Bajnoki Mérkőzések 08-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
currahee
Jugador d'estrella

2009.05.16. 14:04:40

a meccshez pedig annyit h remélem Guardiola most már valamennyire pihenteti majd a BL-re a várható kezdő emberek egy részét (szóval egy félig rotált csapatra számítanék én...),
és akár kipróbálhatna egy újabb variációt a védelemben Sylvinho és Cáceres játszatásával hogy kicsit belelendüljenek a döntőre, legalábbis megnézni hogy így milyen is lenne a védelem...
mert én még mindig fenn tartom hogy az MU ellen a középpályán van inkább szükség Yaya Touréra!
currahee
Jugador d'estrella

2009.05.16. 13:57:56

bár gondolom ez azért van mert mindenki el van foglalva az ünnepléssel a szerdai meccs után; de még nincs vége a szezonnak és holnap már be lehet biztosítani a második címet ami gyakorlatilag már megvan csak matematikailag nincs még...

hozzáteszem hogy ha ma a Madrid nem nyer, akkor holnap már a Mallorca sorfallal köszöntheti az új bajnokot!!!
nem tudom pontosan hogy ilyenkor hogy zajlik, de lehet h holnap már akkor Puyol a magasba is emelheti a bajnoki trófeát...
currahee
Jugador d'estrella

2009.05.16. 13:52:58

érdekes hogy ebbe a topikba de régen írtak emberek.... pedig most vasárnap bajnoki jön...
Lacce
Barça C

2009.05.12. 17:18:46

Halihó! Nem baj fiúk! Igaz elég népművészeti cserépedény volt a bíró a kiállítás meg a 11-es miatt mert egyik sem volt jogos! A következő fordulóban biztos BAJNOKOK LESZÜNK! :D HAJRÁ BARCA!!!!
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.05.11. 23:25:51

Május 17., vasárnap, Sport1 élő: RCD Mallorca-F. C. Barcelona.
Forrás: http://port.hu
K.
tibor1158
Barça B

2009.05.11. 23:17:53

Erre a bíróra egy magyar bajnokit nem bíznék rá. Nem a Barca nyújtott gyenge teljesítményt a bíró volt [auto_cenzúra]. :oops:
19Messi19
Jugador del Barça

2009.05.11. 23:11:48

Hát valamilyen szinten egyet kell értenem veled.Sajnos Puyolt nem az eredeti pozícióban játszatják már jó rég óta.

De azért nem kell egyből elveszettnek tekinteni a BL döntőt.Bár rengeteg a hiányzó és fizikálisan is szerintem jól jönne már a jól megérdemelt pihenés,de hát a Manchester-nek is hasonló képen el kéne,hogy legyenek fáradva.Egyszóval...meg lehet még az a triplázás.Oda kell tenni magukat a srácoknak és meglehet végre a triplázás! :)

Forca Barca!
„Magyarnak lenni: Büszke gyönyörűség! Magyarnak lenni nagy szent akarat, Mely itt reszket a Kárpátok alatt.”
mario18
Barça B

2009.05.11. 23:09:23

hát ez a tegnapi meccs.....???!!! :?
nem számitottam rá,hogy PEP pályára küldi a lehetséges legjobb kezdöt,sztem ez nem volt tul jo ötlet!Vagy ha már igy alakult,akkor legalább berakhatta volna elöbb a cseréket....nem értem,hogy miért ülnek oan játékosok a kispadon,mint hleb,bojan,gudjonsen ha szerencsétlenek alig játcnak!Ha idöben cserélt volna,hogy messi,iniesta,eto'o pihenjen egy kicsit,akkor egész máshogy alakult volna a meccs!Mert ha még iniestán nem is,de messin és eto'o-n nagyon látcott a fáradtság :(
Micsoda érzés,micsoda mámor,mikor a csapatom a stadionba látom!Neked az érzés,nekem az élet,gyere és megmutatom,mi az ami éltet!Mindenki itt van,mindenki tapsol,mindenki FCB-nek szurkol!!!!
Mig nem volt irás,nem volt betű
mig nem volt real,nem volt tetű!
cruyff
Entrenador del Barça

