Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
köszi ezt a statisztikát, csak tovább erősíti bennem azt, h Henry nagyon fontos ebben a csapatban, és min. 1-2 jó(~közepes) év még bőőőven van benne!palmiki írta:eszembe jutott hogy henry mennyi gólt rugott idén a rangadókon a bajnokságban
6 csapat van aki idén kiemelkedőbb volt
barca, real, sevilla, atl madrid, valencia, villareal
ez összesen 10 meccs volt
henry ebből a 10 meccsből 9en játszott 7szer kezdőként 2szer csereként
atletico madrid 1+2
sevilla 0+1
valencia 3+1
real madrid 0+2
villareal 1+0 (a második meccsen nem játszott)
szóval 9 meccsen 11 gólt lőtt
és még a bl-ben is ott volt a kieséses szakaszban
Jaa,igen,valami rémlik...barca99 írta:Mintha vert volna onnan (a hiányzó Eto'o helyéről) 3 gólt a Valenciának.bali 15 írta:Ebben a szezonban egyáltalán nem játszott középcsatárt? Vagy biztos játszott csak én nem emlékszem rá. Jól ment ott neki?
Mintha vert volna onnan (a hiányzó Eto'o helyéről) 3 gólt a Valenciának.bali 15 írta:Ebben a szezonban egyáltalán nem játszott középcsatárt? Vagy biztos játszott csak én nem emlékszem rá. Jól ment ott neki?
Szvsz Babel egy picit túl van értékelve. Nem nagyon játszott középcsatárt, a Poolban inkább Torres szokott, érthető okokból kifolyólag.bali 15 írta:Kíváncsi vagyok mit játszik jövőre. Ha Ribery-t nem sikerül megszerezni akkor talán Ryan Babelt kéne az ő cseréjének megvenni. Beszéltetek már arról hogy Rafa 11 embert ad el(így merült fel a Mascherano téma) Ha Babel köztük lesz lekéne csapni rá. Ebben a szezonban egyáltalán nem játszott középcsatárt? Vagy biztos játszott csak én nem emlékszem rá. Jó ment ott neki?
Titi már megannyiszor bizonyította h a legnagyobbak között van és lesz mindig is!! kíváncsi lennék én is h mit tudna nyújtani középen mind gólok mind játék szempontjából...ElBartimaeus írta:Az lenne logikus. Ha érkezik Ribery, akkor könnyen lehet elöl variálni, az nagyon jó lesz. De ha megnézem az év végi teljesítményét, akkor akár maradhatna szélen is,mert rendkívül jól játszott ott is. Épp ezért lesz sok lehetőségünk Ribery érkezésével, mert akkor Eto és Henry lehet középen, de Henry szélen is jó, míg Messi behúzódhat, Bojan, esetleg Pedro jöhet cserének és még Inieasta is felhúzódhatna, de arra már nem lenne szükség, mondjuk egyszer megnéznék egy olyan támadósort, hogy Ribery, Messi Inieasta.maister6000cm3 írta:Én nagyon remélem hogy jövőre köz.csatár lesz
Húú ez elég off-ra sikerült, próbálok vmit még írni, hogy ne töröljék
Henry sokoldalú játékos, bár középen a legjobb. Hát remélem marad és jövőre élet-halál harcot vív majd Eto-val a kezdőbe kerülésért
Az lenne logikus. Ha érkezik Ribery, akkor könnyen lehet elöl variálni, az nagyon jó lesz. De ha megnézem az év végi teljesítményét, akkor akár maradhatna szélen is,mert rendkívül jól játszott ott is. Épp ezért lesz sok lehetőségünk Ribery érkezésével, mert akkor Eto és Henry lehet középen, de Henry szélen is jó, míg Messi behúzódhat, Bojan, esetleg Pedro jöhet cserének és még Inieasta is felhúzódhatna, de arra már nem lenne szükség, mondjuk egyszer megnéznék egy olyan támadósort, hogy Ribery, Messi Inieasta.maister6000cm3 írta:Én nagyon remélem hogy jövőre köz.csatár lesz
szerintem még 1 évig nálunk játszik,jövőre elmegy a vb-re utána pedig irány amerika... (imádja amerikát) de remélem még egy szenzációs évet húz le nálunk!!!TZS írta:Én nagy bízom benne hogy marad nálunk.Ilúvatar írta:A Barcelona, Henry orra előtt elvitte a BL győzelmet 2006 -ban.
A Barcelona, vissza is adta Henry -nek a BL győzelmet 2009 -ben.![]()
most Henry lelép?
Egyedül azt nézném el neki, hogy ha az Arsenalba igazolna vissza, mert ugye a BL serleg kellett neki annyira, és azt meg is szerezte
Ez olyan csel lehet mint a flip-flapMessa írta:Ilyet kár, hogy nem láttunk még tőle.
Jo video.
Ezen nagyon nincs mit csodálkozni ilyenek a gének.Ticsi 23 írta:Azt a mindenit!!! Mintha éppen egy lassított felvételbe csöppent volna bele, pedig a védő is futott ahogy bírt. HihetetlenAndrisveres írta:http://www.youtube.com/watch?v=iWT7f_YI8t0
ezért gyors még mindigez 98as vb , sztem ő kb a valaha volt egyik leggyorsabb játékos.
!!!
Azt a mindenit!!! Mintha éppen egy lassított felvételbe csöppent volna bele, pedig a védő is futott ahogy bírt. HihetetlenAndrisveres írta:http://www.youtube.com/watch?v=iWT7f_YI8t0
ezért gyors még mindigez 98as vb , sztem ő kb a valaha volt egyik leggyorsabb játékos.