Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én mint az egyik legnaobb Henry-fan, szintén azt mondom, hogy kell az erősítés balszélre. Azért, mert Henry papa nem fiatalodik már, és az ő korában nem sok szélsőt találsz a világon a nagyobb klubcsapatokban. Érthető okokból: gyorsaságból veszít 30 fölött a sportoló, és kondiból is. Harmadik okként szokták emlegetni az esetleges motivációvesztést, mivel ő gyakorlatilag mindent megnyert, amit meg lehetett csapat szinten.Henry forever írta:Nagyon tetszenek ezek az elmélkedések, hogy Ribéry, Robinho, meg ilyenek.
Szerencsétlen Henry-t már mindenki leírta? Szerintem az idei teljesítménye alapján egy kicsit többet érdemel. Simán van olyan játékos mint Robinho, ha nem JOBB!!!
Ja, végülis logikus. És szerintem vegyünk még 1-2 játékost minden elitklubból, többek között a Realból is, hogy jövőre ismét triplázni tudjunk.Auron írta:Ha leigazolnánk a 2 játékost a Shaktarból, akkor könnyebb lenne az európai szuperkupa megnyerése
Simán jobb VOLT Robinho-nál.Henry forever írta:Nagyon tetszenek ezek az elmélkedések, hogy Ribéry, Robinho, meg ilyenek.
Szerencsétlen Henry-t már mindenki leírta? Szerintem az idei teljesítménye alapján egy kicsit többet érdemel. Simán van olyan játékos mint Robinho, ha nem JOBB!!!
Hát szerintem Luis Suarez jó játékos, és lehet jó lenne a Barcában de kéne neki is legalább egy félév mire a holland játékstílusról átálna a spanyol liga stílusára...Leomessi14 írta:Minek ide Chigrinszkiy?Nincs eleg Kozepso vedonk? De Rossi pedig sokkal gyengebb Tourenal es meg Busquets is jobb.Luis Suarez pedig tehetseges de szerintem nem ide valo....Cáceres14 írta:ha Eto'o elmegy akkor vegyük meg Luis Suárezt
ha a Barca védekező kp-t akar venni akkor jó lenne De Rossi is sztem
középhátvéd posztra jöjjön Henrique és még Chigrinszkiy
Minek ide Chigrinszkiy?Nincs eleg Kozepso vedonk? De Rossi pedig sokkal gyengebb Tourenal es meg Busquets is jobb.Luis Suarez pedig tehetseges de szerintem nem ide valo....Cáceres14 írta:ha Eto'o elmegy akkor vegyük meg Luis Suárezt
ha a Barca védekező kp-t akar venni akkor jó lenne De Rossi is sztem
középhátvéd posztra jöjjön Henrique és még Chigrinszkiy
Nem tartod egy kicsit soknakBarca+ írta:Eto'o maradni fog! És akk jöhetne még Villa és Robinho
Hát, ezaz. Akkor mi értelme a topicnak?Barcagirl24 írta:2 A másik meg, hogy ez szerintem teljesen felesleges, hogy én őt meg őt venném meg mert hát úgyse mi döntünk.
Na elindult a lavinám...pár nap és már több helyen lesz cikk róla,figyeljétek meg!bali 15 írta:Ez már nekem is nagyon sokszor az eszembe jutott de nem akartam leírni mert annyira lehetetlennek tartom hogy ide jöjjön. Ő most a Milan biztosítéka a jövőt tekintve. Nagyon vigyáznak rá. Kakát könnyebben elengedték mint láthattad. Na mondom én csak emiatt nem írtam le. De nagyon örülök hogy ez másnak is eszébe jutott.wessel írta:Lehet hogy hülyeségnek tartjátok, sőt biztos is, de én azt mondom, hogy én Alexandre Pato-t elnézném Barcában!
Tudom, fel se vetették még, de sztem illene rá a Barca stílus fiatal kora ellenére.
Nem lesz mindenkiből Sztoichkov csak azért,mert kelet-európai.Barca+ írta:A spanyol Barcelona az UEFA Kupa győztes ukrán Shakhtar Donyeck párosát, a horvát Darijo Srnát és az ukrán Dmitrij Csigrinszkijt vinné.
Ehhez amúgy mit szóltok! Én személy szerint elfogadhatónak tartom de az, h ott jól játszottak az nem azt jelenti, h itt is olyan jók lennének!
De padra sztem jók lennének amíg a "kicsit" felnőnek!
Vélemény?
Ja, most nagy előnyben vagyunk mert a legtöbb csapatnak kell felzárkóznia a mi szintünkre. Nem kell annyit költenünk hogy még erősebbek legyünk.Barca+ írta:Eto'o maradni fog! 100%! Csak próbálkozik egyet mint VV! de Eto'o is maradni akar tehát egy minimális emelést is el fog fogadni! És akk jöhetne még Villa és Robinho középpályára Mutinho hátra Filipe és heni! UTÁNA MÁR MIND1 H KIT(KIKET) IGAZOL A MADRID MERT NEM LEX VELÜNK VERSENYKÉPES!!! Ennyi ez az én véleményem!
????????
Ez már nekem is nagyon sokszor az eszembe jutott de nem akartam leírni mert annyira lehetetlennek tartom hogy ide jöjjön. Ő most a Milan biztosítéka a jövőt tekintve. Nagyon vigyáznak rá. Kakát könnyebben elengedték mint láthattad. Na mondom én csak emiatt nem írtam le. De nagyon örülök hogy ez másnak is eszébe jutott.wessel írta:Lehet hogy hülyeségnek tartjátok, sőt biztos is, de én azt mondom, hogy én Alexandre Pato-t elnézném Barcában!
Tudom, fel se vetették még, de sztem illene rá a Barca stílus fiatal kora ellenére.