Barca Igazolások 2009-2010
Az "AS" szerint a Barcelona érdeklődik a liverpool-i Yossi Benayoun (29) szélsője iránt. Az izraeli támadót 2012-ig szerződés köti jelenlegi csapatához, de kb. 8 millió euróért elképzelhető a kivásárlása. A Barcelona vezetősége az esetleges Ribéry transzfer meghiúsulása esetén, mint lehetséges alternatívaként képzeli el Benayoun leigazolását.
tiszteletben tartom a véleményed, de a Barca pont attól több, mint egy klub, mert az elvek elsőbbséget élveznek, és ezeket csak a legvégső esetben "rúgják fel". az UNICEF-ért megérte, Ribery-ért nem éri meg...barcelonaforever írta:Hello!! én nem nagyon szoktam ide írogatni, de most megosztom vélemeényem!!! Sokan mondják h ha a real igazol nekünk is kéne, ebbe van valami mégpedig azért, mert kell a a vérfrissítés /lásd Párizs utáni 2 szezon/!!! Nem hiszem azt hogy - Barca filozófia ide Barca filozófia oda- hogy nem tudjuk kivásárolni vagy nem tudunk megegyezni Ribery ügyében, és ráadásul nekünk Ő nem azért kell h kirakatcsapat legyünk hanem, mert Pepnek ez volt a kérése, és nehogy már annyi pénzből amit az idei szezon hozott ne fusson rá...!! És igen lehet, h a a real egy gusztustalan kirakatcsapat lesz főleg kaka,cr7 után még villát is akarják, de azért a nevek alapján nem akármilyen team lesz /persze tudom h nevekből még senki nem nyert semmit/ ami adhat egy kis aggodalomra okot nekünk Barca szurkolóknak!!! Ja és személy szerint örülnék egy Ibra Eto'o cserének mert Zlatannak lenne motivációja a Bl-ben és tudom emberileg nem sokan kedveli,de focizni azt tud és Pep megnevelné!!!!
- barcelonaforever
- Jugador del Barça
Hello!! én nem nagyon szoktam ide írogatni, de most megosztom vélemeényem!!! Sokan mondják h ha a real igazol nekünk is kéne, ebbe van valami mégpedig azért, mert kell a a vérfrissítés /lásd Párizs utáni 2 szezon/!!! Nem hiszem azt hogy - Barca filozófia ide Barca filozófia oda- hogy nem tudjuk kivásárolni vagy nem tudunk megegyezni Ribery ügyében, és ráadásul nekünk Ő nem azért kell h kirakatcsapat legyünk hanem, mert Pepnek ez volt a kérése, és nehogy már annyi pénzből amit az idei szezon hozott ne fusson rá...!! És igen lehet, h a a real egy gusztustalan kirakatcsapat lesz főleg kaka,cr7 után még villát is akarják, de azért a nevek alapján nem akármilyen team lesz /persze tudom h nevekből még senki nem nyert semmit/ ami adhat egy kis aggodalomra okot nekünk Barca szurkolóknak!!! Ja és személy szerint örülnék egy Ibra Eto'o cserének mert Zlatannak lenne motivációja a Bl-ben és tudom emberileg nem sokan kedveli,de focizni azt tud és Pep megnevelné!!!! 

- albicelesteX
- A Vadász
Nem gondolom hogy akkora baj lenne ha United elinné Ribéryt mert azt borítékolom, hogy 30 + játékoscsere vagy max 40 millio eurónál a Barcelona nem adna többet Riberyért!Így ha a United tesz egy kedvező ajánlatot a Bayernnek akkor gyakorlatilag egyedül is maradt a Ribéryért folytatott küzdelemben!Persze ha bayern fogadja a Man ajánlatát illetve ha megtudnak egyezni a játékossal!Szerintem még az is előperdülhet hogy marad még egy idényt és aztán jövő nyáron amikor már csak egy év lesz hátra a szerződéséből (ha jól tudom 2011-ig érvényes a a szerződése) akkor fogják megpróbálni igazán piacra dobni!Ez a 100 millás ár lehet az is hogy szeretnék ha még egy évet erősítené őket ha meg lesz olyan hülye aki odaadja akkor meg ennyi pénzzel simán jól járnak!Jövőre meg szerintem tisztába lesznek vele hogy az utolsó esély lesz arra hogy pénzt csináljanak belőle mivel ha lejár a szerződése kizártnak tartom hogy meghosszabítaná így egy év múlva ingyen is el lehet hozni bárkinek akkor már tényleg az ő ízléseén múlik hova igazol!Ennyit az összeesküvés elméletemről!Nyilván ha idén nem idejön akkor Pep-nek más után kell nézni!És én elsőkörben Silvát ostromolnám meg!

