Barca vs. Real
ugy veszem észre h akadnak azért itt realos arcok...
egy kérdést fel tennék nektek, csak ugy szubjektíven; pusztán véleményt kérnék:
szóval Nektek mi tűnik leginkább a csapatotokban gyenge pontnak?? ergo mit erősítenétek leginkább??
a kérdés azért van mert ugye eddig nagyon is a támadó alakzat erősítése folyt és még fog is valszeg, persze tudom h hosszú a nyár és nagyon meg is lepődnék én magam is ha perez csak ugy hagyná a védelmet így ahogy van; de Ti ezt mennyire érzitek fontosnak??
(csak egy kérdés, semmi szemétkedés!)
egy kérdést fel tennék nektek, csak ugy szubjektíven; pusztán véleményt kérnék:
szóval Nektek mi tűnik leginkább a csapatotokban gyenge pontnak?? ergo mit erősítenétek leginkább??
a kérdés azért van mert ugye eddig nagyon is a támadó alakzat erősítése folyt és még fog is valszeg, persze tudom h hosszú a nyár és nagyon meg is lepődnék én magam is ha perez csak ugy hagyná a védelmet így ahogy van; de Ti ezt mennyire érzitek fontosnak??
(csak egy kérdés, semmi szemétkedés!)
szerintem nagyon gáz amit a madrid művel. két játékosért kiadni 140-150 millió eurot???? hihetetlen! és még nincs vége... ennyi pénzből min 5-6 világklasszis játékost lehetne igazolni.látszik, hogy nem minőségi szakmai munka folyik annál a klubnál. nagyon érdekes lenne bele látni az igazi költségvetési számokba, mert így azt mondanak amit akarnak, úgy sem tudja senki az igazat. csak ezt a 150 millát mennyi év alatt fogják vajon visszahozni?+még az óriási hitel kamata! a mez eladásokból tuti, hogy nem. Trófeákat meg nem nagyon fognak nyerni, amíg ilyen BARCA az ellenfél!!!
A Vidics pletykával mi a helyzet? tud valaki róla valamit? azzal az egy igazolással elhallgattatnánk a realosokat! nagyon jó lenne hátra!
Zlatan pedig nem illik a mi CSAPATunkba!!!
A Vidics pletykával mi a helyzet? tud valaki róla valamit? azzal az egy igazolással elhallgattatnánk a realosokat! nagyon jó lenne hátra!
Zlatan pedig nem illik a mi CSAPATunkba!!!
Az utóiratodhoz pedig annyit, hogy a Chelsea hivatalos ajánlatot tett, de nem fogadta el Villa azt. Arra hivatkozva, hogy spanyol honban akarja folytatni. És a Chelsea jogásza aki a pénzt és a szerződést vitte azt nyilatkozta, hogy a tárgyalások már előrehaladott formában vannak, és Villa tuti, hogy a Real játékosa lesz. Talán innen vették a szurkoló társaid.[/quote]
Igen ezt én is olvastam a külföldi topfocihoz hasonló pletyka oldalon de szerintem nem fog elmenni a Madridba! Valencia hivatalos oldalán semmi az égvilágon ezzel! EMeri is kijelentette, hogy maradni fog VIlla és Silva is!
Igen ezt én is olvastam a külföldi topfocihoz hasonló pletyka oldalon de szerintem nem fog elmenni a Madridba! Valencia hivatalos oldalán semmi az égvilágon ezzel! EMeri is kijelentette, hogy maradni fog VIlla és Silva is!
- Varatrix
- Director del Fútbol
Igen, ez is koncepció.R. Carlos írta:Na látod, ilyen egy intelligens szurkoló. Nem foglalkozik a másik csapatával és nem is szidja azt. Mindenki törődjön a maga dolgával. Ne érdekeljen titeket se és az igazgatóitokat se, hogy mi kiket és mennyiért igazolunk.
Vagy: "Állj közel a barátaidhoz, de még közelebb az ellenségeidhez."
Egyszóval, én nem tudok nem ezzel foglalkozni.
Legalább lesz az Európai kluboknak egy közös ellensége a Real személyében.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Na látod, ilyen egy intelligens szurkoló. Nem foglalkozik a másik csapatával és nem is szidja azt. Mindenki törődjön a maga dolgával. Ne érdekeljen titeket se és az igazgatóitokat se, hogy mi kiket és mennyiért igazolunk.barca1615 írta:Amúgy én nem irigykedek a realra hagy vegyenek csak! Engem a csapatom érdekel nem az ellenfél! Amíg nálunk jól mennek a dolgok addig nincs miért aggódni!
ui:Villa egyébként nem tom honnan veszitek de nem megy a realba hivatalos oldalon nincs! Majd a magyar pletykáknak hinni lehetne:D meg a marcának ami kb topfoci szinten van:D
Az utóiratodhoz pedig annyit, hogy a Chelsea hivatalos ajánlatot tett, de nem fogadta el Villa azt. Arra hivatkozva, hogy spanyol honban akarja folytatni. És a Chelsea jogásza aki a pénzt és a szerződést vitte azt nyilatkozta, hogy a tárgyalások már előrehaladott formában vannak, és Villa tuti, hogy a Real játékosa lesz. Talán innen vették a szurkoló társaid.
Hala Madrid!
-
- Jugador d'estrella
