Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
pálkatapéter
Barça C

2009.06.05. 19:59:27

Remélem jön Ibra és megy Eto'o. A kameruni sok gólt lőtt az idényben, de rengeteg helyzetet elpuskázott, az összjátékban meg kifejezetten hátráltatta a támadásokat. Rendre elpattan tőle a labda, a tizenhatos környéki passzoknak gyakran ő volt a végállomása - de nem azért, mert kapura tört volna... Igen, minden meccset láttam kivétel nélkül a szezonban.
andris871120
Jugador del Barça

2009.06.05. 19:53:56

Én egy héttel ezelőtt még azt mondtam hogy nem kell Eto'o-t eladni mert nagyon jó. Én nagyon szeretem a játékát. De most ahogy egyre jobban olvasom a híreket (bízok benne hogy igazak a hírek) azért egy Ribery-Ibrahimovich-Messi támadósor, Henry elsőszámu csere talán még nagyobb lenne mint az idei. Több lenne a variációs lehetőség is.
matyi25
Capitá del Barça

2009.06.05. 19:53:55

Drukkolok a Ribérys ügyért igazoljuk le... HAJRÁ TXIKI!.... De Ibrahimovicot ne... ne ne ne . Hiába hogy jó játékos persze efelől kétség nincs,de ő nem Barcelona játékos. Nagyképű, önző egyszerűen nem illik bele a játékunkba. Éppen az a játékunk lényege hogy mind a három támadó egyenértékű, mindenki rúghat gólt... Mit keresne nálunk egy ilyen önző játékos????? MARADJON SAMU

Persze hogyha Maxwellről tárgyaltak az más tészta. Szerintem ő jöhente. Én bízom benne hogy róla tárgyaltak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára matyi25 2009.06.05. 19:55:25-kor.
Kép
Visca el Barca

6 KUPA - 2008-2009 történelem
kristop
Entrenador del Barça

2009.06.05. 19:51:20

Az h emberileg milyen, az egy dolog. Nálunk is vannak taplók és sztem Eto'o nál nm sokkal nagyobb szemét...
aljasabb és sokkal nagyobb az arca, de ez mindegy.

nem az lenne a lényeg, hogy akkor végre ne legyen tapló a csapatban? :roll:
Sanama
Llegenda del Barça

2009.06.05. 19:50:35

Én már többször leírtam a véleményemet Ibrahimovicról.
Csatárnak talán jelenleg a legjobb,nem részletezem miért,de ő a legjobb tudásilag stb.
Viszont már sokszor elmondtuk,hogy emberileg semmit sem ér.
Ez is igaz.

Viszont Laporta nem hiába vacsorázott Morattival,100% hogy Ibrahimovicról és Eto'o -ról beszéltek,ez számomra egyértelmű.
Viszont itt sok-sok kérdést lehet felvetni,50-50% szól a "csere" melett és ellen is.
Elég ha abba gondolunk bele ,hogy Guardiola csatárt szeretett volna nyáron,a leírása teljesen Zlatan-ra illik.
Ellenérvnek viszont ott van az,hogy Laporta az egekbe marasztalta Eto'o-t.
Szóval ez egy nagyon érdekes szitu ,és nagyon kíváncsi leszek a fejleményekre,méginkább azért is,mert a Ribery ügy is most folyik és most tárgyalják.

Szóval érdekes lesz. Én nem tudom,hogy mennyire tud egy ilyen jellegű játékos megváltozni,mint Ibra.

Nem akarok senkit magamra haragítani,de akármennyire tette ki idén a lelkét Eto'o a csapatért ,tavaly nyáron elmondta,hogyha nem nyerne semmit akkor elmegy. Ő sem a klubbhűség mintapéldája,és a szerénységé.
Nem azt akarom mondani,hogy rosszab emberileg mint Ibra,mert nem.
De ha már ennyire lehúzzuk Zlatan "értékeit",akkor reálisan nézzünk Eto'o-ra is.

Sajnos én emberileg egyiküket sem tudom tisztelni,Eto'o is lejáratta magát a szememben,Zlatan megy egyértelmű.
De Zlatan teljesítménye sokkalta jobb,mint Samu-é,és játékot is jobban meg lehet variálni,ha ő ott van a pályán.

Nem azt szeretném mondani,hogy ugrálnék örömömben,ha Ibrahimovic érkezne,hanem belátnám,hogy eredményesebb tudna lenni vele a csapat.
Az emberi oldal meg másik kérdés. Edzőn is múlik ,és légkörön,persze ez nem minden.

