Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
Balinho
Entrenador del Barça

2009.06.10. 11:27:24

Amúgy érdekes, hogy érdemben csak az érkezőinkről van szó (Eto'ot kivéve természetesen. Pedig Hleb tuti, hogy távozik, elég ha arra gondolunk, hogy a BL-döntőre Muniesát nevezte helyette Pep, de még Pedro is előtte volt a sorban. Guddynak is lejárt az ideje, gyanítom Caceres is kölcsön lesz adva, gondolom Jorquera is menni fog, hogy végre 30 éves fejjel végigjátszhasson egy teljes szezont.

Az igazolásokra visszatérve szerintem Ribery nem fog érkezni, elvégre Laporta épp most nyilatkozta, hogy őrültség ekkora összegekkel dobálózni aszály idején, szóval nem fogunk mi se 50-et kiadni érte. Viszont azt gondolom, hogy kellene egy univerzális mindkét oldalon bevethető szélső. úgy istenigazából Silva tűnne nekem az ideális megoldásnak, elvégre még elfogadható árban van, spanyol, beilleszkedési problémái sem nagyon lehetnének, ha igaz, hogy ide akar jönni és nem a Madridba (HA) az megint nagy pirospont. Igazából más szélsőt meg nem is nagyon tudnék mondani (Robinho ára megint 50 környékén mozogna gondolom...)

A balhátvédposztra felreppent nevekkel amúgy minddel elégedett vagyok, Riise, Filipe és Maxwell is remek választás lenne, de jobbra Bruno Saltorról megmondom őszintén fogalmam sincs ki fia borja. Aki látta már őt játszani az írjon már róla pár sort, bennem semmi maradandó emléket nem hagyott a két meccsünk alapján...

Végül ami az Ibra-Eto'o cserét illeti, arról azért annyit, hogy furcsállom, hogy Eto'oval a zsén megy a vita erre idehoznánk Ibrát, aki eleve 12 környékén keres, és ha enged is az igényeiből akkor is kb annyit kereshet, mint amennyit Eto'o követelne magának. Az mindenestre világosnak tetszik, hogy ha Samu megy, akkor nagyon kevés csatár van aki megfelelően pótolhatná. A ritka kevesek egyike viszont Zlatan...
risubarcafan
Jugador del Barça

2009.06.10. 11:21:50

Valdés
alves-puyol-piqué-lahm
touré-iniesta-xavi
ribéry-henry-messi

ez lenne akkor is a legszebb:)

és még hoznám bruno alves-t is mindenféleképpen :) nagy kedvencem^^

És am mi a véleményetek Lisandro Lopezről? hamár csatárt nézünk, nekem ő felelne meg xD
pogitesa83
Barça C

2009.06.10. 11:04:08

Szerintem egy jó balhátvéd és egy jó balszélső kellene!!!! Henry jó volt ebben az évben, de hosszú távra nem garancia!!!! Egy Ribery-Lahm duót el tudnék képzelni!!!!! :wink:

Akiknek mennie kell az egyértelműen Gudi, Hleb, Cacares!!!! Nagyon rossz igazolások voltak!!!!!! :?

Viszont Alves az évszázad igazolása volt!!!!! :)
gergo9
Director del Fútbol

2009.06.10. 11:01:56

Titinho írta:Na emberek...egy kicsit felperzselem az eddig is izott fórumot. :wink:

Ugyanis a katalán Mundo Deportivo szerint, megszületett az egyezség az Inter és a Barca között Eto'o és Ibrahimovic klubcseréjéről! Az MD úgy tudja, hogy Eto'o+10 millió euróért cserébe költözhet Ibrahimovic a katalán fővárosba! :shock: Azt ugye tudjuk, amit már Ibra ügynöke is nyilatkozott, hogy nem lesz nehéz megállapodni a Barcával, és már csak Eto'o-ra kell várni, hogy rábólint-e az Inter ajánlatára, aki állítólag Párizsban már találkozott Mourinhoval is, és a napokban utazik Barcelonába, hogy az ügynökével és a Barcával tisztázza a helyzetét.

