Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
lionelfan
Barça B

2009.05.03. 12:51:29

Lécc valaki írja már le a Barcának az utsó 4 Bajnoki fordulóit!!! PLS
sinnlos
Barça B

2009.05.03. 12:50:26

Madár!
Egy dologban egyetértek veled! Az angol csapatokból nekem is elegem van!
Régen szerettem a Chelseat, de amit a legutóbb "játszottak", kiverte a biztosítékot.

Egyébként a a reménykedést arra írtam, hogy bár matematikailag nem vagyunk még bajnokok, de ki lehet mondani.
ÉS egy ilyen oktatás mellett simán megérdemeltük volna a sorfalat.
Bár természetesen megvannak a szabályai, és a hagyománya hogy mikor jár.
barca99
Llegenda del Barça

2009.05.03. 12:49:53

MADár írta:(Remélem tavaly nem volt olyan sok Madridista itt, mint nálunk most a barcás!)
Komolyan átmegy valaki, és veri a mellét? Nem mintha nem lehetne, de ilyenkor annyira felesleges még egyet rúgni a madridistákon... :roll:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.05.03. 12:49:46

MADár írta: Jó lenne már egy olyan bajnokság, ahol legalább 4 spanyol csapat jó teljesítményt nyújt! Mert évek óta, csak a Real és a barca van!
Kezd elegem lenni az angolokból! Nektek nem? :D
De, nagyon is elegem van belőlük. "Szervezett futball" álnéven ölik, gúnyolják a labdarúgást, a futballt. Ha szerdán esetleg kiejtenek bennünket egy pontrúgással, a meccs után senkit sem érdekel majd, hogy mondjuk 180 percnyi játék után 37% labdabirtoklással, , csalva a játékot jutottak döntőbe, és hogy a futball tekintetében még csak meg sem próbáltak velünk versenyre kelni... És ez a szomorú. Reméljük ez nem fog bekövetkezni.
A madrid esetében meg számomra rég egyértelmű, hogy teljesen elölről kell kezdeni mindent.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2009.05.03. 12:50:48-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
MADár
Barça C

2009.05.03. 12:49:39

2: Félre vagy vezetve sajnos. A tavalyi Barca jobb volt a mostani madridnál? Ilyenkor hova tűnnek a giga-nagy rekordok meg a veretlenségi széria az érvelésből?
A rekordok megvannak, de ez nem a Real Madrid jó teljesítménye miatt van, hanem a rettentő gyenge spanyol bajnokság miatt.

Ha szted nem így van, azt úgy sem tudom megváltoztatni.
De a tavalyi barca gyakorlatilag az idei barca... és ezt tagadni nem lehet!
Egyértelműen jobb volt a tavalyi barca, mint az idei Real!
T17
Barça C

2009.05.03. 12:46:16

Jó ez így, hol láttunk volna itt 8 gólt, ha már tudjuk meccs előtt, hogy ki a bajnok ?
Amihez az kellett,hogy egy ilyen Real Madrid jöjjön ki,aki fel próbálja venni a kesztyűt a világ legjobb csapata ellen... De nem ment,ezt a Barcelonát csak szerencsével lehet megállítani,eddig is tudtuk és most itt a bizonyíték is...

Gratulálok a Barcelona csapatának és a szurkolóiknak,van mire büszkének lenni,bevallom,kicsit irigy vagyok,de örökre Madridista maradok...

Sok sikert a BL-ben,további szép napot!
Köszönöm Istenem,hogy Madridistának teremtettél !
TZS
Capitá del Barça

2009.05.03. 12:46:08

MADár írta:Jó lenne már egy olyan bajnokság, ahol legalább 4 spanyol csapat jó teljesítményt nyújt! Mert évek óta, csak a Real és a barca van!
Ezt én is így gondolom, jót tenne ez több szempontból is a spanyol focinak, a drukkereknek, stb.
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.05.03. 12:43:41

MADár írta:Ez méltó visszavágás volt azért a sorfalért.
Méltó? Lehet!
...
A sorfalat, ha jól tudom a matematikailag is bajnoknak szokták állni...

