2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Madridosok mindig is el voltak szálva maguktól,tisztelet a kivétel!cruyff írta:Ezek normálisak?![]()
A Real Madrid edzője a Villarreal elleni bajnoki előtt válaszolt a sajtó kérdéseire. Juande Ramos elmondta, még nincs veszve minden, a csapat küzdeni fog a végsőkig. A spanyol tréner elégedett csapata munkájával, hiszen elmondása szerint az érkezésekor kitűzött célt, tehát egyenes ágon bejutni a Bajnokok Ligájába, nagyon hamar elérték, az eredményeik alapján pedig jobbak, mint a Barcelona....
A madridistán volt egy cikk.....
Nemhenry&eto írta:ja ezt a szabályt viszont nem tudtam!ez bl-re gondolom nem vonatkozik!?
Akkor viszont elnézést kell kérjekcruyff írta:Szerintem nem beteg. Abidal játszott középső védőt, nem is egyszer.fcbarca0827 írta:Bocsi, de te beteg vagy?Abidal mikor játszott középhátvédet? Vagy csak én nem emlékszem?
Abidalt el kell küldeni a sunyiba,nem Barca szintű!Vicc amit néha csinál a pályán!cruyff írta:Szerintem nem beteg. Abidal játszott középső védőt, nem is egyszer.lui1698 írta:Játszott középhátvédet az EB-n is.fcbarca0827 írta:Bocsi, de te beteg vagy?Abidal mikor játszott középhátvédet? Vagy csak én nem emlékszem?
Ki is állították szépen.
Hát igen kaptak páran nagy zakót tőllünk!De a Malaga meg a Sportin Gijon is kapott 6ost!cruyff írta:Csak néhány rangadó az évből: Barca-Atletico de Madrid 6-1, Barca-Valencia 4-0, Sevilla-Barca 0-3, Barca-Sevilla 4-0, Barca-Depor 5-0, real-Barca 2-6, Barca-Lyon 5-1, Barca-Bayern 4-0, Barca-Bilbao 4-1 ez egész egyszerűen hihetetlen, lenyűgöző, fenomenális!!!
Igen, de az miatt már kihagyta a spanyol kupa döntőt!henry&eto írta:Abidal sehol nem fog játszani mert pirosat kapott multhéten!nemde?
Szerintem nem beteg. Abidal játszott középső védőt, nem is egyszer.lui1698 írta:Játszott középhátvédet az EB-n is.fcbarca0827 írta:Bocsi, de te beteg vagy?Abidal mikor játszott középhátvédet? Vagy csak én nem emlékszem?
Ki is állították szépen.
Na akkor játszon ott! Mostanában úgy is hozzá van szokva...lui1698 írta:Játszott középhátvédet az EB-n is.fcbarca0827 írta:Bocsi, de te beteg vagy?Abidal mikor játszott középhátvédet? Vagy csak én nem emlékszem?
Ki is állították szépen.
Játszott középhátvédet az EB-n is.fcbarca0827 írta:Bocsi, de te beteg vagy?Abidal mikor játszott középhátvédet? Vagy csak én nem emlékszem?
konkrétan játszott pl. a francia válogatottban középhátvédetfcbarca0827 írta:
Bocsi, de te beteg vagy?Abidal mikor játszott középhátvédet? Vagy csak én nem emlékszem?
Bocsi, de te beteg vagy?bottlikakos írta:Ez jó felállás de én Jorqera-t védetném és Abidalt Piqué helyettlionelmessi19 írta:Na, csak letudtuk má' a kötelezőt is. Szép kis év volt.
Ennek fényében a kezdőcsapat holnapra:
---------------------Valdes---------------------
--Puyol-------Touré------Piqué--------Syl----
-------------------Busquets--------------------
----------Guddy---------------Keita------------
-----Pedro-----------Bojan---------Hleb-------
Eto'o aranycipője meg legkevésbé sem érdekel. Nehogy megsérüljön.
Egyetértek csak még Tourét és Piquét is kikapnám Cacares és Sanchez meg a helyükre. De ha most hétvégén még lesz is pár kezdő játékos, jövő hétvégére kötelező ez a kezdő.lionelmessi19 írta:Na, csak letudtuk má' a kötelezőt is. Szép kis év volt.
Ez jó felállás de én Jorqera-t védetném és Abidalt Piqué helyettlionelmessi19 írta:Na, csak letudtuk má' a kötelezőt is. Szép kis év volt.
Ha már lúd legyen kövérlionelmessi19 írta:Na, csak letudtuk má' a kötelezőt is. Szép kis év volt.