Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Presas kezdett, és az ő helyére hozta be Frankie Belletit! Mekkora húzás voltpalesz77 írta:nem is játszottVÉGÉN AKART BEJÖNNI, DE FRANK MÉGIS BELLETTIT HOZTA BE, NEM KIS ÖRÖMÜNKRE AZTÁN
remélem ma is nyerünk
HAJRÁ BARCA!
nem is játszottFluwy írta:Gyerekek, ha 2006ban Oleguer-el tudtunk nyerni egy jó Henry ellen akkor ma sima lesz!!![]()
Hajrá fiúk!!! Nagyon drukkolok!! Nyerni kell!!!!!!
Barca!!!!!
jaja, csak jó legyen Yaya én benne bízom nagyon. Én így tenném, bár én nem vagyok egy fő nagy edzőbácsikabekabe írta:Vszleg Yaya lesz védő. Hivatalos kezdő még nincs. Kérdés, h Keita v Syl lesz a balszélen. De valószínű, h Syl.Zolika10 írta:Na harjár fiúk. 1-2 gólos meccs leszEgyenlőre a védelemre leszek nagyon kiváncsi, hogy ki hol fog játszani. Yaya visszalép? vagy Casares megpróbálja?
Vszleg Yaya lesz védő. Hivatalos kezdő még nincs. Kérdés, h Keita v Syl lesz a balszélen. De valószínű, h Syl.Zolika10 írta:Na harjár fiúk. 1-2 gólos meccs leszEgyenlőre a védelemre leszek nagyon kiváncsi, hogy ki hol fog játszani. Yaya visszalép? vagy Casares megpróbálja?