Barca vs. Real
Lécc valaki írja már le a Barcának az utsó 4 Bajnoki fordulóit!!! PLS
Madár!
Egy dologban egyetértek veled! Az angol csapatokból nekem is elegem van!
Régen szerettem a Chelseat, de amit a legutóbb "játszottak", kiverte a biztosítékot.
Egyébként a a reménykedést arra írtam, hogy bár matematikailag nem vagyunk még bajnokok, de ki lehet mondani.
ÉS egy ilyen oktatás mellett simán megérdemeltük volna a sorfalat.
Bár természetesen megvannak a szabályai, és a hagyománya hogy mikor jár.
Egy dologban egyetértek veled! Az angol csapatokból nekem is elegem van!
Régen szerettem a Chelseat, de amit a legutóbb "játszottak", kiverte a biztosítékot.
Egyébként a a reménykedést arra írtam, hogy bár matematikailag nem vagyunk még bajnokok, de ki lehet mondani.
ÉS egy ilyen oktatás mellett simán megérdemeltük volna a sorfalat.
Bár természetesen megvannak a szabályai, és a hagyománya hogy mikor jár.
Komolyan átmegy valaki, és veri a mellét? Nem mintha nem lehetne, de ilyenkor annyira felesleges még egyet rúgni a madridistákon...MADár írta:(Remélem tavaly nem volt olyan sok Madridista itt, mint nálunk most a barcás!)

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
De, nagyon is elegem van belőlük. "Szervezett futball" álnéven ölik, gúnyolják a labdarúgást, a futballt. Ha szerdán esetleg kiejtenek bennünket egy pontrúgással, a meccs után senkit sem érdekel majd, hogy mondjuk 180 percnyi játék után 37% labdabirtoklással, , csalva a játékot jutottak döntőbe, és hogy a futball tekintetében még csak meg sem próbáltak velünk versenyre kelni... És ez a szomorú. Reméljük ez nem fog bekövetkezni.MADár írta: Jó lenne már egy olyan bajnokság, ahol legalább 4 spanyol csapat jó teljesítményt nyújt! Mert évek óta, csak a Real és a barca van!
Kezd elegem lenni az angolokból! Nektek nem?
A madrid esetében meg számomra rég egyértelmű, hogy teljesen elölről kell kezdeni mindent.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2009.05.03. 12:50:48-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
A rekordok megvannak, de ez nem a Real Madrid jó teljesítménye miatt van, hanem a rettentő gyenge spanyol bajnokság miatt.2: Félre vagy vezetve sajnos. A tavalyi Barca jobb volt a mostani madridnál? Ilyenkor hova tűnnek a giga-nagy rekordok meg a veretlenségi széria az érvelésből?
Ha szted nem így van, azt úgy sem tudom megváltoztatni.
De a tavalyi barca gyakorlatilag az idei barca... és ezt tagadni nem lehet!
Egyértelműen jobb volt a tavalyi barca, mint az idei Real!
Amihez az kellett,hogy egy ilyen Real Madrid jöjjön ki,aki fel próbálja venni a kesztyűt a világ legjobb csapata ellen... De nem ment,ezt a Barcelonát csak szerencsével lehet megállítani,eddig is tudtuk és most itt a bizonyíték is...Jó ez így, hol láttunk volna itt 8 gólt, ha már tudjuk meccs előtt, hogy ki a bajnok ?
Gratulálok a Barcelona csapatának és a szurkolóiknak,van mire büszkének lenni,bevallom,kicsit irigy vagyok,de örökre Madridista maradok...
Sok sikert a BL-ben,további szép napot!
Köszönöm Istenem,hogy Madridistának teremtettél !
Ezt én is így gondolom, jót tenne ez több szempontból is a spanyol focinak, a drukkereknek, stb.MADár írta:Jó lenne már egy olyan bajnokság, ahol legalább 4 spanyol csapat jó teljesítményt nyújt! Mert évek óta, csak a Real és a barca van!

