2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
t.henry5511 írta:http://www.youtube.com/watch?v=ybs2TP8L ... re=related
Ha a legjobbaknak van ott a helyük,akkor Guti H mit keres még ott ?faithnomore írta:Guti: "Mindeki tudja, hogy Perez a maga idejében mit tett a klubért. Reméljük, hogy jó projekttel és kiváló játékosokkal érkezik, akikkel fejlődhet a klub, s címeket nyerhetünk. Remélhetőleg Kaká, Cristiano vagy Messi Madridba jönnek. A legjobbaknak itt van a helyük."
nem igazán tudtam máshova belinkelni, ide illik a legjobban
HEHEHE!!! Én is olvastam a hozzászólást és sírva röhögtem... Nem egy nyelvzseni a srác...takivini írta:Nem szép amit csinálok, de ez szerintem nagyon súlyos, ide való. Főleg a dőlt betűs résznél érdemes koncentrálni.Ezaz a BARCA a bajnok ez már biztos volt a 32. fordulóban is tudtuk h ez lesz és ennek igy kellett végződnnie hisz a BARCA nagyon megérdemelte és hát minden rekordot megdöntött és minden kupa majdnem az ővéké hisz a BL trófea az még nem az ővéké 27.éig azután minden az ővéké ..... Hajrá BARCA..... mindörökké BARCA ..
Ezaz a BARCA a bajnok ez már biztos volt a 32. fordulóban is tudtuk h ez lesz és ennek igy kellett végződnnie hisz a BARCA nagyon megérdemelte és hát minden rekordot megdöntött és minden kupa majdnem az ővéké hisz a BL trófea az még nem az ővéké 27.éig azután minden az ővéké ..... Hajrá BARCA..... mindörökké BARCA ..