2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A kozeppalyan ki helyett latnad?blaugrana15 írta:Szerintem Ibra érkezése napról-napra biztosabbá válik. Ribéryt pedig el kell hozni 40 milláért és le van tudva. Ő is el akar jönni a Bayernből, hozzánk akar jönni, nagyon gyors játékos, jól lő, jól passzol, technikás. A baloldalra rá van szükség.
A középpályán pedig Silvát szeretném látni a következő szezon(ok)ban.![]()
Biztos nem fogja. Szerintem nem lesz több óriási pénzösszegért igazolás. Max azt tudom elképzelni, hogy 30-40 közt megveszi villát, utána meg már csak kisebb összegekért igazol.barcaME55i írta:Ha perec elviszi Riberyt is én lehidalok
Biztos visszatérült az ára, de úgy tudom, hogy az R10-es termékekből jött pénz mind Roni zsebébe ment.csabimo írta:
Amikor mi megvettük R10et, ne mondja senki hogy nem jött vissza az ára a mezekböl és az ajándéktárgyakból bizonyos idön belül...
És, nem igaz? Borzasztó rosszul passzol, távolról ritkán lő. De ennek ellenére nem mondtam, hogy menjen el. Azt sem mondtam, hogy a többi csatár is lőne ennyit, csak, hogy a Barcában "jó dolga" van egy kpcsatárnak más klubokkal összehasonlítva. Ezért torz eredményekre hivatkoztok, amikor azt mondjátok, hogy de XY nem lőtt ennyi gólt, mint Eto'o (igaz, mert lehetősége nem is volt annyi).BlauGranaGroc írta: Valóban nem találgatás és nem Eto'o érdemeinek kissebítése amikor azt írjá(to)k ezzel a kiszolgálással a többi csatár is lőne ennyi, Samu nem tud passzolni, kényszerítőzni, távolról lőni és simán pótolható.
Egy angol ujság irta azt, hogy Kaka az elsö év végére 75 millio euros bevételt hoz a real számára...mezek-ajándéktárgyak-reklámainak bizonyos %-a...ez igaz lehet cr7re is...LG írta:Sztem nem..KapitanyZoltan írta:Olvastam itt hogy Ribery megvásárlásának az ára megtérülne a mez eladásokból.Javitsatok ki ha tévedek de a mezeladásokból befolyt pénz a unicefe.?!?
Amugy meg most a madridisták kitalálták azt a baromságot, h a mezeladásokból megtérülnek a 100 milliós árak, de sztem ez igy nem igaz. Akkor minden csapat igazolgatná 100 millióért a legnagyobb sztárokat, mert az éri meg.
Etót és Messit ne hasonlítsuk össze, mert Leo kevesebb ideje van a nagy csapatban. Messi jóval fiatalabb. Leonak ez volt az első szezonja, amit sérülés nélkül lehúzott. Őket csak az idei szezon alapján lehet összehasonlítani.Azt gondolom, hogy Messi jobb volt ebben az idényben. Eto fantasztikus gólvágó, de Messi több gólt lőtt. Nagyon becsülöm Etót a küzdenitudásáért. Tudom, hogy rengeteget tesz a csapatért. védekezik is. Ezt Messitől is láttam már. Segített Dani Alvesnek. Tavasszal szegény Etónak nem jöttek össze a gólok, csak kevés alkalommal. Messi idén rengeteget tett le az asztalra.BlauGranaGroc írta:Te is találgatsz. A tényeket és a logikát figyelembe véve viszont -akárhogy is csűritek csavarjátok- azoknak van igaza akik Eto'o maradása mellett vannak. Az meg vicc ahogy degradáljátok a srác érdemeit csak azért, hogy a saját igazatokat bizonyítsátok.Mikaos írta:Még valamit nem értek. Sokan áldozatként mutatják be Eto'ot. Sokan azt mondják, hogy Eto'oval már tavaly nyáron csúnyán bánt a klub.
De kérem...tudjátok egyáltalán, hogy mi történt a háttérben? Mert én nem.
Nem lehet kijelenteni, hogy ki a felelős ezért, vagy azért, mert...egyikünk sem dolgozik a klubban (ha jól tudom). Lehet, hogy tényleg a klubvezetés a felelős, de az is lehet, hogy maga Eto'o, vagy az erőszakos ügynöke - nem tudni. Ezért, amikor Eto'ot "siratjátok" előre, akkor vegyétek figyelembe ezt.
Ráadásul most az lehet a kiváltó ok, hogy bár hiába akarja megtartani őt Laporta, az ügynökével együtt sokat kérnek a szerződéshosszabbításnál. És szerintem ti se gondolnátok komolyan, hogy egy Eto'o többet keressen A Messinél, vagy ugyanannyit. Nálunk a középcsatár szerintem a legkönnyebben pótolható poszt, egész egyszerűen a középpályánk és a szélsőink a világ legjobbjai, a csatároknak (kis túlzással) csak bele kell tenniük a lábukat, lábkörmüket a labdába és gól.
És különben is: a legnagyobb esély még mindig arra van, hogy marad velünk Eto'o. (Csak hátrébb az agarakkal a fizetésemelést illetően!)
