A Magyar Barca!

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Boogess
Jugador del Barça

2005.06.28. 12:10:07

Óóó... XXL?! Lógni fog rajtam mint tehénen a tőgy :cry: :cry:
Bugeszfater 13 - HUNGARIAN F.C. BARCELONA
Bercy
Entrenador del Barça

2005.06.28. 11:58:24

Ronaldinho 17 írta:XXL :shock: Az nekem jó lesz?Ennyire elvannak méretezve? :roll:
Nyugi jó lesz, úgyanis magas vagy.
Ha nekem jó akkor 99%-ban mindenkinek jó lesz! :wink:
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2005.06.28. 11:40:09

XXL :shock: Az nekem jó lesz?Ennyire elvannak méretezve? :roll:
Bercy
Entrenador del Barça

2005.06.28. 09:47:43

És, hogy késöbb ebből ne adódjon probléma a szombati focira magammal viszem a megrendelő papírt, hogy mindenki lássa, hogy mi mennyibe kerül pontosan. :cry:

A félreértések elkerülése végett. :wink:
Bercy
Entrenador del Barça

2005.06.28. 09:44:48

Tisztelt Csapattársak!

A tegnapi nap folyamán megrendelésre kerültek a csapatmezek és nadrágok!

Egyetlen egy probléma merült fel mégpedig a mérettel kapcsolatban. Mert ebből a fajtából csak XXL méret létezik. Nem kell megijedni nem olyan nagy a méretkülönbség, felprobáltam és jó volt!
Lezser fazonú... :twisted: :twisted: :twisted:

Viszont valószínű, hogy az elkészülés ideje JÚLIUS 11-12-13 lehetséges, ezért kérek mindenkit aki megrendelte a mezeket, hogy a JÚLIUS 9-én esedékes focira hozza magával a fentmaradó összeget. Késöbbiekben beteszem a fórumra, hogy kinek mennyit kell még leraknia!

Sajnos nem tudtam a nadrágon lévő címert lealkudni az árból, ezért fejenként még 400.-/ fő összeggel nőni fog a kiadásotok.
Remélem nem megterhelő senkinek!

És ami még fontos, szponzorunk az EUROBARCA is felkerül a mezünkre! 8) :shock:
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.06.27. 23:12:27

Csak tisztán látás miatt:
ORDÍTÁS
Kiemelés vagy kiemelés
Vagy aláhúzsással emelj ki...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
LG
Az Év fórumozója 2016

2005.06.27. 19:39:43

Az a jo, h nálunk az egész család, sot még a távolabbi rokonok is Barcások :!: Nem csoda h én is az lettem :wink:
Silvanus
Director del Fútbol

2005.06.27. 16:20:44

Charlie írta:
Silvanus írta:Te Charlie! Tudom már kérdeztük, de nem emlékszem, hogy válaszoltál is volna rá valamit, ha mégis, akkor bocsi! Szóval milyen szálak is fűznek téged a Juventus szurkolói csapatához??? Csak mert olyan jól tudsz minden infót velük kapcsolatban!?...

És akkor mi lesz a tornán, kinek fogsz szurkolni??? :roll: :wink:
Rokoni kapcsolatban vagyok mind1ik Juve drukkerrel.

Amúgy viccet félretéve MSN kapcsolatban vok 1 miskolci Juve drukkerrel,és onnan vagyok ilyen jól informált,és focizni akarom hívni de Ő nem akar jönni! :D Na mind1...
Ez remélem poén volt... :wink:
C.
Értelek, és nem kérdezek többet!!! Forza Juve, Forcá Barca, éljen a testvériség...!!! :D (...a kezdő sípszóig!!! :twisted: )
"Més Cuen un Club"
Charlie
Öreg Harcos

2005.06.27. 15:25:13

Silvanus írta:Te Charlie! Tudom már kérdeztük, de nem emlékszem, hogy válaszoltál is volna rá valamit, ha mégis, akkor bocsi! Szóval milyen szálak is fűznek téged a Juventus szurkolói csapatához??? Csak mert olyan jól tudsz minden infót velük kapcsolatban!?...

Rokoni kapcsolatban vagyok mind1ik Juve drukkerrel.