Személy szerint nem! Egy olyan barcát vertünk meg tavaly, ami az idei Madridnál sokkal jobb! Bőven elég volt a 4-1!

1: Nem lehet, hanem biztos hogy tökéletes visszavágás volt

2: Szokták. Inkább csak 1 vágyálom volt persze 1 kis gúnnyal, senki sem kért sorfalat, annak is megvannak a szabályai. Csak 1 megjegyzés volt tiszteletadás terén és ebben meg kell dicsérni emberileg a 2 legnagyobb egyéniséget: Ikert, és Rault. Amúgy látszik hogy a tavaly "senkivel se pacsizó, nagyképű, szuper-középpályás" Gago mennyit ér. Semmit.

2: Félre vagy vezetve sajnos. A tavalyi Barca jobb volt a mostani madridnál? Ilyenkor hova tűnnek a giga-nagy rekordok meg a veretlenségi széria az érvelésből?
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
MADár
Barça C

2009.05.03. 12:42:31

Ó milyen szép is lett volna a Bernabeu-ban ünnepelni a bajnoki címet egy ilyen meccs után. Very Happy

De attól függetlenül 99,99% hogy mi leszünk a bajnokok.
Nem tudom miben reménykednek még egyes madridiak...
Kik reménykednek? Sztem senki nem reménykedik! Ha tényleg olvasgattad a Madridista fórumát, akkor láthatod, hogy a szurkolók között is nagy a döbbenet! Mindenki csak arról beszél, hogy itt elölről kell kezdeni mindent!

Jó lenne már egy olyan bajnokság, ahol legalább 4 spanyol csapat jó teljesítményt nyújt! Mert évek óta, csak a Real és a barca van!
sinnlos
Barça B

2009.05.03. 12:37:08

Ó milyen szép is lett volna a Bernabeu-ban ünnepelni a bajnoki címet egy ilyen meccs után. :D

De attól függetlenül 99,99% hogy mi leszünk a bajnokok.
Nem tudom miben reménykednek még egyes madridiak...
MADár
Barça C

2009.05.03. 12:32:28

Ez méltó visszavágás volt azért a sorfalért.
Méltó? Lehet!
Igazság szerint a levonulásnál megérdemeltünk volna.
A sorfalat, ha jól tudom a matematikailag is bajnoknak szokták állni...
Ami azt illeti, szerintem elcserélted volna te azt a sorfalat tavaly, még két gólra.
Személy szerint nem! Egy olyan barcát vertünk meg tavaly, ami az idei Madridnál sokkal jobb! Bőven elég volt a 4-1! (Remélem tavaly nem volt olyan sok Madridista itt, mint nálunk most a barcás!)
Lesznek még nagy verések ide is oda is, ebben biztos vagyok! Abban viszont már nem, hogy olyan sok sorfalat fog egymásnak állni a két együttes!
(persze nektek ez a tegnapi meccs a kedves nekünk pedig a tavalyi!)
De szép csattanós választ kaptak!
Így van! Meg sem érdemeltük volna! És tényleg kívánom, hogy nyerjétek meg a BL-t! (nehogy már egy manchester united tudjon duplázni! és elég volt az angol csapatokból is! és nem szeretnék ismét mu-chelsea meccset!!) :oops: :evil:
sinnlos
Barça B

2009.05.03. 12:26:33

És még a Valencia elleni 2:2 után azt írták a madridi lapok hogy a csapatuk bajnok lesz..... :twisted:

Mondjuk én már akkor röhögtem az elképesztő beképzeltségükön, túlzott magabiztosságukon.
De arra ami a meccsen történt, még legmerészebb álmaimban se gondoltam.

