Valamiért az az érzésem hogy németek nyernek!De a te döntésed!reny231 írta:U21Németország-U21Anglia döntőre merjek tenni Angliára 10000 ft-ot??? Véleményeket várok!!:D
Tippmix, Internetes fogadások, Szerencsejátékok
- Barcaman14
- Director del Fútbol

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Ekkora összeget én biztos nem tennék fel.reny231 írta:U21Németország-U21Anglia döntőre merjek tenni Angliára 10000 ft-ot??? Véleményeket várok!!:D
De ha a lehetőségeid engedik, akkor miért ne....

Egyébként milyen odds van a meccsre?

„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
én egy meccsre nem tennék anyi pénztreny231 írta:U21Németország-U21Anglia döntőre merjek tenni Angliára 10000 ft-ot??? Véleményeket várok!!:D

U21Németország-U21Anglia döntőre merjek tenni Angliára 10000 ft-ot??? Véleményeket várok!!:D
- Fernando
- Llegenda del Barça
Elsőt kivenném, meg a 3.-at . a többit adomkovinho írta:Costa Rica - Venezuela H
Atlético PR - Corinthias V
Sao Paulo - Nautico H
Dél-Afrika - Spanyolország (1-0) V
USA - Brazília V
Tét: 500 Ft
Várható: 14.155 Ft
Nagyon gyenge?

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Hát ezt bebuktam..
A svéd válogatott fergeteges hajrájának köszönhetően 3-3 rendes játékidőben.Ennyit erről
Mindegy azért hajrá angolok.remélem tovább jutnak!

Mindegy azért hajrá angolok.remélem tovább jutnak!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Angol U21-Svéd U21 félidőben 3-0 ohh yeahh 

- Fernando
- Llegenda del Barça
Barcaman azért az olaszoknak is nagyon jó csapatuk van:
Marco Motta akit nemrég igazolt le a Roma, Criscito, Marchisio, De Ceglie, Cigarini, Dessena, Acquafresca, Giovinco, Cerci, Paloschi, Balotelli stb...
Marco Motta akit nemrég igazolt le a Roma, Criscito, Marchisio, De Ceglie, Cigarini, Dessena, Acquafresca, Giovinco, Cerci, Paloschi, Balotelli stb...
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Primitive
- Entrenador del Barça
Elég nagy volt a szórásfcbarca0827 írta:Tipikus németek...Primitive írta: Németeknek amúgy hihetetlen jó csapatuk van : Neuer, Boateng, Khedira, Özil, Boenisch, Höwedes, Dejagah...

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Tipikus németek...Primitive írta: Németeknek amúgy hihetetlen jó csapatuk van : Neuer, Boateng, Khedira, Özil, Boenisch, Höwedes, Dejagah...

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- Primitive
- Entrenador del Barça
Azt rakj amit jónak látsz, a Te pénzedBarcaman14 írta: Akkor lehet inkább a németeket rakom az olaszok helyett.Az angolokban pedig bízok.

Olasz U21 Német U21 Svéd U21 Angol U21
Itt megnézheted a keretet, remélem ez valamelyest segít Neked.. És, ha azt érzed, hogy Olasz győzelem lesz, akkor hagyjon hidegen, hogy én mit mondok

"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Akkor lehet inkább a németeket rakom az olaszok helyett.Az angolokban pedig bízok.Primitive írta:Szerintem mind a két U21-es meccsbe benne van az X. A brazil meccs is elég rizikós, de Ronaldó lehet megnyeri neked a meccset...Barcaman14 írta:Ezt rakom szerintem mára és holnapra:
Svédország-Anglia V 2.03 (U21)
Olaszország-Németország H 2.25 (U21)
AtleticoPR-Corinthians V 2.80 (az Atletico tökutolsó)
500ft6390ft
Vélemény??Még nem adtam fel.
Svédeket volt szerencsém nézni a Fehéroroszok ellen. Nagyon jó csapata van most a svédeknek+hazaiak. Angolok, meg angolok, simán nyerhetnek, de szerintem ez a meccs inkább no bet.
Németeknek amúgy hihetetlen jó csapatuk van : Neuer, Boateng, Khedira, Özil, Boenisch, Höwedes, Dejagah.... Ha valaki nézi a Bundeligát, az tudhatja, hogy ők általában kezdők a csapataikban.. Olaszok meg..Néztem a Szerbia elleni meccsüket, no comment. Előrejáték 0.
Rizikós szeló, de én inkább a németekért+ a svédekért fogok szorítani

- Primitive
- Entrenador del Barça
Szerintem mind a két U21-es meccsbe benne van az X. A brazil meccs is elég rizikós, de Ronaldó lehet megnyeri neked a meccset...Barcaman14 írta:Ezt rakom szerintem mára és holnapra:
500ft6390ft

Svédeket volt szerencsém nézni a Fehéroroszok ellen. Nagyon jó csapata van most a svédeknek+hazaiak. Angolok, meg angolok, simán nyerhetnek, de szerintem ez a meccs inkább no bet.
Németeknek amúgy hihetetlen jó csapatuk van : Neuer, Boateng, Khedira, Özil, Boenisch, Höwedes, Dejagah.... Ha valaki nézi a Bundeligát, az tudhatja, hogy ők általában kezdők a csapataikban.. Olaszok meg..

Rizikós szeló, de én inkább a németekért+ a svédekért fogok szorítani

"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Ezt rakom szerintem mára és holnapra:
500ft
6390ft
500ft

rossz ötlet volt..reny231 írta:Hy!!! Valaki tudna dobni egy Brazil meccs linket??? Megtettem a Brazilokat hendin. Szerintetek??
Hy!!! Valaki tudna dobni egy Brazil meccs linket??? Megtettem a Brazilokat hendin. Szerintetek??
- Fernando
- Llegenda del Barça
De jó, hogy énsem raktam tegnap semmit. Spanyolország benne lett volna az biztos. (
). Viszont szerintem ma a brazilok simán verik Dél-Afrikát. Tanultak a Spanyolok hibáiból és már elején felörlik szerintem őket.

Primitive írta:Szerintem már veheted is fel a nyereményedsocio66 írta:spanyol-amerika h
brazil-dél afrika h
10.00015.000
![]()

hát igen..
szerencsére a hatodik érzékem megsúgta,hogy ne tegyem meg és végül nem is mentem el a lottózóba.
azért most nem kicsit lennék csalódott..

U21Szerbia-U21Svédország 0vagy 1 góóól
U21Olaszország-U21Fehérorosz (0-1) H
Szerintetek??
U21Olaszország-U21Fehérorosz (0-1) H
Szerintetek??
- Shirocco
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
ha ennyire ég a kezed alatt az ezres akkor tedd meg x-re arra több esélyed van xD kisebb lóvé de H tuti nemlesz:D
Second is the first loser
Akinek kell bwin-re vagy sportingbet-re meghívó kezdőbónusz miatt az írjon!
Akinek kell bwin-re vagy sportingbet-re meghívó kezdőbónusz miatt az írjon!