Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
salas9
Entrenador del Barça

2009.06.12. 11:18:53

Velem az lehet a baj,hogy elfogult vagyok. Elismerem, hogy arrogáns, és nagyképű, de én kifejezetten szeretem Zlatan játékát. Mindenki tudja,hogy szólnak érvek mind Eto'o, mind Zlatan mellett, és ellen is (Eto'o egyértelműen gyorsabb, Zlatannak nagyobb bombái vannak, technikásabb...stb). Bízok Pep-ben, hogy jó döntést fog hozni, én szeretem Eto'o-t, de úgy érzem Zlatan sem vallana szégyent Barcelonába, és abban is biztos vagyok,hogy spanyol bajnokságban is 20 gól fölött termelne.

Ribérynek leigazolása nagyon jó lenne,ha sikerülne. Egyértelműen feltalálná magát a baloldalon, technikás, gyors, mi kell még?

Pár videót is linkelnék, ha nem gond:
http://www.pixter.hu/video?id=11413
http://www.pixter.hu/video?id=10568
http://www.pixter.hu/video?id=8965
http://www.pixter.hu/video?id=7881
http://www.pixter.hu/video?id=7044
Kép
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2009.06.12. 11:14:32

Mental_Theo írta:Ibrahimovic a pályán is egy barom, Eto'o a pályán nem csinál semmi olyat, ami szégyenkezésre adhatna okot a Barca szurkolók részéről. Nem üt meg senkit,nem színészkedik, nem rúg oda,nem alattomos. Ibrahimovic az ellentéte. Jó lenne,ha a Realba menne.
tényleg nem,csak leköpte pár idénnyel ezelőtt az egyik bilbaoi srácot például.. :roll:
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.06.12. 11:10:45

Sztem nagyon is jó játékos Keita, cserének kiváló. Sosem volt vele gond, ha beállt mindig jól helytállt.
Meg ezt a laportát sem értem.az az ember a világon semmit nem csinál!
azt mondta szeretné megtartani Eto'o-t,de nem rajta múlik.De miért nem rajta?nem ő az elnök?vagy akkor ki?én?érdekes mikor messit akarták vinni más klubok,egyből kijelentette hogy nem eladó.na ez hogy van?meg ez a sóherség is?egyszerűen nem birom megérteni.De ha Eto'o megy remélem nagyon megbánják.
Elgondolkodhatnál egy kicsit...sztem ezt olvasd át, aludj rá egyet, aztán rájösz, h baromság. :wink:
Meg a vége...te kinek szurkolsz, Etoonak vagy a Barcának? Mert ha a Barcának, akkor ezen megint csak el kéne gondolkodnod.
OvaMind
Jugador d'estrella

2009.06.12. 10:59:19

LG írta:
Ráadásul Rybery nálam amolyan Guily típusú játékos, csak valamennyire talán technikásabb. Nem biztos, hogy ő kell nekünk.
Azért ez igy nagyon durva. Én tisztelem és becsülöm Giulyt, de Ribery más kávéház. Sokkal technikásabb, jobban is lő. Giulytől alig láttunk cselt, Frank ebben is nagyon jó,kiváló játékos hidd el nekem. Ettől függetlenül sztem sem létfontosságú a leigazolása, főleg nem vmi csillagászati összegért. 40-45 millió fölé nem szabadna menni...
Ibraval kapcsolatos véleményeddel 1etértek. Ha marad Etoo, akkor nem kell, ha m1 Etoo, akkor jöjjön.
40-45-nél többet nyilván nem adnánk, de mondjuk pár játékost be lehetne vonni az üzletbe. Akár Keita (akit nem szeretek a csapatból, szerintem nem hasznos játékos, pár szép gólt lőtt, ennyi), vagy Gudjohnsen is lehetne a csere része.
novaksandor
Barça C