Amúgy viccet félretéve MSN kapcsolatban vok 1 miskolci Juve drukkerrel,és onnan vagyok ilyen jól informált,és focizni akarom hívni de Ő nem akar jönni! :D Na mind1...
Ez remélem poén volt... :wink:
C.
Silvanus
Director del Fútbol

2005.06.27. 15:11:08

Te Charlie! Tudom már kérdeztük, de nem emlékszem, hogy válaszoltál is volna rá valamit, ha mégis, akkor bocsi! Szóval milyen szálak is fűznek téged a Juventus szurkolói csapatához??? Csak mert olyan jól tudsz minden infót velük kapcsolatban!?...

"Més Cuen un Club"
Silvanus
Director del Fútbol

2005.06.27. 15:08:20

Ronaldinho 17 írta:Silvanus ebből már nem mászol ki :lol: A tornán megtalálnak a juvésok,és akkor jajj neked 8) :P
No-no, ez biztos nem így lesz! Ha mégis ezt tapasztalnám, akkor baj lesz, de hidd el: ŐK NEM OLYANOK!!! :wink:

Na jó, TÉMA LEZÁRVA, TÚL VAN BESZÉLVE!!!
"Més Cuen un Club"
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2005.06.27. 13:42:28

Silvanus ebből már nem mászol ki :lol: A tornán megtalálnak a juvésok,és akkor jajj neked 8) :P
Silvanus
Director del Fútbol

2005.06.27. 13:28:38

Cáratyuska írta:
Silvanus írta:Cáratyuska - ha minden figyelmesen végignéztél itt alább, akkor biztos azt is elolvastad, hogy ezzel mi (ÉN) csak poénkodunk!!! Ha mi lennénk a szervezők, és mi is két csapattal indulnánk, akkor mi is 'szívesen' fogadnánk az ilyen, és ehhez hasonló ércelődéseket, szóval még egyszer hangsúlyozom: SEM ÉN, SEM A TELJES MAGYAR BARCELONA CSAPAT NEM VÁDOL SENKIT, ÉS SEMMIT BUNDÁVAL, VAGY RÉSZREHAJLÁSSAL (VAGY BÁRMI HASONLÓVAL), MAXIMÁLISAN A TISZTA JÁTÉK HÍVEI VAGYUNK, ezért természetesen gratuláció jár nektek a kvalifikálásért, és remélem a tornán jó mérkőzéseket fogunk egymás ellen vívni!!! MINDEN TISZTELETEM A TIÉTEK!!! Így jó?... :wink:

Oké. Béke. Én amúgy is ennek a híve vagyok! Meg a tiszta játéknak, ahogy Te is, így a vitát le is zárhatjuk.
Egyébként a teljes BÉKE elérése érdekében én magam már odáig is elmentem, hogy felkeressem az oldalatokat, és regisztrálva magamat nyilvánosan is elnézést kérjek tőletek (HA EGYÁLTALÁN VAN MIÉRT), ez így fair, de ahogy láttam, nálatok egy kissé nehézkesebb ez a dolog (két nap mire kaphatok reg kódot!?...). No sebaj, megvárom, addig is védjetek ám meg az esetleges rágalmaktól, mert attól tartok, hogy ennek hamarabb híre megy, mint azt gondolnánk!!!... Pedig túl van ez lihegve, én tudom..... :wink:
"Més Cuen un Club"
Charlie
Öreg Harcos

2005.06.27. 13:24:52

Emberek,majd a pályán megbeszélitek :wink: De tudjátok,a játékszerrel foglalkozni csak.
C.
Cáratyuska
Barça C

2005.06.27. 13:10:28

Silvanus írta:Cáratyuska - ha minden figyelmesen végignéztél itt alább, akkor biztos azt is elolvastad, hogy ezzel mi (ÉN) csak poénkodunk!!! Ha mi lennénk a szervezők, és mi is két csapattal indulnánk, akkor mi is 'szívesen' fogadnánk az ilyen, és ehhez hasonló ércelődéseket, szóval még egyszer hangsúlyozom: SEM ÉN, SEM A TELJES MAGYAR BARCELONA CSAPAT NEM VÁDOL SENKIT, ÉS SEMMIT BUNDÁVAL, VAGY RÉSZREHAJLÁSSAL (VAGY BÁRMI HASONLÓVAL), MAXIMÁLISAN A TISZTA JÁTÉK HÍVEI VAGYUNK, ezért természetesen gratuláció jár nektek a kvalifikálásért, és remélem a tornán jó mérkőzéseket fogunk egymás ellen vívni!!! MINDEN TISZTELETEM A TIÉTEK!!! Így jó?... :wink:

Oké. Béke. Én amúgy is ennek a híve vagyok! Meg a tiszta játéknak, ahogy Te is, így a vitát le is zárhatjuk.
Silvanus
Director del Fútbol

2005.06.27. 13:00:10

Z9 - No, hát nem gondoltam volna, hogy mit indítok el, de akkor neked is elmondom: NINCS SEMMI FÉLE VÁDASKODÁS, SZÍTKOZÓDÁS, BUNDA, GYANUSÍTGATÁS........ ÉN csak poénkodtam ezzel, de belátom már hiba volt, ezért ELNÉZÉST KÉREK!!!

Maximális tisztelet neked, a szervezőknek, a Juventusnak, és mindenkinek akit megsértettem volna, bár azt had jegyezzem meg, hogy:

1. Mivel nekem, nekünk fogalmunk sincs arról, hogy hogyan is zajlik a sorsolás, engedtessék meg, hogy találgassunk!

2. Miért veszitek ezt annyira fel??? Szerintetek komolyan érdekel a Juventus A csapatának sorsa, amikor az előző tornán is kiütöttünk benneteket az elődöntőben úgy, hogy két meccset játszottunk egymás után, ti meg többen voltatok, pihentebbek, és persze jobbak is voltatok!!!...

Na jó, szerintem már túlbeszéljük! Nagyon jó a sorsolás menete ahogy leírtad, milyen fura, én is így gondoltam, eltaláltam! Csak ezt valahogy kihagytad, ahogy Cáratyuska is, nem kell csak a sorok között olvasni!!!

Üdv!
"Més Cuen un Club"
Silvanus
Director del Fútbol

2005.06.27. 12:51:17

Cáratyuska - ha minden figyelmesen végignéztél itt alább, akkor biztos azt is elolvastad, hogy ezzel mi (ÉN) csak poénkodunk!!! Ha mi lennénk a szervezők, és mi is két csapattal indulnánk, akkor mi is 'szívesen' fogadnánk az ilyen, és ehhez hasonló ércelődéseket, szóval még egyszer hangsúlyozom: SEM ÉN, SEM A TELJES MAGYAR BARCELONA CSAPAT NEM VÁDOL SENKIT, ÉS SEMMIT BUNDÁVAL, VAGY RÉSZREHAJLÁSSAL (VAGY BÁRMI HASONLÓVAL), MAXIMÁLISAN A TISZTA JÁTÉK HÍVEI VAGYUNK, ezért természetesen gratuláció jár nektek a kvalifikálásért, és remélem a tornán jó mérkőzéseket fogunk egymás ellen vívni!!! MINDEN TISZTELETEM A TIÉTEK!!! Így jó?... :wink:
"Més Cuen un Club"
z9
Barça C

2005.06.27. 12:45:01

Silvanus írta:
Bercy írta:Megbeszéljük a szervezőkkel, hogy legyen nyílt a sorsolás és Ti fogjátok a csapatot képviselni.

:lol:
Na az jó lenne!!! Most komolyan!!! A következőképpen zajlana szerintem - A TISZTA - sorsolás: Két csoport: A és B. Egy-egy kiemelt (az elmúlt torna eredménye alapján, azaz A csoport: Roma, B csoport: Barca! A többieket sorsolnám a CSK-k jelenlétében, DE úgy hogy természetesen a Juve A, és a Juve B ne kerülhessen össze (ha az egyiket kisorsolják, akkor a másik értelem szerűen automatikusan a másik csoportba kerüljön!!!). Ennyi, ez így korrekt, nem?!...
kedves Silvanus!