Várom a fejleményeket az ügyben :twisted:
Zokneenho
Jugador d'estrella

2009.06.05. 19:50:20

ZS10 írta:Eto'o 30-at rúgott, Ibra 25-öt... De belegondolt már valaki, hogy Ibra nálunk mennyit rúgna?! Itt Iniesta, Xavi, Henry, Messi az előkészítő!
Eto'o fantasztikus, szó se róla, de itt 5-6 ziccert kap meccsenként...
Ha Ibra ilyen előkészítést kapna, akkor lenne itt igazán Ibrakadabra!
Csak annyit mondanék,hogy az interben mindent ibrára játszanak. A Barcában Eto'o mellett ott van 2csatár+Ini is előre szokott lépni,akik rendre gólerősek.
Eto'o gyorsabb. Ibra magasabb, erősebb fizikálisan, jobban fejel, jobb a befejezése, jobban és erősebben lő, tud szabadot rúgni! Az, hogy nagyképű lenne... lehet, de mindent megtesz a győzelemért!
Guardiola tudná kezelni a srácot!
Ha ibra mindent meg tesz a győzelemért,mit mondasz Eto'o-ra?
A lényeg: IBRAKADABRA :lol:
Jó tanács csajozáshoz: Egy poént kétszer ne süss el;)
A Netsoccer 2 egy online, többjátékos online futballjáték,ahol minden játékos(a legtöbb futballjátékkal ellentétben) egyetlen focistát irányít.
Hozd létre saját futballistád, és csatlakozz a Magyar Ns2 társadalomhoz!
Hivatalos honlap: www.netsoccer2.com
Az Ns2 Magyar Community hivatalos honlapja: http://www.netsoccer.lapunk.hu/

Ha kedvet kaptál hozzá,csak töltsd le 1-2perc alatt a játékot,regisztrálj, és játékon belül keresd Zokneenhot,vagy épp a Puskas Football Club nevű csapatot.
Zokneenho
Jugador d'estrella

2009.06.05. 19:44:37

Gery10 írta:Nem tudom... szerintem nem kell támadó a barcába, és lehet h most sokan nem fognak velem egyetérteni de én Henry helyére raknám Ibrát, mivel Henry szerintem elérte idén az életcélját és nem fog annyit hajtani mint idén.
(a helyére szót úgy értem h Henryt küldjék el, nem azt h az ő posztján játsszon, egyébként én Eto'o-t is elküldeném. :P )
Henry elért IDÉN mindent,ezért IDÉN nem hajt majd annyira?
Elküldenéd Henry-t,aki idén sac. 25 góllal,gólpasszal és a szívével vette a ki a részét a Barca triplázásából?
Elküldenéd Eto'o-t,aki idén majdnem gólkirály lett,és annyit futott meccsről-meccsre,mint egy gép?
Szerinted nem kell támadó a Barcába,de a 4ből 2-t elküldenél.

GRATULÁLOK! Jó ideje olvasom a fórumot,de annyira imádom még mindig az ilyen kommentárokat:D
A Netsoccer 2 egy online, többjátékos online futballjáték,ahol minden játékos(a legtöbb futballjátékkal ellentétben) egyetlen focistát irányít.

Ha kedvet kaptál hozzá,csak töltsd le 1-2perc alatt a játékot,regisztrálj, és játékon belül keresd Zokneenhot,vagy épp a Puskas Football Club nevű csapatot.
ZS10
Jugador d'estrella

2009.06.05. 19:41:17

Eto'o 30-at rúgott, Ibra 25-öt... De belegondolt már valaki, hogy Ibra nálunk mennyit rúgna?! Itt Iniesta, Xavi, Henry, Messi az előkészítő!
Eto'o fantasztikus, szó se róla, de itt 5-6 ziccert kap meccsenként...
Ha Ibra ilyen előkészítést kapna, akkor lenne itt igazán Ibrakadabra! :lol:

Eto'o gyorsabb. Ibra magasabb, erősebb fizikálisan, jobban fejel, jobb a befejezése, jobban és erősebben lő, tud szabadot rúgni! Az, hogy nagyképű lenne... lehet, de mindent megtesz a győzelemért!
Guardiola tudná kezelni a srácot!

Én örülnék, ha ide jönne!

