2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
aljasabb és sokkal nagyobb az arca, de ez mindegy.Az h emberileg milyen, az egy dolog. Nálunk is vannak taplók és sztem Eto'o nál nm sokkal nagyobb szemét...
Csak annyit mondanék,hogy az interben mindent ibrára játszanak. A Barcában Eto'o mellett ott van 2csatár+Ini is előre szokott lépni,akik rendre gólerősek.ZS10 írta:Eto'o 30-at rúgott, Ibra 25-öt... De belegondolt már valaki, hogy Ibra nálunk mennyit rúgna?! Itt Iniesta, Xavi, Henry, Messi az előkészítő!
Eto'o fantasztikus, szó se róla, de itt 5-6 ziccert kap meccsenként...
Ha Ibra ilyen előkészítést kapna, akkor lenne itt igazán Ibrakadabra!
Ha ibra mindent meg tesz a győzelemért,mit mondasz Eto'o-ra?Eto'o gyorsabb. Ibra magasabb, erősebb fizikálisan, jobban fejel, jobb a befejezése, jobban és erősebben lő, tud szabadot rúgni! Az, hogy nagyképű lenne... lehet, de mindent megtesz a győzelemért!
Guardiola tudná kezelni a srácot!
Jó tanács csajozáshoz: Egy poént kétszer ne süss el;)A lényeg: IBRAKADABRA
Henry elért IDÉN mindent,ezért IDÉN nem hajt majd annyira?Gery10 írta:Nem tudom... szerintem nem kell támadó a barcába, és lehet h most sokan nem fognak velem egyetérteni de én Henry helyére raknám Ibrát, mivel Henry szerintem elérte idén az életcélját és nem fog annyit hajtani mint idén.
(a helyére szót úgy értem h Henryt küldjék el, nem azt h az ő posztján játsszon, egyébként én Eto'o-t is elküldeném.)
Erre a motivációs kérdésre csak annyi a válaszom hogy keresd vissza dr. Kásás Tamás háromszoros olimpiai bajnok pólósunk pekingi öröméről közölt fotókat! Kása előtte is mindent megnyert már, de ettől eltekintve kitörő örömmel ünnepelte a triplázást!Barcaman14 írta:Nos nem hiszem hogy Henry jövőre nem fog hajtani.Azért mert megnyert mindent??ÉS???Igazi sportember aki nem csak azért küzd hogy egyéni címeket szerezzen hanem a csapatért.Szerintem jövőre is rendkívül motiváltan vág neki a szezonnak.Elküldenéd Eto'o-t???No comment....Gery10 írta:Nem tudom... szerintem nem kell támadó a barcába, és lehet h most sokan nem fognak velem egyetérteni de én Henry helyére raknám Ibrát, mivel Henry szerintem elérte idén az életcélját és nem fog annyit hajtani mint idén.
(a helyére szót úgy értem h Henryt küldjék el, nem azt h az ő posztján játsszon, egyébként én Eto'o-t is elküldeném.)
Nos nem hiszem hogy Henry jövőre nem fog hajtani.Azért mert megnyert mindent??ÉS???Igazi sportember aki nem csak azért küzd hogy egyéni címeket szerezzen hanem a csapatért.Szerintem jövőre is rendkívül motiváltan vág neki a szezonnak.Elküldenéd Eto'o-t???No comment....Gery10 írta:Nem tudom... szerintem nem kell támadó a barcába, és lehet h most sokan nem fognak velem egyetérteni de én Henry helyére raknám Ibrát, mivel Henry szerintem elérte idén az életcélját és nem fog annyit hajtani mint idén.
Mondj egy jó okot, hogy miért küldenéd el Eto'o -t?Gery10 írta: (a helyére szót úgy értem h Henryt küldjék el, nem azt h az ő posztján játsszon, egyébként én Eto'o-t is elküldeném.)
Igen, ja. Anno ezt is nagyon sokszor mondtam hogy egy olyan technikás játékosnak mint Ibrának tök mind1 hogy hol játszik csak támadjon.Gery10 írta:Nem tudom... szerintem nem kell támadó a barcába, és lehet h most sokan nem fognak velem egyetérteni de én Henry helyére raknám Ibrát, mivel Henry szerintem elérte idén az életcélját és nem fog annyit hajtani mint idén.