Kiváncsi lennék azokra az újságírókra, akik akkor ezeket írták, hogy most milyen képet vágnak, és miket írnak. :D
TZS
Capitá del Barça

2009.05.03. 12:22:37

sinnlos írta:Ez méltó visszavágás volt azért a sorfalért.
Én is sokáig szomorkodtam a sorfalért, és a 4:1-es vereségért, de ez a tegnapi este bőven kárpótolt mindenért.

És még a Valencia elleni 2:2 után azt írták a madridi lapok hogy a csapatuk bajnok lesz..... :twisted:
De szép csattanós választ kaptak! :twisted:
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
sinnlos
Barça B

2009.05.03. 12:18:46

Tévedsz!
És a sorfalat szerettem volna! :D:D:D
Andris
Adminisztrátor

2009.05.03. 12:15:08

Ami azt illeti, szerintem elcserélted volna te azt a sorfalat tavaly, még két gólra. :wink:

Jó ez így, hol láttunk volna itt 8 gólt, ha már tudjuk meccs előtt, hogy ki a bajnok ?
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
sinnlos
Barça B

2009.05.03. 12:14:13

Ez méltó visszavágás volt azért a sorfalért.
Igazság szerint a levonulásnál megérdemeltünk volna. :D
:twisted:

Igen, klasszisokat igazoltunk posztra, de nem csináltunk "galaktikusokat", nem arra mentünk hogy minnél több aranylabdás játszon nálunk.

Bocs, de olvassd végig a madristák fórumát, és rájössz miért írtam amit írtam a kerettel kapcsolatban.

A csapatépítést pedig nem erre az idényre mondom, hanem a Rikjaard féle csapat alapjaitól elkezdett építkezésre.
Katalán88
Capitá del Barça

2009.05.03. 12:13:13

mezeibela írta:tegnap a barca parádés volt...lenyűgöző játékot mutattak be.
xavi fantasztikus..4 gólpaszt adni bármelyik meccsen óriási teljesitmény nemhogy egy klasszikuson.. =D> innentől remélem hogy mind3 porondon a barcelona fog győzedelmeskedni..teljesen megérdemlik...jaj de lennék most egy barca szurkolo helyében :) :oops:
Azért ez szvsz minden Barca drukker-nek jól esik, hogy egy Madridista ír ilyet... :roll: Jajj ez a tegnapi meccs hihetetlen volt ááááááá naggyooooon jóóóóóóóó. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Katalán88 2009.05.03. 12:14:20-kor.
Kép
MADár
Barça C

2009.05.03. 12:07:51

Esküszöm élmény olvasni amiket a madridisták írnak a fórumjukon. Very Happy
Totális döbbenet, teljes tanácstalanság, megalázottság
Biztosan jó érzés lehet! Talán olyan, mint tavaly a sorfal? :oops:
Nem arra mentünk hogy klasszisokat szerezzünk meg mindenáron, hanem posztra igazoltunk.
Tehát ti nem klasszisokat igazoltatok posztra igaz? :oops:
És mindegyiknek mi az egyetlen ötlete? Vásároljanak be 4-5 világklasszist, a keretet cseréljék ki.
Tévedés! A legtöbben 1-2 világklasszist szeretnének és klasszis kiegészítőembereket! Azt hiszem ez így tökéletesen rendben is van!
Szted nem?
Nem hogy tanulnának a MI példánkból.
Nem egy csapásra építettünk nagy CSAPATOT, hanem lépésről lépésre.
Nálatok megvolt a jó csapat csak a fejeket kellett rendbe tenni és egy két játékost kitenni!

Ui.: Gratulálok a tegnapi remek teljesítményhez, minden Barca játékosnak! Élmény volt a meccs,de nem csak miattuk! Sok gólos összecsapás volt, ahol kijött a két csapat közötti jelenlegi különbség!
Sok sikert a Chelsea(igen ez a nevük nem cselszki meg hasonlók!) ellen és ha bejuttok, akkor a BL döntőben is!

