FIFA2005
balboa7 írta:...nekem gépen van...persze van egy jó kis Logitech gamepadon, meg sztem jobb PC-n mint PS-n, mer lehet kiegészítéseket telepíteni...most a 94-es meg a 61-es Kubala féle Barcával nyomulok...de az biztos hogy PC-n mindkettőnek nagyon gyenke az online játék része...sajnos...Badi írta:Egy biztos: jácchatóságban simán legyűri a fifát. Másrészről sokkal kevesebb csapat van benne mint a Fifában, de ami fontos, az benne van. PS-re egyértelmű hogy jobb a Pes, gépre nem tom..
Na igen ha van joy-od, akkor elhiszem hogy jobb, de billentyűzeten én nem tudom megszokni..
A lényeg, hogy legyűrjük az Arsenal Fifa Football Clubot!
Visca el Fifa Foootball Club Barcelona!

Visca el Fifa Foootball Club Barcelona!

Amúgy mostanában nyomok bátyámmal meg haverjával egy 12 csapatos ligát (4 csapata van mindenkinek), 13 forduló ment le
az állás:
1. Barca 29 pont
...
12. Real 6 pont
ugye de realis egy játék
az állás:
1. Barca 29 pont
...
12. Real 6 pont
ugye de realis egy játék

- balboa7
- Entrenador del Barça
...nekem gépen van...persze van egy jó kis Logitech gamepadon, meg sztem jobb PC-n mint PS-n, mer lehet kiegészítéseket telepíteni...most a 94-es meg a 61-es Kubala féle Barcával nyomulok...de az biztos hogy PC-n mindkettőnek nagyon gyenke az online játék része...sajnos...Badi írta:Egy biztos: jácchatóságban simán legyűri a fifát. Másrészről sokkal kevesebb csapat van benne mint a Fifában, de ami fontos, az benne van. PS-re egyértelmű hogy jobb a Pes, gépre nem tom..
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!

A köv. PES játékot majd én is letöltöm... azaz izé, megveszembalboa7 írta:...igen sokkal inkább ilyen kozolosabb játék a PESkralo írta:A PES nekem azért nem tetszik mert olyan játéktermi feelingje van ... és az nekem nem jön be. Viszont valaki nek meg az teszik. Ízlések és pofonok!

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
- balboa7
- Entrenador del Barça
...igen sokkal inkább ilyen konzolosabb játék a PESkralo írta:A PES nekem azért nem tetszik mert olyan játéktermi feelingje van ... és az nekem nem jön be. Viszont valaki nek meg az teszik. Ízlések és pofonok!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára balboa7 2005.06.27. 22:42:07-kor.

Egy biztos: jácchatóságban simán legyűri a fifát. Másrészről sokkal kevesebb csapat van benne mint a Fifában, de ami fontos, az benne van. PS-re egyértelmű hogy jobb a Pes, gépre nem tom..
- balboa7
- Entrenador del Barça
...sokkal jobbak..én is nagy Fifás voltam/vagyok, az összes Fifa megvan 98-óta, de idén letöltöttem a PES4-et és sokkal élvezhetőbb játék...de idén az EA Sports állítólag nagy dobásra készűl hogy lesöpörje a PES-t..egyébként a PES úgy a jó ha letöltessz hozzá egy jó kis patch-t pl: Ultimate patch...akinek megvan az tudja miért is kell az..Morminho írta:A PES játékokkal még nem jáccottam, jobb mint a Fifa

A PES nekem azért nem tetszik mert olyan játéktermi feelingje van ... és az nekem nem jön be. Viszont valaki nek meg az teszik. Ízlések és pofonok!
A PES játékokkal még nem jáccottam, jobb mint a FifaBadi írta:PES5 is oktober 25-én jelenik meg, és lesz állítólag PS2-n onlineban. Ha tényleg lesz huhúúú mekkora alázások lesznekMorminho írta:A Fifa06 már hamarosan itt vanBadi írta:Lenne egy jó gépem.......(nem akadna rajta)
de tervezem kicserélését a videokártyának meg procinak úgyhogy majd Fifa 2006-tal + PES5-tel nyomjuk![]()
Októberbe
Nincs is az olyan közel
![]()

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
PES5 is oktober 25-én jelenik meg, és lesz állítólag PS2-n onlineban. Ha tényleg lesz huhúúú mekkora alázások lesznekMorminho írta:A Fifa06 már hamarosan itt vanBadi írta:Lenne egy jó gépem.......(nem akadna rajta)
de tervezem kicserélését a videokártyának meg procinak úgyhogy majd Fifa 2006-tal + PES5-tel nyomjuk![]()
Októberbe
Nincs is az olyan közel

Én még nem jáccottam Enriquével, de állítólág elég jól toljakralo írta:Csak azt sajnálom hogy Enrique nem lesz otthon pénteken! Mer akkor tuti győzelem lenne, de így is jók leszünk!

Csak azt sajnálom hogy Enrique nem lesz otthon pénteken! Mer akkor tuti győzelem lenne, de így is jók leszünk! 

A Fifa06 már hamarosan itt vanBadi írta:Lenne egy jó gépem.......(nem akadna rajta)

Pocok már itt üzenget? Akkor üzenem neki hogy vigyázzon magára meg kis csapatára mert Ronaldinhonak még nyomába se érhetnek! aztán meg ott marad 9 üres ember... 

Lenne egy jó gépem.......(nem akadna rajta)
de tervezem kicserélését a videokártyának meg procinak úgyhogy majd Fifa 2006-tal + PES5-tel nyomjuk
de tervezem kicserélését a videokártyának meg procinak úgyhogy majd Fifa 2006-tal + PES5-tel nyomjuk

Barcafan-t 6-1-reBadi írta:huh kit vertél el nagyon?Enrique írta:Jelentem lenyomtam az első 3 fordulót, 2 győzelem, 1 döntetlen - 7 pont, 11-4es gólkülönbség.![]()
Jöheta többi meccs.![]()

huh kit vertél el nagyon?Enrique írta:Jelentem lenyomtam az első 3 fordulót, 2 győzelem, 1 döntetlen - 7 pont, 11-4es gólkülönbség.![]()
Jöheta többi meccs.

Rúgtál 1 hatost BarcafannakEnrique írta:Jelentem lenyomtam az első 3 fordulót, 2 győzelem, 1 döntetlen - 7 pont, 11-4es gólkülönbség.![]()
Jöheta többi meccs.

hehe, jó viccPocok írta:Szevasztok Barcások!
Kraloval megbeszéltem egy barátságos wart péntek este 20:00-ra!Csak szolok hogy lelkileg készüljetek fel a vereségre GO GUNNERS![]()

Én eddig 1 meccset jáccottamEnrique írta:Jelentem lenyomtam az első 3 fordulót, 2 győzelem, 1 döntetlen - 7 pont, 11-4es gólkülönbség.![]()
Jöheta többi meccs.

Vigyáz nehogy besuljon az az ágyuPocok írta:Szevasztok Barcások!
Kraloval megbeszéltem egy barátságos wart péntek este 20:00-ra!Csak szolok hogy lelkileg készüljetek fel a vereségre GO GUNNERS![]()

Szevasztok Barcások!
Kraloval megbeszéltem egy barátságos wart péntek este 20:00-ra!Csak szolok hogy lelkileg készüljetek fel a vereségre GO GUNNERS

Kraloval megbeszéltem egy barátságos wart péntek este 20:00-ra!Csak szolok hogy lelkileg készüljetek fel a vereségre GO GUNNERS