Samuel Eto'o #3
- miihii
- KHAL
http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 40588.html
Na tessék,a nagy Ibrázásra még ráhalmozódhat Lüke Tóni megszellőztetése is.
Ugye már tavaly is elvileg egy magas,jól fejelő csatárról szólt a fáma.Eddig Eto'o cserealapjának is két szép cingár legényt neveznek meg,hümm-hümm.
Kezd egyre érdekesebbé válni a dolog,és még hol az igazolási idő vége!
Na tessék,a nagy Ibrázásra még ráhalmozódhat Lüke Tóni megszellőztetése is.
Ugye már tavaly is elvileg egy magas,jól fejelő csatárról szólt a fáma.Eddig Eto'o cserealapjának is két szép cingár legényt neveznek meg,hümm-hümm.
Kezd egyre érdekesebbé válni a dolog,és még hol az igazolási idő vége!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Ott a pont, végre vki, aki pontosan úgy látja a dolgokat mint én.noname írta:Azért Etonak látványosan megkopott a sebessége a 2 sérülése miatt. Ezért fizetnénk még mi pluszba az Internek. MOstmár egyre inkább kezd érdekessé válni a dolog, hiszen ennyire sok cikk nem lehet véletlen, ráadásul tény h Laporta és Moratti is találkoztak. Etoo az egyik olyan játékos a csapatban, akihez nem feltétlenül ragaszkodok. Kedvelem mert a Barcában játszik, de semmi több. Ibra a világ legjobb csatára. Ha Pep szerint nagyobb hasznára lesz Ibra a csapatnak, akkor érdemes leigazolni,. Ha jön, vele is ugyanaz lesz a helyzet mint Etooval: kedvelni fogom mert itt játszik, de semmi egyéb.

Pontosan ezt mondom én is.Azt a feladatot, amit Eto'o ellát, arra más is képes.Sztem most van az a pont, a csúcspont, mikor a lehető legtöbb pénzt lehet rajta keresni, még1x mondom amit Rossel említett anno Deco és Dinho esetében.Ő is szajkózta végig, h el kéne adni őket, mert a csúcson vannak és nem ők a mozgatói a csapatnak.Idézőjelben...Sokat lehetett nekik köszönni, de megfelelő igazolásokkal pótolni lehetett volna őket időben.
Ibrának én is örülnék, de nem őrülnék meg a játékától, amit Eto'o hozott, arra ő is képes, sőt sokan mások.Sztem jobb megoldás lenne, Villa, aki 1000x értelmesebb a svédnél és sztem sokkal nagyobb a motivációja is.
Eto'o meg persze, annyira imádta a Barcát és a csapatot, hogyha kupát nem nyetünk volna június 1-én ment volna a [auto_cenzúra].

- csabimo
- Capitá del Barça
Én nekem az jut eszembe amikor pepp azt mondta tavaly h nem tart igényt etoora és egy magas jol fejelö csatárt keres( volt szó Adebayorrol, Trezegéröl kacsa szinten)...Lehet h még idén is igy gondolkozik, mert a svéd kiválloan fejel és erös fizikumu, alves beadásai igy veszélyesbbek lennének...noname írta:Azért Etonak látványosan megkopott a sebessége a 2 sérülése miatt. Ezért fizetnénk még mi pluszba az Internek. MOstmár egyre inkább kezd érdekessé válni a dolog, hiszen ennyire sok cikk nem lehet véletlen, ráadásul tény h Laporta és Moratti is találkoztak. Etoo az egyik olyan játékos a csapatban, akihez nem feltétlenül ragaszkodok. Kedvelem mert a Barcában játszik, de semmi több. Ibra a világ legjobb csatára. Ha Pep szerint nagyobb hasznára lesz Ibra a csapatnak, akkor érdemes leigazolni,. Ha jön, vele is ugyanaz lesz a helyzet mint Etooval: kedvelni fogom mert itt játszik, de semmi egyéb.
- noname
- Llegenda del Barça
Azért Etonak látványosan megkopott a sebessége a 2 sérülése miatt. Ezért fizetnénk még mi pluszba az Internek. MOstmár egyre inkább kezd érdekessé válni a dolog, hiszen ennyire sok cikk nem lehet véletlen, ráadásul tény h Laporta és Moratti is találkoztak. Etoo az egyik olyan játékos a csapatban, akihez nem feltétlenül ragaszkodok. Kedvelem mert a Barcában játszik, de semmi több. Ibra a világ legjobb csatára. Ha Pep szerint nagyobb hasznára lesz Ibra a csapatnak, akkor érdemes leigazolni,. Ha jön, vele is ugyanaz lesz a helyzet mint Etooval: kedvelni fogom mert itt játszik, de semmi egyéb.
A Fifa egy szégyen
- vlxe
- Capitá del Barça
Azért fizetnénk többet valszeg, mert nagyobb a reklám értéke Ibrának egyesek szerint
amúgy meg nem megy Eto'o sehova se..... valamiről ilyenkor is csámcsogni kell az újságoknak és híradásoknak.