A lényeg: IBRAKADABRA :lol:
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.06.05. 19:40:26

Barcaman14 írta:
Gery10 írta:Nem tudom... szerintem nem kell támadó a barcába, és lehet h most sokan nem fognak velem egyetérteni de én Henry helyére raknám Ibrát, mivel Henry szerintem elérte idén az életcélját és nem fog annyit hajtani mint idén.
(a helyére szót úgy értem h Henryt küldjék el, nem azt h az ő posztján játsszon, egyébként én Eto'o-t is elküldeném. :P )
Nos nem hiszem hogy Henry jövőre nem fog hajtani.Azért mert megnyert mindent??ÉS???Igazi sportember aki nem csak azért küzd hogy egyéni címeket szerezzen hanem a csapatért.Szerintem jövőre is rendkívül motiváltan vág neki a szezonnak.Elküldenéd Eto'o-t???No comment.... :evil:
Erre a motivációs kérdésre csak annyi a válaszom hogy keresd vissza dr. Kásás Tamás háromszoros olimpiai bajnok pólósunk pekingi öröméről közölt fotókat! Kása előtte is mindent megnyert már, de ettől eltekintve kitörő örömmel ünnepelte a triplázást!
Ahogyan egy igazi sportembertől el is várható!
K.
Messi199
Jugador d'estrella

2009.06.05. 19:40:06

Srácok azért meglehet figyelni egy dolgot , ha egy játékos Triplázik , de azt lehet hangsúlyozni egy csapatra is , akkor a következő évben nincs akkora hajtás. Tudok is példát mondani 05/06 os év mikor is Ronaldinhos Barca is megnyert mindent a következő évben meg bűn rossz játékot mutatott be .
Nagyon félek attól , hogy a következő évben megint megesik ez velünk azt gondoljuk hogy mi sz.rtuk a spanyol viaszt , és mindenkit megverünk semmit tevéssel .
Ettől félek igazán annak örülök ha frissítjük a keretet és olyanokat hozunk akiken látszik az hogy küzdeni jönnek ide és nyerni akarnak trófeákat ....
Én azért is hoznák olyan játékosokat akikben meg van kell frissíteni a keretet . Minden posztra jöhet ember de hozzá teszem még mindig a védelem a leggyengébb ......
Tots Unit Fem Forca !!
Carles Puyol Saforcada
Jugador d'estrella

2009.06.05. 19:40:03

a gond az, hogyha netalán megszereznénk riberyt és ibrahimovicot, akkor pont henry és eto'o lenne kigolyózva.
mindkettőt nem küldhetjük el, így az egyik játékos cserepadra szorul, és mindannyian tudjuk, hogy az végképp nem való nekik.
ha pedig az újak közül teszünk le valakit a padra, nem kizárt, hogy nem fog tetszeni nekik, és hamar megbánják, hogy nagy reményekkel idejöttek.
mivel a svéd és a francia játékost sem lenne rossz leigazolni, és henry-t és eto'o-t sem lehet elküldeni egyszerre, így vagy valamelyik átigazolásról el kell elfeledkezni, vagy pedig padozás lesz valakinek a támadók közül
így nagyon bonyolultnak tűnik nekem
persze remélem pep guardiola okosabb nálam és ügyesen manőverezik :lol: :lol: :lol: :wink:
VISCA EL BARCA, VISCA CATALUNYA
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.06.05. 19:33:09

Nos nem hiszem hogy Henry jövőre nem fog hajtani.Azért mert megnyert mindent??ÉS???Igazi sportember aki nem csak azért küzd hogy egyéni címeket szerezzen hanem a csapatért.Szerintem jövőre is rendkívül motiváltan vág neki a szezonnak.Elküldenéd Eto'o-t???No comment.... :evil:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Deus
Boixos Nois

2009.06.05. 19:31:38

Gery10 írta: (a helyére szót úgy értem h Henryt küldjék el, nem azt h az ő posztján játsszon, egyébként én Eto'o-t is elküldeném. :P )
Mondj egy jó okot, hogy miért küldenéd el Eto'o -t? :shock:
Mondj egy jó okot, hogy miért küldenéd el Henry -t? :shock: (azért mert nyert BL -t oszt jóva' ?)
KépKép
bali 15
Director del Fútbol

2009.06.05. 19:30:13

Igen, ja. Anno ezt is nagyon sokszor mondtam hogy egy olyan technikás játékosnak mint Ibrának tök mind1 hogy hol játszik csak támadjon.
De ha Eto-ról szól az egyezmény akkor biztosan középen fog játszani.
MÁRHA IDEJÖN.
Gery10
Barça C