2009.05.11. 22:58:19

Én csak azt nem értem hány szezonnak kell még lemennie ahhoz, hogy rájöjjön arra valaki, amit van Gaal már a kezdetektől tudott, Puyol nem középső védő. Mindent erőből old meg, hajt, meghal a pályán....de egy középső védő az nem ilyen. Egy jó középső védő az olvassa a játékot, azt nem lehet 60 méteres passzal átívelni aztán lefutni.... egy középső védő használja az eszét! Piqué nem azért fejel el minden előreívelt labdát mert olyan magas..... azért, mert jól helyezkedik. Jelenleg az egyetlen igazi belső védőnk. Puyol maradjon csak bekk pozícióban.... 2 évvel ezelőtt Tamudo... most meg ez. Hihetetlen. :? Még mindig k :oops: rva mérges vagyok! A bajnokság valszeg megvan, de így nem pihenhetünk. Jönnek majd az újabb sérülések, Messi sem padozhat a Mallorca ellen például bár már most is tántorgott... a tripla (főleg a BL) ezzel úgy érzem elúszott.... :cry:
VISCA EL BARCA!
Boixos
Llegenda del Barça

2009.05.11. 22:07:44

semmi probléma sem volt tegnap, nem kell görög drámát kreálni ebből az x-ből. mi elpöc.söltük a legnagyobb helyzeteket is, a villarreal pedig egyszerűen nincs/nem volt abban a helyzetben, h csak úgy lazán asszisztáljon az örömünnepünkhöz és ezt nem is nevezném bajnak, minden pontra szükségük van. mindehhez jött még egy rettenetesen nagy balfsz bíró, aki elhatározta, h most majd megmutatja, h ki a legény a gáton, és amit lehetett be- vagy melléfújt, lényeg, h nekünk ne legyen jó. de mindezektől függetlenül, ahogy többen is megírták, egyszerűen a játékosaink is emberből vannak, és a mostani helyzetünkben lesznek sokkal fontosabb meccsek is, mint a tegnapi volt, talán ezért nem sikerült 100%osan a koncentrálás.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Chino
Llegenda del Barça

2009.05.11. 21:46:52

vkinga írta:Örülök, hogy vagyunk, páran, akik megvédjük a fiúkat. Egyetértek, abban, hogy Messire nagy felelősség hárul. Nagy a nyomás rajta. Egyébként a rotáláshoz sajnos nincsenek meg a megfelelő emberek. Még Bojant sem használnám annyit. A chelsea ellen, mikor fejelt, ott volt Messi. Messinek pont jó lett volna a labda. Bojan Almeria ellen szerencsés volt az első gólnál. Messi kapufát lőtt és úgy került elé a labda.
Azért azt nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy tavaly 10 gólt lőtt. (ha tévedek javítsatok ki, de így emléxem)
Forca Barca!!!!
vkinga
Jugador d'estrella

2009.05.11. 21:29:10

Örülök, hogy vagyunk, páran, akik megvédjük a fiúkat. Egyetértek, abban, hogy Messire nagy felelősség hárul. Nagy a nyomás rajta. Egyébként a rotáláshoz sajnos nincsenek meg a megfelelő emberek. Még Bojant sem használnám annyit. A chelsea ellen, mikor fejelt, ott volt Messi. Messinek pont jó lett volna a labda. Bojan Almeria ellen szerencsés volt az első gólnál. Messi kapufát lőtt és úgy került elé a labda.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.05.11. 21:27:28

Chino írta: Nincs egy csapat Európában (de sztem a világon sem) amelyiknek a játékosai ennyi meccset játszottak volna, mert ugye a csapat zöme válogatott és ott is helyt kell állni.
M.U. :wink: bár ott hosszabb a pad, liga kupában végig talpon voltak,megnyerték, klub vébére is mentek, azt is. F.A. kupa elődöntő, stb, szal voltak ott is bőven meccsek.

na de nem ez a lényeg,hanem,h a BARCA is hasonlókép jól szerepel,és még látványosabb is a cucc. többiben egyetértek, nem kell kiakadni,és túlzottan fanyalogni. 4 tournamentlaszti közül egy elment, van még 3, bőven belefér.

