Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez egész biztosan meglesz, de még hátra van az idényből remélem 7 meccs.csabimo írta:Igy az év vége felé közeledve, arra gondoltam, h egy ilyen sikeres év után valaki egy cikkbe foglalhatná az idén megdöntött rekordokat, a még hátralévöket esetleg, stb...szerintem megérdemelne ez egy cikket, legalább is szerintem szivesen olvasnák az oldal látogatói...
De-de, a meccs előtt 94 gólunk vólt, így a 6. gól lett a 100. gólunk, amit pedig Piqué rúgott. A győzelmi mámorban megértem ezt a kis tévedést!Puyol05 írta:Gratulálok Ivánnak a tegnapi teljesíményéért!!!!!! óriási volt!
a cikkhez amit ítr viszont lenne egy kérdésem:
"Leo Messi szombaton meglőtte a katalánok századik találatát a bajnokságban."
nem Piqué lőtte meg a 100. találatot? ezt most nem bántásból kérdezem, csak én így tudom...
sasi1 írta:...
Pep úgy gondolkodott, hogy Xavira és Inire nagyon figyel majd Diarra és Gago, ergo kevés területet hagynak nekik, így a szervezést most Messire hagyta, akit ezért bevitt középre. Viszont a két madridinak nem sikerült hatástalanítani Xavit és Init, ezért mondta, hogy az ő általa elgondolt Messi irányítás helyett hárman igazgatták a csapatot.Guardiola nyilatkozta írta:„Megnéztem ismét a barcelonai meccset, és arra jutottam, hogy az olyan játékosok, mint Lass Diarra és Gago nagyon oda fognak majd figyelni Xavira, ezért szerettem volna, hogy Messi használja ki a pálya középső területét. És ha nagyon sűrű is lesz a pálya közepe, akkor ott lesz a széleken Henry és Eto’o. De aztán Xavi, Iniesta és Messi közösen hajtották végre azt, amit egy embernek kellett volna.”
De aztán Xavi, Iniesta és Messi közösen hajtották végre azt, amit egy embernek kellett volna.”
Na, ja 7-tel csak beállítanánk, 8-cal medöntenénk!Fecooo írta:pontosítanék a rekordöntésről... a real gólcsúcsa 107 gól volt a 89-90-es idényben, tehát 8 gólra van még szükség az abszolút gólcsúcshoz
Részemről is Grt!barca99 írta:Nagyon tetszett ez a határott magabiztosság, főleg, hogy a csapat alátámasztotta Iván véleményét.De úgy általában is, minden kérdésre jó válaszok voltak (mindkét részről), határozottan jobb, mint amikor Telek Manciék szakértenek a SK-on.
![]()
Nem kell szurkálni azért másik szerkesztőt, amúgy sem vagyunk rosszban a madridistával, mint honlappal.Lionel85 írta:Hihetetlen, hogy Iván még ilyen pillanatban is higgadt tudott maradni, én tuti beleröhögtem volna a mellettem ülő arcába, de hát ez van.nem mindennapi siker ez, Iván megint nagyon jól szerepelt, akárcsak tavaly, nagy gratula neki! Sokkal összeszedettebb volt kollégájánál, nem ő-zött annyit és jó meglátásai voltak! Iniesta tényleg lefocizta Ramost!