Messinek még sokat le kell tennie ahhoz, hogy elmondhassuk tett annyit a csapatért mint Samu.
Valóban nem találgatás és nem Eto'o érdemeinek kissebítése amikor azt írjá(to)k ezzel a kiszolgálással a többi csatár is lőne ennyi, Samu nem tud passzolni, kényszerítőzni, távolról lőni és simán pótolható.Mikaos írta: Én ki is emeltem, hogy én sem tudok semmit, úgyhogy tényleg nem értem, miért írtad le, hogy találgatok...
És ne légy elvakult, mert ez már förtelmes. Pláne ne akarjál magadnak "ellenfeleket" gyártani. Hiszen: mondtam én egy szóval is, hogy menjen Eto'o? Így nem lehet vitatkozni, hogyha megvádolsz olyannal, amit nem is mondtam.
Továbbá senki sem degradálja Eto'o érdemeit, csak a tisztánlátás kedvéért nem árt tisztázni pár dolgot, az igazságot. Én találtam ki pl., hogy kifütyülték a Barca rajongók? Nem. Ez megtörtént, ha emlékszel rá.
Amúgy meg azt mondtad tegnap, hogy részedről le van zárva az Eto'o ügy...
Én ki is emeltem, hogy én sem tudok semmit, úgyhogy tényleg nem értem, miért írtad le, hogy találgatok...BlauGranaGroc írta: Te is találgatsz. A tényeket és a logikát figyelembe véve viszont -akárhogy is csűritek csavarjátok- azoknak van igaza akik Eto'o maradása mellett vannak. Az meg vicc ahogy degradáljátok a srác érdemeit csak azért, hogy a saját igazatokat bizonyítsátok.
Talán 1%-ot kap a unicef a mezekből, de lehet még azt sem és csak a 2m(?)-t fizeti nekik a klub. A més project keretében kapja a més termékek összes bevételét a unicef egyik részlege(?) az unhcr.KapitanyZoltan írta:Olvastam itt hogy Ribery megvásárlásának az ára megtérülne a mez eladásokból.Javitsatok ki ha tévedek de a mezeladásokból befolyt pénz a unicefe.?!?
7.5millio mez 30%-os haszonnal a 2 játékos ára.LG írta:Sztem nem..KapitanyZoltan írta:Olvastam itt hogy Ribery megvásárlásának az ára megtérülne a mez eladásokból.Javitsatok ki ha tévedek de a mezeladásokból befolyt pénz a unicefe.?!?
Amugy meg most a madridisták kitalálták azt a baromságot, h a mezeladásokból megtérülnek a 100 milliós árak, de sztem ez igy nem igaz. Akkor minden csapat igazolgatná 100 millióért a legnagyobb sztárokat, mert az éri meg.
Sztem nem..KapitanyZoltan írta:Olvastam itt hogy Ribery megvásárlásának az ára megtérülne a mez eladásokból.Javitsatok ki ha tévedek de a mezeladásokból befolyt pénz a unicefe.?!?
Te is találgatsz. A tényeket és a logikát figyelembe véve viszont -akárhogy is csűritek csavarjátok- azoknak van igaza akik Eto'o maradása mellett vannak. Az meg vicc ahogy degradáljátok a srác érdemeit csak azért, hogy a saját igazatokat bizonyítsátok.Mikaos írta:Még valamit nem értek. Sokan áldozatként mutatják be Eto'ot. Sokan azt mondják, hogy Eto'oval már tavaly nyáron csúnyán bánt a klub.
De kérem...tudjátok egyáltalán, hogy mi történt a háttérben? Mert én nem.
Nem lehet kijelenteni, hogy ki a felelős ezért, vagy azért, mert...egyikünk sem dolgozik a klubban (ha jól tudom). Lehet, hogy tényleg a klubvezetés a felelős, de az is lehet, hogy maga Eto'o, vagy az erőszakos ügynöke - nem tudni. Ezért, amikor Eto'ot "siratjátok" előre, akkor vegyétek figyelembe ezt.
Ráadásul most az lehet a kiváltó ok, hogy bár hiába akarja megtartani őt Laporta, az ügynökével együtt sokat kérnek a szerződéshosszabbításnál. És szerintem ti se gondolnátok komolyan, hogy egy Eto'o többet keressen A Messinél, vagy ugyanannyit. Nálunk a középcsatár szerintem a legkönnyebben pótolható poszt, egész egyszerűen a középpályánk és a szélsőink a világ legjobbjai, a csatároknak (kis túlzással) csak bele kell tenniük a lábukat, lábkörmüket a labdába és gól.
És különben is: a legnagyobb esély még mindig arra van, hogy marad velünk Eto'o. (Csak hátrébb az agarakkal a fizetésemelést illetően!)
Ezt nem tudom, de pl Bojan 1.8m-t kap és gondolom Sergio is kb ennyit kaphat. Yaya meg ugye 2m körül.szajko írta:Busquets pontosan mennyit is keres?![]()
Ne hogy már Sergi többet keressen mint Yaya.