Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vagy ha madridistat nem tartod elég hitelesnek, akkor itt a Real hivatalos weboldala:vkinga írta:Miből gondoljátok, hogy Kaká a madridban folytatja?
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=805
Hivatalos: Kaká a Real Madrid játékosavkinga írta:Miből gondoljátok, hogy Kaká a madridban folytatja?
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=805
A Fadesa-hoz semmi köze nincs Pereznek.Spec a Fadesa-ra gondoltam, aki ebből adódóan nálunk is beadta a kulcsot.
Most is??? 6 évig volt elnök régen. 2000-2006.Nem hinném, hogy 10 évet ücsörögne most is
Miből gondolod, hogy ez így lesz? Állítólag Perez szabad kezet ad Pellegrininek. Nem akar ismét a régi hibáiba esni. Én egyelőre hiszek neki.Nem sokan viselik el, ha az elnök bácsi csinálja a taktikát és a kezdőt is neki kell jóváhagynia.
Például miket?Rettenetes mi károkat okoz Perez
Noname játékosokra? Ez már nem a Calderon korszak. Lásd Kaká.Már alig várom, hogy Roman is beszáljon a játszmába és a City sejkjeivel 3an licitáljanak agyba-főbe noname játékosokra
Nem mind hitelből lesznek megvéve. Azt meg nem hinném, hogy Perez a klub eladósításán dolgozik, ugyanis 2000-ben ő volt az, aki kihúzta a nagy adósságokból a klubot (14 millárd pezeta). A bevételek pedig eddig is jöttek nagy serlegek nélkül, pedig nem igazán volt nagy reklámértékű ember a Realban Beckham távozása óta.A sok örömködő Real-drukker csak azt felejti ám el, hogy ezek a spílerek mind hitelből lesznek megvéve. És hiába a nagy szponzori pénzek, serleg nélkül nagy cumi lesz arra is, szóval Perez most épp a klub eladósításán fáradozik.
A Grupo ACS 2 évvel ezelőtt csődközeli helyzetben volt?Igaz, ezt már megtette a cégével is 2 évvel ezelőtt egy kisebb csőd társaságában.
Számtalanszor nyilatkozott már arról, hogy tanult a hibáiból.. Persze igérgetni mindenki tud, de annyi bizonyos hogy te sajnos még mindig '2006-ban élsz'. Tovább kell lépni, majd meglátjuk mi lesz.Rettenetes mi károkat okoz Perez, komolyan nem örülnék egy ilyen elnöknek. De amúgy meg tényleg mind1, szerencse, hogy ez a klub kicsit más eszméken és gondolkodáson alapul.
Így igaz, a kupák nem fizetnek annyira kiemelkedően, hogy nagyban befolyásolják egy átlagnál nagyobb csapat meglétét. /kisebb csapatoknál persze a kupához kapott összeg sem mellékes/Az a durva, hogy nem...Nem kellenek hozzá serlegek. Úgy volt a miénk a legnagyobb bevétel, hogy az európai kupákban évek óta semmi
lionelmessi19 írta:Ugyanmár.![]()
Majd eladnak egy-két telket a sokból, és máris megoldva a probléma. Amúgy is sokmillió visszajön reklámértékben.
Amúgy sajnos kétség sem férhet hozzá mostmár, újra szabadlábon a nemzetközi foci baltásgyilkosa. Kiváncsi vagyok hány áldozat lesz.
A fizetése alapból ugyanannyi lesz, persze az egyéb dolgokat nem tudom.Annyiban nem hazudott, hogy a gazdasági válság is benne volt a döntésében, de kb így: még többet fogok keresni.
Mind nem, pl Kaká sem! A Madrid nyeresége cég, tavaly meg pláne az volt ksözönhetően a nyári igazolási szezonnak. Lesznek még eladások is. Hogy hitelek lesznek-e, az meg kérdéses, mármint bankiak. Alapból részletfizetéssel fog menni a dolog, tehát a csapatoknak fogunk tartozni. Amennyit lehet tudni az az, hogy nagyjából 100 milliót mondanak, ami simán kéznél van. Az eladásokból befolyó össze kérdéses, de akár az is megközelítheti a 100 milliót. Utána jöhet még szóba a hitel, ilyesmi. Persze ezek mind csak pletykák...A sok örömködő Real-drukker csak azt felejti ám el, hogy ezek a spílerek mind hitelből lesznek megvéve.
Az a durva, hogy nem...Nem kellenek hozzá serlegek. Úgy volt a miénk a legnagyobb bevétel, hogy az európai kupákban évek óta semmi, igazi nagymédiaarc nem volt itt Beckham távozása óta.És hiába a nagy szponzori pénzek, serleg nélkül nagy cumi lesz arra is, szóval Perez most épp a klub eladósításán fáradozik.
Ez ki van zárva. a felső háromból még max 1et fog megvenni.Iniesta4ever írta:Azért elég necces lesz ez így.... Ha összejön annak a gyök pereznek minden, és a támadó szekció formába lesz akkor végre kiéleződik a bajnokság...
----------Villa
Silva---------------CR
----------Kaká
Na azért az sem biztos, h Kaka ártatlan, mint a ma született bárány. Gondolom senki sem kényszeritette, h aláirjon a Realhoz, ha annyira maradni akart volna, marad.Messa írta:Gratulálok Rickyhez, kíváncsi leszek mit fog mutatni.
Berlusconi meg 1 fallosz. Egyetértek Capon/Gábor, remélem egyszer elkapják... Hogy lehet ilyet csinálni egy játékossal? Szép, igazán.
Ezek után viszont megértem a brazilt, tárgyként tekintenek rá, csak a pénz kell nekik, nem számít mit tett le az asztalra, mert most jó áron vinnék.
Gratulálok, Don Silvio!![]()
irónia voltHouse írta: 1: Nem fognak összeszokni.
2: Jövőre ugyancsak ezt fogják csinálni.
Visca el Barça! Örülök hogy Barcásnak születtem.
Csak itt az is a kérdés, h a Barca tudja-e tartani az idei szintet, nehogy az legyen, mint a 2006/2007-s szezonban, ott is magunkat vertük. Persze bizom Pepben, h nem haggya széthullani a csapatot, de tartom, h a legnagyobb ellenfél a Barcának nem a Madrid, hanem saját maga.Dave87 írta:Gratulálok a Madridnak Kakához!
Akármennyire is Barcelona szurkoló vagyok, örülök, hogy végre sikerült egy Real szintű klasszist igazolniuk (ezt minden irónia nélkül mondom). Legfőképp a spanyol foci térnyerését segítheti, ha a Madrid is megizmosodik, azt meg én annyira nem bánnám itt a nagy "angolosodás" közepette.
Nem tartok a jövő évi Realtól, mert meggyőződésem, hogy ettől még több mérföldnyire vannak (sztem lesznek is) Pep Barcájától.
Én írtam félre.fcbarca0827 írta:Csak én nem értem a poént?House írta: Visca el Barça! Örülök hogy nem Barcásnak születtem.A nem szócska miatt...
![]()