2009.06.05. 19:27:08

Nem tudom... szerintem nem kell támadó a barcába, és lehet h most sokan nem fognak velem egyetérteni de én Henry helyére raknám Ibrát, mivel Henry szerintem elérte idén az életcélját és nem fog annyit hajtani mint idén.
Dave Hetfield
Barça C

2009.06.05. 19:27:01

Zokneenho írta: Igen,ez kicsit elkapkodtam,és úgy jelentettem ki. Persze a Barcáért bármit megtennék,ha Ibra jönne,elutaznék Spanyolországba és saját kezűleg ütném,amíg vissza nem kékülne az a bizonyos gránátvörös-kék mez.
De továbbra is mondom,ez a két játékos semmilyen esetben sem illik ide,két őstulok.És a Barca meccseket úgy ülnék le nézni,hogy "remélem nem játszik ibra" kiáltásokkal reménykednék.Ha gólt lövünk és nem láttam először,hogy kilőtte,akkor imádkozok,hogy Messi volt az,és nem ibra.
Hát bocs, lehet hogy én nem 4 éves korom óta szurkolok a Barca-nak, hanem 9, és az nem 10 éve volt hanem 13. De az ilyen beszólások szerintem ahhoz sem illenek aki 50éve szurkol a kedvenc csapatának!

Felőlem akárki jöhet, még ha eredetileg utálom is akkor is szurkolnék azért hogy minél jobban játszon, magáért is, de főleg a Klubért! Ezzel nekem és szerintem még sok millió Barcelona szurkolónak okozna örömöt!

Egyébként én Samu-ban bízom, tett már annyit le az asztalra szerintem!!!
Messi199
Jugador d'estrella

2009.06.05. 19:26:43

Srácok én pont ezt hangoztattam az korábbi hszbe , hogy Ibra biztos hogy hajtana mivel tudja nagyon jól , hogy ezzel a Barcával a csúcsra érhetne minden tekintetben . Abban is van valami hogy mindegyik már csinált elég sok ökörséget , de a fociba meg elképesztőket mutattak be .
Hogy ki marad ki megy ... ez a döntést meg hagyjuk meg Txikire meg Pepre ..
Tots Unit Fem Forca !!
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.06.05. 19:22:51

bali 15 írta: Látszik hogy nem vesztek számításba egy tényezőt.
JOSEP "PEP" GUARDIOLA. Ennyire nem bíztok benne?
Ott a pont! :wink: Én pont ez miatt nem aggódom, tudom, hogy amit tenni fog az lesz a legjobb a csapatnak. Kiváncsian várom a fejleményeket! :D
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
bali 15
Director del Fútbol

2009.06.05. 19:18:26

Kezdem már unni ezt az apokaliptikus hangulatot Ibrával kapcsolatban.
Látszik hogy nem vesztek számításba egy tényezőt.
JOSEP "PEP" GUARDIOLA. Ennyire nem bíztok benne? Szerintem Ibra reszket a félelemtől ha a szemébe néz. Ibra szerintem alkalmazkodó képes.
Tudom hogy már ezt 10000000 alkalommal leírtam de valószínű hogy még további 1000000000000000alkalommal le fogom pötyögni ha nem tűnik el ez a világvége hangulat.
danko94
Entrenador del Barça

2009.06.05. 19:16:00

Szerintem igenis nagyon-nagyon jó igazolás lenne Ibra, a képeeségeiről nm mondanék sokat, sztem Cr után a második legtechnikásabb játékos, fejjátéka, lövőtechnikája pokoli szinte bárhonnan veszélyes. De szerintem ami igazán fontos az az ambíció! Nem nyert még BL-t soha és ezért mindent meg fog tenni, ezért jön ide úgyanúgy mint ahogy tette azt Henry. Az h emberileg milyen, az egy dolog. Nálunk is vannak taplók és sztem Eto'o nál nm sokkal nagyobb szemét...
Zokneenho
Jugador d'estrella

2009.06.05. 19:11:48

Mikaos írta:
Zokneenho írta: Most kb. két ember van,akit ha Barca mezben látnék,megfontolnám,hogy Barca szurkoló legyek e tovább:cr7 és Ibra.
Nos, ez szomorú lenne...mert első azért a csapat.
Mindenesetre a két katalán újság honlapján több tízezren szavaztak, és az egyiken 71%, a másikon meg 79% akarja Ibrát...
Lehet, hogy a magyarokban több ellenszenv van, talán a válogatottbeli sérelmek miatt :)
Igen,ez kicsit elkapkodtam,és úgy jelentettem ki. Persze a Barcáért bármit megtennék,ha Ibra jönne,elutaznék Spanyolországba és saját kezűleg ütném,amíg vissza nem kékülne az a bizonyos gránátvörös-kék mez.
De továbbra is mondom,ez a két játékos semmilyen esetben sem illik ide,két őstulok.És a Barca meccseket úgy ülnék le nézni,hogy "remélem nem játszik ibra" kiáltásokkal reménykednék.Ha gólt lövünk és nem láttam először,hogy kilőtte,akkor imádkozok,hogy Messi volt az,és nem ibra.

