"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Saviola! gyere msn-re es ott elmondok amennyit en is tudok..
A http://fifabarca.atw.hu/ -n talalsz a letoltesek kozott egy leirast a router es tuzfalbeallitasokrol is, ha esetleg nem sikerulne a kapcsolodas..
On your chests you carry the badge of Barcelona Football Club, and your heart beats beneath that badge!
Valaki magyarazza el nekem ezt a netes cuccot pls,mert én sem vok olyan pro,de szívesen játszanék baratsagos meccseket veletek,ha ez megoldhato,mert nem igazan sikerült eddig haverokkal,de ha valaki tud segíteni azt szívesen venném..(mert nem akart kapcsolodni stb..)
Nekem a Fifa azért tetszik jobban,mert azon nőttem fel:)
a PES sem rossz de nem billentyűzettel,mert azzal nem igazan élvezhető majd én is beszerzek hozzá cuccot.Fifa nekem tetszik,de jó lenne benn egy-két újítás.
Megjelent Ps2-re a Fifa Street,na az nagy jatek az kéne Pc-re is..
Ebben az idényben nem jó ómen mesterhármast lőni a Barcelonának.
Mbappé mellett Pavlidis (Benfica), Guirassy (Dortmund) és Borja Iglesias (Celta) tette ezt meg - az adott csapat mindig kikapott/kiesett. pic.twitter.com/A0pzjwKVtE
Lamine Yamal ebben a szezonban mind a négy Real Madrid elleni mérkőzésen jegyzett gólt vagy gólpasszt.
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
⚽️ vs. Real Madrid (Szuperkupa)
️️ vs. Real Madrid (Copa del Rey)
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
3 gól, 2 assziszt. pic.twitter.com/2o4YPdXSqy
— EuroBarça (@eurobarcahu) May 12, 2025