Dél-Kórea vs. Irán H 2.45
Bahrein vs. Üzbegisztán H 2.13
Szaúd-Arábia vs. Kóreai NDK H 1.60
*(0-1) Spanyolország vs. Irak H 1.21
*(0-1)Dél Afrika vs. Új-Zéland H 1.75
200

Csak az eredmény alakulását tudod itt követni: http://www.eredmenyek.com/ Rem segítettem.reny231 írta:Hali!!! Valaki tudna adni egy luinket az U21-esOlasz-Szerbia meccsre??
Fernando írta:Elég necces. Első háromról nyilatkozni se tudok. Azok nekem mindig elmennek, ír bajnokság, meg orosz 2... sose tennék rá. Megtanultam már. Olaszország pedig szerintem behúzza a Szerbek ellen. Igaz nekünk 8-at lőttek, de az Olaszok jobbak ettől még. De azért sok sikertreny231 írta:Ehhez mit szóltok?? Ezt gondoltam mára:
Sligo - Cork City V 2.07
Drogheda Utd. - Shamrock Rovers V 2.13
Alanyija Vlagyikavkaz - Sinnyik Jaroszlavl H 1.98
U21Svédország - U21Fehéroroszország H 1.65
U21Olaszország - U21Szerbia V 2.95
Elég necces. Első háromról nyilatkozni se tudok. Azok nekem mindig elmennek, ír bajnokság, meg orosz 2... sose tennék rá. Megtanultam már. Olaszország pedig szerintem behúzza a Szerbek ellen. Igaz nekünk 8-at lőttek, de az Olaszok jobbak ettől még. De azért sok sikertreny231 írta:Ehhez mit szóltok?? Ezt gondoltam mára:
Sligo - Cork City V 2.07
Drogheda Utd. - Shamrock Rovers V 2.13
Alanyija Vlagyikavkaz - Sinnyik Jaroszlavl H 1.98
U21Svédország - U21Fehéroroszország H 1.65
U21Olaszország - U21Szerbia V 2.95
www.uefa.comreny231 írta:Lécc az U21-es meccsekről donjál már egy linket mert nem találom!! THXX!!!!!
Soccerawayon föntvan mindenféle stat.reny231 írta:Hy!!! Lécc valaki dobjon már egy linekt az Orosz 2. osztály tabellájáról!!! THX!!4
Igen ez pontosan azt jelenti:DRonaldinho&Barca írta:ez a *(0-1) mit jelent pontosan? Hogy ennyiről indul a meccs és adott csapatod kell nyerjen?