Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, ez is koncepció.R. Carlos írta:Na látod, ilyen egy intelligens szurkoló. Nem foglalkozik a másik csapatával és nem is szidja azt. Mindenki törődjön a maga dolgával. Ne érdekeljen titeket se és az igazgatóitokat se, hogy mi kiket és mennyiért igazolunk.
Na látod, ilyen egy intelligens szurkoló. Nem foglalkozik a másik csapatával és nem is szidja azt. Mindenki törődjön a maga dolgával. Ne érdekeljen titeket se és az igazgatóitokat se, hogy mi kiket és mennyiért igazolunk.barca1615 írta:Amúgy én nem irigykedek a realra hagy vegyenek csak! Engem a csapatom érdekel nem az ellenfél! Amíg nálunk jól mennek a dolgok addig nincs miért aggódni!
ui:Villa egyébként nem tom honnan veszitek de nem megy a realba hivatalos oldalon nincs! Majd a magyar pletykáknak hinni lehetne:D meg a marcának ami kb topfoci szinten van:D
azért sztem egy kicsit előreszaladtál itt....mynameis-earl írta:Casillas-Maicón/Ramos-Ramos/Albiol-Pepe-Clichy-Lass-Alonso-Robben-Kaká-C.Ronaldo-Villa/Híguain. Szerintem minden kérdést megválaszol ez a kezdő a kérdéseidre.
Ezzel azért a legtöbb madridista nem értene egyet.M.I.P.A.X. írta: És raúl hol marad? Mert ő 1000x-szer jobb mint Higuain...
Ez hülyeség. Lehet hogy Raúl többet rakott le az asztara és a Real ikonja de késtésgkivül ebben a szeonban Higu volt a Real egyik legjobbjaM.I.P.A.X. írta:És raúl hol marad? Mert ő 1000x-szer jobb mint Higuain...mynameis-earl írta:
Casillas-Maicón/Ramos-Ramos/Albiol-Pepe-Clichy-Lass-Alonso-Robben-Kaká-C.Ronaldo-Villa/Híguain. Szerintem minden kérdést megválaszol ez a kezdő a kérdéseidre.
És raúl hol marad? Mert ő 1000x-szer jobb mint Higuain...mynameis-earl írta:
Casillas-Maicón/Ramos-Ramos/Albiol-Pepe-Clichy-Lass-Alonso-Robben-Kaká-C.Ronaldo-Villa/Híguain. Szerintem minden kérdést megválaszol ez a kezdő a kérdéseidre.
A tipikus felszínes hozzászólás. Egyrészt először Kakát kellett megvenni mindenkép, hisz a Chealsea és a M.City is ott sündörgött a klubja körül. Cristiano olyan mindegy mikor jött volna, tuti jött volna amúgy is. Ezután bejelentik Villát valószínűleg. S indul Perez a maicon-klisi-albiol trió valamelyikéért illetve x.alonso-ért. szerinted ki ne akarna így a real madridba jönni? amúgy pedig ribery már sok lenne a Real számára. Nem pénzügyileg, hanem arcra. Nembírná el a pálya két széle az ekkora sztárocskákat. Így csak Xabi Alonso és mondjuk klisi-albiol/maicón van még.Hol lesz a Realnak középpályája? Ki fog labdákat osztogatni oda előre?
Ki fog védekezni?
Ki lesz a csapat motorja,ki fog 90% al passzolni?
Ki lesz az ész...?
Ezeket a lyukakat kéne feltölteni,nem 10csatárt venni.
Az elmúlt években 2 klasszist ha igazoltunk.BlauGranaGroc írta:A bl döntőn pályára lépő csapat(11+2csere), ha jól számolom 73millába volt a Barcanak. Alves és Abidal ha nem hiányzik akkor 110m.
Lehet klasszisokat venni 20m körül, csak ügyesnek és jó hozzáértőnek kell lenni.
pénz az volt eddig is Madridban annyi, hogy markolóval dobálták, csak Mijaék barmok voltak ahhoz, hogy igazoljanakMikaos írta:Én egy dolgot azért nem értek a Reállal kapcsolatban.
Ugye a spanyol csapatok nem úgy néznek ki, mint az angol. Itt nincs tulajdonos, itt egy demokratikusan megszavazott elnök van.
Tehát: ez a pénz eddig is a Madrid rendelkezésére állt, és csak spóroltak?? Vagy Perez egy pénztojó?
A bl döntőn pályára lépő csapat(11+2csere), ha jól számolom 73millába volt a Barcanak. Alves és Abidal ha nem hiányzik akkor 110m.IvánC írta:Látom te sem vagy tisztában a realitásokkal. Hol veszel 10kiváló játékost 160m euróért, amikor az összes klub úgy őrzi a kiválóságait, mint mostanában szokás? Mennyiért vettétek Alvest? 16 millióért?