Van egyébként egy Txiki interjúféleség is az MD-n, ott nem zárja ki Eto'o távozását és az újság úgy tudja, hogy mindketten (Txiki és Pep is) inkább Ibrával vágna neki a következő szezonnak.

De ezt érdemes még fenntartásokkal kezelni, eddig csak a MD adta ki ezt a hírt, majd ha esetleg több spanyol és olasz újság is megerősíti, akkor már el lehet gondolkodni, hogy lehet itt valami. :wink:

Továbbá cikkeznek még ugye Mascherano-ról, aki szintén közel került a Barcához (kiderült, hogy nagy Barcafan a srác, na persze ilyenkor mindenki az lenne), valamint ugye Filipe is közel került. Azt is megemlítik, hogy Laporta állítólag elutazik Münchenbe is, hogy Rumenigge barátjával elkezdje a puhatolódzást Franck Ribéry ügyében.

A SPORT és a Mundo Deportivo is lehozta tegnap este azt a nyilatkozatot, amit Robinho tett az egyik újságnak. Itt elmondta, hogy: Olvasta a Barca érdeklődéséről szóló cikkeket, de ezek csak spekulációk, eddig még nem érkezett ajánlat érte. De hozzátett egy elég sokatsejtető mondatot is, mégpedig azt, hogy (idézem szóról szóra): "Az egyetlen dolog amit mondhatok, az az, hogy a Barcelona egy nagyszerű klub és mindenki szeretne egyszer náluk játszani."

David Silváért pedig megtette a Real az ajánlatát, évi 2 milliós fizetést ajánlottak neki, de ő inkább a Barcához jönne. Ilyen címmel jelent meg a cikk a SPORT-on: A Real Silvát akarja...de Silva a Barcát! :) Állítólag dícsérte a csapatot, a filozófiáját a csapatnak, azt ahogy játszik, valamint nem elhanyagolható az sem, hogy a 2 legjobb barátja Xavi is Iniesta mellett játszhatna!
Rá kell mozdulni!!! Inkább Silva mint Ribéry!!! Egy 25 milliót lepengetünk nekik és kész!

A tegnapi napon egyékbként egy olyan hírt is közölt a MD, miszerint a Porto középsővédője Bruno Alves is közel került a klubhoz, mivel a Barca 22 milliót ajánlott a Portugál válogatott védőért, de a Porto 25 milliót kér, így nem sok hiányzik már az egyezséghez. A MD szerint Bruno Alves és Filipe lehetnek az első érkezők, Milito és Cáceres (kölcsönbe) pedig a további távozók. Jöhetne mindkettő... :wink:
Ibra ügy: Én jobban örülnék Villa-nak de Ibra sem lenne probléma. Eto'o+10 ért cserébe teljesen korrekt ajánlatnak tartom. Jó lenne ha létrejönne.

Masch: Ha ő közel került akkor Touré vszínűleg távol. Ez nagyon nem jó hír lenne. Masch kiváló védekezőközéppályás de argentin létére nem igazán technikás és az előrejátékhoz semmi esze sincs itt Touré sokkal jobb opció ráadásul ő már a miénk.

Silva vs Ribery: Hát itt X . Nem lenne rossz Silva de talán Ribery meghatározóbb tud lenni +Silva sokkal sérülékenyebb. Sokat nem érünk vele ha fél évig az intenzíven van. Itt inkább Ribery. Viszont ha Ribery pl 60 Silva pedig 25 akkor Silva.

Bojan viszont kölcsönbe adnám főleg ha jön egy Ribery+Ibra pakk, Henry mehet a padra Bojan-nak 3. számú ékként nem sok sansza lenne. La Liga csapatnak kell kölcsönadni opcióval hogy sok játéklehetőséghez jusson.
Alves pótlására kell egy ember Bruno Saltor jó is lesz. Balszélre meg olyan hírek voltak hogy A. Cole-t szánjuk sajnálom hogy elhalkultak ezek a feltételezések. Jó lenne ő is. De Filepe sem rossz talán.
Nem lenne ez annyira drága. Ribery+Ibra/Silva+Bruno Alves pakkal elégedett lennék ez 70-80 maximum.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gergo9 2009.06.10. 11:06:15-kor.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.06.10. 10:59:55

Colos írta:Én csak azt nem értem, hogy Ibra miért akarna idejönni. Ha jól tudom, akkor ő a világ legjobban fizetett játékosa évi 12 millió euróval, nálunk pedig Messi keres 9-et évente
Kicsit off, de én úgy tudom, hogy Messi már kis ideje többet keres. Legalábbis kicsit régebben volt 1 cikk erről.