„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
-
- Director del Fútbol
Méltó? Lehet!MADár írta:Ez méltó visszavágás volt azért a sorfalért.
...
A sorfalat, ha jól tudom a matematikailag is bajnoknak szokták állni...
Személy szerint nem! Egy olyan barcát vertünk meg tavaly, ami az idei Madridnál sokkal jobb! Bőven elég volt a 4-1!
1: Nem lehet, hanem biztos hogy tökéletes visszavágás volt
2: Szokták. Inkább csak 1 vágyálom volt persze 1 kis gúnnyal, senki sem kért sorfalat, annak is megvannak a szabályai. Csak 1 megjegyzés volt tiszteletadás terén és ebben meg kell dicsérni emberileg a 2 legnagyobb egyéniséget: Ikert, és Rault. Amúgy látszik hogy a tavaly "senkivel se pacsizó, nagyképű, szuper-középpályás" Gago mennyit ér. Semmit.
2: Félre vagy vezetve sajnos. A tavalyi Barca jobb volt a mostani madridnál? Ilyenkor hova tűnnek a giga-nagy rekordok meg a veretlenségi széria az érvelésből?

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Kik reménykednek? Sztem senki nem reménykedik! Ha tényleg olvasgattad a Madridista fórumát, akkor láthatod, hogy a szurkolók között is nagy a döbbenet! Mindenki csak arról beszél, hogy itt elölről kell kezdeni mindent!Ó milyen szép is lett volna a Bernabeu-ban ünnepelni a bajnoki címet egy ilyen meccs után. Very Happy
De attól függetlenül 99,99% hogy mi leszünk a bajnokok.
Nem tudom miben reménykednek még egyes madridiak...
Jó lenne már egy olyan bajnokság, ahol legalább 4 spanyol csapat jó teljesítményt nyújt! Mert évek óta, csak a Real és a barca van!

Ó milyen szép is lett volna a Bernabeu-ban ünnepelni a bajnoki címet egy ilyen meccs után. 

Méltó? Lehet!Ez méltó visszavágás volt azért a sorfalért.
A sorfalat, ha jól tudom a matematikailag is bajnoknak szokták állni...Igazság szerint a levonulásnál megérdemeltünk volna.
Személy szerint nem! Egy olyan barcát vertünk meg tavaly, ami az idei Madridnál sokkal jobb! Bőven elég volt a 4-1! (Remélem tavaly nem volt olyan sok Madridista itt, mint nálunk most a barcás!)Ami azt illeti, szerintem elcserélted volna te azt a sorfalat tavaly, még két gólra.
Lesznek még nagy verések ide is oda is, ebben biztos vagyok! Abban viszont már nem, hogy olyan sok sorfalat fog egymásnak állni a két együttes!
(persze nektek ez a tegnapi meccs a kedves nekünk pedig a tavalyi!)
Így van! Meg sem érdemeltük volna! És tényleg kívánom, hogy nyerjétek meg a BL-t! (nehogy már egy manchester united tudjon duplázni! és elég volt az angol csapatokból is! és nem szeretnék ismét mu-chelsea meccset!!)De szép csattanós választ kaptak!

És még a Valencia elleni 2:2 után azt írták a madridi lapok hogy a csapatuk bajnok lesz.....
Mondjuk én már akkor röhögtem az elképesztő beképzeltségükön, túlzott magabiztosságukon.
De arra ami a meccsen történt, még legmerészebb álmaimban se gondoltam.
Kiváncsi lennék azokra az újságírókra, akik akkor ezeket írták, hogy most milyen képet vágnak, és miket írnak.

Mondjuk én már akkor röhögtem az elképesztő beképzeltségükön, túlzott magabiztosságukon.
De arra ami a meccsen történt, még legmerészebb álmaimban se gondoltam.
Kiváncsi lennék azokra az újságírókra, akik akkor ezeket írták, hogy most milyen képet vágnak, és miket írnak.

