FIFA2005
2005 július 10. 20:15
F.F.C.B. vs. J.F.F.C. [(16-4) Gólarány: (32-24] Saviola - Bence [2-2; 4-3] Dawe - Bubinho [4-3; 5-4] Rapika - Keskin [1-0; 2-0] Barcelonafan - Juve [1-6;3-3] Kralovinho - Sonya [7-1 ; 3-2]
2. warunk 2. győzelmünk, ezuttal a Juvesoknak bizonyítottunk! csak így tovább! Forca FFCB!
F.F.C.B. vs. J.F.F.C. [(16-4) Gólarány: (32-24] Saviola - Bence [2-2; 4-3] Dawe - Bubinho [4-3; 5-4] Rapika - Keskin [1-0; 2-0] Barcelonafan - Juve [1-6;3-3] Kralovinho - Sonya [7-1 ; 3-2]
2. warunk 2. győzelmünk, ezuttal a Juvesoknak bizonyítottunk! csak így tovább! Forca FFCB!
Badi köszi a gratulációt a keret nevében! 

Gratulálok a csapat tagjainak! Első közös warunk első közös győzelmünk!
A jelentkezőket még továbbra is várjuk!
Forca FFCB!! www.fifabarca.atw.hu

A jelentkezőket még továbbra is várjuk!
Forca FFCB!! www.fifabarca.atw.hu
Szép volt fiúk

F.F.C.B. vs. A.F.F.C. [11-9]
Gólarány: (33-25)
Kralo-Pocok [3-0;2-3]
Kluivertinho-T.Raul [2-3;4-2]
Rapika-Houdini
[3-5;2-2]
Dawe-Ottó [8-1;4-2]
Moreira-Phoenix15
[0-5;5-2]
NYERTÜNK
Én vagyok a Moreira
Gólarány: (33-25)
Kralo-Pocok [3-0;2-3]
Kluivertinho-T.Raul [2-3;4-2]
Rapika-Houdini
[3-5;2-2]
Dawe-Ottó [8-1;4-2]
Moreira-Phoenix15
[0-5;5-2]

Én vagyok a Moreira

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Megnyertük a Fifawart!!!!!!!A Szarzenál ellen 

Örülök két újabb érdeklödő ember! Lassan de biztosan gyűlünk. Ma este az első összecsapásunk az Arsanal Fifa Clubja ellen! Forca FFCB! 

-
- Jugador del Barça
Saviola! gyere msn-re es ott elmondok amennyit en is tudok..
A http://fifabarca.atw.hu/ -n talalsz a letoltesek kozott egy leirast a router es tuzfalbeallitasokrol is, ha esetleg nem sikerulne a kapcsolodas..
A http://fifabarca.atw.hu/ -n talalsz a letoltesek kozott egy leirast a router es tuzfalbeallitasokrol is, ha esetleg nem sikerulne a kapcsolodas..
On your chests you carry the badge of Barcelona Football Club, and your heart beats beneath that badge!
Barcaa!!!!
Barcaa!!!!
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Valaki magyarazza el nekem ezt a netes cuccot pls,mert én sem vok olyan pro,de szívesen játszanék baratsagos meccseket veletek,ha ez megoldhato,mert nem igazan sikerült eddig haverokkal,de ha valaki tud segíteni azt szívesen venném..(mert nem akart kapcsolodni stb..)
,,Azt hitted, hogy mi történt."
-
- Jugador del Barça
Regisztraltam magam a http://fifabarca.atw.hu -n , ha van vkinek kedve jatszani par baratsagos derbit, az keressen msn-en - vampir1.14@freemail.hu .
Nem vagyok verprofi, nem nyomom worldclasson, de persze johet barki.
Nem vagyok verprofi, nem nyomom worldclasson, de persze johet barki.

On your chests you carry the badge of Barcelona Football Club, and your heart beats beneath that badge!
Barcaa!!!!
Barcaa!!!!
Én meg azt hiszem tudjátok hogy ki fogtok kapni! 

Nem hisszük mi ezt TUDJUK
GO GUNNERS AND AFFC

Igazad van egy meccset nyerünk a maradék 9et meg ti vesztitek el!!! 

Egy meccset nyertek a többi 9 a miénk 

Pocok te állat,
Csöpög a nyálad?
A győzelem a miénk lesz.
Csöpög a nyálad?
A győzelem a miénk lesz.
Kralo te álllat!Dawe-vel már lehet elvertek minket de majd meglátjuk!!!Kemény csatát várok, de azért ágyus győzelmet 

- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Nekem a Fifa azért tetszik jobban,mert azon nőttem fel:)
a PES sem rossz de nem billentyűzettel,mert azzal nem igazan élvezhető majd én is beszerzek hozzá cuccot.Fifa nekem tetszik,de jó lenne benn egy-két újítás.
Megjelent Ps2-re a Fifa Street,na az nagy jatek az kéne Pc-re is..
a PES sem rossz de nem billentyűzettel,mert azzal nem igazan élvezhető majd én is beszerzek hozzá cuccot.Fifa nekem tetszik,de jó lenne benn egy-két újítás.
Megjelent Ps2-re a Fifa Street,na az nagy jatek az kéne Pc-re is..
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Az lenne jó ha Realosokkal warozhatnánk egyszer! El Classico Fifa módra... 

Mindent megteszünk!