-
- Entrenador del Barça
Ha össze jön végül a csere, azt nagyon nem fogom érteni, h miért még mi fizetünk 10M€-t? Azon lehet vitatkozni, h melyikük a tehetségesebb (talán tényleg Ibra), de figyelmen kívül hagyni, h ki mit ért el eddig, milyen teljesítményt nyújtott?
Mert ez alapján inkább az Internek kéne ráfizetni pluszban.

2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
2011. május 28., 2015. június 6.
-
- Jugador d'estrella
1. Az átigazolási topikba be lett linkelve egy 2008-es eurobarcas cikk ami szerint Henry és eto'o 7-8 millát kap a Barcatól, Messi pedig 10 fölött keres.
2. Pár napja cikkezték a lapok, hogy Eto'o 5 évre 50-et kérne az olaszoktól, ami 10m évente.
Nem hinném, hogy a Barcatól többet követelne a kamaruni, akkor mégis hol van itt az a horribilis összeg amit ne vállalhatna a csapat? Persze a 7-8 millához képest ez jelentős emelésnek is nevezhető, de máshol is ennyit vagy többet keresnek a sztárok. De amúgy takarodjon, mert mi jogon kér ő fizetés emelést egyáltalán?
2. Pár napja cikkezték a lapok, hogy Eto'o 5 évre 50-et kérne az olaszoktól, ami 10m évente.
Nem hinném, hogy a Barcatól többet követelne a kamaruni, akkor mégis hol van itt az a horribilis összeg amit ne vállalhatna a csapat? Persze a 7-8 millához képest ez jelentős emelésnek is nevezhető, de máshol is ennyit vagy többet keresnek a sztárok. De amúgy takarodjon, mert mi jogon kér ő fizetés emelést egyáltalán?
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
- vlxe
- Capitá del Barça
Ehhez azért adj, hozzá még egy 20-ast és akkor majdnem stimmelünkmaister6000cm3 írta: Egyébként nem értem hogy mér csak 20-25 millka között mozog az ára..hülyeség..annál azér jobb, és értékesebb!

-
- Entrenador del Barça
Basszus, átaludtál egy évet. Sok jóbol kimaradtál.Messire írta:Nagyon sajnálnám ha Eto'o elmenne főleg ha a Lyonba és tényleg elcserélné a Barca Benzemára.Szerintem a kameruni nagyon beleillik a csapatba és jövőre talán a gólkirályi cím is összejöhet neki.

Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

- Deus
- Boixos Nois
omg, te hol éltél eddig?Messire írta:Nagyon sajnálnám ha Eto'o elmenne főleg ha a Lyonba és tényleg elcserélné a Barca Benzemára.Szerintem a kameruni nagyon beleillik a csapatba és jövőre talán a gólkirályi cím is összejöhet neki.

a benzema ügy már a tavalyi, most ebben az évben, mondom most, Ibráról megy a hajcihő...

- csabimo
- Capitá del Barça
Ez tavaly volt téma, idén etoo-ibra van porondon...már napok ótaMessire írta:Nagyon sajnálnám ha Eto'o elmenne főleg ha a Lyonba és tényleg elcserélné a Barca Benzemára.Szerintem a kameruni nagyon beleillik a csapatba és jövőre talán a gólkirályi cím is összejöhet neki.

