Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ibra ügy: Én jobban örülnék Villa-nak de Ibra sem lenne probléma. Eto'o+10 ért cserébe teljesen korrekt ajánlatnak tartom. Jó lenne ha létrejönne.Titinho írta:Na emberek...egy kicsit felperzselem az eddig is izott fórumot.
Ugyanis a katalán Mundo Deportivo szerint, megszületett az egyezség az Inter és a Barca között Eto'o és Ibrahimovic klubcseréjéről! Az MD úgy tudja, hogy Eto'o+10 millió euróért cserébe költözhet Ibrahimovic a katalán fővárosba!Azt ugye tudjuk, amit már Ibra ügynöke is nyilatkozott, hogy nem lesz nehéz megállapodni a Barcával, és már csak Eto'o-ra kell várni, hogy rábólint-e az Inter ajánlatára, aki állítólag Párizsban már találkozott Mourinhoval is, és a napokban utazik Barcelonába, hogy az ügynökével és a Barcával tisztázza a helyzetét.
Van egyébként egy Txiki interjúféleség is az MD-n, ott nem zárja ki Eto'o távozását és az újság úgy tudja, hogy mindketten (Txiki és Pep is) inkább Ibrával vágna neki a következő szezonnak.
De ezt érdemes még fenntartásokkal kezelni, eddig csak a MD adta ki ezt a hírt, majd ha esetleg több spanyol és olasz újság is megerősíti, akkor már el lehet gondolkodni, hogy lehet itt valami.
Továbbá cikkeznek még ugye Mascherano-ról, aki szintén közel került a Barcához (kiderült, hogy nagy Barcafan a srác, na persze ilyenkor mindenki az lenne), valamint ugye Filipe is közel került. Azt is megemlítik, hogy Laporta állítólag elutazik Münchenbe is, hogy Rumenigge barátjával elkezdje a puhatolódzást Franck Ribéry ügyében.
A SPORT és a Mundo Deportivo is lehozta tegnap este azt a nyilatkozatot, amit Robinho tett az egyik újságnak. Itt elmondta, hogy: Olvasta a Barca érdeklődéséről szóló cikkeket, de ezek csak spekulációk, eddig még nem érkezett ajánlat érte. De hozzátett egy elég sokatsejtető mondatot is, mégpedig azt, hogy (idézem szóról szóra): "Az egyetlen dolog amit mondhatok, az az, hogy a Barcelona egy nagyszerű klub és mindenki szeretne egyszer náluk játszani."
David Silváért pedig megtette a Real az ajánlatát, évi 2 milliós fizetést ajánlottak neki, de ő inkább a Barcához jönne. Ilyen címmel jelent meg a cikk a SPORT-on: A Real Silvát akarja...de Silva a Barcát!Állítólag dícsérte a csapatot, a filozófiáját a csapatnak, azt ahogy játszik, valamint nem elhanyagolható az sem, hogy a 2 legjobb barátja Xavi is Iniesta mellett játszhatna!
Rá kell mozdulni!!! Inkább Silva mint Ribéry!!! Egy 25 milliót lepengetünk nekik és kész!
A tegnapi napon egyékbként egy olyan hírt is közölt a MD, miszerint a Porto középsővédője Bruno Alves is közel került a klubhoz, mivel a Barca 22 milliót ajánlott a Portugál válogatott védőért, de a Porto 25 milliót kér, így nem sok hiányzik már az egyezséghez. A MD szerint Bruno Alves és Filipe lehetnek az első érkezők, Milito és Cáceres (kölcsönbe) pedig a további távozók. Jöhetne mindkettő...
Kicsit off, de én úgy tudom, hogy Messi már kis ideje többet keres. Legalábbis kicsit régebben volt 1 cikk erről.Colos írta:Én csak azt nem értem, hogy Ibra miért akarna idejönni. Ha jól tudom, akkor ő a világ legjobban fizetett játékosa évi 12 millió euróval, nálunk pedig Messi keres 9-et évente
Ha jól tudom Eto'o mindössze 7 hónappal idősebb mint Zlatan. Azt azért nem nevezném különbségnek.noname írta:Én csak Ibráról írok: az ügy túlságosan nem érdekel. Ibra nagyobb paraszt mint Etoo, de jobb játékos. Összeségében ha a vezetőség úgy látja h megéri a transzfer, akkor remélem létrejön!
A 10 milla + Etoo ár pedig teljesen reális!Ibra fiatalabb.
Amiket írtál nagyon jó hírek lennének!Titinho írta:Na emberek...egy kicsit felperzselem az eddig is izott fórumot.
Ugyanis a katalán Mundo Deportivo szerint, megszületett az egyezség az Inter és a Barca között Eto'o és Ibrahimovic klubcseréjéről! Az MD úgy tudja, hogy Eto'o+10 millió euróért cserébe költözhet Ibrahimovic a katalán fővárosba!Azt ugye tudjuk, amit már Ibra ügynöke is nyilatkozott, hogy nem lesz nehéz megállapodni a Barcával, és már csak Eto'o-ra kell várni, hogy rábólint-e az Inter ajánlatára, aki állítólag Párizsban már találkozott Mourinhoval is, és a napokban utazik Barcelonába, hogy az ügynökével és a Barcával tisztázza a helyzetét.