Azért nem kellene ennyire -pláne előre- degradálni a madridot. Ezeknél sokkal gyengébb játékosokkal is nyertek már bajnokságot. A kialakulónál jóval középszerű real madridtól is összetojta magát a fél liga. A következő szezonban méginkább így lesz. A játékosok nagy része már a nevek hallatán is idegrángást kap és a csapatok többsége majd feltartott kézzel, remegő lábakkalfog kiállni ellenük. Túlzónak és viccesnek is hathat az előző mondat, de sajnos így lesz.
A másik:
-kapus poszton ugye nincs gondjuk,
-a védelem egy kis erősítésre szorul, de még érkezők nélkül sem vészes(az előző szezonban nyújtottak ellenére sem),
-vkp poszton Lassana nagyon korrekt,
-támadókat klasszisok, nem kell ecsetelni.
Maradt a kp ami szűkösnek tűnik. Többen is hiányolják az irányítót a csapatból. A villarreal, valencia, mu, inter elég jól meg van klasszikus irányító nélkül is. A lényeg, hogy akik pályán vannak tegyék a dolgukat, mert ezen a szinten már -szinte- mindenki tud a másiknak rövidet és hosszút is passzolni, löbbölni vagy ütempasszt nyomatni.
Ne aggódjatok, nem lesz gyenge a real. A következő szezonban is őket kell megelőzni. Illetve a többi csapatot le kell gyűrni, a real ellen a 2 meccsből egyet hozni kell és akkor mindegy kik és hogyan játszanak odaát.
A másik:
-kapus poszton ugye nincs gondjuk,
-a védelem egy kis erősítésre szorul, de még érkezők nélkül sem vészes(az előző szezonban nyújtottak ellenére sem),
-vkp poszton Lassana nagyon korrekt,
-támadókat klasszisok, nem kell ecsetelni.
Maradt a kp ami szűkösnek tűnik. Többen is hiányolják az irányítót a csapatból. A villarreal, valencia, mu, inter elég jól meg van klasszikus irányító nélkül is. A lényeg, hogy akik pályán vannak tegyék a dolgukat, mert ezen a szinten már -szinte- mindenki tud a másiknak rövidet és hosszút is passzolni, löbbölni vagy ütempasszt nyomatni.
Ne aggódjatok, nem lesz gyenge a real. A következő szezonban is őket kell megelőzni. Illetve a többi csapatot le kell gyűrni, a real ellen a 2 meccsből egyet hozni kell és akkor mindegy kik és hogyan játszanak odaát.
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
azért sztem egy kicsit előreszaladtál itt....mynameis-earl írta:Casillas-Maicón/Ramos-Ramos/Albiol-Pepe-Clichy-Lass-Alonso-Robben-Kaká-C.Ronaldo-Villa/Híguain. Szerintem minden kérdést megválaszol ez a kezdő a kérdéseidre.
nem mondom h lehetetlen megvenni ezeket a játékosokat mind akik még hiányoznak, de kötve hiszem h ez sikerülni fog!
-villa lehet h sikerül bár sztem a chelsea nem fogja könnyen ezt hagyni...
-maicon ha megkapja a kellő pénzt az intertől sztem marad, bár ugye a napokban ő is nyilatkozott h nem becsülik meg eléggé....
-clichyt biztos nem engedi el wenger amikor épp a védelmet próbálja erősíteni az ágyusoknál.
-alonso lehetséges de azért nagyon meg kell küzdeniük mert ugye a city elvitte barryt ezért a pool már nem hinném h így elengedné oly könnyen xabi alonsot...
Nem irigykedés, csak nekem nem szimpatikus ez az igazoljunk 100 milliókért aranylabdásokat politika. Ilyet eddig max a Fifaba csináltak.
Amúgy én nem irigykedek a realra hagy vegyenek csak! Engem a csapatom érdekel nem az ellenfél! Amíg nálunk jól mennek a dolgok addig nincs miért aggódni!
ui:Villa egyébként nem tom honnan veszitek de nem megy a realba hivatalos oldalon nincs! Majd a magyar pletykáknak hinni lehetne:D meg a marcának ami kb topfoci szinten van:D
Ezzel azért a legtöbb madridista nem értene egyet.M.I.P.A.X. írta: És raúl hol marad? Mert ő 1000x-szer jobb mint Higuain...
Egyébként nem értem mi ez az általános köpködés a Madridra.Igazuk van a madridista kollégáknak mikor azt mondják,hogy úgy jön le ez az egész mintha irigykednétek.Teljesen mindegy hogy honnan van erre pénz,kivették a bankból,vagy összedobták,vagy zálogba csapták a stadiont..van keret,ezért leigazolják azokat akiket fontosnak tartanak,pont.
Az pedig butaság előre kijelenteni hogy úgysem nyernek semmit.Ahogy lentebb is irta valaki,tiszta lappal indulunk a következő bajnokságnak.
Nem fogják automatikusan a Barcának adni a serleget mert az előző idényben triplázott,és különben is "mes que un club". A magam részéről remélem hogy megerősödnek,és így sokkal izgalmasabb lenne a bajnokság is.Viszont van egy olyan érzésem hogy az edző nem a legjobb választás volt,elég nagyok az elvárások felé.Lehet nem lesz hosszú életű a Madridnál.