2009.06.12. 10:53:32

Évek óta csendes szemlélőként olvasom az Eurobarca-t. Lassan 20 éve Barca szurkoló vagyok.
Néhány embernek a reakcióját, nem nagyon értem. Ha valaki igazi Barca szurkoló, az akkor is az marad, ha mondjuk C.Ronaldót igazolnánk.
Én is nagyon szeretem Eto'o-t, de ha megy az egy olyan megfontolt döntés eredménye, melyet olyan hozzáértő emberek hoztak meg, akik tudják, hogy mit miért csinálnak.
Ha Ibrahimovic jön, az még nagyon jól is elsülhet. Ha csak a focit nézzük, mint szempontot, véleményem szerint Ibra valamivel jobban teljesít, jobban értékesíti a helyzeteket, stb. (Ez még jól jöhet.)
Ha emberileg nézzük, akkor valóban eléggé kifogásolható a srác.
De gondoljunk bele. Azért jön a Barca-ba (ha jön), hogy címeket nyerjen.
Ha valóban címeket fogunk nyerni jövőre is, akkor csak úgy érezheti magáénak a sikert, ha oszlopos tagja a csapatnak. Igazi tagja csak úgy lehet, és sok játéklehetőséget is csak úgy kaphat, ha beáll a sorba, és végzi a dolgát.
Az meg, hogy az Interben megtehette azt meccseken amit csinált (a közönséggel, csapattársakkal), az csak azért lehetett, mert elnézték neki, tudta, hogy megteheti, mert neki játszania kellett, ha eredményt is akartak. Na mármost, ha itt egy keménykezű edző keze alatt (márpedig az elmúlt szezon azt mutatja, hogy Pep az) ezeket megcsinálja, akkor se játszani nem fog, se a szurkolók nem fogják szeretni. Nem hinném, hogy ezért fogadna el kevesebb fizetést, hogy magára haragítson mindenkit, és ne játsszon.
Azt meg, ha Eto'o elmegy, azt el kell fogadnunk. A Barca attól még Barca marad. És ha jövőre is a középpályások ennyire jól szolgálják ki a támadókat, mint ebben az évben, akkor meg (szinte) bármelyik klasszis csatár tud 30 gól/szezon körüli teljesítményt nyújtani.
Spíler
Barça C

2009.06.12. 10:42:22

Eto'o nem Messi :)

Eto'o pótolhatóbb a véleményem szerint

A csapatot pedig az edző állítja össze,nem az elnök.Ő, ahogy Eto'o esetében is elmondja csak a véleményét,Laporta megbízik Pepben,és ha Pep mást akar,akkor más lesz.
Sóherség?
Szerinted normális dolog ekkora pénzeket kiadni játékosokért?

szerintem nem
feeder
Barça C

2009.06.12. 09:30:10

Hali.kezdek beletörődni,hogy a kedvencem elmegy!!!!De hogy pont az a nagyképű tróger jön helyette ibra,nem hiszem el.tudását elismerem,de emberileg egy nulla.riberyvel nincs bajom.én fernando torresnek,vagy villanak örültem volna.a madrid meg remélem csődbe megy jövőre.

Visca el barca!!!!!Visca Eto'ooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!

Meg ezt a laportát sem értem.az az ember a világon semmit nem csinál!
azt mondta szeretné megtartani Eto'o-t,de nem rajta múlik.De miért nem rajta?nem ő az elnök?vagy akkor ki?én?érdekes mikor messit akarták vinni más klubok,egyből kijelentette hogy nem eladó.na ez hogy van?meg ez a sóherség is?egyszerűen nem birom megérteni.De ha Eto'o megy remélem nagyon megbánják.
Mental_Theo
Capitá del Barça

2009.06.12. 09:29:23

Úgy látom éppenhogy te nem nézel futballközvetítéseket,mert tudnád milyen forrófejű Ibrahimovic.
Csak ezen a héten is volt egy akciója,had osszam meg veled:
http://www.foci24.com/index.php?ugras=v ... m_id=19548
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
bati1989
Jugador del Barça

