2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Azért azt nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy tavaly 10 gólt lőtt. (ha tévedek javítsatok ki, de így emléxem)vkinga írta:Örülök, hogy vagyunk, páran, akik megvédjük a fiúkat. Egyetértek, abban, hogy Messire nagy felelősség hárul. Nagy a nyomás rajta. Egyébként a rotáláshoz sajnos nincsenek meg a megfelelő emberek. Még Bojant sem használnám annyit. A chelsea ellen, mikor fejelt, ott volt Messi. Messinek pont jó lett volna a labda. Bojan Almeria ellen szerencsés volt az első gólnál. Messi kapufát lőtt és úgy került elé a labda.
M.U.Chino írta: Nincs egy csapat Európában (de sztem a világon sem) amelyiknek a játékosai ennyi meccset játszottak volna, mert ugye a csapat zöme válogatott és ott is helyt kell állni.
jah, és már (minimum) 4 lenne, ha nem gyökér a sporiLeomessi14 írta:Az egyetlen pozitivum a tegnapi meccsben az volt,hogy legalabb szereztunk meg 3 golt es mar csak 4 golra van a rekord!
Mivel általánosítottál ezt magamra is veszem. Nem igazán a csapat teljesítényével volt gondom mivel ennyi helyzetből kábé lehetett volna a fennt említett 4-5 gólt rugni csak hát mindig hiányzott vmi. Eto'o pölö kényszerítő után 1vs1ben lenne a kapuval erre ugy tolja meg hogy 3méterrre pattan tőle a kapus felszedi előle . Messi is elönzőzött jó pár igéretes akciótTitinho írta: Tényleg szörnyű, hogy néhány ember miket írkál ide tegnap este óta. Némelyiktől tényleg a gyomron kifordul...![]()
Titinho!Titinho írta:Nem értem, hogy itt egyesek mit várnak a csapattól komolyan mondom...
Egy ilyen mocskosul kemény idegenbeli BL-elődöntő után, hogy-hogy nem vertük meg a Villarrealt is 6-2-re? Szégyellje magát mindenki! Pláne Eto'o, Messi és Pep! Lejátszottak kb. 60 meccset az évben és május közepén nem bírnak hajtani? Phúújjj!
Miről beszélünk emberek??? Itt néhányan annyira de annyira el vannak tévedbe,hogy az már fáj... Egy ilyen 3-4 hét után amin most átesett a csapat, most őszintén szólva csodálkozik itt valaki de őszintén, hogy tegnap a második félidő második felére már teljesen elfáradtak? Inkább gratulálni kell a srácoknak, hogy így át tudták vészelni, mert abban is biztos vagyok, hogy az utóbbi 1 hónapot a Barcán kívül senki, mégegyszer mondom SENKI nem tudta volna így megcsinálni! 2 kupában a döntőben vagyunk, 1 kupa medig a lábunk előtt hever. Kit érdekel, hogy tegnap nem nyertük meg? Megnyerjük majd most vasárnap...persze, én is örültem volna neki tegnap este, de már látszott a srácokon, hogy teljesen kivannak, pláne Messin! Plussz még a bíró is rátett egy lapáttal, amin már meg sem lepődtem az idei spanyol bíráskodást nézve. Abidal piros lapját ha nem törlik el, akkor itt nem csak a bírói testülettel, hanem az egész Szövetséggel bajok vannak...Na de Pep szavaival élve: Egyszer lent, egyszer fent...
Lehet, hogy Laportának is igaza lesz...így lehet, hogy jobban tudnak majd koncentrálni a Király-kupára is és nem a bajnokság megnyerésén fog járni az eszük! Mallorcán meg 20 perc alatt vágunk 2-t és el van intézva a meccs (sőt szerintem a Madrid nem nyer a Madrigalban, így már szombat este bajnokok leszünk), utána meg kb. másfél hetet pihenhetnek a kulcsjátékosok a BL döntőig. Közben lesz egy Osasuna elleni otthoni meccs, de azon tuti, hogy a "B" csapat fog játszani. Szinte már csak 2 meccse van a kulcsjátékosoknak (a két döntő) ebben a szezonban és hála az égnek a BL-döntőre tudnak egy kicsit pihenni.
Tényleg szörnyű, hogy néhány ember miket írkál ide tegnap este óta. Némelyiktől tényleg a gyomron kifordul...![]()
De csak szidjátok Pep-et, meg Messi-t, meg Eto'o-t, meg még mittomén kit, attól jobb lesz biztos!
Szép volt fiúk! Szerdán hozzátok haza a kupát!
Visca el Barca! SOM-HI TOTS!
Tudod az idényből már nincs sok vissza. Reméljük meglesz a kupa, és onnantól már szinte a B csapat játszik. Pep is látja biztos hogy fáradtak a fiúk, Szerdán még mindenkit bevet akit lehet, de onnan pihentet mindenkit szerintem a BL döntőig. Lesz 2 hete a csapatnak egy 90 percre felfrissülni. Plusz ha ilyen fontos meccset játszol nem nagyon érzed hogy fáradt vagy.aynas írta:...
a kupa talán meglesz, de a Bl-ben félek egy zakótol.