FORCA BARCAAA!!!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Chino
Llegenda del Barça

2009.05.11. 21:19:24

Teljesen egyetértek Titinhoval. Nincs egy csapat Európában (de sztem a világon sem) amelyiknek a játékosai ennyi meccset játszottak volna, mert ugye a csapat zöme válogatott és ott is helyt kell állni.
A gyomrom legjobban Messi kritizálásától fordul fel. Tény, tényleg nem játszik most olyan jó formában, de mikor ment neki mindenki el volt ájulva és már a kezébe rakták az aranylabdát, most meg mindenki csak arról beszél (tisztelet a kivételeknek), hogy miért nem passzol, bénák a cselei, nem fut stb. Most nem CSAK erről a fórumról beszélek. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy egy 21 éves EMBERről van szó és nem kis felelősség hárul rá. A Bl-ben is minden csapat az ő kiiktatására törekedett.
Néha olyan érzésem van mint anno Ronaldinhónál. Ha nem fűzött be meccsenként 3 embert, nem csinált 20 esernyőt meg nem cselezte váégig magát a mezőnyön már rosszul játszott. Nem csodálom hogy elment a kedve a játéktól ha a szurkolóktól ezt kapta.
Szerintem abban hogy nem pihentette a játékosait Pep, az is szerepet játszik, hogy neki nagyon fontos a bajnoki cím és szerette volna már eldönteni, de ennek ez okát nem firtatom és nem korholnám mert újonc edzőként mit ért el az nem semmi. Az tényleg igaz hogy Cacerest és Krkic-et többet játszatnám. Főleg Krkic-et. Szerintem Rijkard alatt már bebizonyította hogy számolni kell vele és a bajnokságban sem szerepelt rosszul amikor lehetőséget kapott, gondoljunk csak arra hogy ő szerezte meg a 3 pontot is a két góljával. Hlebet viszont nem erőltetném. Szerintem a Barca legrosszabb igazolása volt. Személy szerint sokkal többet vártam tőle. Megkapta a lehetőségeit -nem is keveset- és egyszer sem tudott maradandót alkotni. Nem biztos, hogy marasztalni kéne (Gudjohnsennel együtt)
A kupadöntőtől félek egy kicsit. Ráadásul a pillanatnyilag legjobb formában lévő játékosunk is kiesett. Ha Henry sem játszik érdekes kezdőcsapat lesz.
Forca Barca!!!!
vkinga
Jugador d'estrella

2009.05.11. 20:01:04

Gergo09-nek írom, hogy ne várjon el senkitől olyan teljesítményt, mint mikor még alig fociztak. MESSIT VÉDENÉM MEG. Messi jó darabig a hátán vitte a Barcát, ELFÁRADT!!! Azért a tavaszi szezonban is voltak jó meccsei. NE FELEJTSD EL, hogy MESSI IS EMBER!!!! Kevesebbet vállal a sérülések miatt. Szerintem most a csapattal együtt póbál dolgozni. EZ A LEGHOSSZABB SZEZONJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eddig mindig sérülés miatt be kellett fejeznie a szezont. HÁNY MECCSET JÁTSZOTT VÉGIG????????????Szerintem pihennie kell, meg önbizalmat szereznie, mert volt pár dolog, ami biztos megviselte. pl: februárban Espanol vereség, márciusban Atletico madrid vereség. Az atletico madrid elleni mérkőzésen, volt egy helyzet, amit sajnos nem tudott gólra váltani. Akkor a bolíviai elleni csúfos vereség, Recre elleni kihagyott 11-es. Akkor nem adtak meg neki 2db 11-est. Az egyik miatt, sárgát is kapott. Színészkedésért. Pedig buktatták. Ezek mind beleszámítanak. Nem láttad szerintem Venezuela ellen. Nagyot játszott. A Mu ellen is jól fog játszani, ha fog tudni kicsit pihenni. Tegnap a kimerültség miatt nem, meg mentális probléma miatt sem játszott jól. De jó lenne, ha magára találna. Maradona és Pep is bíztatják.

Bilbao ellen még játszani fog, és örülnék, ha gólt tudna lőni, remélem, utána csak a BL döntőn. Kellene valaki, aki igazán tudná őt helyettesíteni.
krisz100
Barça B
Kapcsolat:

2009.05.11. 18:38:39

nemtom h mit kell idegeskedni!a bajnokság már-már szinte biztos h a miénk..igaz ha megnyerjük biztos hogy a miénk de ez a döntetlen szinte semmit se változtat, és nem lehet könnyen játszani azok után hogy londonban elötte meg madridban kellett játszaniuk!szerintem mindenki büszke lehet arra amit ebben a hónapban produkáltak!!
IGEN TRIPLÁZÁS!!!!!!!!!!ezzaz!barca a legjobb!!!!!!!!!!!!örökké barca(l)!
Forcabarca8
Capitá del Barça

2009.05.11. 18:38:11

Leomessi14 írta:Az egyetlen pozitivum a tegnapi meccsben az volt,hogy legalabb szereztunk meg 3 golt es mar csak 4 golra van a rekord! :D
jah, és már (minimum) 4 lenne, ha nem gyökér a spori :evil: majd jövő héten! akkor már La Liga win: 19x!!!
Kép
Leomessi14
Entrenador del Barça