Szerk.: Itt is van
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2009.06.10. 10:56:41

Én csak azt nem értem, hogy Ibra miért akarna idejönni. Ha jól tudom, akkor ő a világ legjobban fizetett játékosa évi 12 millió euróval, nálunk pedig Messi keres 9-et évente, szóval egészen biztos vagyok abban, hogy itt kevesebbet keresne. Még így is szívesen jönne? Az Internél elképzelhető, hogy megadják Eto'o-nak az évi tizet, de a Barcánál nem szokásosak az ilyen magas fizetések.
marci6p
Jugador del Barça

2009.06.10. 10:53:51

noname írta:Én csak Ibráról írok: az ügy túlságosan nem érdekel. Ibra nagyobb paraszt mint Etoo, de jobb játékos. Összeségében ha a vezetőség úgy látja h megéri a transzfer, akkor remélem létrejön!
A 10 milla + Etoo ár pedig teljesen reális!Ibra fiatalabb.
Ha jól tudom Eto'o mindössze 7 hónappal idősebb mint Zlatan. Azt azért nem nevezném különbségnek.

Silva, pedig állítólag kijelentette, hogy nem akar a barcához igazolni, szóval marad a madridi klub. (forrást ne kérjetek, mert már nem emlékszem csak az infora)
Zinedine Zidane: "A galaktikusnak nevezett érában az egyik Real Madrid sem érte el azt a szintet, amelyet Guardiola játékosai képviselnek. Xavi, Iniesta vagy Messi olyan dolgokat csinálnak a labdával, hogy Play Stationben tudod megállítani őket."
noname
Llegenda del Barça

2009.06.10. 10:47:16

Balszélre akik szóba kerültek, mind remek megoldások lennének: Robinho, Ribery, Silva-mindnek röülnék. Ribery lenne a legdrágább, Robinho tudásban ugyanott van, valamivel lehet h olcsóbb lenne, de a Realban játszott, ezenkívül sérülékeny, ráadásul az nem túl jó ómen h pont a MC-hez igazolt. Silvát nem tartom olyan jó játékosnak mint az előző 2t, de a legkönnyebben megszerezhető és a legkönnyebben illeszkedne be a játékunkba.
A Fifa egy szégyen
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.06.10. 10:42:08

Robinho? :o
1 volt Realost? Hát, nemtudom. Viszont most abból mit vonjunk le, hogy Ribéryvel meg Silvával is tárgyalunk? + ugye még Robinho is nagyjából ott játszik, talán kicsit előrébb. Közülük szerintem max. 1-et fogunk leigazolni...

Ibra meg ugye korábban írtam, hogy nincs ellenemre. Viszont nem hiszem, hogy Samu el fogja fogadni az Inter ajánlatát.

Alakulnak a dolgok, alakulnak. :roll:
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
currahee
Jugador d'estrella

2009.06.10. 10:41:54

//Titinho írására reagálnék...//
ha ennek csak a fele igaz lenne akkor már hitelesnek lehetne nevezni ezeket az újságokat és a bennük megjelenő pletykákat....

-még azt mondom h Eto'o-Ibra dologban lehet vmi (bár én baromságnak tartom az ötletet);

-Filipe teljesen egyértelmű tény és az oké;

-Ribéry-s ügy megint csak oké mert elvileg "fő célpont"... ;

-de az h Mascherano, Robinho, és még Bruno Alves neve is felmerül hát elég értelmetlen de a sajtó egyből hírt kreál mert vki mond egy olyat h jó csapat a Barca kb és ennyi, és már kész a "hír"...