Nagyon sajnálnám ha Eto'o elmenne főleg ha a Lyonba és tényleg elcserélné a Barca Benzemára.Szerintem a kameruni nagyon beleillik a csapatba és jövőre talán a gólkirályi cím is összejöhet neki.
Lehet hogy elmegy az Isten.
Itt a spanyol cikk, itt meg az angol.
Remélem hazugság, bár a mundo nem gyíkújság.
Itt a spanyol cikk, itt meg az angol.
Remélem hazugság, bár a mundo nem gyíkújság.
arról szól ez az egész Eto'o-s dolog (ha vki még mindig nem értené..), h ha nem tudnak megegyezni egymással a felek akkor előfordulhat h távozik.
mind2 fél szeretné a kölcsönös folytatást; de vannak kitételek,feltételek az ügyben:
-egyenlőre nem tudni h mekkora fizut akar samu, de ha ez túl nagy lenne a Barcának akkor könnyen előfordulhat h nem tudnak megegyezni és akkor vége a dalnak...
és ez az egy dolog miatt vannak kételyek az ügylettel kapcsolatban; kompromisszumot kell találni a két félnek (remélem fognak is) és akkor nem lesz semmi gond.
mind2 fél szeretné a kölcsönös folytatást; de vannak kitételek,feltételek az ügyben:
-egyenlőre nem tudni h mekkora fizut akar samu, de ha ez túl nagy lenne a Barcának akkor könnyen előfordulhat h nem tudnak megegyezni és akkor vége a dalnak...
és ez az egy dolog miatt vannak kételyek az ügylettel kapcsolatban; kompromisszumot kell találni a két félnek (remélem fognak is) és akkor nem lesz semmi gond.
Szerintem ha Eto'o eligazol nem lesz olyan a csapat teljesítménye mint idén.Ostobaság lenne elmenni,Bajnokok Ligáját nyert és ez már elég lenne a maradáshoz nem beszélve a többi trófeáról.Ibra pedig nagyon nem kell ide,teljesen más stílusban játszik mint Messiék,jöjjön Ribéry és maradjon Samu.
- Mihu
- Director del Fútbol
OFF:mario18 írta: De ne azt nézd,mert ez alapján neki nem jött be az angol foci...és ez igy is van!!!Mielött eladták nagyon is jol játcott a Barcában,és ha ottmaradt volna,már ö is ott lenne a legjobbak között....
Eto'o meg remélem marad,olasz fociban csak eltunyulna
Jaja. Én is el voltam ájulva a teljesítményétől, olyan jól nyomta a srác. Amikor megláttam hogy beállt, inkább elájultam, hogy ne kelljen nézni a teljesítményét. 19 évesen így önzőzni...csak a legnagyobbak tudnak. Mást sem láttam a sráctól, csak megkapta, egy csel két csel felejts el, és kapurarúgta lehetetlen szögből is. Na most én a hajamat tépem amikor ott a lehetőség, és az olyanok mint Iniesta, Xavi, Messi, Eto'o, Toure nem lőnek kapura. De azért Dos már finoman szólva is túlzásba vitte a dolgot. Akkor is tüzelt ha nem volt rá lehetősége. Ahogy beharangozták hogy ő lesz az új Ronaldinho......hát mást se csinált a srác, csak cselezett egyet kettőt és kapura rúgta, még ha 4 védő állt előtte akkor is. A Barcában azért ettől nagyobb csapatjátékosok játszanak és játszottak és játszani is fognak. Örültem neki hogy elment.
ON
3 dolog remélek:
1, Eto'o nem kér horribilis fizetést
2, A klub ha egy kicsivel többet kér mint most, akkor megadja neki
3, Nem igazol ide Ibrahimovic.
Nem is értem amúgy hogy hogy jöhetett egyáltalán szóba, miközben a Barcelona szellemiségével, amit az elmúlt években annyira hirdettek, finoman szólva sem összeegyeztethető. Akármilyen nagy játékos ( bár én nem vagyok tőle elájulva

De ne azt nézd,mert ez alapján neki nem jött be az angol foci...és ez igy is van!!!Mielött eladták nagyon is jol játcott a Barcában,és ha ottmaradt volna,már ö is ott lenne a legjobbak között....Colos írta:OFF: Ha megnézed Dos Santos idei teljesítményét, akkor megtudod...mario18 írta:Jaja Bojan....és mien jo lenne ha itt lenne még a másik fiatal Dos SANTOS is,nem kellett volna öt eladni,sztem jobban játcott mint Bojan....nem is értettem,h annak idején mér adták öt elföleg ugy,hogy csak 5-6 millát kértek érte
![]()
Eto'o meg remélem marad,olasz fociban csak eltunyulna

