Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Én nem látom ilyen optimistán a dolgokat. Szerintem Eto'o (és ügynöke) képes lesz arra, hogy zsarolja a csapatot azzal, hogy marad és nem hosszabbít. De...ne így legyen.LM10 írta:Végre eldől a csatár kérdés még a héten. Egyszerű a történet: Olyan nemlesz, h Samu marad és NEM hosszabbít, nem viselné el a szurkolóinka...
az nehéz lesz,mert a city elvileg egy tevez -eto'o-robinho támadó hármast akar...bowlinggolyo írta:1 az h ha Samu marad és Villa is érkezik akk is marad a 4-3-3 csak a Peptől már megszokott rotálás a csatároknál is erős lesz így Eto'o Villa váltogatást fogunk tapasztalni.De nem hiszem h Eto'o maradna inkább megy a Citybe és akk már nem is lesz probléma a csatársorban. De ha Eto'o a Citybe megy akk jó lenne egy kis üzletet is belehozni Robinho terén.Xavinho #26 írta:Tegyük fel, h Eto'o marad, Villa meg érkezik (szvsz ez nem megfelelő) és a Barca áttér a sima 4-4-2-höz. Villa,Eto'o elől!
Kit tennétek ki a csapatból: Henryt, Messit, Iniestat,Xavit vagy Yayat???
Ugyanis akkor valamelyiknek ki kell maradnia.
Megoldásnak nem rossz, ha Ini kimegy a balszélre, Messi a jobbra, és akkor Xavi meg Yaya van középen. DE sztem ez hosszabb távon nem megfelelő, ugyanis Ininek meg Xavinak egymás mellett a helyük!!!! Vkp meg kell!!! Villa meg Eto' nem tud sztem bal szélen jáccani, úgyh maradjunk a tavalyi felálláson a 4-3-3-on, és így vagy Eto'o vagy Villa kell!
Legyen az Villa!
1 az h ha Samu marad és Villa is érkezik akk is marad a 4-3-3 csak a Peptől már megszokott rotálás a csatároknál is erős lesz így Eto'o Villa váltogatást fogunk tapasztalni.De nem hiszem h Eto'o maradna inkább megy a Citybe és akk már nem is lesz probléma a csatársorban. De ha Eto'o a Citybe megy akk jó lenne egy kis üzletet is belehozni Robinho terén.Xavinho #26 írta:Tegyük fel, h Eto'o marad, Villa meg érkezik (szvsz ez nem megfelelő) és a Barca áttér a sima 4-4-2-höz. Villa,Eto'o elől!
Kit tennétek ki a csapatból: Henryt, Messit, Iniestat,Xavit vagy Yayat???
Ugyanis akkor valamelyiknek ki kell maradnia.
Megoldásnak nem rossz, ha Ini kimegy a balszélre, Messi a jobbra, és akkor Xavi meg Yaya van középen. DE sztem ez hosszabb távon nem megfelelő, ugyanis Ininek meg Xavinak egymás mellett a helyük!!!! Vkp meg kell!!! Villa meg Eto' nem tud sztem bal szélen jáccani, úgyh maradjunk a tavalyi felálláson a 4-3-3-on, és így vagy Eto'o vagy Villa kell!
Legyen az Villa!
Most is kettö van.Henry az arsenálba is az volt.culinho írta:Szinte kizárhatod, hogy egyszerre lesz a keretben két olyan középcsatár, mint Eto'o és Villa. Egyrészt anyagilag, másrészt szakmailag sincs értelme. Vagy az egyik, vagy a másik.
Itt ez a link...Xavinho #26 írta:Eto' nagyon maradni akar:
Without A Major U-Turn Eto'o Stays At Barcelona - Agent
http://goal.com/en/news/12/spain/2009/0 ... lona-agent
Ez igaz.Én is beleestem az előbb ebbe a hibába,h tényszerűen írtam ezt,de már átfogalmaztam.Rivaldo11 írta:Meg kell kérdeznem most már egy dolgot Samu ügyben. Hallottatok/olvastatok egyáltalán csak félhivatalos nyilatkozatot bárhonnan, bárkitől, amiből azt a következtetést szűritek le, hogy PEP NEM SZÁMÍT ETO'O-RA??? Vagy csak valaki bedobta a fórumra, és szárnyra kelt...
Mert itt olyan tény, mint ahogy a hétfőt a kedd követi.
Pont ezen agyaltam én is. Ha nem jön Villa akkor miért ne maradhatna Keirrison. Kiváncsi lennék a játékára. Eto'o-nak tökéletes cseréje lenne sztem. Van egy olyan érzésem, hogy sikerülne beilleszkednie és idővel alapember lehetne. Viszont akkor Bojan van felemás helyzetben. Nem tudom, hogy tudna-e balszélsőt játszani, Keirrison valahogy jobb lenne kcs-nak. De majd meglátjuk. Remélem ő is és Samu is marad.Xavinho írta:Azon gondolkoztam,hogy ha Eto'o marad,akkor akár Keirrison maradhatna is nálunk és nem kellene semmiféle ügyletbe belevonni. Ha a brazil álma tényleg a Barca volt,akkor képes lesz 2-3 évet várni,hogy fix kezdő legyen a Barcánál majd Eto'o helyén,vagy akár már 2011-ben Henry helyén.Addig lenen ideje beilleszkedni ,felvenni a ritmust. Én viszint ettől függetlenül örülnék,ah Robinho érkezne ,bár ebbe na variációban erre kevés lenne az esély.
Többször feltettem a kérdést.Rivaldo11 írta:Meg kell kérdeznem most már egy dolgot Samu ügyben. Hallottatok/olvastatok egyáltalán csak félhivatalos nyilatkozatot bárhonnan, bárkitől, amiből azt a következtetést szűritek le, hogy PEP NEM SZÁMÍT ETO'O-RA??? Vagy csak valaki bedobta a fórumra, és szárnyra kelt...
Mert itt olyan tény, mint ahogy a hétfőt a kedd követi.
Xavinho #26 írta: Megmondom őszintén, h sajnos kinézem ezt Eto'o-ból!!! Könnyen előfordulhat, h már megegyezett valakivel a jövőt illetően. Nem értem mit akar a kameruni komolyan mondom!
Ha egy játékos minden áron távozni akar egy klubtól, akkor azt el kell engedni, különben megromlik a viszony a jövőben ergo ennek fordítva is így kéne lennie. Nem akarnak neki "12890" milliós fizetést adni és Pep sem szándékozik megtartani, és a klub hajlandó lenne eladni, akkor minek akar maradni????? Minek????
Ha valaki tudja, magyarázza már el nekem h mit akar! előre is köszi:)
Jah,sorry!TZS írta:Jó lesz ide Filipe, nem kell Zsirkov.miihii írta:
Csininek meg annyit,h Zsirkov a cselszkijé
De ő még nem a Chelseaé, nem?
ÉN IS,ÉN IS!!!barca99 írta:Én egy R7-nek jobban örülnék Ribéry személyében...Barcaforever írta: K9 V7 M10?Nemrossz kis banda állhat össze később.
![]()
Én egy R7-nek jobban örülnék Ribéry személyében...Barcaforever írta:Egyik szemem sír, másik nevet, mert úgy érzem, h később itt fog maradni, nem fogják eladni csak szegény Bojan úgy fog járni mint Portillo.![]()
K9 V7 M10?Nemrossz kis banda állhat össze később.