-
- Entrenador del Barça
csabimo írta:Hát 100at ne is, csak ezért kellett volna idöben lépni mert a madrid megint bekavart ezekkel az árakkal, és most h megvették cronit a manchester is Riberyzni fog..albicelesteX írta:Az FCB nem Real Madrid!itt nem lesz 100 milla ajánlava Ribéryért!Aki annyit ad érte az egy madár!nyilván nem ér annyit!
Szerintem max 40 és hleb amit kinálnánk érte, de ez kevés lesz ilyen árak mellett..
Nem baj alakul már a Realnál az újabb védelem és középpálya nélküli galaktikus éra!!! C. Ronaldo a világ legunszimpatikusabb focistája, uh a Reálnál tökéletes helyen lesz! Még vesznek egy-két csatárt, meg talán 1 védőt jó drágán, hogy a kritikusokat elhallgattassák és majd jönnek Barcelonába és hazamennek 6 kapottt góllall! Semmilyen veszélyt nem rejtenek az igazolásaik, csak a piacot borítják fel!
Ettől függetlenül nekünk sem ártana belehúzni és minél hamarabb összerakni a végleges keretet! Ha sokáig huzzuk az Eto ügyet az a csapat rovására is mehet!
100m-t persze, hogy nem ér (nekünk). nem is hiszem, hogy annyit kellene kicsengetni érte, remélem toni-t nem akarja guardiola idehozni, a bayernből ribéry vagy lahm, de ha ők nem, akkor senki ne jöjjön.
- csabimo
- Capitá del Barça
Hát 100at ne is, csak ezért kellett volna idöben lépni mert a madrid megint bekavart ezekkel az árakkal, és most h megvették cronit a manchester is Riberyzni fog..albicelesteX írta:Az FCB nem Real Madrid!itt nem lesz 100 milla ajánlava Ribéryért!Aki annyit ad érte az egy madár!nyilván nem ér annyit!
Szerintem max 40 és hleb amit kinálnánk érte, de ez kevés lesz ilyen árak mellett..
-
- Jugador d'estrella
Az inter állítólag ugye azért adná el Ibrat, mert csökkenteni akarják a költségeket. Mivel messze a svéd keresi a legtöbbet, ezért tőle akarnak megválni. Ezek után kizárt, hogy Eto'o-nak ugyanannyit vagy többet fizessenek. Azt szintén kizártnak tartom, hogy a Barcatól is ilyen összegeket követelne, amikor eddig beérte 8m-val is. Régebben mintha azt nyilatkozta volna, hogy olaszba nem akar játszani, talán ezért is mondott ilyen magas összeget az Internek. Egyébként se hiszem, hogy Jose keze alatt szivesen dolgozna.LM10 írta:Kezdek arra hajlani, hogy sem Samu sem a Barca nem kívánja annyira a hosszabbítást...Samu évi 13-at kérne....amit én sem adnék meg, és Laporta sem fog....azt mondom formát tekintve Reális h Ibra többet ér egy 10-el...de a 20-30 már sok lenne...Az Inter meg úgyis megadja a pénzt Eto'o-nak amit kér...sajna kezdek beletörődni, h Samu megy...Ibra kíváló, teknikás játékos, de kell idő mire megszeretem... Am érdekes lenne Robinho ide szerződése is...mert Ribéryt nem vesszük meg ennyiért az tuti...
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
- albicelesteX
- A Vadász
Az FCB nem Real Madrid!itt nem lesz 100 milla ajánlava Ribéryért!Aki annyit ad érte az egy madár!nyilván nem ér annyit!

bele kellene húzni ibra-t és ribéry-t minél hamarabb idehozni, aztán jöhetnek hátra a kiegészítő emberek, esetleg még középre mascherano
aztán jónapot!

