torrestoni írta:
Nem, én nem nevezném annak, inkább csak egy gondolkodni próbáló ember véleménye, amit egyébként osztok én is! Ilyenekből kéretik többet, más témában is
Köszi szépen!Igyekezni fogok!
torrestoni írta:
Az pedig feletteb érdekes dolog, amit Mihu említett... Nekem nincs erőm ahhoz, hogy ilyen információkért "betegyem a lábam" a madridistára...
Így már másképp nézem Laporta nyilatkozatait. Nem lennék meglepve, ha ez is közrejátszana ebben. Az pedig végképp érdekes, hogy a sok bank közül a La Caixa ajánlotta a legjobb feltételekkel, vagy esetleg csak Perez kívánt ezzel is ideszúrni... Bőven benne van a pakliban.
Esküszöm nekem is ez ugrott be elsőre,h esetleg nem véletlen a dolog...
IvánC írta:
Akkor számoljunk. Múlt évben az átigazolási keretünk 100millió euró volt.
Ebből visszavásároltuk DLR-t és megvettük VDV-t. Ez 14+8millió euró.
Közben a City megvette Binnhot 42millióért. Szólval plussz 120nál tartunk.
Télen érkezett Huntelaar(Mijatovic, te barom)+Lassana Diarra. -40, tehát még mindig +180millió eurónál tartunk.
Megvilágosodtam!
Így lesz ennek a fránya reálnak egyre több lovettája!Ahogy költenek,egyre csak több lesz.
100 milla a tavalyi keret.
DLR+VDV

-22=78.
Robi +42

120.
És a huszárvágás:
A Hód+LAss
-40 ,ezzel lett a
120ból 180!
Ha ez így megy,akkor Kaká+CR megvásárlásával vajon mennyivel nőtt a bevétele a klubnak?

Ezek tudnak vmit!
adrenalin88 írta:Savanyú a szőlő Laportának
Tudja hogy ennyi pénze sohasem lesz a barcelonának hiába nyertek msot valahogy 3 címet. Jobb üzletember nála Perez, és ez fáj neki nagyon. Mert tudjuk Perez a Világ 2. legnagyobb építőipari vállalkozásának a feje
Ha nem lenne ez a gyerekes felfogás hogy a mez ügyön hogy: Több mint egy klub meg bla bla.. ha lenne szponzor azon a mezen, egyből nem lenne ilyen helyzet, és talán Laportának se viszketne annyira

ennyi
Mostanában nem naon voltál erre,már hiányoztál naon
Mindig jókat derülök az írásaidon.
Elárulok neked vmit:ha odatolna vki egy csilliárd jurót Joannak,akkor sem venne 150 méterért spílereket.Nálunk nem így működnek a dolgok

Más a két klub stratégiája.És erre én naon büszke vagyok.Mint ahogy arra is,h nem kell ahhoz ilyen kesst belenyomni a bugiba,h legyen CSAPATUNK.Ti beletoljátok,de nem tuti így sem a csapat.Csak lesz egy rakat playa,köztük pár elit.Majd kiderül,h funkcionálnak együtt.
Valahogy nyertünk 3 trófeát?Ha idén néztél BARCA meccset,akkor láthattad,h FUTBALLAL,JÁTÉKKAL húztuk be ezeket.

Ha ezt nem ismered el,akkkor valszeg neked savanyú vmi,de NAON!
Jobb üzletember Perec?Miért,mert 160 millióból vett 2 játékost?Sztem jobb biznisz a kábé FELÉBŐL egy egész CSAPATOT összerakni,akik megnyernek MINDENT!Vagy mert nullázta anno a mínuszotokat (állítólag)?MEnnyiből?Laporta is rendezte a miénket!Mennyiből?
Mi gyerekes ezen a mez ügyön?Kifejtenéd?Az,h egyedülálló módon mi támogatunk egy igen fontos dolgot így is,ahelyett,h nyerészkedni akarnánk ezzel?Ettől is Több,mint egy Klub ez,és ez nem csak elcsépelt dolog.Ha neked ez gyerekes,akkor borzasztóan tudlak szánni!
Légyszi azért írd meg,h miben nyilvánul meg,h FEGYELMEZETLEN A BARCELONA

Abszolút halvány lilám nincs,h ez mit is akar jelenteni...

Fejtsd ki plíz,szeretnék még nevetni.