Bruno Alves... minek középhátvéd a csapatba amikor elvileg Henrique is jön vissza meg sztem nem lenne olyan szemét a klub h csak így elküldje Militot, jah meg most hosszabítanak elvileg Rafával és Puyollal is, szóval...

az argentin középpályás nevének felmerülését sem értem mert ő is inkább védekező felfogású (mint Yaya, Keita, Sergio), épp ezért sztem kacsa az egész mert ha a klub akar középpályást szerződtetni akkor az inkább szervező,támadó felfogásút fog...

Robinho... hát biztos elengedni a City mikor kicsengetett érte 49 misit előző nyáron... ugyan a brazil neve már Kluivert utolsó barcás éveiben felmerült mint esetleges érkező a nagy tehetsége miatt, de aztán a realé lett. ;

- David Silva. szvsz abszolút nem érdemel akkora elismerést mint amit kap az EB óta, mert sztem abszolúte nem az a nagy spíler és nem is lesz az; és erre csak azzal tudok példázni h ugyanaz lesz vele mint egy valenciás társával (bizonyos Vicente Rodríguez) aki hasonlóan nagy tehetség volt és kitűnően játszott egy-két évig a Valenciában ill. a válogatottban, és méltán tartották az egyik legjobb balszélsőnek; de most meg sehol sincs... (igaz h most épp Silva játszik a helyén de számomra meglepő h mégis mért gyengült így le...)
mindenesetre Silva-Ribéry, akkor én azt mondom h Ribéry de ezt mindenki döntse el maga;
/most jön egy kis feltételezés: / de ha esetleg mégis a gall mint "elsőszámú célpont" nem sikerülne akkor ott lehet a kis spanyol mint másik út... de ehhez meg csak azt tenném hozzá mire kútba esik a bayernes ügylet addig a real magához édesgeti Silvát és akkor már nem is lesz miről beszélni vele kapcsolatban...

ennyi!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára currahee 2009.06.10. 10:44:27-kor.
noname
Llegenda del Barça

2009.06.10. 10:35:07

Én csak Ibráról írok: az ügy túlságosan nem érdekel. Ibra nagyobb paraszt mint Etoo, de jobb játékos. Összeségében ha a vezetőség úgy látja h megéri a transzfer, akkor remélem létrejön!
A 10 milla + Etoo ár pedig teljesen reális!Ibra fiatalabb.
A Fifa egy szégyen
kovacszoli10
Barça C

2009.06.10. 09:57:05

Titinho írta:Na emberek...egy kicsit felperzselem az eddig is izott fórumot. :wink:

Ugyanis a katalán Mundo Deportivo szerint, megszületett az egyezség az Inter és a Barca között Eto'o és Ibrahimovic klubcseréjéről! Az MD úgy tudja, hogy Eto'o+10 millió euróért cserébe költözhet Ibrahimovic a katalán fővárosba! :shock: Azt ugye tudjuk, amit már Ibra ügynöke is nyilatkozott, hogy nem lesz nehéz megállapodni a Barcával, és már csak Eto'o-ra kell várni, hogy rábólint-e az Inter ajánlatára, aki állítólag Párizsban már találkozott Mourinhoval is, és a napokban utazik Barcelonába, hogy az ügynökével és a Barcával tisztázza a helyzetét.

Van egyébként egy Txiki interjúféleség is az MD-n, ott nem zárja ki Eto'o távozását és az újság úgy tudja, hogy mindketten (Txiki és Pep is) inkább Ibrával vágna neki a következő szezonnak.

De ezt érdemes még fenntartásokkal kezelni, eddig csak a MD adta ki ezt a hírt, majd ha esetleg több spanyol és olasz újság is megerősíti, akkor már el lehet gondolkodni, hogy lehet itt valami. :wink:

Továbbá cikkeznek még ugye Mascherano-ról, aki szintén közel került a Barcához (kiderült, hogy nagy Barcafan a srác, na persze ilyenkor mindenki az lenne), valamint ugye Filipe is közel került. Azt is megemlítik, hogy Laporta állítólag elutazik Münchenbe is, hogy Rumenigge barátjával elkezdje a puhatolódzást Franck Ribéry ügyében.