- LM10
- Director del Fútbol
Kezdek arra hajlani, hogy sem Samu sem a Barca nem kívánja annyira a hosszabbítást...Samu évi 13-at kérne....amit én sem adnék meg, és Laporta sem fog....azt mondom formát tekintve Reális h Ibra többet ér egy 10-el...de a 20-30 már sok lenne...Az Inter meg úgyis megadja a pénzt Eto'o-nak amit kér...sajna kezdek beletörődni, h Samu megy...Ibra kíváló, teknikás játékos, de kell idő mire megszeretem... Am érdekes lenne Robinho ide szerződése is...mert Ribéryt nem vesszük meg ennyiért az tuti...
-
- Jugador d'estrella
Én még mindig azt szeretném, ha az alapcsapat megmaradna és csak 2-3 még nem befutott, ambiciózus játékost vennénk és 2-3 fiatallal kiegészülve vágnánk neki a szezonnak.
Nekem tökéletesen megfelelne egy hasonló keret:
VV, Pinto, 3. kapus,
Alves, Puyi,, Martin, Rafa, Pique, Abidal, +2védő(én Damiat megpróbálnám, simán jó cserének, Filipe?, valaki),
Yaya*, Sergio, Keita*, Xavi, Iniesta, Thiago, +1tkp
Pedro, Messi, Bojan, Jeffren, Eto'o*, Henry, +1 támadó max 20-30m-ért(Silva, Mata, Llorente, Gourcuff(tudom most fizették ki teljesen, de talán mozdítható), valaki)
*ank-ra mennek, de úgy vélem pótolhatók(kamerun és mali úgy se jut sokáig)
Nekem tökéletesen megfelelne egy hasonló keret:
VV, Pinto, 3. kapus,
Alves, Puyi,, Martin, Rafa, Pique, Abidal, +2védő(én Damiat megpróbálnám, simán jó cserének, Filipe?, valaki),
Yaya*, Sergio, Keita*, Xavi, Iniesta, Thiago, +1tkp
Pedro, Messi, Bojan, Jeffren, Eto'o*, Henry, +1 támadó max 20-30m-ért(Silva, Mata, Llorente, Gourcuff(tudom most fizették ki teljesen, de talán mozdítható), valaki)
*ank-ra mennek, de úgy vélem pótolhatók(kamerun és mali úgy se jut sokáig)
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
-
- Barça C
Igazad van Subinho!Subinho írta:és akkor mi van??? a BL fináléban is levették a srácok pályáról és nem is a legerőseb felállásban tolták végig a meccset!!!Colos írta:Tudom, hogy ez nem Real igazolások topic, de egyelőre sajnos nem nagyon lehet Barca-átigazolásokról témázni, mivel még nem igazoltunk senkit, ugyanakkor a Manchester elfogadta a Real 80 millió fontos (!) ajánlatát Céroniért. Ez így egyelőre nagyon durva.![]()
szal, nyugi! a Real csak hagy költse a pénzt!!! Majd becsődölnek, aztán mennek jövőre a 4. osztályba, ha nem jön vissza ez a pénz. Márpedig csak akkor jöhet vissza, ha mindent megnyernek!!!
Nézzük csak: "Zidane" megvan (Kaká), "Figo" is (CRoni), már csak "Beckham" hiányzik...![]()
![]()
Tök jó, mert védelem nem lesz így jövőre megint gurítunk egy 6-ost...![]()
Ráadásul Kaká közel sincs csúcsformában+be kell illeszkednie,CR7 et nemsokára Műtik!Tehát mire ez a madrid "2-6" összeáll addigra mi már 10 ponttal vezetünk remélem!!!
BARCA FOREVER!!!
- Dave87
- Capitá del Barça
Ezt tényleg mindenki elhiszi, hogy "Silva érinthetetlen a Valenciánál"? Érinthetetlen
JELENGLEG MÉG a legpiacképesebb játékosuk Villa mellett, amit nem mellékesen a tavalyi EB szereplésének köszönhet. Biztosan várnak vele még egy évet majd.
Amúgy meg fejenként 1 euro órabérért lerágnák a gyepet, olyan helyzetben van a klub.
Duma része.

