2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
krisz100 írta:hy!
, ...én benzemára vagy kun aguerora gondoltam.
JÉÉÉ Végre örülök valaminek amit a Real Madrid csinál. Csak nyugodtan szerződtessék le, nemhogy véletlenül ide szerződik hozzánk. Hajrá. És jól is van az a realnak csak a pénzéhes zsoldosok jók lesznek, játékstílusuk úgyse lesz tőle, és csapatként nem fog jól muzsikálni. Nekünk meg jó lesz Ribéry. Vele kell törődeni.MichaaBee írta:gyuri03 írta:http://pepsifoci.hu/node/35859 [auto_cenzúra]....ttt RM...egyébként én Ibra "párti" vagyok szerintem a világ legjobb csatára... nagyszerű lenne ha idejönne.. nah ennyi chaooo!
Én nem feltétlenül vagyok Ibra-párti, de ami a cikk végén van az nevetséges.A Real 80 milliót adna + Sneijdert és Robbent. Szégyen...
Ezt nem igazán értem.Azt hittem, h ez egy fórum, ahol bárki szabadon leírhatja a véleményét, attól függetlenül, h éppen ki írja azt a cikket, amihez reagál.Kamarilla írta:Elnézést kérek, azt hittem, hogy ez is rajta van a tiltólistán!![]()
gyuri03 írta:http://pepsifoci.hu/node/35859 [auto_cenzúra]....ttt RM...egyébként én Ibra "párti" vagyok szerintem a világ legjobb csatára... nagyszerű lenne ha idejönne.. nah ennyi chaooo!
Talán tavaly vagy előtt nyilatkozta Messi (és nem Chelsea meccs előtt), hogy a legkellemetlenebb ellenfele eddig A.Cole volt, egyszerűen mindig megérezte mit akar. Nyílván ettől nem ő lesz a legjobb balbekk, de azt enyhe túlzásnak érzem, hogy egy közepes játékos lenne.Rivaldo11 írta:Azzal egyetértek hogy Evra nem a világ legjobb ja azon a poszton, de hogy esli kól jobb nála, azt erősen kétlem. A közepesnél jobb szélsők magától értetődően csinálnak belőle bolondot akármikor.
Mindenkinek lehet saját véleménye egy játékosról,egy fórum meg arra való,hogy az ember leírja az elképzeléseit és mivel ez az igazolások topic,ezért ide kerülnek olyan nevek is,akiket esetleg szeretnénk a csapatban tudni,még ha nem is reálisak,ha nem tetszik nyiss (vagy nyittass )ennek külön topicot.Léfe írta:Több gondt is látok:
Sokan bárkit akit a világon elismernek itt simán lesajnának.
Többen irnak olyan neveket akiket nem lehet megszerezni
Ha valaki nem biztoss kezdőnek jön, min D.Alves az meggondolja, mert tudja, hogy itt könnyen csak padozhat.
Most Pep az Isten "Frank is az volt egy darabig" és ha neki jó valaki /mundjuk Ibra/akkor kinek nem az.
Szerintem is mindegy kétlem h az MU-ból vennénk bár kit is....nem azt mondom h rossz mert nyílván nem, csak én nem vagyok oda érte se a teljesítménye pláne nem a BL elötti szerény nyilatkozatai után ; "én vagyok a legjobb"...Messi -sem okoz problémát stb.... hát hogyne:)lluisllach89 írta:Fusd le.baas11 írta:"Evra:szerintem a világ jelenlegi legjobb bal védője " --- hehh ő is ezt mondta Magáról a döntő előtt , szerintem egyáltalán nem nagy szám .... egyszer láttam tőle egy trükkös megmozdulást...és kb. ennyi Cabdevilla,Cole klasszisokkal jobbak legalábbis védekezésben biztos !
A világ legjobb bal bekkje, ennyi. De mind1 is mert nem veszünk senkit, szinte tuti h Abidal marad az első számú bal-hátvéd szvsz.
nem hagynám kiValdés1 írta:PIQUÉT MIÉRT HAGYNÁD KI?![]()
SZTEM NAGYON JÓ VOLT EBBE AZ ÉVBEN,
Azzal egyetértek hogy Evra nem a világ legjobb ja azon a poszton, de hogy esli kól jobb nála, azt erősen kétlem. A közepesnél jobb szélsők magától értetődően csinálnak belőle bolondot akármikor.baas11 írta:"Evra:szerintem a világ jelenlegi legjobb bal védője " --- hehh ő is ezt mondta Magáról a döntő előtt , szerintem egyáltalán nem nagy szám .... egyszer láttam tőle egy trükkös megmozdulást...és kb. ennyi Cabdevilla,Cole klasszisokkal jobbak legalábbis védekezésben biztos !
bence8 írta:Az biztos hogy nagyon ütős lenne de én nem mernék militora építeni de nem is kéne igazolni csak Martint itt tartani (nem odaadni kölcsönbe mert szükség lesz rá) meg Henrique-t visszahoznivarnagykrisztian írta:Ha én lennék az edző és a kasszás![]()
Kapusok:
Valdes(Pinto)
védelem:
Evra(Abidal),Pique(Márquez),Puyol(Milito),D.Alves(V.Sánchez)
középpálya:
Iniesta(Keita),Xavi(Fabregas),Toure(Busquets)
támadók:
Henry(Silva),Eto'o(Bojan),Messi(Ribery)
Evra:szerintem a világ jelenlegi legjobb bal védője
Fabregas:Xavi stilusú, padoztatnám, Pep úgy is szeret rotálni
Silva:fiatal és tökéletes megoldás a bal és jobb szélre![]()
Ribery:most sokan nagyot néznek de nálam csak csere lenne és a padról beállva segítené a csapatot
Ha megnézzük erős cseresorunk lenne és jövőre is TRICAMPEÓNES![]()
![]()
![]()
[/url]
amúgy ez egy világválogatott lenne ( nem mintha most nem lenne az)
Fusd le.baas11 írta:"Evra:szerintem a világ jelenlegi legjobb bal védője " --- hehh ő is ezt mondta Magáról a döntő előtt , szerintem egyáltalán nem nagy szám .... egyszer láttam tőle egy trükkös megmozdulást...és kb. ennyi Cabdevilla,Cole klasszisokkal jobbak legalábbis védekezésben biztos !