Egyáltalán szégyen az, hogy ezzel a teljesítménnyel vetélytársak lehetnek madridék. Ki merem jelenteni, hogy egyszerűen pofátlanság lenne, ha valamilyen módon bajnokságot tudnának nyerni. Ezt ma mindenképp meg kell akadályoznunk. Elég az iksz is, de nyerjünk inkább!
Egy Sport 1-es linket nekem is küldhetne valaki pü-ben. Délután a kábeltv 20 percenként elment, ezért szeretném magam bebiztosítani egy internetes linkkel.
Előre is köszi annak, aki elküldi!
a kedves barca szurkolókat kérdezném: mi a véleményetek a stúdióban lévő madridos gyerekről? most őszintén! nem kéne már megtanulni beszélni és egy normális mondatot megfogalmazni ennyi idősen?
a meccsről: természetesen remélem, hogy nyerünk, bár én a döntetlennel se lennék csalódott, de a bajnoksághoz kétségkívül győzni KELL!
bízzunk a tiszta játékban és egy korrekt bíráskodásban! HALA MADRID!
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
lenne egy fontos kérdésem, kérésem! Nincs tv-m és ha lehetőség van rá szeretném nézni magyarul a Klasszikust! Van erre lehetőség?? Van a Sportklubnak vagy Sport1nek ( nem tudom melyik adó adja) internetes linkje?? Ha van legyetek szívesek linkeljétek be!! FONTOS!! Előre is köszönöm
A.
Ebben az idényben nem jó ómen mesterhármast lőni a Barcelonának.
Mbappé mellett Pavlidis (Benfica), Guirassy (Dortmund) és Borja Iglesias (Celta) tette ezt meg - az adott csapat mindig kikapott/kiesett. pic.twitter.com/A0pzjwKVtE
Lamine Yamal ebben a szezonban mind a négy Real Madrid elleni mérkőzésen jegyzett gólt vagy gólpasszt.
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
⚽️ vs. Real Madrid (Szuperkupa)
️️ vs. Real Madrid (Copa del Rey)
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
3 gól, 2 assziszt. pic.twitter.com/2o4YPdXSqy
— EuroBarça (@eurobarcahu) May 12, 2025