Micsoda érzés,micsoda mámor,mikor a csapatom a stadionba látom!Neked az érzés,nekem az élet,gyere és megmutatom,mi az ami éltet!Mindenki itt van,mindenki tapsol,mindenki FCB-nek szurkol!!!!
Mig nem volt irás,nem volt betű
mig nem volt real,nem volt tetű!
Mig nem volt irás,nem volt betű
mig nem volt real,nem volt tetű!
- maister6000cm3
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Pedig nagyon úgylátszik hogy Eto nem felejt egy könnyen! Mellre szivta a tavalyi dolgot és most h gólkirály sem lett meg akarja bosszulni hogy elakartuk adni! Sok bosszúságot fog még okozni! Hátha bekopogna a Man.City egy csillagászati összeggel. Egyébként nem értem hogy mér csak 20-25 millka között mozog az ára..hülyeség..annál azér jobb, és értékesebb!mrmonster írta:Nem tudom, miből szűrted le, hogy ezt szeretné, de amit az ügynöke mondott, abból semmi olyasmi nem jön le, hogy "hülyére veszi a Barcát".Léfe írta:Na na ! Samu azt mondta, / az ügynöke utján / hogy még jövőre mindenképp maradni akar. Az nem ugyanaz amit mi akarunk. Sok pénzt 1 évért azután ingyen lelép. Ebbe hülyeség belemenni. Kössön min. 3 éves szerződést - az oké. Szabélyosan hülyére akarja venni a Barcát.
Amúgy meg Txikiék nem is mennének bele abba, és úgy maradjon 1 évet, hogy nem hosszabbítják meg a 2010-ben lejáró szerződését már most.

- westerngom
- Entrenador del Barça
- legfeljebb eddig a klub vette őt hülyére, főleg amit tavaly csináltunk vele!Léfe írta:Na na ! Samu azt mondta, / az ügynöke utján / hogy még jövőre mindenképp maradni akar. Az nem ugyanaz amit mi akarunk. Sok pénzt 1 évért azután ingyen lelép. Ebbe hülyeség belemenni. Kössön min. 3 éves szerződést - az oké. Szabélyosan hülyére akarja venni a Barcát.
Én kedvelem és tisztelem Samut, DE!, ha csak az anyagi elvárása miatt nem tudunk megegyezni vele, akkor én sem marasztalom!
(: 9 millának ebben az ínséges időben is elégnek kell, hogy legyen ahhoz, hogy a 15 sportkocsiból álló ménesét fenntarthassa)
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Nem tudom, miből szűrted le, hogy ezt szeretné, de amit az ügynöke mondott, abból semmi olyasmi nem jön le, hogy "hülyére veszi a Barcát".Léfe írta:Na na ! Samu azt mondta, / az ügynöke utján / hogy még jövőre mindenképp maradni akar. Az nem ugyanaz amit mi akarunk. Sok pénzt 1 évért azután ingyen lelép. Ebbe hülyeség belemenni. Kössön min. 3 éves szerződést - az oké. Szabélyosan hülyére akarja venni a Barcát.
Amúgy meg Txikiék nem is mennének bele abba, és úgy maradjon 1 évet, hogy nem hosszabbítják meg a 2010-ben lejáró szerződését már most.
Előre a TITOlusokért!
-
- Entrenador del Barça
Na na ! Samu azt mondta, / az ügynöke utján / hogy még jövőre mindenképp maradni akar. Az nem ugyanaz amit mi akarunk. Sok pénzt 1 évért azután ingyen lelép. Ebbe hülyeség belemenni. Kössön min. 3 éves szerződést - az oké. Szabélyosan hülyére akarja venni a Barcát.
Fecó
- -BlancoMark-
- Barça B
Ebből az irreálisan nagy összegből - amit Eto'o kér - derül ki , hogy ő igazából maradni akar. Azért mond ilyen nagy összeget, hogy az Inter semmiféleképpen se tudja leigazolni.
erről van szó emberek, a "józanabbak" erre számíthattak... az utolsó mondat mindent elmond:
kompromisszumos megoldás fog születni, mindkét fél engedni fog, az "Ibra-istenítők-várók" nyugodjanak bele, Samu a legjobb helyen lesz szeptemberben is...itt!eurobarca.hu írta: A Barca Eto’ót, Eto’o a Barcát akarja – a saját feltételei mellett…