Hát, lehet, hogy csak kitalálták a barcelonai kollégák, viszont sanszos, hogy nem

Az általad emlitett 2 igazolást én is jónak tartom, Ronaldot meg olyan 50-50%-nak, vagy jó lesz, vagy nem.Asys írta:Az NSO szerint 15 milláért Albiol a Realé, ez jó igazolás 23 éves, spanyol akár még fejlődhet is!
Mondjuk Kaka leigazolását is jónak tartom, egyedül a Nyálgép odavitelét (főleg ennyiért) tartom marhaságnak...![]()
Amúgy ez a srác, engem Helguera-ra emlékeztet.
Colin írta:Hatalmas Respect Messinek. Madridi szemszögből is egy nagyon korrekt interjút adott.
"Van egy klub, amelyik eladja a játékosát, és van egy másik, amelyik megvásárolja őt. Ennyi az egész. Én nem fogok belemenni ebbe a vitába, ez nem az én ügyem, nem az én területem. Én csak futballozom."
Itt megmondta a tutit.Nem ítélkezik, nem fenyegetőzik, nem is fél. (Nem kell jönni azzal hogy mitől is félne..)
Szimpatikus fiatalember.
Sérülésmentes karriert kívánok neki, nagyon kíváncsi leszek hogy nála is érvényes lesz-e az a "futballtörvény" hogy aki hamar fut ba hamar ég is ki.
szerk: A lényeget meg kihagytam, Boldog Születésnapot kívánok.!
Puyolnak már megvan: Piquécantera írta: lassan Puyol, Xavi szépen kiöregszenek, nagyon kíváncsian várom hogy lesz-e megfelelő "hazai" pótlásuk.
Nagyon jó lehetőség lemérni a különbséget egy-egy Madrid-Barca meccsen (ha már a bajnokság nem jön össze), és sajnos nem tudok másra hivatkozni mint az U18-ra, ugyanis nem nagyon találkozik a két klub utánpótlás szinten (na jó, a Benjaminok is előrébb végeztek egy karácsonyi tornán). De az ottani eredmény talán mutatja, hogy olyan nagy különbség nem lehet a két utánpótlás között. És most ne Messiékkel gyertek, hanem a Juvenil csapatotok keretével. Meg a Barca B-vel. De ezt már leírtam, bocs az ismétlésértDe a legszebb az a rész,ahol azt taglaltad,h nálatok is vannak olyan jók az ifisták képességei és van olyan jó a képzés minősége,mint nálunk.
egy szóval nem mondtam hogy jobb. a célom az, hogy belássátok, talán nem kéne lenézni annyira a madridi utánpótlást, mint ahogy egy-két hozzászólásból ez látszik. valamint azt is hangoztattam elégszer, hogy most büszkék lehettek a kinevelt játékosokra. lassan Puyol, Xavi szépen kiöregszenek, nagyon kíváncsian várom hogy lesz-e megfelelő "hazai" pótlásuk.A végén úgyis oda fogunk jutni,h be kell látnunk,jobb a reál nevelése,mert megnyertétek idén az U-Valahány egyik meccsét ellenünk.
Hidd el,elolvastam ímit artál és arra jutottam,h csűröd csavarod a dolgokat.Ha nem megy az egyik gondolat,akkor átcsapsz másfelé és megint másfelé...(Ez a politikusi hasonlat abszolút találócantera írta:Nem feledkeztem meg róla, csak ha információim helytállóak, ők még Laporta érkezése előtt kerültek a felnőttekhez, tehát 2003 előtt.Fenti 3 playa is saját nevelés,de erről gyorsan megfeledkeztél.
Azért kértem a segítséget, hogy ez a lista teljes legyen. Enyhén szólva is hiányosak az ismereteim FC Barcelonából. Csak elkezdtem írni ezt a listátPedig csak kettő nevet vettél figyelembe ebben a sajátos "meghatározó playa" kritériumban.
Ezenkívül pedig nem az a célom, hogy bebizonyítsam annak az ellenkezőjét, amit állítasz, hiszen néhány hsz-szel korábban elismertem hogy nálatok mostanában több a meghatározó saját nevelés. Olvass vissza kicsitThanx
Asys írta:Nyugi vanBarcaLove írta:Láttátok a Sport2-n a reklámot![]()
Engem nagyon felmérgesített... (Bár lehet, hogy csak én reagálom túl...)
Bemutatták CR-t, azután meg Kakát, és közölték, hogy ezentúl 3 évig, 2009-2013 - ig a real összes mérkőzését lehet majd látni...![]()
Kicsit sem real-pártiak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mondták ugyanezt a Barcával is, szintén a Sport Tv-n!
2009 - 2013 Nézze velünk a világ legjobb csapatának a Barcelonának a mérkőzéseit... stb![]()
Ne szítsuk feleslegesen a hangulatot!![]()
Nem feledkeztem meg róla, csak ha információim helytállóak, ők még Laporta érkezése előtt kerültek a felnőttekhez, tehát 2003 előtt.Fenti 3 playa is saját nevelés,de erről gyorsan megfeledkeztél.
Azért kértem a segítséget, hogy ez a lista teljes legyen. Enyhén szólva is hiányosak az ismereteim FC Barcelonából. Csak elkezdtem írni ezt a listátPedig csak kettő nevet vettél figyelembe ebben a sajátos "meghatározó playa" kritériumban.
Albiol és Arbeola esetleges érkezésével Maicon leigazolása szinte 100%, hogy kizárt. Mellesleg Albiol nagyon közel a Realhoz (de a Valencia már 1 párszor eljátszotta ezt velünkArbeloa,Miacon, Raúl Albiol
Hát persze, biztos így lesz!!!!!!Amúgy meg, lehet hogy rúg 5 gólt a real, de hogy lazán kapnak 2x ennyit az biztos! Nem aggódok a bajnoki cím miatt, véleményem szerint, ezt nagyon, de nagyon csúnyán be fogja bukni a real!
Nyugi vanBarcaLove írta:Láttátok a Sport2-n a reklámot![]()
Engem nagyon felmérgesített... (Bár lehet, hogy csak én reagálom túl...)
Bemutatták CR-t, azután meg Kakát, és közölték, hogy ezentúl 3 évig, 2009-2013 - ig a real összes mérkőzését lehet majd látni...![]()
Kicsit sem real-pártiak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
madridista.huA Marca szerint a Real Madrid és a Valencia vezetősége intenzíven tárgyalt a mai napon, és már csak néhány részlet hiányzik a teljes megállapodáshoz Albiol ügyében. A Real Madrid 15 millió eurót fog fizetni. A hírt korábban az El Mundo, a spanyol állami televízió és az Antena 3 is közölte...
át mi mást mondanának?!LG írta:Fognak védőt igazolni...még el sem kezdődött az átigazolási időszak...Laza írta:én ugy gondolom hogy a real legnagyobb baja a védekezés volt!
és igy nem nagyon sikerült épkézláb támadás vezetést elinditaani...
most eddig megint ugy néz ki nem lesz normális védő..
aminek en csak örülni tudok...!
Ne kelljen már 1000x is ugyanazokat a köröket megfutni...999szer leirta már vmelyik Barca szurkoló, h a Realnak gyenge lesz a védelme és kp-ja, és 999 irta rá egy madridista, h vessznek azt is
Fognak védőt igazolni...még el sem kezdődött az átigazolási időszak...Laza írta:én ugy gondolom hogy a real legnagyobb baja a védekezés volt!
és igy nem nagyon sikerült épkézláb támadás vezetést elinditaani...
most eddig megint ugy néz ki nem lesz normális védő..
aminek en csak örülni tudok...!