JELENGLEG MÉG a legpiacképesebb játékosuk Villa mellett, amit nem mellékesen a tavalyi EB szereplésének köszönhet. Biztosan várnak vele még egy évet majd.
Amúgy meg fejenként 1 euro órabérért lerágnák a gyepet, olyan helyzetben van a klub.
Duma része.
- Subinho
- Director del Fútbol
és akkor mi van??? a BL fináléban is levették a srácok pályáról és nem is a legerőseb felállásban tolták végig a meccset!!!Colos írta:Tudom, hogy ez nem Real igazolások topic, de egyelőre sajnos nem nagyon lehet Barca-átigazolásokról témázni, mivel még nem igazoltunk senkit, ugyanakkor a Manchester elfogadta a Real 80 millió fontos (!) ajánlatát Céroniért. Ez így egyelőre nagyon durva.

szal, nyugi! a Real csak hagy költse a pénzt!!! Majd becsődölnek, aztán mennek jövőre a 4. osztályba, ha nem jön vissza ez a pénz. Márpedig csak akkor jöhet vissza, ha mindent megnyernek!!!
Nézzük csak: "Zidane" megvan (Kaká), "Figo" is (CRoni), már csak "Beckham" hiányzik...

Tök jó, mert védelem nem lesz így jövőre megint gurítunk egy 6-ost...