Hát bocs, lehet hogy én nem 4 éves korom óta szurkolok a Barca-nak, hanem 9, és az nem 10 éve volt hanem 13. De az ilyen beszólások szerintem ahhoz sem illenek aki 50éve szurkol a kedvenc csapatának!Zokneenho írta: Igen,ez kicsit elkapkodtam,és úgy jelentettem ki. Persze a Barcáért bármit megtennék,ha Ibra jönne,elutaznék Spanyolországba és saját kezűleg ütném,amíg vissza nem kékülne az a bizonyos gránátvörös-kék mez.
De továbbra is mondom,ez a két játékos semmilyen esetben sem illik ide,két őstulok.És a Barca meccseket úgy ülnék le nézni,hogy "remélem nem játszik ibra" kiáltásokkal reménykednék.Ha gólt lövünk és nem láttam először,hogy kilőtte,akkor imádkozok,hogy Messi volt az,és nem ibra.
Ott a pont!bali 15 írta: Látszik hogy nem vesztek számításba egy tényezőt.
JOSEP "PEP" GUARDIOLA. Ennyire nem bíztok benne?
Igen,ez kicsit elkapkodtam,és úgy jelentettem ki. Persze a Barcáért bármit megtennék,ha Ibra jönne,elutaznék Spanyolországba és saját kezűleg ütném,amíg vissza nem kékülne az a bizonyos gránátvörös-kék mez.Mikaos írta:Nos, ez szomorú lenne...mert első azért a csapat.Zokneenho írta: Most kb. két ember van,akit ha Barca mezben látnék,megfontolnám,hogy Barca szurkoló legyek e tovább:cr7 és Ibra.
Mindenesetre a két katalán újság honlapján több tízezren szavaztak, és az egyiken 71%, a másikon meg 79% akarja Ibrát...
Lehet, hogy a magyarokban több ellenszenv van, talán a válogatottbeli sérelmek miatt
Zokneenho írta:Először is szia.Tdavid írta:
Ha igazából szeretnéd a Barcát, akkor nem utálnád meg egy esetleges átigazolás miatt!!!
Az ilyet nevezik "divatdrukkernek"!!!!!
..........
10 éve szurkolok a Barcának,4 éves korom óta,egy meccsüket nem hagytam ki. Miattuk kezdtem el tanulni a spanyol nyelvet. Életem célja kiköltözni Barcelónába,kimenni egy Barca meccsre. 4x ütöttem meg embert,mert cr7el volt megáldva,vagy épp bekemmel. NEM tűröm el,hogy divatdrukkernek hívj. Akik ismernek,tudják,ha Barca meccs van,az nekem szent. Nem lehet se bulit se semmit arra az időpontra rakni.
Ha hasonlókat megéltél mint én,csak mondj divatnak.Hajrá!
Mikaos írta:Nos, ez szomorú lenne...mert első azért a csapat.Zokneenho írta: Most kb. két ember van,akit ha Barca mezben látnék,megfontolnám,hogy Barca szurkoló legyek e tovább:cr7 és Ibra.
Mindenesetre a két katalán újság honlapján több tízezren szavaztak, és az egyiken 71%, a másikon meg 79% akarja Ibrát...
Lehet, hogy a magyarokban több ellenszenv van, talán a válogatottbeli sérelmek miatt
Alvesnél azért más volt a helyzet, tavaly mindenki Alvest rakta a saját kis összeállításában. Persze le lett írva, h reméljük kinövi a színészkedéseit, az alattomos dolgait, de szinte mindenki őt akarta. Kellett egy klasszis szélsőhátvéd Zambrotta távozása után. Most azért a középcsatár nem hiányposzt.manuel írta: Pedig Jobb!!!és ebbe sajnos belekell nyúgodnunk.Ha létrejön a transzfer akkorsem fog szerintem senkisem sirni.Ráadásúl úgyanezz a közútálatt volt Dani Álvésnél és már a már sokkak kedvence lett mint tudjuk.
Mikaos írta:Nos, ez szomorú lenne...mert első azért a csapat.Zokneenho írta: Most kb. két ember van,akit ha Barca mezben látnék,megfontolnám,hogy Barca szurkoló legyek e tovább:cr7 és Ibra.