Szandi írta: Nade, nem is ez a fontos, hanem, hogy egy fordulóval az u17es bajnokság vége előtt, a ma 4 órakor kezdődött meccsel, amit 8-0ra nyertünk a
Nagykutas ellen ( lásd feljebb
balhés csapat 
amúgy most egész korrektek voltak szóval tisztelet nekik), és és és mivel 4 pont előnyünk van és fú és áh

MEGNYERTÜK A BAJNOKSÁGOT ÉLÁÉLÁÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

Kijelenthetem, hogy Magyarország legjobb u17es csapata a Ferencváros
Első körben szívből gratulálok Neked és csapatodnak a kiváló eredményhez!!!

Hasonlóan eredményes folytatást kívánok a jövőre!VISCA EL FŐNÖKASSZONY!HAJRÁ FERENCVÁROS!
Másrészt a kiemelt részhez:
vannak dolgok,amik nem változnak ezek szerint...

Ők ugye tőlünk mentek fel NB2-be anno és léptek még feljebb.8-9 évet töltöttünk egy osztályba,így volt időm megismerni őket.Elég gyász egy társaság.A játékosaikkal annyira sosem volt bajom,de a vezetőik.Nem kevés villongásunk volt egymással a drága,jó góréjukkal.Akkora ostoba az az ember,hihetetlen dolgokat tud a pályára kiabálni,mondani.(Az egyik emlékezetes:cirka félpályánál volt egy szabálytalanság,erre fejhangon üvölt

tizenegyes,héééé,tizenegyes!!!

)Gusztustalan volt már jópár esetben a playáimmal szemben is,régebben egypárszor átmentem hozzá,h disztingváljon egy pöttyet,mert ha továbbra is fél méterről üvölti a szitkokat az épp bedobáshoz készülő Lányom nyakába,problémáink támadnak egymással.

Az egyik legsportszerűtlenebb,gátlástalanabb ember,akit csak ismerek.Sajnos a csapatát is felbíztatja a hülyeségekre és időnként átveszik ezt a mentalitást.
Szinte meccsenként el lehetne tiltani tőlük sportemberhez méltatlan magatartásért...
Szívből tudom utálni őket emiatt,pedig ugye "földim" a kutas és van náluk 3-4 volt playám,de akkor is jobban örülök,amikor nem nyernek.Hadd verje az ideg a Sanyi "barátomat"
Mégegyszer óriási grat,Szandi!