2009.05.11. 18:29:31

Az egyetlen pozitivum a tegnapi meccsben az volt,hogy legalabb szereztunk meg 3 golt es mar csak 4 golra van a rekord! :D
House
Entrenador del Barça

2009.05.11. 17:49:05

Abban igaza van Gergőnek, hogy ennyi helyzetből bizony lehetett volna egy sima győzelem is.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2009.05.11. 17:42:18

Titinho írta: Tényleg szörnyű, hogy néhány ember miket írkál ide tegnap este óta. Némelyiktől tényleg a gyomron kifordul... :?
Mivel általánosítottál ezt magamra is veszem. Nem igazán a csapat teljesítényével volt gondom mivel ennyi helyzetből kábé lehetett volna a fennt említett 4-5 gólt rugni csak hát mindig hiányzott vmi. Eto'o pölö kényszerítő után 1vs1ben lenne a kapuval erre ugy tolja meg hogy 3méterrre pattan tőle a kapus felszedi előle . Messi is elönzőzött jó pár igéretes akciót
Eto'o konkrétan ebben a sorozatban egyik meccsen sem nyujtott igazán jó teljesítményt akkor sem mikor elvileg nem lett volna szabad fáradtnak lennie. Messi is a Madrid hullagyenge védelmén kívül senki ellen sem.
De mivel ezt tény volt ezért is írtam hogy lehetséges hogy pihennie kell. Reméljük. Iniesta,Touré,Piqué,Xavi viszont végig nagyon magas szinten tolta a mezőnyben. Sőt ha Messi tavaszi teljesítményét szembe állítjuk az őszivel akkor igen nagy a kontraszt.
Pepet nem szidtam egy szóval sem csak megkérdőjeleztem egy-két érdekes döntését.
MR. TROMORT777

2009.05.11. 17:31:59

egyetértek az előttem szólóval, kész röhejek egyesek, becsuszott szezon végén egy 3-3-as döntetlen a villareal ellen, és már csak szidják Pep-et meg az egész bagázst, Röhej
de jobb ezekkel nem foglalkozni,
most a Barca a világ legjobb csapata szvsz, most sokan neki szurkolnak pont ezért, ezek az ugynevezett "divatszurkolók", ha mittomén a chelsea lenne a legjobb, egyből annak szurkolnának
most ezek eléggé elkényelmesedtek, megszokták, h a csapat szárnyal hiba nélkül, most "csak" egy döntetlenre futotta rettentő fáradt játkosokkal, és egyből keresik a hibákat
nem a hibákat kéne keresni, hanem szurkolni tovább a csapatunknak, a BARCÁNAK
Éljen a BARCELONA örökkön örökké, és amíg leszek én e földön, mindig a Barcáért fogok szurkolni!
A dolgok változnak, de EZ NEM!!!
xbalix
Jugador d'estrella

2009.05.11. 17:09:24

Titinho írta:Nem értem, hogy itt egyesek mit várnak a csapattól komolyan mondom... :?

Egy ilyen mocskosul kemény idegenbeli BL-elődöntő után, hogy-hogy nem vertük meg a Villarrealt is 6-2-re? Szégyellje magát mindenki! Pláne Eto'o, Messi és Pep! Lejátszottak kb. 60 meccset az évben és május közepén nem bírnak hajtani? Phúújjj!

Miről beszélünk emberek??? Itt néhányan annyira de annyira el vannak tévedbe,hogy az már fáj... Egy ilyen 3-4 hét után amin most átesett a csapat, most őszintén szólva csodálkozik itt valaki de őszintén, hogy tegnap a második félidő második felére már teljesen elfáradtak? Inkább gratulálni kell a srácoknak, hogy így át tudták vészelni, mert abban is biztos vagyok, hogy az utóbbi 1 hónapot a Barcán kívül senki, mégegyszer mondom SENKI nem tudta volna így megcsinálni! 2 kupában a döntőben vagyunk, 1 kupa medig a lábunk előtt hever. Kit érdekel, hogy tegnap nem nyertük meg? Megnyerjük majd most vasárnap...persze, én is örültem volna neki tegnap este, de már látszott a srácokon, hogy teljesen kivannak, pláne Messin! Plussz még a bíró is rátett egy lapáttal, amin már meg sem lepődtem az idei spanyol bíráskodást nézve. Abidal piros lapját ha nem törlik el, akkor itt nem csak a bírói testülettel, hanem az egész Szövetséggel bajok vannak... :? Na de Pep szavaival élve: Egyszer lent, egyszer fent...