Van egyébként egy Txiki interjúféleség is az MD-n, ott nem zárja ki Eto'o távozását és az újság úgy tudja, hogy mindketten (Txiki és Pep is) inkább Ibrával vágna neki a következő szezonnak.
De ezt érdemes még fenntartásokkal kezelni, eddig csak a MD adta ki ezt a hírt, majd ha esetleg több spanyol és olasz újság is megerősíti, akkor már el lehet gondolkodni, hogy lehet itt valami.
Továbbá cikkeznek még ugye Mascherano-ról, aki szintén közel került a Barcához (kiderült, hogy nagy Barcafan a srác, na persze ilyenkor mindenki az lenne), valamint ugye Filipe is közel került. Azt is megemlítik, hogy Laporta állítólag elutazik Münchenbe is, hogy Rumenigge barátjával elkezdje a puhatolódzást Franck Ribéry ügyében.
A SPORT és a Mundo Deportivo is lehozta tegnap este azt a nyilatkozatot, amit Robinho tett az egyik újságnak. Itt elmondta, hogy: Olvasta a Barca érdeklődéséről szóló cikkeket, de ezek csak spekulációk, eddig még nem érkezett ajánlat érte. De hozzátett egy elég sokatsejtető mondatot is, mégpedig azt, hogy (idézem szóról szóra): "Az egyetlen dolog amit mondhatok, az az, hogy a Barcelona egy nagyszerű klub és mindenki szeretne egyszer náluk játszani."
David Silváért pedig megtette a Real az ajánlatát, évi 2 milliós fizetést ajánlottak neki, de ő inkább a Barcához jönne. Ilyen címmel jelent meg a cikk a SPORT-on: A Real Silvát akarja...de Silva a Barcát!Állítólag dícsérte a csapatot, a filozófiáját a csapatnak, azt ahogy játszik, valamint nem elhanyagolható az sem, hogy a 2 legjobb barátja Xavi is Iniesta mellett játszhatna!
Rá kell mozdulni!!! Inkább Silva mint Ribéry!!! Egy 25 milliót lepengetünk nekik és kész!
A tegnapi napon egyékbként egy olyan hírt is közölt a MD, miszerint a Porto középsővédőjével Bruno Alves is közel került a klubhoz, mivel a Barca 22 milliót ajánlott a Portugál válogatott védőért, de a Porto 25 milliót kér, így nem sok hiányzik már az egyezséghez. A MD szerint Bruno Alves és Filipe lehetnek az első érkezők, Milito és Cáceres (kölcsönbe) pedig a további távozók. Jöhetne mindkettő...
Az őszi utólsó meccs a Depor ellen!Iniesta4ever írta:Én Puyolt még csatárnak is beraknám.... Nem tom melyik meccsen volt gy olyan megmozdulása h vitte rá a kapusra, átemelte felette, a kapus elkaszálta és 11-es és piros lap lett.... Fantasztikus volt!!!!
Pont ez az... Amikor még nem volt biztos a gólkirályi címe, s egy ziccernél Balotelli nem passzolt neki, akkor elkezdett duzzogni és cserét kért Mourinho-tól, holott biztos, hogy nem volt semmi baja...Laza írta:...de mi bajotok van Ibrahimovic-al?talán az egyik legjobb csatár,bár talán nem tenne jot a csapatnak a nagyképüsége!...
Hat szerintem azonos az arfekves, mivel SIlva-nak nem kotelezo eljonnie, mig Robika el akar jonni, szoval a ketto kompenzalja egymast, az uj szaballyal meg hagyjatok beken, mikor van egy Valdes, Pique, Puyol, Xavi, Iniesta, Busquets, es Bojanunk, de akar Jeffren vagy Pedro is, addig nincs mirol beszelnunk uj szabalyrol.Laza írta:Balszélsőre véleményem szerint David Silva lenne a megfelelő igazolás!olcsóbb fiatalabb,és nem utolsó sorban Spanyol,mert ha behozzák azt az ujszabályt akkor Silva előny lenne szerintem!
Kb ugyanaz a helyzet mint néhány éve, akkor Messi kontra Robinho volt... Most Agüero a Maradona utód Pato meg Peléé...martins17 írta:Agüerot támogatom, nagyon nagy tehetség. De Pato talán még nagyobb.
Ezzel én se értek egyet... Ha ien típusú játékos kéne akkor nálam Agüero lenne az. Gyors, jól cselez, jó csapatjátékos, gólérzékeny, olcsóbb, könnyebben megszerezhető, jah és itt akar játszani.... Amúgy meg minek borsot törni a margit orra alá? Azt nem így kéne hanem jövőre is elverni őket 3-4 góllal...Mikaos írta:Robinho?