A SPORT és a Mundo Deportivo is lehozta tegnap este azt a nyilatkozatot, amit Robinho tett az egyik újságnak. Itt elmondta, hogy: Olvasta a Barca érdeklődéséről szóló cikkeket, de ezek csak spekulációk, eddig még nem érkezett ajánlat érte. De hozzátett egy elég sokatsejtető mondatot is, mégpedig azt, hogy (idézem szóról szóra): "Az egyetlen dolog amit mondhatok, az az, hogy a Barcelona egy nagyszerű klub és mindenki szeretne egyszer náluk játszani."

David Silváért pedig megtette a Real az ajánlatát, évi 2 milliós fizetést ajánlottak neki, de ő inkább a Barcához jönne. Ilyen címmel jelent meg a cikk a SPORT-on: A Real Silvát akarja...de Silva a Barcát! :) Állítólag dícsérte a csapatot, a filozófiáját a csapatnak, azt ahogy játszik, valamint nem elhanyagolható az sem, hogy a 2 legjobb barátja Xavi is Iniesta mellett játszhatna!
Rá kell mozdulni!!! Inkább Silva mint Ribéry!!! Egy 25 milliót lepengetünk nekik és kész!

A tegnapi napon egyékbként egy olyan hírt is közölt a MD, miszerint a Porto középsővédőjével Bruno Alves is közel került a klubhoz, mivel a Barca 22 milliót ajánlott a Portugál válogatott védőért, de a Porto 25 milliót kér, így nem sok hiányzik már az egyezséghez. A MD szerint Bruno Alves és Filipe lehetnek az első érkezők, Milito és Cáceres (kölcsönbe) pedig a további távozók. Jöhetne mindkettő... :wink:
Amiket írtál nagyon jó hírek lennének!

Robinho,Silva,Ibra,Mascher mind jöhet+ egy védő!

Nagyok leszünk jövőre is!

Én szeretem Etot de már túl sok a huzavona ilyenkor már úgy is az a vége, hogy menni fog!Sajnálom Samut,mert sok örömet szerzett de az élet megy tovább és kella vérfrissítés még egy triplázó sztárcsapatnál is!!

BARCA FOREVER!!!
piton
Capitá del Barça

2009.06.10. 09:53:23

De ha már Eto'o-t eladják mért pont Ibra? :?
Nem szeretem a kamerunit de inkább ő, mint a svéd-bosnyák.

Úgy tudtam már rég megy a puhatolódzás Ribery ügyében. :roll:
Kép
Hattrick: Ádáz Pitonok
Titinho
Director del Fútbol

2009.06.10. 09:48:09

Na emberek...egy kicsit felperzselem az eddig is izott fórumot. :wink:

A tegnapi napon egyékbként egy olyan hírt is közölt a MD, miszerint a Porto középsővédője Bruno Alves is közel került a klubhoz, mivel a Barca 22 milliót ajánlott a Portugál válogatott védőért, de a Porto 25 milliót kér, így nem sok hiányzik már az egyezséghez. A MD szerint Bruno Alves és Filipe lehetnek az első érkezők, Milito és Cáceres (kölcsönbe) pedig a további távozók. Jöhetne mindkettő... :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Titinho 2009.06.10. 10:02:46-kor.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Bokke
Barça B

2009.06.10. 08:34:06

Iniesta4ever írta:Én Puyolt még csatárnak is beraknám.... Nem tom melyik meccsen volt gy olyan megmozdulása h vitte rá a kapusra, átemelte felette, a kapus elkaszálta és 11-es és piros lap lett.... Fantasztikus volt!!!!
Az őszi utólsó meccs a Depor ellen!
"A játék az nem játék!"-Terence Hill
danianevem
Entrenador del Barça