Én is sokáig szomorkodtam a sorfalért, és a 4:1-es vereségért, de ez a tegnapi este bőven kárpótolt mindenért.sinnlos írta:Ez méltó visszavágás volt azért a sorfalért.
És még a Valencia elleni 2:2 után azt írták a madridi lapok hogy a csapatuk bajnok lesz.....

De szép csattanós választ kaptak!

„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
Tévedsz!
És a sorfalat szerettem volna!
:D:D
És a sorfalat szerettem volna!

- Andris
- Adminisztrátor
Ami azt illeti, szerintem elcserélted volna te azt a sorfalat tavaly, még két gólra.
Jó ez így, hol láttunk volna itt 8 gólt, ha már tudjuk meccs előtt, hogy ki a bajnok ?

Jó ez így, hol láttunk volna itt 8 gólt, ha már tudjuk meccs előtt, hogy ki a bajnok ?
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Ez méltó visszavágás volt azért a sorfalért.
Igazság szerint a levonulásnál megérdemeltünk volna.
Igen, klasszisokat igazoltunk posztra, de nem csináltunk "galaktikusokat", nem arra mentünk hogy minnél több aranylabdás játszon nálunk.
Bocs, de olvassd végig a madristák fórumát, és rájössz miért írtam amit írtam a kerettel kapcsolatban.
A csapatépítést pedig nem erre az idényre mondom, hanem a Rikjaard féle csapat alapjaitól elkezdett építkezésre.
Igazság szerint a levonulásnál megérdemeltünk volna.

Igen, klasszisokat igazoltunk posztra, de nem csináltunk "galaktikusokat", nem arra mentünk hogy minnél több aranylabdás játszon nálunk.
Bocs, de olvassd végig a madristák fórumát, és rájössz miért írtam amit írtam a kerettel kapcsolatban.
A csapatépítést pedig nem erre az idényre mondom, hanem a Rikjaard féle csapat alapjaitól elkezdett építkezésre.
- Katalán88
- Capitá del Barça
Azért ez szvsz minden Barca drukker-nek jól esik, hogy egy Madridista ír ilyet...mezeibela írta:tegnap a barca parádés volt...lenyűgöző játékot mutattak be.
xavi fantasztikus..4 gólpaszt adni bármelyik meccsen óriási teljesitmény nemhogy egy klasszikuson..innentől remélem hogy mind3 porondon a barcelona fog győzedelmeskedni..teljesen megérdemlik...jaj de lennék most egy barca szurkolo helyében
![]()

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Katalán88 2009.05.03. 12:14:20-kor.

Biztosan jó érzés lehet! Talán olyan, mint tavaly a sorfal?Esküszöm élmény olvasni amiket a madridisták írnak a fórumjukon. Very Happy
Totális döbbenet, teljes tanácstalanság, megalázottság

Tehát ti nem klasszisokat igazoltatok posztra igaz?Nem arra mentünk hogy klasszisokat szerezzünk meg mindenáron, hanem posztra igazoltunk.

Tévedés! A legtöbben 1-2 világklasszist szeretnének és klasszis kiegészítőembereket! Azt hiszem ez így tökéletesen rendben is van!És mindegyiknek mi az egyetlen ötlete? Vásároljanak be 4-5 világklasszist, a keretet cseréljék ki.
Szted nem?
Nálatok megvolt a jó csapat csak a fejeket kellett rendbe tenni és egy két játékost kitenni!Nem hogy tanulnának a MI példánkból.
Nem egy csapásra építettünk nagy CSAPATOT, hanem lépésről lépésre.
Ui.: Gratulálok a tegnapi remek teljesítményhez, minden Barca játékosnak! Élmény volt a meccs,de nem csak miattuk! Sok gólos összecsapás volt, ahol kijött a két csapat közötti jelenlegi különbség!
Sok sikert a Chelsea(igen ez a nevük nem cselszki meg hasonlók!) ellen és ha bejuttok, akkor a BL döntőben is!
Ui2.: Remélem senkit sem zaklattam fel, nem az volt a célom!
Üdv MADár!

