Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Értelek, és nem kérdezek többet!!! Forza Juve, Forcá Barca, éljen a testvériség...!!!Charlie írta:Rokoni kapcsolatban vagyok mind1ik Juve drukkerrel.Silvanus írta:Te Charlie! Tudom már kérdeztük, de nem emlékszem, hogy válaszoltál is volna rá valamit, ha mégis, akkor bocsi! Szóval milyen szálak is fűznek téged a Juventus szurkolói csapatához??? Csak mert olyan jól tudsz minden infót velük kapcsolatban!?...
És akkor mi lesz a tornán, kinek fogsz szurkolni???![]()
Amúgy viccet félretéve MSN kapcsolatban vok 1 miskolci Juve drukkerrel,és onnan vagyok ilyen jól informált,és focizni akarom hívni de Ő nem akar jönni!Na mind1...
Ez remélem poén volt...És akkor mi lesz a tornán, kinek fogsz szurkolni???![]()
![]()
C.
Rokoni kapcsolatban vagyok mind1ik Juve drukkerrel.Silvanus írta:Te Charlie! Tudom már kérdeztük, de nem emlékszem, hogy válaszoltál is volna rá valamit, ha mégis, akkor bocsi! Szóval milyen szálak is fűznek téged a Juventus szurkolói csapatához??? Csak mert olyan jól tudsz minden infót velük kapcsolatban!?...
És akkor mi lesz a tornán, kinek fogsz szurkolni???![]()
Ez remélem poén volt...És akkor mi lesz a tornán, kinek fogsz szurkolni???![]()
No-no, ez biztos nem így lesz! Ha mégis ezt tapasztalnám, akkor baj lesz, de hidd el: ŐK NEM OLYANOK!!!Ronaldinho 17 írta:Silvanus ebből már nem mászol kiA tornán megtalálnak a juvésok,és akkor jajj neked
![]()
Egyébként a teljes BÉKE elérése érdekében én magam már odáig is elmentem, hogy felkeressem az oldalatokat, és regisztrálva magamat nyilvánosan is elnézést kérjek tőletek (HA EGYÁLTALÁN VAN MIÉRT), ez így fair, de ahogy láttam, nálatok egy kissé nehézkesebb ez a dolog (két nap mire kaphatok reg kódot!?...). No sebaj, megvárom, addig is védjetek ám meg az esetleges rágalmaktól, mert attól tartok, hogy ennek hamarabb híre megy, mint azt gondolnánk!!!... Pedig túl van ez lihegve, én tudom.....Cáratyuska írta:Silvanus írta:Cáratyuska - ha minden figyelmesen végignéztél itt alább, akkor biztos azt is elolvastad, hogy ezzel mi (ÉN) csak poénkodunk!!! Ha mi lennénk a szervezők, és mi is két csapattal indulnánk, akkor mi is 'szívesen' fogadnánk az ilyen, és ehhez hasonló ércelődéseket, szóval még egyszer hangsúlyozom: SEM ÉN, SEM A TELJES MAGYAR BARCELONA CSAPAT NEM VÁDOL SENKIT, ÉS SEMMIT BUNDÁVAL, VAGY RÉSZREHAJLÁSSAL (VAGY BÁRMI HASONLÓVAL), MAXIMÁLISAN A TISZTA JÁTÉK HÍVEI VAGYUNK, ezért természetesen gratuláció jár nektek a kvalifikálásért, és remélem a tornán jó mérkőzéseket fogunk egymás ellen vívni!!! MINDEN TISZTELETEM A TIÉTEK!!! Így jó?...
Oké. Béke. Én amúgy is ennek a híve vagyok! Meg a tiszta játéknak, ahogy Te is, így a vitát le is zárhatjuk.
Silvanus írta:Cáratyuska - ha minden figyelmesen végignéztél itt alább, akkor biztos azt is elolvastad, hogy ezzel mi (ÉN) csak poénkodunk!!! Ha mi lennénk a szervezők, és mi is két csapattal indulnánk, akkor mi is 'szívesen' fogadnánk az ilyen, és ehhez hasonló ércelődéseket, szóval még egyszer hangsúlyozom: SEM ÉN, SEM A TELJES MAGYAR BARCELONA CSAPAT NEM VÁDOL SENKIT, ÉS SEMMIT BUNDÁVAL, VAGY RÉSZREHAJLÁSSAL (VAGY BÁRMI HASONLÓVAL), MAXIMÁLISAN A TISZTA JÁTÉK HÍVEI VAGYUNK, ezért természetesen gratuláció jár nektek a kvalifikálásért, és remélem a tornán jó mérkőzéseket fogunk egymás ellen vívni!!! MINDEN TISZTELETEM A TIÉTEK!!! Így jó?...
kedves Silvanus!Silvanus írta:Na az jó lenne!!! Most komolyan!!! A következőképpen zajlana szerintem - A TISZTA - sorsolás: Két csoport: A és B. Egy-egy kiemelt (az elmúlt torna eredménye alapján, azaz A csoport: Roma, B csoport: Barca! A többieket sorsolnám a CSK-k jelenlétében, DE úgy hogy természetesen a Juve A, és a Juve B ne kerülhessen össze (ha az egyiket kisorsolják, akkor a másik értelem szerűen automatikusan a másik csoportba kerüljön!!!). Ennyi, ez így korrekt, nem?!...Bercy írta:Megbeszéljük a szervezőkkel, hogy legyen nyílt a sorsolás és Ti fogjátok a csapatot képviselni.
Silvianus: "Jaj, milyen meglepő!?...Charlie írta:A 8.csapat a Július 16.ai tornán a Juventus B lesz,ők kvalifikálták magukat tegnap!
C.
És ha hívunk sajtót??? Nemzeti Sport, Képes Sport, Sztár Sport.... fotósok, kamerák, hivatalos sorsolás, urna, gömbök, ünnepélyes aláírás....... NA??? Ehhez mit szólnál???mucs1 írta:Gondoltam mégis csak egy idősebb, komolyabb játékos legyen a másik fél, speciel a Norbi! na meg nem is lenne kedvem bejönni Pestre egy sorsolásért!Max. ha söröznénk utána!