Ui2.: Remélem senkit sem zaklattam fel, nem az volt a célom!
Üdv MADár! :D
sinnlos
Barça B

2009.05.03. 11:59:14

Esküszöm élmény olvasni amiket a madridisták írnak a fórumjukon. :D
Totális döbbenet, teljes tanácstalanság, megalázottság. :D

És mindegyiknek mi az egyetlen ötlete? Vásároljanak be 4-5 világklasszist, a keretet cseréljék ki.
Nem hogy tanulnának a MI példánkból.
Nem egy csapásra építettünk nagy CSAPATOT, hanem lépésről lépésre.
Nem arra mentünk hogy klasszisokat szerezzünk meg mindenáron, hanem posztra igazoltunk.

Ha a madrid ugyanezt csinálná, talán lenne esélye. De addig SOHA!

VISCA EL BARCA!!!
csabimo
Capitá del Barça

2009.05.03. 11:42:49

csabimo írta:
T17 írta:
Én irtam egyébként h örülhettek ha nem kaptok 5öt, és ha nekem ez a véleményem, akkor ez a véleményem, vagy tetszik vagy nem :wink:
De leirtam az érveimet is h metzelder és miguel torres nem tudják megállitani a támadó sorunkat...(legalább is nem szabályosan, esetleg favágással)
Végül is barátom neked lett igazad, mert nem kaptatok 5öt hanem 6ot, én pedig abban tévedtem h M.torres helyett Heinze futkározott...
Az elevetemültségröl meg annyit, h ezek szerint én jobban ismerem saját csapatom képességeit, ezért mertem kijelenteni h több golos gyözelmet várok...
mrmonster
Entrenador del Barça

2009.05.03. 11:20:47

Rivaldo11 már elmondta a lényeget, én csak annyit tennék hozzá, hogy a világ legszűkebb értelemben vett legjobb játékosai vannak most a Barça kezdő 11-ében, és emiatt is érvényesül nagyon a "Barça-foci".
Előre a TITOlusokért!
ggeerrgg00
Barça C

2009.05.03. 11:14:53

Tegnap meccs előtt annyit mondtam a haveromnak, én csak azzal leszek megelégedve ha Madridban a madrid szúrkolok a 80 percben elkezdenek hazamenni:) 76 perc lett belöle:D bárcsak mindent ilyen jól megtudnék tippelni :P Ki a király?:D Messi... HAJRÁÁ BARCA
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.05.03. 11:10:42

MQuC írta:Milyen behódoló a Madridista cikk hangvétele.
Szerintem csak reális. Jelenleg ennyi a különbség a két csapat között játékosállományban, technikailag, taktikailag, sebességben, helyzetfelismerésben.
Maximum az a furcsa, hogy ez most maradéktalanul ki is jött, ugyanis a rangadókon ez ritkán valósul meg ennyire.
Nemrég írtam, hogy ha én lennék a köv. madridi elnök, legalább 7-8 új játékost vásárolnék. De senki se gondolja, hogy ha megveszi a madrid CR-t, Kakát, Benzemát, egyből ugyanígy fognak majd futballozni. Emögött a játék mögött nem csupán sok sok gyakorlás, és elképesztő technikai tudás áll, hanem filozófia, és hagyomány.
Rivaldo-A Legnagyobb.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.05.03. 11:05:59

Milyen behódoló a Madridista cikk hangvétele.
Kép
Entonii8
Barça B

2009.05.03. 10:50:34

"Egy olyan apróság, mint egy pillangó szárnyának rezdülése, akár tájfunt is okozhat a világ túlsó felén."
Kb ez a Pillangó hatás összefoglalva... :wink:
Mellesleg az én kedvenc filmem pont a Pillangó hatás...
Biztos Messinek is tetszik..
Nem álmodozni kell...
Lezárt