2009.06.12. 09:24:54

A kedvenc csapatom a Barcelona, a kedvenc játékosom Ibrahimovic. Elvileg örülnöm kéne annak, hogy Ibrahimovic lehet jön a Barcaba. De valahogy mégsem örülök neki :roll: Nem tudom miért... :?
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2009.06.12. 09:12:19

Mental_Theo írta:Ibrahimovic a pályán is egy barom, Eto'o a pályán nem csinál semmi olyat, ami szégyenkezésre adhatna okot a Barca szurkolók részéről.
De, csinált már ilyet, és ki is fütyülték alaposan.
Mental_Theo írta: Nem üt meg senkit,nem színészkedik, nem rúg oda,nem alattomos.
Ibrahimovics mikor csinált ilyeneket, könyörgöm?! Azért amit álmodunk, azt nem kéne valóságként tekinteni, ébresztő :)

szerk.: Azt nem értem, hogy ez meddig lesz még téma, hogy Ibra egy favágó, meg, hogy bomlasztó?! Legalább arra emlékeznétek, hogy mi volt Eto'o-val. Ne legyetek elfogultak vele szemben. Egy Barca szurkoló a Barca csapattal legyen elfogult, ne egy-egy játékos kedvencével szemben.
Egyáltalán látjátok Ibrát focizni évente legalább egyszer?
Mental_Theo
Capitá del Barça

2009.06.12. 09:06:08

Ibrahimovic a pályán is egy barom, Eto'o a pályán nem csinál semmi olyat, ami szégyenkezésre adhatna okot a Barca szurkolók részéről. Nem üt meg senkit,nem színészkedik, nem rúg oda,nem alattomos. Ibrahimovic az ellentéte. Jó lenne,ha a Realba menne.
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Rio Buscape
Barça B

2009.06.12. 09:04:34

MichaaBee írta:
Rio Buscape írta:Üdv

Ribéry megszerzését nehezítheti, hogy az Mu is igényt tart rá miután elvitték tőlük Cét. Chelseanek is szüksége van kreatív szélsőre ezért ők is potenciális vetélytársak. Amíg a Real Villa és Xabi alonso szerződtetésén ügyködik, addig sztem Silvat meg lehetne szerezni, mert ha a Barca tényleg Ribéryt akarja akkor a kb 60 milka alatt nem fogja megúszni, ellenben Silva 30 miskáért már nálunk lenne.
Azért az érdekes, hogy 60 milla alatt nem szerezzük meg, a Bayern meg 40-et kér. :D Silvát is jó lenne megszerezni, de csak akkor, ha Ribéryt nem tudjuk! Egyébként úgy emlékszem, hogy pár hete azt nyilatkozta a francia, hogy Angliába biztosan nem szeretne szerződni.
Etoo nem eladhat(Afrikai, arogáns, és Pumás).

Ezt egy picit erős rasszizmusnak érzem, de mindegy... :roll: Egyébként Ibra is arogáns, sőt még bunkóbb is, mint Eto'o, nem tisztel se istent, se embert...
Épp ez a lényeg hogy a Barca sajnos sohasem megfelelő módon kezelte Etoot. Etoo a kedvencem és ha a Barca előtt csak a pénz fog lebegni akkor mellényúlnak Etoo eldaásával.
djtrack
Capitá del Barça

2009.06.12. 08:48:51

Bojan sokat tanulhatna Ibrátl,főleg a technikásságot meg az 1-1ben való védő elleni játékot. míg Henrytól a finom technikás spicces megoldásokat. szélről való befutásokat. keresni az üres területet.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.06.12. 08:37:21

Rio Buscape írta:Üdv

Ribéry megszerzését nehezítheti, hogy az Mu is igényt tart rá miután elvitték tőlük Cét. Chelseanek is szüksége van kreatív szélsőre ezért ők is potenciális vetélytársak. Amíg a Real Villa és Xabi alonso szerződtetésén ügyködik, addig sztem Silvat meg lehetne szerezni, mert ha a Barca tényleg Ribéryt akarja akkor a kb 60 milka alatt nem fogja megúszni, ellenben Silva 30 miskáért már nálunk lenne.
Azért az érdekes, hogy 60 milla alatt nem szerezzük meg, a Bayern meg 40-et kér. :D Silvát is jó lenne megszerezni, de csak akkor, ha Ribéryt nem tudjuk! Egyébként úgy emlékszem, hogy pár hete azt nyilatkozta a francia, hogy Angliába biztosan nem szeretne szerződni.
Etoo nem eladhat(Afrikai, arogáns, és Pumás).