Tdavid
Entrenador del Barça

2009.06.05. 19:11:14

Zokneenho írta:
Tdavid írta:
Ha igazából szeretnéd a Barcát, akkor nem utálnád meg egy esetleges átigazolás miatt!!!

Az ilyet nevezik "divatdrukkernek"!!!!!
..........
Először is szia.
10 éve szurkolok a Barcának,4 éves korom óta,egy meccsüket nem hagytam ki. Miattuk kezdtem el tanulni a spanyol nyelvet. Életem célja kiköltözni Barcelónába,kimenni egy Barca meccsre. 4x ütöttem meg embert,mert cr7el volt megáldva,vagy épp bekemmel. NEM tűröm el,hogy divatdrukkernek hívj. Akik ismernek,tudják,ha Barca meccs van,az nekem szent. Nem lehet se bulit se semmit arra az időpontra rakni.
Ha hasonlókat megéltél mint én,csak mondj divatnak.Hajrá!

Hali!
Bocs hogy így beszóltam úgy hogy nem is ismerlek, csak hirtelen felindulás volt.Énis élek, halok a Barca-ért és egy kicsit nekem esett rosszul hogy egy barca szurkoló ezt mondta!!!!
Megegyszer bocsánat hogy "divatdrukkernek" neveztelek!
Remélem nincs harag!!!!! :wink:
Mi Barca szurkolók legalább tartsunk össze! :wink:
bali 15
Director del Fútbol

2009.06.05. 19:08:53

Mikaos írta:
Zokneenho írta: Most kb. két ember van,akit ha Barca mezben látnék,megfontolnám,hogy Barca szurkoló legyek e tovább:cr7 és Ibra.
Mindenesetre a két katalán újság honlapján több tízezren szavaztak, és az egyiken 71%, a másikon meg 79% akarja Ibrát...
Lehet, hogy a magyarokban több ellenszenv van, talán a válogatottbeli sérelmek miatt :)

Ebben van igazság. A Katalánok nem olyan akadékoskodók mint mi.
Szerintem az ellen sem tiltakoznának ha most a barca volna az ügyeletes Galaktikus gárda.
kristop
Entrenador del Barça

2009.06.05. 19:06:23

manuel írta: Pedig Jobb!!!és ebbe sajnos belekell nyúgodnunk.Ha létrejön a transzfer akkorsem fog szerintem senkisem sirni.Ráadásúl úgyanezz a közútálatt volt Dani Álvésnél és már a már sokkak kedvence lett mint tudjuk.
Alvesnél azért más volt a helyzet, tavaly mindenki Alvest rakta a saját kis összeállításában. Persze le lett írva, h reméljük kinövi a színészkedéseit, az alattomos dolgait, de szinte mindenki őt akarta. Kellett egy klasszis szélsőhátvéd Zambrotta távozása után. Most azért a középcsatár nem hiányposzt.

Ibra jobb, mint Eto'o, de nálam akkor is ő az a játékos, akit soha nem szeretnék a Barcelonában látni. Egész egyszerűen utálom és ez nem érv, hogy hogy ha lő 30gólt, akkor meg mindenki szeretni fogja, mert nem. Alvest se szeretem, gyűlölöm, amikor dobálja magát és órákig fetreng egy kisebb belemenés után. Azt is utálom amikor könyökölget, rángatja mindenhol az ellenfelet, aztán ha lefújják ő az aki a leghangosabban reklamál. Ennek ellenére szerintem a legjobb jobbhátvéd. De nem kéne, hogy Madriddá változzunk. A Barcelona több, mint egy klub. Ezek olyan dolgok, hogy CRt se tudnám elviselni itt. Soha.
Messi199
Jugador d'estrella

2009.06.05. 19:03:47

Mikaos írta:

Hát jogos a felvetés :lol: mind amellett igazat adok a Klub az első :wink:
Tots Unit Fem Forca !!
Lezárt