Perez érkezése eléggé felborította a játékospiacot, és így szinte már lehetetlen sztárokat szerezni, nem irreális áron. Ez nagyon nem tett jót a barca átigazolásainak, de én nem aggódom, ez a keret is képes lenne megismételni amit tett, a másik pedig az, hogy nem tudom miért aggódik mindenki, messze van még az átigazolási szezon utolsó napja

Szvsz ez a madrid, nem lesz képes csapatként működni, így letehetnek minden komolyabb sikerről, amíg csak veszik a sztárokat gondolkodás nélkül addig nem is lesz sok esélyük, hogy trófeákat nyerjenek.
Az pedig egy valós tény, hogy a real megpróbálja megszerezni azokat a játékosokat akiket mi is.
De igazából nem is törődöm ezzel bízok a vezetőségben, bízok Pepben és kétséget nem tűrően bízom a játékosainkban.
[A másik pedig az, hogy ami ebbe a topikban folyik...az leírhatatlan, minden 5. oldalon ha találni egy olyan hsz-t ami nincs tele helyesírási hibával. Úgy látom, hogy az eurobarca fóruma egyre inkább csak a szardobálásról szól, nem úgy mint pár éve, már ha az emlékezetem nem csal...]