- Varatrix
- Director del Fútbol

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- Barcagirl24
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Ez hülyeség. Lehet hogy Raúl többet rakott le az asztara és a Real ikonja de késtésgkivül ebben a szeonban Higu volt a Real egyik legjobbjaM.I.P.A.X. írta:És raúl hol marad? Mert ő 1000x-szer jobb mint Higuain...mynameis-earl írta:
Casillas-Maicón/Ramos-Ramos/Albiol-Pepe-Clichy-Lass-Alonso-Robben-Kaká-C.Ronaldo-Villa/Híguain. Szerintem minden kérdést megválaszol ez a kezdő a kérdéseidre.
~Més que en un club~ FC Barcelona mindörökké. több mint egy életérzéés.!
www.barcelona.gportal.hu - hobbim

www.barcelona.gportal.hu - hobbim

Ja és még a repülőjegy is ingyen lenne neki:D
-
- Barça B
szerintem meg a nap legnagyobb nyertese a manchester.100 millio euro!!!annyiert en is eladtam volna ronaldot,meg segbe is rugtam volna h madridig repult volna
- M.I.P.A.X.
- Jugador del Barça
És raúl hol marad? Mert ő 1000x-szer jobb mint Higuain...mynameis-earl írta:
Casillas-Maicón/Ramos-Ramos/Albiol-Pepe-Clichy-Lass-Alonso-Robben-Kaká-C.Ronaldo-Villa/Híguain. Szerintem minden kérdést megválaszol ez a kezdő a kérdéseidre.
A felhasználónevem kezdő betűi embereket takar: Messi, Iniesta, Puyol, Alves és Xavi +HENRY fan vagyok 

- torotam
- Jugador d'estrella
Épül Perez új kirakatcsapata. Ez történik.
Ismét a profit maximalizálása, a jegyeladások, mezeladások és relikviák értékesítésének növelése és a "zsíros" közvetítési jogok megkötése játsszák a főszerepet. a "királyiaknál".
Biztosan eredményesek lesznek. De igazi, egységes csapatuk nem lesz. De mondjuk a Madrid filozófiájába ez pont beleillik.
Majd meglátjuk mire mennek ellenünk, egy biztos, erősek lesznek, de nem egységesek!
Ismét a profit maximalizálása, a jegyeladások, mezeladások és relikviák értékesítésének növelése és a "zsíros" közvetítési jogok megkötése játsszák a főszerepet. a "királyiaknál".
Biztosan eredményesek lesznek. De igazi, egységes csapatuk nem lesz. De mondjuk a Madrid filozófiájába ez pont beleillik.
Majd meglátjuk mire mennek ellenünk, egy biztos, erősek lesznek, de nem egységesek!
Visca el BARCA!
Xabi Alonso-val sokat nyerne a Madrid, mert remek játékos, nekem az egyik kedvenc középpályásom, bárhol is játszik. A többi nagy igazolás meg tipikusan rájuk vall, majd meglátjuk mire lesznek képesek.
Hajrá FC BARCELONA!!!
Hajrá FC BARCELONA!!!

