szerint hatalmas labdabirtoklási fölény a Barca javára.kovinho írta:Srácok, jól játszunk? Csak elvétve látom, néha bejön a stream, néha meg nem. Szóval megköszönném, ha valaki leírni nagyvonalakban, hogy milyen a játék.