Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ismét csak egyetértek veled Tamás!Varga Tamás írta:Szerintem, ez hatalmas élmény lehetett Neked! Őszintén mondom, ez egy csodás pillanat lehetett! Én tuti megkönnyeztem volna, felkaptam volna, és agyonpuszilgattam volna!lopakodo írta:Gyönyörű érzés, ami most történt...Már itt szomorkodom, hogy 2-0ra vezet USA,nagyban nézzük a meccset, erre 2és fél éves tesóm, azt mondja, hogy ÉN A BARCÁNAK SZURKOLOK...együtt néztük a bl döntőt a családdal, és gondolom ott tanulta meg
ne legyen OFF:Ez az amcsi csapat nem tudom, hogy szivta ennyire össze magát...és ez a bunkerfoci...![]()
Amúgy kisfiú vagy kislány a Tesód?
cps46 írta:A spanyolok hihetetlen rossz napot fogtak ki. Iniesta nagyon kellett volna.
Piqué, Puyol -> viszonylag értékelhető
Xavi -> kevés
Villa, Torres, Riera, Xabi Alonso, Capdevila, Casillas -> 0
Fabregas, Sergio Ramos -> -1
Délután megjegyeztem egy kollégámnak, hogy az amcsik ugyan továbbjuthatnak, de ehhez egy valóságos hollywoodi akciófilm kell. Kb olyasmi volt.
20 év múlva majd amikor vitázik egy madridista haverjával 1 Barca triplázast követően felhozhatja majd flegmán h " öreg, én 2-2 és fél éves korom óta Barca drukker vagyok! Csak oviba vigyázni kell majd rá mert sok kisrác lesz cr7 madrid mezben, de reméljük ő kitart mindvégig!lopakodo írta:Gyönyörű érzés, ami most történt...Már itt szomorkodom, hogy 2-0ra vezet USA,nagyban nézzük a meccset, erre 2és fél éves tesóm, azt mondja, hogy ÉN A BARCÁNAK SZURKOLOK...együtt néztük a bl döntőt a családdal, és gondolom ott tanulta meg
ne legyen OFF:Ez az amcsi csapat nem tudom, hogy szivta ennyire össze magát...és ez a bunkerfoci...
Szerintem, ez hatalmas élmény lehetett Neked! Őszintén mondom, ez egy csodás pillanat lehetett! Én tuti megkönnyeztem volna, felkaptam volna, és agyonpuszilgattam volna!lopakodo írta:Gyönyörű érzés, ami most történt...Már itt szomorkodom, hogy 2-0ra vezet USA,nagyban nézzük a meccset, erre 2és fél éves tesóm, azt mondja, hogy ÉN A BARCÁNAK SZURKOLOK...együtt néztük a bl döntőt a családdal, és gondolom ott tanulta meg
ne legyen OFF:Ez az amcsi csapat nem tudom, hogy szivta ennyire össze magát...és ez a bunkerfoci...
Hány ordító nagy helyzete volt a spanyoloknak? Szerencséjük is volt az amerikaiknak, de ehhez a spanyolok "nagyképűsége" is kellett. Az USA meg elhitte, hogy meglehet a meccs. És meglett.socio66 írta:...
Ennél már csak az lesz szebb, amikor a gyerekeid mondják.lopakodo írta:Gyönyörű érzés, ami most történt...Már itt szomorkodom, hogy 2-0ra vezet USA,nagyban nézzük a meccset, erre 2és fél éves tesóm, azt mondja, hogy ÉN A BARCÁNAK SZURKOLOK...együtt néztük a bl döntőt a családdal, és gondolom ott tanulta meg
Én is ezt láttam rajtuk a tornán végig. Hihetetlen módon nem érdekel amúgy a Konf Kupa. Mostantól persze akkor nyerjenek a brasil zsonglőrök! Majd vb-n látunk igazi beleadást a spanyoloktól, legalábbis reméljük a legjobbakat.barca99 írta:Mi a baj Rierával? Ő rajta múlt a legkevésbé, hogy kiestek a spanyolok. Minden meccsén nagyon jó teljesítményt nyújtott. Többet mint Silva vagy Mata. Vagy Rieránál kevesebb a hype?![]()
Sajnálom a spanyolokat, de nem láttam azt a hozzáállást, hogy minden áron győzelem kell. Mennének már nyaralni.
az nfl mindig látványos és legtöbbször izgalmas. ez a "soccer"-ről nem mondható el...hogy a "soccer" sokkal szebb sport mint a Baseball vagy z NFL football.
Fecooo írta:ez kamu! ez olyan kamu, mint ahogy az amcsi válogatott vízilabdában döntőt játszhatott velünk
jah ajándékba kaptaFecooo írta:ez a rohadt gyenge amcsi válogatott, amelyik az első 2 meccse után 1-6os gk-gel állt, amelyiket a gyenge olasz válogatott is szanaszét alázott, amelyik ajándékba kapta a továbbjutást...ez a gyenge csapat kiveri a történelem LEGJOBB spanyol csapatát (ez kicsit sántít, ugyanis Iniesta nincs itt)
EZ A HIHETETLEN!
Szerk: de most itt az esély! VIVA ESPANA!
Mit kaptak ajándékba? Megverték a jelenlegi legjobb válogatottat, a Spanyolokat. Teljesen megérdemelten jutnak tovább. A mai spanyol csapat nagyon álmos volt,illetve az USA nagyon jól használta ki a ziccereit.Fecooo írta:ez a rohadt gyenge amcsi válogatott, amelyik az első 2 meccse után 1-6os gk-gel állt, amelyiket a gyenge olasz válogatott is szanaszét alázott, amelyik ajándékba kapta a továbbjutást...ez a gyenge csapat kiveri a történelem LEGJOBB spanyol csapatát (ez kicsit sántít, ugyanis Iniesta nincs itt)
EZ A HIHETETLEN!
Szerk: de most itt az esély! VIVA ESPANA!