mint a tornák szervezője szólok most Hozzád és szeretnélek felvilágosítani néhány,Általad vélhetően nem teljesen átlátott dologgal kapcsolatban. Szóval a sorsolás SOHA nem volt manipulált! Vagy előzetesen vagy a helyszínen zajlott,a korábban itt is emlegetett "kalapos" megoldással, vagy pedig egy teljesen véletlenszerű, tőlem és mindenki mástól független módon kerültek beosztásra a csapatok. Ez abból állt, hogy a Bajnokok Ligája csoportmérkőzéseinek idején, a szurkoló csapatok "anyaklubjai" mind pályára léptek. Ezt használtuk ki egy teljesen manipulálhatatlan,valamint utazást és időegyeztetést sem igénylő sorsolás lebonyolításához,ami abból állt,hogy az "anyaklubok" aktuális játéknapon zajló mérkőzéseit figyeltük és a sárgalapok kiosztásának idejét alapul véve sorsoltuk csoportba a drukker-team-eket (gyengébbek kedvéért azért sárgalap,mert az 99%-os valószínűséggel előfordul meccsenként). Tehát a felemlegetett Juve,Inter,Arzenál párosítás is ez alapján jött létre. aki ezek után azt hiszi,h minden mérkőzés játékvezetőjével megbeszéltem,h mikor adhat sárgalapot,csak hogy a Juve "kedvező" csoportba kerüljön,akkor annak boldogan szerzek beutalót tetszőlegesen választott elmegyógyintézetbe. Egyébként ez a módszer értelemszerűen a júliusi torna kapcsán nem alkalmazható,ezért visszatérünk a "tiszta", kalapos módszerhez mégpedig pontosan úgy,hogy a csapatkipátonyakkal helyszínt és időpontot egyeztetek,ahol mindezt megejtjük. csak tájékoztatásképpen annyit,hogy én Budapesttől 200 kilométerre lakom és eddig sem okozott gondott ilyen "apróság" miatt felutaznom, tehát most sem lesz másként. Örülnék, ha végérvényesen sikerülne megszabadulni néhány embernek a paranoiájától,amit arra alapoz,hogy Juvés szervezés miatt eme csapat kiváltságokkal rendelkezik. szerintem,ha annyira nagy (vagy csak bármilyen) csalások lettek volna eddig,mint amilyeneket néhányan feltételeznek,akkor a Juve már többszörös tornagyőztes lenne,nem pedig nullaszoros... remélem sikerült érthetően felvázolnom a sorsolás menetét és eloszlatni a gyanúkat. de ha nem,ezek után már az sem érdekel.

további sikeres felkészülést kívánok Nektek a tornára, a többit majd Norbival személyesen egyeztetem.

Minden jót!
Bercy
Entrenador del Barça

2005.06.27. 12:21:18

Nyugi- nyugi srácok.
Nem kell a civakodás senkinek.
Cáratyuska
Barça C

2005.06.27. 11:58:25

Charlie írta:A 8.csapat a Július 16.ai tornán a Juventus B lesz,ők kvalifikálták magukat tegnap!
C.
Silvianus: "Jaj, milyen meglepő!?... :roll: 8) "

:roll:

Nyugodtan eljöhettél volna szépen megnézni a selejtezőt és nem ok nélkül élcelődő megjegyzéseket tenned. Ha meg nem jöttél akkor ne is írj semmi ilyet!!!
Amúgy az eredmények

MU-Milan B 0-2
Chelsea- Juventus B 0-1
Juventus B- Milan B 5-1
MU-Chelsea 3-3
Juventus B- MU 2-4
Milan B- Chelsea 3-2

Így jobb gólaránnyal mi jutottunk tovább a Milan B előtt. 3. a MU 4. pedig a Chelsea lett.
Silvanus
Director del Fútbol

2005.06.27. 10:32:36

mucs1 írta:Már csak 4 hozzászólás...
Ohhh, kedves hogy figyelmeztetsz! De tudod nem a mennyiség, hanem a fontos... 8)
"Més Cuen un Club"
mucs1
Jugador d'estrella

2005.06.27. 10:24:11

Már csak 4 hozzászólás...
M.GÁBOR 7 - Hungarian F.C. Barcelona

A küzdelem célja az ő boldog életük, hisz a proletárgyermek maga a jövendő.
Silvanus
Director del Fútbol

2005.06.27. 10:20:38

mucs1 írta:Gondoltam mégis csak egy idősebb, komolyabb játékos legyen a másik fél, speciel a Norbi! na meg nem is lenne kedvem bejönni Pestre egy sorsolásért!Max. ha söröznénk utána! :D
És ha hívunk sajtót??? Nemzeti Sport, Képes Sport, Sztár Sport.... fotósok, kamerák, hivatalos sorsolás, urna, gömbök, ünnepélyes aláírás....... NA??? Ehhez mit szólnál??? :D JA! És persze az egészet élőben közvetítené a Sport1, és az Euro Sport!!!!
"Més Cuen un Club"
Lezárt