Esküszöm élmény olvasni amiket a madridisták írnak a fórumjukon. 
Totális döbbenet, teljes tanácstalanság, megalázottság.
És mindegyiknek mi az egyetlen ötlete? Vásároljanak be 4-5 világklasszist, a keretet cseréljék ki.
Nem hogy tanulnának a MI példánkból.
Nem arra mentünk hogy klasszisokat szerezzünk meg mindenáron, hanem posztra igazoltunk.
Ha a madrid ugyanezt csinálná, talán lenne esélye. De addig SOHA!
VISCA EL BARCA!!!

Totális döbbenet, teljes tanácstalanság, megalázottság.

És mindegyiknek mi az egyetlen ötlete? Vásároljanak be 4-5 világklasszist, a keretet cseréljék ki.
Nem hogy tanulnának a MI példánkból.
Nem arra mentünk hogy klasszisokat szerezzünk meg mindenáron, hanem posztra igazoltunk.
Ha a madrid ugyanezt csinálná, talán lenne esélye. De addig SOHA!
VISCA EL BARCA!!!
- csabimo
- Capitá del Barça
Végül is barátom neked lett igazad, mert nem kaptatok 5öt hanem 6ot, én pedig abban tévedtem h M.torres helyett Heinze futkározott...csabimo írta:T17 írta:Én irtam egyébként h örülhettek ha nem kaptok 5öt, és ha nekem ez a véleményem, akkor ez a véleményem, vagy tetszik vagy nem![]()
De leirtam az érveimet is h metzelder és miguel torres nem tudják megállitani a támadó sorunkat...(legalább is nem szabályosan, esetleg favágással)
Az elevetemültségröl meg annyit, h ezek szerint én jobban ismerem saját csapatom képességeit, ezért mertem kijelenteni h több golos gyözelmet várok...
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Rivaldo11 már elmondta a lényeget, én csak annyit tennék hozzá, hogy a világ legszűkebb értelemben vett legjobb játékosai vannak most a Barça kezdő 11-ében, és emiatt is érvényesül nagyon a "Barça-foci".
Előre a TITOlusokért!
-
- Barça C
Tegnap meccs előtt annyit mondtam a haveromnak, én csak azzal leszek megelégedve ha Madridban a madrid szúrkolok a 80 percben elkezdenek hazamenni:) 76 perc lett belöle:D bárcsak mindent ilyen jól megtudnék tippelni
Ki a király?:D Messi... HAJRÁÁ BARCA

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Szerintem csak reális. Jelenleg ennyi a különbség a két csapat között játékosállományban, technikailag, taktikailag, sebességben, helyzetfelismerésben.MQuC írta:Milyen behódoló a Madridista cikk hangvétele.
Maximum az a furcsa, hogy ez most maradéktalanul ki is jött, ugyanis a rangadókon ez ritkán valósul meg ennyire.
Nemrég írtam, hogy ha én lennék a köv. madridi elnök, legalább 7-8 új játékost vásárolnék. De senki se gondolja, hogy ha megveszi a madrid CR-t, Kakát, Benzemát, egyből ugyanígy fognak majd futballozni. Emögött a játék mögött nem csupán sok sok gyakorlás, és elképesztő technikai tudás áll, hanem filozófia, és hagyomány.
Rivaldo-A Legnagyobb.
"Egy olyan apróság, mint egy pillangó szárnyának rezdülése, akár tájfunt is okozhat a világ túlsó felén."
Kb ez a Pillangó hatás összefoglalva...
Mellesleg az én kedvenc filmem pont a Pillangó hatás...
Biztos Messinek is tetszik..
Kb ez a Pillangó hatás összefoglalva...

Mellesleg az én kedvenc filmem pont a Pillangó hatás...
Biztos Messinek is tetszik..
Nem álmodozni kell...