"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
amúgy pedig ribery már sok lenne a Real számára. Nem pénzügyileg, hanem arcra. Nembírná el a pálya két széle az ekkora sztárocskákat.
Ez hülyeség:D A real nem bírna el +1sztárt? Ha tehetné 11sztár lenne csak és csatárok lennének hátul is! És pl Torres állna a kapuba meg ilyenek!
Ez hülyeség:D A real nem bírna el +1sztárt? Ha tehetné 11sztár lenne csak és csatárok lennének hátul is! És pl Torres állna a kapuba meg ilyenek!
-
- Barça B
- Kapcsolat:
A tipikus felszínes hozzászólás. Egyrészt először Kakát kellett megvenni mindenkép, hisz a Chealsea és a M.City is ott sündörgött a klubja körül. Cristiano olyan mindegy mikor jött volna, tuti jött volna amúgy is. Ezután bejelentik Villát valószínűleg. S indul Perez a maicon-klisi-albiol trió valamelyikéért illetve x.alonso-ért. szerinted ki ne akarna így a real madridba jönni? amúgy pedig ribery már sok lenne a Real számára. Nem pénzügyileg, hanem arcra. Nembírná el a pálya két széle az ekkora sztárocskákat. Így csak Xabi Alonso és mondjuk klisi-albiol/maicón van még.Hol lesz a Realnak középpályája? Ki fog labdákat osztogatni oda előre?
Ki fog védekezni?
Ki lesz a csapat motorja,ki fog 90% al passzolni?
Ki lesz az ész...?
Ezeket a lyukakat kéne feltölteni,nem 10csatárt venni.
Attól,hogy a Real megveszi az említett játékosokat, nem lesz jó csapatuk.
Sok önző játékos. Kivéve Kaká, szerintem ő hatalmas igazolás volt..
Hol lesz a Realnak középpályája? Ki fog labdákat osztogatni oda előre?
Ki fog védekezni?
Ki lesz az ész...?
Sok önző játékos. Kivéve Kaká, szerintem ő hatalmas igazolás volt..
Hol lesz a Realnak középpályája? Ki fog labdákat osztogatni oda előre?
Ki fog védekezni?
Ki lesz az ész...?
- Varatrix
- Director del Fútbol
Az elmúlt években 2 klasszist ha igazoltunk.BlauGranaGroc írta:A bl döntőn pályára lépő csapat(11+2csere), ha jól számolom 73millába volt a Barcanak. Alves és Abidal ha nem hiányzik akkor 110m.
Lehet klasszisokat venni 20m körül, csak ügyesnek és jó hozzáértőnek kell lenni.
Alves és Henry, de inkább csak az utóbbi.
Szóval, szerintem akikre te gondolsz Touré, Keita, és Piqué stb.
Inkább logikus, jól megfontolt igazolás volt.
Nem pedig hatalmas sztár igazolás.
Ebből a szempontból okosabbak, vagyunk a Reálnál.
Nem vesszük, hanem csináljuk a sztárokat.
(Remélem világosan fogalmazom meg amire gondolok.

-
- Barça B
- lui1698
- Llegenda del Barça
pénz az volt eddig is Madridban annyi, hogy markolóval dobálták, csak Mijaék barmok voltak ahhoz, hogy igazoljanakMikaos írta:Én egy dolgot azért nem értek a Reállal kapcsolatban.
Ugye a spanyol csapatok nem úgy néznek ki, mint az angol. Itt nincs tulajdonos, itt egy demokratikusan megszavazott elnök van.
Tehát: ez a pénz eddig is a Madrid rendelkezésére állt, és csak spóroltak?? Vagy Perez egy pénztojó?

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Én egy dolgot azért nem értek a Reállal kapcsolatban.
Ugye a spanyol csapatok nem úgy néznek ki, mint az angol. Itt nincs tulajdonos, itt egy demokratikusan megszavazott elnök van.
Tehát: ez a pénz eddig is a Madrid rendelkezésére állt, és csak spóroltak?? Vagy Perez egy pénztojó?

-
- Jugador d'estrella
A bl döntőn pályára lépő csapat(11+2csere), ha jól számolom 73millába volt a Barcanak. Alves és Abidal ha nem hiányzik akkor 110m.IvánC írta:Látom te sem vagy tisztában a realitásokkal. Hol veszel 10kiváló játékost 160m euróért, amikor az összes klub úgy őrzi a kiválóságait, mint mostanában szokás? Mennyiért vettétek Alvest? 16 millióért?
Lehet klasszisokat venni 20m körül, csak ügyesnek és jó hozzáértőnek kell lenni.
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu