Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na Akinfeevet én is nagyon szívesen látnám, ha VV tényleg elpártolna, de sztem csillagászati összegeket kellene fizetni érte, plussz fizetésben sem hiszem, hogy sokkal lentebb engedné az igényeit, mint VV.ZsottaFCB írta:Én ha mindenképeen kapust kéne igazolni, számításbavenném Akinfeev-et.
Fiatal,Remek bravúrjai vannak, és határozott mindig
A két legfontosabbat hozta....2006 és 2009 BL döntő. Illetve 2004-ben is volt egy óriási hatalmas védése a Sociedad ellen az utolsó fordulókban mikor vezettünk 1-0-ra itthon, és a 90. akárhanyadik percben kipiszkált egy megpattanó labdát a ficakból...fontos plusz 2 pont volt a bajnokság szemnpontjából...madmax87 írta:Nagyon remélem hogy elzavarják már ezt a vakot, kevesebb meccset hozott mint amennyi elment rajta!
Kameni ideális megoldás lenne, adler...hát nem tom, sajna kedvencem pepe reina nem hiszem hogy visszajönne még hozzánk. Viva Barcelona
Csak Reinától mentsen meg minket az Istenandris871120 írta:Nagyon el van szálva magától. Ha ilyen menjen isten hírével. Én majd amikor a milánnál vagy akárhol nem lesz előtte ilyen védelem akkor megnézheti magát. Ha igy elmegy nem lesz nagy kedvenc Barcelonába.
Amugy Reina nagy vásár lenne (nem tudom elengednék e). Szerintem Casillas szintü kapus.
Nem belekötésképp de itt volt még Rüstü is 2004-benGratBocsi de nem tudom te mit néztél?
Érdekes hogy itt még Pintot is jobbnak tartják egy-ketten , és vele neki mennének egy hihetetlen nehéz szezonnak. Attól hogy jól védett a kupába...
Szerintem egyenlőre meg kéne várni amíg Valdes nyilatkozik, én úgy gondolom még mindig ,hogy elfogják fogadni a Barca ajánlatát.
"egyébként a Barca Andoni Zubizarreta távozása, 1994 óta nem találta meg az ideális megoldást, kilenc év alatt összesen 11 hálóőre volt a klubnak: Busquets, Angoy, Lopetegui, Vítor Baia, Arnau, Hesp, Reina, Dutruel, Bonano, Enke és Víctor Valdés, akik közül csak a holland Hesp tudott huzamosabb ideig az első számú kapus maradni."
Gratmadmax87 írta:Nagyon remélem hogy elzavarják már ezt a vakot, kevesebb meccset hozott mint amennyi elment rajta!
Azért a ló túloldalára sem kellene átesni...Nagyon remélem hogy elzavarják már ezt a vakot, kevesebb meccset hozott mint amennyi elment rajta!
jól megy neki fiatal létére,de mint mondottam,ugyan ez volt Valdéssel is pár évvel ezelőttpalmiki írta:sztem is ha valdes lelép jöjön adler
nagyon nagy tehetség pár év múlva világ legjobbja lehet
sport.es, elmundodeportivo, marca...barcaloki írta:Megnéztem a hivatalos oldalt és semmilyen cikk nem volt a szerződéshosszabbításokkal kapcsolatban.
Kérdezném hogy milyen forrásokra hivatkozva írják a szerkesztők ezeket a cikkeket és hogy mennyire lehet megbízni bennük.
Jó hogy említed itt őket. Neuer nem kéne, kb olyan mint Valdes amikor kezdett. Vannak hatalmas bravúrjai, de olyan lepkéi is vannak hogy kiállítást lehetne rendezni belőlük...csaby23 írta: neuer,adler,asenjo(aki már az atletico madridé) ugyan kérem,ők mind azért ilyen felkapottak mert a kezdő kapus aki volt előttük megsérült vagy gyengébb teljesítményt nyújtott és sikeresen pótolták
Egyetértek. Reinától a hideg ráz ki.grecki írta: Egyébként pedig kicsit aggódom. Reinától például mentsem minket a mindenható.
Reina nekem sem kéne. Semmivel nem jobb mint VV.grecki írta:Nooooooormális? Komolyan nem értem ezt az embert. Bár, ha azt vesszük, hogy mindent megnyert, amit megnyerhetett, most nyilván tele akarja tömni a zsebeit. Kiváncsi leszek, melyik lesz az a klub, ahol ekkora sztárgázsit kap.
Egyébként pedig kicsit aggódom. Reinától például mentsem minket a mindenható.