Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már volt ott??? ezt eddig nem is tudtam, mondjuk 2 éve van nálam sport tv...akkor igy már világos a dolog.Valbali írta:Nem valószínű, hogy átvennék Hortit, mert már volt ott egy rövid ideig. Am bundesliga2 lehet, hogy marad az SK-n.Luis Gustavo írta:Hát azt hiszem, hogy a Horti akkor sürgősen igazoljon át a sport tv-hez, mert most úgy tűnik, hogy csak langyos meccseket tud majd követíteni, és elalszik majd a beszólásai alatt, olyan unalmas lesz a közvetítés
Nem valószínű, hogy átvennék Hortit, mert már volt ott egy rövid ideig. Am bundesliga2 lehet, hogy marad az SK-n.Luis Gustavo írta:Hát azt hiszem, hogy a Horti akkor sürgősen igazoljon át a sport tv-hez, mert most úgy tűnik, hogy csak langyos meccseket tud majd követíteni, és elalszik majd a beszólásai alatt, olyan unalmas lesz a közvetítés
Elv lesz a DigiTV-nek sportcsatornája.Luis Gustavo írta:Valbali írta:PL marad az ES2-é, Bundesliga DigiTV, BL fele TV2 fele DigiTV.Luis Gustavo írta:Kellenne egy kis segítség! Most akkor hogyan is alakul majd a közvetítések???? Egy dologról tudok, hogy a spanyol "La Liga" meccseit a Sport 1-2 fogja adni kizárólag. De mi lesz a helyzet a Bajnokok Ligájával valamint ami engem inkább még érdekel a Premier League-vel az Eurosport 2-n vagy a Német Bundesliga-val?
Köszönöm szépen!!! Ez a Digi nem valami Digisport vagy mi a rák!!!?????
Na és a Sportklubbon mi lesz....basszus. lecsapolják a műsoraikat, ráadásul a sportklub+ is ott van amit személy szerint még nem tudok venni a digitv-vel
Valbali írta:PL marad az ES2-é, Bundesliga DigiTV, BL fele TV2 fele DigiTV.Luis Gustavo írta:Kellenne egy kis segítség! Most akkor hogyan is alakul majd a közvetítések???? Egy dologról tudok, hogy a spanyol "La Liga" meccseit a Sport 1-2 fogja adni kizárólag. De mi lesz a helyzet a Bajnokok Ligájával valamint ami engem inkább még érdekel a Premier League-vel az Eurosport 2-n vagy a Német Bundesliga-val?
PL marad az ES2-é, Bundesliga DigiTV, BL fele TV2 fele DigiTV.Luis Gustavo írta:Kellenne egy kis segítség! Most akkor hogyan is alakul majd a közvetítések???? Egy dologról tudok, hogy a spanyol "La Liga" meccseit a Sport 1-2 fogja adni kizárólag. De mi lesz a helyzet a Bajnokok Ligájával valamint ami engem inkább még érdekel a Premier League-vel az Eurosport 2-n vagy a Német Bundesliga-val?
Ez nem ide tartozikLuis Gustavo írta:Kellenne egy kis segítség! Most akkor hogyan is alakul majd a közvetítések???? Egy dologról tudok, hogy a spanyol "La Liga" meccseit a Sport 1-2 fogja adni kizárólag. De mi lesz a helyzet a Bajnokok Ligájával valamint ami engem inkább még érdekel a Premier League-vel az Eurosport 2-n vagy a Német Bundesliga-val?
bali 15 írta:Ja Horti élete formáját hozta a Chelsea Barca meccsen.
"Kékben a Chelsea...... sárgában a barca...... szürkében a bíró....zöldben a gyep"
"Ballack bizonyára arra kéri a bírót hogy jelölje be az Iwiw.en"
(Ez az uccsó a játék végén volt amikor Ballack belerúgta Etoba és kezezést reklamált.
Ja meg még azt is,hogy: GYEREKEK MIVAN ITT???????? Házibuli,házibuli,!!!!!!!!!!!!! Lefőtt a kávé!t.henry5511 írta:Sportklubbon a BarcaTV be a Chelsea Barcát ismételték és amikor Iniesta berúgta a gólt és Guardiola elkezdett futni Horti Gábor beordította: FUSS PEP FUSSÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
lui1698 írta:FCBarca88![]()
Tökéletesen egyet értek veled.
Farkas Norbi a madridi góloknál úgy üvölt, mint a sakáll, ha az ellenfél lő gólt akkor meg kussol, mint a kígyó.
Arról nem is beszélve, hogy minden egyes RM meccsen előhoz valamilyen hihetelen statisztikát a "nagy" Realról vagy Raúlról.
Többször megfigyeltem, hogy a Madrid meccsein szinte egy szót sem beszél az ellenfél csapatáról, végig a Madridot ajnározza.
Egyébként a szakértelmét, tudását, felkészültségét nem vonom kétségbe.
Az egyik legjobb kommentátor szerintem. Ezen a hibáján kell dolgoznia.
OFF De olvastam a a TV2 TXT-jén hogy még keresik a megfelelő embert(eket) a kommentátori állásra. Én is remélem hogy Hajdu bét elcsábítják. De az m1/tv6 van még pár jó kommentátor pölö aki tavaly a béel döntőt közvetítette neve az nem jut most az eszembe. Remélem hogy a Bl közvetítésekre nem vmi ifjoncot fognak rákapcsolni aki kábé ott fog látni először football meccset. A TV2 től még az is kitelik hogy csisztu zsuzsa lesz azmiihii írta:Hajdú B. zárszavának sztorija:
Volt olyan BL közvetítése,ami közben betörtek hozzájuk.A rendőrök kikérdezték "Pistát" is,és kérdezték,h hányan tudtak róla,h nincs otthon.Mondta,h olyan 300.000-en![]()
Most esett le,h mivel a TV6on nem lesz idén több közvetítés,így be is fejeződött a pályafutásuk.
Sajna ezzel együtt befejeződnek a HAjdú B. általi közvetítések isNekem nagyon fog hiányozni,remek hangulatú kommentje van.Tök szomorú lettem a MU meccs utáni kis elköszönő,értékelő zárszava és a képsorok alatt...