- fcbarca0827
- Director del Fútbol
1.: Hlebnek semmi köze a bal oldalhoz... Maximum akkor jár arra, ha levonul a pályáról...Laza írta:Ribery de ne felejtsük el hogy van nekünk balszélre egy nagyon jó formában lévő Henry meg egy jó képességű Hleb
viszont én az előző idénybe mindig azt mondtam hogy a Barca gyengepotja a kapus...
Ezért nem lenne rossz ha jönne egy kapus is
ez csak egy magán vélemény volt.
2.: A kapus kérdésre: Istenem, Istenem, Istenem... Tudom, hogy saját véleményed volt, de akkor is: IIIISSSSTTTTEEENNNEEEMMMM....
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- Subinho
- Director del Fútbol
te ezt most komolyan gondood???
Egy jó képességű Hleb??? Melyik meccsen győzött meg???
Ki az az Arda Turant???
Mit lehet imádni Ibrahimovicsban???
Shaltor??? Bruna Alves??? Minek???
Abidal cseréje Caceres lenne???
Honnan szeded ezeket az ötleteket???
Egy jó képességű Hleb??? Melyik meccsen győzött meg???
Ki az az Arda Turant???
Mit lehet imádni Ibrahimovicsban???
Shaltor??? Bruna Alves??? Minek???
Abidal cseréje Caceres lenne???
Honnan szeded ezeket az ötleteket???
-
- Capitá del Barça
Ribery:Nagyon jó igazolás lenne nagyon örülnék én is és minden Barcelona szurkolódevéleményem szerint annyi pénzért amennyiért elakarják adni (legyen az 30-40 vagy az a nevetséges 100 millio)rengetek hasonló képességű játékost lehetne venni gondolok itt :Robinhora Silvára de ne felejtsük el hogy van nekünk balszélre egy nagyon jó formában lévő Henry meg egy jó képességű Hleb
ráadásul Iniesta nagyon jo azon a poszton szóval ezzel cask azt akarom hogy egetverően fontos arra a posztra igazolni..Bár egy jo fiatal játékos leigazolsa nem lenne rossz gondolok itt [/b]Messi potlására,eltudnám képzelni Arda Turantez csak 1 felvetés nem azt mondom h ő kell csak 1 példa...
IbrahimovicImádom azt a játékost,de tényleg nem a csapatot segiti a magatartásával,de hát Eto'ose erről hires!és véleményem szerint,Jobb csaár a Svéd mint a Kameruni,de nagyon rossz üzlet lenne ha ez a csere és még 10 millió euró
véleményem szerint Tevez vagy Benzemajobb üzlet lenne
mégis én személy szerint Fabregas átigazolását várom a legjobban (ha lesz,vagy ha esetleg tervbe van)
Shaltortökéletes lenne a cserébe ennek örülök...Bruna Alves is jo felvetés de Henriqe és Caceresmég jobb lenne mivel véleményem szerint ők is megtudnák oldani és feleslegesen nem kéne igazolni és ha Abidal cseréje Cacereslenne egy problémával kevesebb
viszont én az előző idénybe mindig azt mondtam hogy a Barca gyengepotja a kapus...
ráadásul Iniesta nagyon jo azon a poszton szóval ezzel cask azt akarom hogy egetverően fontos arra a posztra igazolni..Bár egy jo fiatal játékos leigazolsa nem lenne rossz gondolok itt [/b]Messi potlására,eltudnám képzelni Arda Turantez csak 1 felvetés nem azt mondom h ő kell csak 1 példa...
IbrahimovicImádom azt a játékost,de tényleg nem a csapatot segiti a magatartásával,de hát Eto'ose erről hires!és véleményem szerint,Jobb csaár a Svéd mint a Kameruni,de nagyon rossz üzlet lenne ha ez a csere és még 10 millió euró
véleményem szerint Tevez vagy Benzemajobb üzlet lenne
mégis én személy szerint Fabregas átigazolását várom a legjobban (ha lesz,vagy ha esetleg tervbe van)
Shaltortökéletes lenne a cserébe ennek örülök...Bruna Alves is jo felvetés de Henriqe és Caceresmég jobb lenne mivel véleményem szerint ők is megtudnák oldani és feleslegesen nem kéne igazolni és ha Abidal cseréje Cacereslenne egy problémával kevesebb
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Nah okés, azt hittem, csak én paráztam be, alig kapok levegőt.Colos írta:Tudom, hogy ez nem Real igazolások topic, de egyelőre sajnos nem nagyon lehet Barca-átigazolásokról témázni, mivel még nem igazoltunk senkit, ugyanakkor a Manchester elfogadta a Real 80 millió fontos (!) ajánlatát Céroniért. Ez így egyelőre nagyon durva.

- Colos
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Tudom, hogy ez nem Real igazolások topic, de egyelőre sajnos nem nagyon lehet Barca-átigazolásokról témázni, mivel még nem igazoltunk senkit, ugyanakkor a Manchester elfogadta a Real 80 millió fontos (!) ajánlatát Céroniért. Ez így egyelőre nagyon durva.
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Légyszi ne írd már be mindenhova ezt a s zar oldalt...Messike10 írta:http://www.fcbarcelona.gportal.hu
Bár nem tudom minek írok, a moderátor úgyis törli!

De egyébként tényleg elég gáz az oldal... Szerintem ne mutogasd...

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Sorry az off-ért.Messike10 írta:http://www.fcbarcelona.gportal.hu
De ha az Eurobarcáról másolsz dolgokat, akkor nem illene legalább a forrást feltünteni?
Vagy legalább engedélyt kérni hozzá?

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
Óh, ne hidd, hogy idióták... Ez egyértelműen azt jelenti, hogy nem eladó Ribéry. Senki nem csengetné le a 100 millátKamarilla írta:Hát srácok, nekem a hülyeségmérő itt akadt ki. 100 millió meg anyám tyúkja, hogyne... Nem hiszem el, hogy ennyi idióta van a Bayern vezetőségében...

Silva érinthetelen a Valenciánál ,Ribéry túl drága!Akkor most mi lesz?
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.