Lehet, hogy Laportának is igaza lesz...így lehet, hogy jobban tudnak majd koncentrálni a Király-kupára is és nem a bajnokság megnyerésén fog járni az eszük! Mallorcán meg 20 perc alatt vágunk 2-t és el van intézva a meccs (sőt szerintem a Madrid nem nyer a Madrigalban, így már szombat este bajnokok leszünk), utána meg kb. másfél hetet pihenhetnek a kulcsjátékosok a BL döntőig. Közben lesz egy Osasuna elleni otthoni meccs, de azon tuti, hogy a "B" csapat fog játszani. Szinte már csak 2 meccse van a kulcsjátékosoknak (a két döntő) ebben a szezonban és hála az égnek a BL-döntőre tudnak egy kicsit pihenni.

Tényleg szörnyű, hogy néhány ember miket írkál ide tegnap este óta. Némelyiktől tényleg a gyomron kifordul... :?

De csak szidjátok Pep-et, meg Messi-t, meg Eto'o-t, meg még mittomén kit, attól jobb lesz biztos! :wink:

Szép volt fiúk! Szerdán hozzátok haza a kupát!
Visca el Barca! SOM-HI TOTS!
Titinho!
Sztem le se sz*rd az ilyen embereket! :D Ők kb életükbe nem fociztak, versenyszerűen tuti nem, és max pár éve szurkolnak a Barcának. Mert ugye mindenki szerint most ez a legjobb csapat, ennek jó szurkolni. Majd ha nem mi leszünk a csúcson ők se lesznek már itt, más csapatot választanak. (remélem :D) Az ilyen embereken kár felhúzni magad sztem, röhögj egy jót h mien barmok vannak. Én azt csinálom. Azt hiszik itt sajnos sokan h ez a csapat majd mostmár mindig úgy fog játszani és nyerni, mint a 2-6 alkalmával. Hát nem! Ők is emberek, fáradnak és hibáznak! Aki ezt nem tudja elfogadni, az mehet innen a csába! :twisted:
This is what I want to be...DRUG FREE
FC BARCELONA - Szerelem '94 óta
LM10
Director del Fútbol

2009.05.11. 16:59:12

Semmi gond...persze sokkal jobban éreznénk magunkat ha tegnap nyertünk volna. De ez csak azért volt fontos, mert így tudtunk volna a Mallorca ellen tartalékolni. Azonban a Real szombaton játszik, míg mi vasárnap. A Realnak elég egy x-et játszania és onnantól már matematikailag is bajnokok vagyunk 8)
torrentkiller
Entrenador del Barça

2009.05.11. 16:07:06

aynas írta:...
a kupa talán meglesz, de a Bl-ben félek egy zakótol.
Tudod az idényből már nincs sok vissza. Reméljük meglesz a kupa, és onnantól már szinte a B csapat játszik. Pep is látja biztos hogy fáradtak a fiúk, Szerdán még mindenkit bevet akit lehet, de onnan pihentet mindenkit szerintem a BL döntőig. Lesz 2 hete a csapatnak egy 90 percre felfrissülni. Plusz ha ilyen fontos meccset játszol nem nagyon érzed hogy fáradt vagy.
Emlékszem 06ban a milan elleni idegenbeli meccsen a csapat kidolgozta a szívét lelkét szinte mindenki hulla volt, de nem volt megállás mert jött a kövi fontos meccs.
Most már csak a sérüléseket kell elkerülni, ezért is kell pihenni, jah és remélem Ini minél hamarabb rendbe jön...
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
House
Entrenador del Barça

2009.05.11. 16:06:49

Bármit mondtok, nekem a tegnapi nap ünnep volt. Végre láttam 10 meccs után Etoo-t a pályán. Nem szemre hányás volt ez, nehogy vki félre értse. Én örültem. :oops: A meccsről pedig annyit, volt a Camp Nou-ban egy kevésbé motivált, és egy BL helyért küzdő, tüzes csapat. Amikor megérezték, hogy hoppá itt még nincs vége, óriási nyomást helyezett ránk.
Még egy kis hizzátennivaló: ahogy viselkedtek a Villarealosok, az undorító. Legkisebb szabálytalanságnál is már sárgát reklamáltak. :x
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
Lezárt