Ezt egy picit erős rasszizmusnak érzem, de mindegy... :roll: Egyébként Ibra is arogáns, sőt még bunkóbb is, mint Eto'o, nem tisztel se istent, se embert...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Rio Buscape
Barça B

2009.06.12. 08:32:45

Üdv

Sajnos Etoo távozási híre engem nagyon szíven ütött. Etoo nem eladhat(Afrikai, arogáns, és Pumás). A Barca felakarja majd venni a harcot a Reallal (pénzügyileg) és ezért Reklámemberekre fogja cserélni értékes játékosait. Bízom benne hogy ez nem így lesz!!!!
Mikaos
Director del Fútbol

2009.06.12. 08:24:22

Huha, ez 3 közepesnél éppen nagyobb tehetségű játékosok, akiknek minden 3.meccsen sikerül valami nagyot alkotniuk, a többin pedig csendben vannak. És minderre azért van szükség, mert a Bayernnél elszállt az agyuk a főnököknek... Ha már Mata, akkor nem értem, hogy miért nem inkább Silva? - de ők tudják. Azért remélem, maradunk az eredeti forgatókönyvnél.
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2009.06.12. 03:22:45

barca99 írta: (Mondjuk ha marad ez az Inter taktika, nem hiszem, hogy Samu túlságosan sok örömét leli benne. Lehet, hogy Ibrának se ízlene a mi stílusunk, de ha döntenem kéne, hogy Samu és az ívelgetős, labdamegtartós, csináld meg magadnak stílus, vagy Ibra és gyors kreatív játék... hát inkább az utóbbit hinném el)
Pont ezen gondolkodtam el én is. Az biztos, h Samu motivált lenne, és meg akarná mutatni a világnak, de...az teljesen más stílus, + sokkal kevesebb a helyzet, ezért ahhoz nagyobb arányú pontosságra lenne szükség... :?
++ Ibra jó pár, messziről megeresztett bombagólt is rúg, amiről Samu viszont nem híres... :?
Nem is tudom? :? :? :?
Kép
XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
barcafan0911
Entrenador del Barça

2009.06.12. 01:26:52

bojant én is sajnálom, nagy tehetség, kár lenne érte. :(
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
LPKeke
Jugador del Barça

2009.06.12. 00:56:04

Semmi probléma nem lenne, sőt így lesz nagyobb verseny és szebb játék. Messi már közönségkedvenc, Ribery is azzá válhat (bár még nem a miénk) és 110 %-os lesz hogy kivívja magának a szimpátiát, Münchenben is imádják. Másrészt itt most az átigazolási pénzéről annyit hogy azért a Bayern is akar rajta kaszírozni, nem véletlen az a 40 milla. Viszont ha én az edzője lennék és tudnám hogy ő elmenne, akkor kétszer is meggondolnám hogy megtartsam, mert lehet már nem fog olyan odaadással játszani (persze itt nem CR7-es hisztikre gondolok). Nem hülyék ők sem és ha Ribery jönni akar, akkor el fogják engedni, csak több pénzt akarnak látni. Azért kár hogy Hlebet nem lehet belevenni a transzferbe.
Ibrát egyre inkább nem akarom, de valószínű, csak az "egyénisége" miatt. A legrosszabbul szegény Bojan jön ki ebből, mert megint kap egy erős csatár maga mellé(aki szerintem még több gólra is képes Etonál). Jó, tudom kell még fejlődnie, de én már azt akarom látni hogy ő rugdossa a gólokat
Deus
Boixos Nois

