2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
tényleg nem,csak leköpte pár idénnyel ezelőtt az egyik bilbaoi srácot például..Mental_Theo írta:Ibrahimovic a pályán is egy barom, Eto'o a pályán nem csinál semmi olyat, ami szégyenkezésre adhatna okot a Barca szurkolók részéről. Nem üt meg senkit,nem színészkedik, nem rúg oda,nem alattomos. Ibrahimovic az ellentéte. Jó lenne,ha a Realba menne.
Elgondolkodhatnál egy kicsit...sztem ezt olvasd át, aludj rá egyet, aztán rájösz, h baromság.Meg ezt a laportát sem értem.az az ember a világon semmit nem csinál!
azt mondta szeretné megtartani Eto'o-t,de nem rajta múlik.De miért nem rajta?nem ő az elnök?vagy akkor ki?én?érdekes mikor messit akarták vinni más klubok,egyből kijelentette hogy nem eladó.na ez hogy van?meg ez a sóherség is?egyszerűen nem birom megérteni.De ha Eto'o megy remélem nagyon megbánják.
40-45-nél többet nyilván nem adnánk, de mondjuk pár játékost be lehetne vonni az üzletbe. Akár Keita (akit nem szeretek a csapatból, szerintem nem hasznos játékos, pár szép gólt lőtt, ennyi), vagy Gudjohnsen is lehetne a csere része.LG írta:Azért ez igy nagyon durva. Én tisztelem és becsülöm Giulyt, de Ribery más kávéház. Sokkal technikásabb, jobban is lő. Giulytől alig láttunk cselt, Frank ebben is nagyon jó,kiváló játékos hidd el nekem. Ettől függetlenül sztem sem létfontosságú a leigazolása, főleg nem vmi csillagászati összegért. 40-45 millió fölé nem szabadna menni...Ráadásul Rybery nálam amolyan Guily típusú játékos, csak valamennyire talán technikásabb. Nem biztos, hogy ő kell nekünk.
Ibraval kapcsolatos véleményeddel 1etértek. Ha marad Etoo, akkor nem kell, ha m1 Etoo, akkor jöjjön.
De, csinált már ilyet, és ki is fütyülték alaposan.Mental_Theo írta:Ibrahimovic a pályán is egy barom, Eto'o a pályán nem csinál semmi olyat, ami szégyenkezésre adhatna okot a Barca szurkolók részéről.
Ibrahimovics mikor csinált ilyeneket, könyörgöm?! Azért amit álmodunk, azt nem kéne valóságként tekinteni, ébresztőMental_Theo írta: Nem üt meg senkit,nem színészkedik, nem rúg oda,nem alattomos.
Épp ez a lényeg hogy a Barca sajnos sohasem megfelelő módon kezelte Etoot. Etoo a kedvencem és ha a Barca előtt csak a pénz fog lebegni akkor mellényúlnak Etoo eldaásával.MichaaBee írta:Azért az érdekes, hogy 60 milla alatt nem szerezzük meg, a Bayern meg 40-et kér.Rio Buscape írta:Üdv
Ribéry megszerzését nehezítheti, hogy az Mu is igényt tart rá miután elvitték tőlük Cét. Chelseanek is szüksége van kreatív szélsőre ezért ők is potenciális vetélytársak. Amíg a Real Villa és Xabi alonso szerződtetésén ügyködik, addig sztem Silvat meg lehetne szerezni, mert ha a Barca tényleg Ribéryt akarja akkor a kb 60 milka alatt nem fogja megúszni, ellenben Silva 30 miskáért már nálunk lenne.Silvát is jó lenne megszerezni, de csak akkor, ha Ribéryt nem tudjuk! Egyébként úgy emlékszem, hogy pár hete azt nyilatkozta a francia, hogy Angliába biztosan nem szeretne szerződni.
Etoo nem eladhat(Afrikai, arogáns, és Pumás).
Ezt egy picit erős rasszizmusnak érzem, de mindegy...Egyébként Ibra is arogáns, sőt még bunkóbb is, mint Eto'o, nem tisztel se istent, se embert...
Azért az érdekes, hogy 60 milla alatt nem szerezzük meg, a Bayern meg 40-et kér.Rio Buscape írta:Üdv
Ribéry megszerzését nehezítheti, hogy az Mu is igényt tart rá miután elvitték tőlük Cét. Chelseanek is szüksége van kreatív szélsőre ezért ők is potenciális vetélytársak. Amíg a Real Villa és Xabi alonso szerződtetésén ügyködik, addig sztem Silvat meg lehetne szerezni, mert ha a Barca tényleg Ribéryt akarja akkor a kb 60 milka alatt nem fogja megúszni, ellenben Silva 30 miskáért már nálunk lenne.
Etoo nem eladhat(Afrikai, arogáns, és Pumás).
Huha, ez 3 közepesnél éppen nagyobb tehetségű játékosok, akiknek minden 3.meccsen sikerül valami nagyot alkotniuk, a többin pedig csendben vannak. És minderre azért van szükség, mert a Bayernnél elszállt az agyuk a főnököknek... Ha már Mata, akkor nem értem, hogy miért nem inkább Silva? - de ők tudják. Azért remélem, maradunk az eredeti forgatókönyvnél.
Pont ezen gondolkodtam el én is. Az biztos, h Samu motivált lenne, és meg akarná mutatni a világnak, de...az teljesen más stílus, + sokkal kevesebb a helyzet, ezért ahhoz nagyobb arányú pontosságra lenne szükség...barca99 írta: (Mondjuk ha marad ez az Inter taktika, nem hiszem, hogy Samu túlságosan sok örömét leli benne. Lehet, hogy Ibrának se ízlene a mi stílusunk, de ha döntenem kéne, hogy Samu és az ívelgetős, labdamegtartós, csináld meg magadnak stílus, vagy Ibra és gyors kreatív játék... hát inkább az utóbbit hinném el)
Azért ez igy nagyon durva. Én tisztelem és becsülöm Giulyt, de Ribery más kávéház. Sokkal technikásabb, jobban is lő. Giulytől alig láttunk cselt, Frank ebben is nagyon jó,kiváló játékos hidd el nekem. Ettől függetlenül sztem sem létfontosságú a leigazolása, főleg nem vmi csillagászati összegért. 40-45 millió fölé nem szabadna menni...Ráadásul Rybery nálam amolyan Guily típusú játékos, csak valamennyire talán technikásabb. Nem biztos, hogy ő kell nekünk.