2009.06.10. 08:26:21

Laza írta:...de mi bajotok van Ibrahimovic-al?talán az egyik legjobb csatár,bár talán nem tenne jot a csapatnak a nagyképüsége!...
Pont ez az... Amikor még nem volt biztos a gólkirályi címe, s egy ziccernél Balotelli nem passzolt neki, akkor elkezdett duzzogni és cserét kért Mourinho-tól, holott biztos, hogy nem volt semmi baja...
Más részről kérdem, egy olyan fiatal olasz tehetség, aki 60000 hazai szurkoló előtt játszhat, s fél pályán keresztül vezette a labdát, majd klasszisokat meghazudtoló módon fejezte be az akciót nem érdemli meg a gólt?
danianevem
Entrenador del Barça

2009.06.10. 08:20:37

Mindenképpen védőt kellene szerződtetni... Idén bebizonyosodott, hogy nincs elég klasszis ezen a poszton... Marques kiesése után Touré-nak kellett átvenni ezt a posztot, s bár remekül játszott(sőt), nem hiszem hogy túlságosan örült a kényszermegoldásnak.
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.06.10. 07:23:14

Laza írta:Balszélsőre véleményem szerint David Silva lenne a megfelelő igazolás!olcsóbb fiatalabb,és nem utolsó sorban Spanyol,mert ha behozzák azt az ujszabályt akkor Silva előny lenne szerintem!
Hat szerintem azonos az arfekves, mivel SIlva-nak nem kotelezo eljonnie, mig Robika el akar jonni, szoval a ketto kompenzalja egymast, az uj szaballyal meg hagyjatok beken, mikor van egy Valdes, Pique, Puyol, Xavi, Iniesta, Busquets, es Bojanunk, de akar Jeffren vagy Pedro is, addig nincs mirol beszelnunk uj szabalyrol.
Tiziano Crudeli fan :!:
Laza
Capitá del Barça

2009.06.10. 07:09:36

Balszélsőre véleményem szerint David Silva lenne a megfelelő igazolás!olcsóbb fiatalabb,és nem utolsó sorban Spanyol,mert ha behozzák azt az ujszabályt akkor Silva előny lenne szerintem!
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.06.10. 07:02:39

Eloszor is szogezzuk le hogy Robinho szelso, bal szelso, ugyanaz az eredeti posztja mint Ribery-nek, viszont Aguero CSATAR, szoval mar most nem jol erveltetek, ha megvennenk Aguerot kb ott lennenk mint Henryval...vagy ottse.Termeszetesen a balszelso posztot betolto helyre gondoltam en.
Tiziano Crudeli fan :!:
Laza
Capitá del Barça

2009.06.10. 06:27:47

Agüero-nak én is örülnék!de mi bajotok van Ibrahimovic-al?talán az egyik legjobb csatár,bár talán nem tenne jot a csapatnak a nagyképüsége!
De lejobban Agüero-Tevez közül választanék már ha csatárt akkarunk igazolni,mert véleményem szerint a csapat gyenge pontja az a kapus!
Iniesta4ever
Barça B

2009.06.10. 04:31:31

martins17 írta:Agüerot támogatom, nagyon nagy tehetség. De Pato talán még nagyobb.
Kb ugyanaz a helyzet mint néhány éve, akkor Messi kontra Robinho volt... Most Agüero a Maradona utód Pato meg Peléé...:D
2:6! Blaugrana!!!!
martins17
Barça C

2009.06.10. 02:39:29

Agüerot támogatom, nagyon nagy tehetség. De Pato talán még nagyobb.
Iniesta4ever
Barça B

2009.06.10. 02:06:59

Mikaos írta:Robinho?
Ezzel én se értek egyet... Ha ien típusú játékos kéne akkor nálam Agüero lenne az. Gyors, jól cselez, jó csapatjátékos, gólérzékeny, olcsóbb, könnyebben megszerezhető, jah és itt akar játszani.... Amúgy meg minek borsot törni a margit orra alá? Azt nem így kéne hanem jövőre is elverni őket 3-4 góllal...:D:D:D
2:6! Blaugrana!!!!
Mikaos
Director del Fútbol

2009.06.10. 01:13:23

Robinho?
Öncélú focista, önmagának játszik, és olykor a közönségnek. Csapatért annyira nem: mivel "nem lát a pályán", de az tény, hogy jól cselez. Mindenesetre az előző mondat első fele kizárja, hogy a Barcában focizzon :)
Lezárt