2009.06.12. 00:41:23

barcafan0911 írta:ugye két dudás nem fér meg egy csárdában. Vagy mégis?
Már hogy ne férne el? Nagyobbat fog szólni :)
KépKép
barcafan0911
Entrenador del Barça

2009.06.12. 00:31:52

Ha jön ibra és ribery akkor erősíteni kell majd mindenképpen a védelmet is.
Nem lenne jó ha mink is lealacsonyodnánk a real szintjére és öszzevásárolnánk európa legjobb támadóit majd várnánk a sikert.
ribery játéktudása messi és iniesta szintjén van. A barcában tudná érvényesíteni a képességeit és villogna mint messi. Ezért félek hogy messi játéka visszaesne, ugye két dudás nem fér meg egy csárdában. Vagy mégis?
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.06.12. 00:21:58

Ráadásul Rybery nálam amolyan Guily típusú játékos, csak valamennyire talán technikásabb. Nem biztos, hogy ő kell nekünk.
Azért ez igy nagyon durva. Én tisztelem és becsülöm Giulyt, de Ribery más kávéház. Sokkal technikásabb, jobban is lő. Giulytől alig láttunk cselt, Frank ebben is nagyon jó,kiváló játékos hidd el nekem. Ettől függetlenül sztem sem létfontosságú a leigazolása, főleg nem vmi csillagászati összegért. 40-45 millió fölé nem szabadna menni...
Ibraval kapcsolatos véleményeddel 1etértek. Ha marad Etoo, akkor nem kell, ha m1 Etoo, akkor jöjjön.
Lionel Messi Fan
Jugador d'estrella

2009.06.12. 00:16:04

Szerintem Ibrahimovicot nem kellene leírni mert ha ide igazol és futó szalagon szállítja a gólokat akkor mindenki Isteníteni fogja majd. Szerintem egy remek csatárról van szó. A megnyilvánulásai tényleg elég gázok de az Pepről nem tudom elképzelni hogy egy büdös tuskónak lehetőséget adna. Amúgy Eto'o-nak is megvannak a maga rigolyái.
„Leo a legjobb. Kaká és Ronaldo jók, de amit ő tud alkotni a pályán, az összehasonlíthatatlan más megoldásokkal…”
barca99
Llegenda del Barça

2009.06.12. 00:12:54

Nem igazán vágom ezt a nagy változást.

Ugye Moratti azt mondja, hogy a válság nekik is betehet. Min tudnak spórolni? Eladják jó pénzért a legjobban fizetett játékosukat. Igen ám, de jönne Eto'o, szóval az átigazolásból nem sok pluszt kapnának (meglepne, ha nagyon ráfizetnénk, nem igazán jellemző, egyébként meg mire fel) és ő is szeretné bebiztosítani nyugdíjas éveit... a dédunokáinak. :)

Én inkább azt tartom elképzelhetőnek, hogy mind a két játékos és csapata között van egy kevés félreértés, aminek az is lehet a következménye, hogy súlyos eurómilliók helyett jövőre mindketten ingyen lekoccolnak, így inkább megpróbálják okosba megoldani. Zlatan tuti nem hosszabbít, hiszen unja a banánt, jövőre meg garantáltan beállna érte a sorba mindenki. Eto'o meg szeretne többet keresni, és nem hiszem, hogy pont őt ne motiválná egy új hely, ahol meg is kaphatná, amit kér. Csapat szinten mindent elért, és meglepne, ha egyénileg többre vinné.

(Mondjuk ha marad ez az Inter taktika, nem hiszem, hogy Samu túlságosan sok örömét leli benne. Lehet, hogy Ibrának se ízlene a mi stílusunk, de ha döntenem kéne, hogy Samu és az ívelgetős, labdamegtartós, csináld meg magadnak stílus, vagy Ibra és gyors kreatív játék... hát inkább az utóbbit hinném el)

Viszont rettentően csalódott lennék, ha a Ribéry dolog kútba esne, és még az Ibra - Eto'o csere is létrejönne.
Lezárt