Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem is a kedvenc "angolom".MessiFan írta:Az én kedvenc angol játékosom.
![]()
![]()
![]()
![]()
Szerintetek melyik lett alegjobb? Csak színt tudtam bele vinni mivel még mindig nem műkszik a fotosop![]()
MichaaBee írta:Így jó, de szerintem ne úgy kicsinyítsd le, hogy az aljából levágsz 50 px-t, hanem az egészet arányosan lekicsinyíted. (Jobban néz ki, bár a szabályokkal a mostani se ütközik.)chonggy írta:most ok?![]()
500×0,75=375 px széles és értelemszerűen 150 px magas.![]()
Így jó, de szerintem ne úgy kicsinyítsd le, hogy az aljából levágsz 50 px-t, hanem az egészet arányosan lekicsinyíted. (Jobban néz ki, bár a szabályokkal a mostani se ütközik.)chonggy írta:most ok?
Akkor miért raktad be?chonggy írta:csak a magasságot kell,ugye?
amúgy sztem is túl magas volt..
Drigo írta:fcbarca0827 írta:Nem értek hozzá, de szerintem ezt a Messis SIG-et még kicsinyíteni kell...
Legalábbis nekem, túl nagynak tűnik...![]()
Úgy bizony, úgyhogy chonggy kicsinyítsd le, a szabályoknak megfelelően, aztán cseréld le a mostanira!
fcbarca0827 írta:Nem értek hozzá, de szerintem ezt a Messis SIG-et még kicsinyíteni kell...
Legalábbis nekem, túl nagynak tűnik...![]()
A photoshophoz alapvetően semmi köze, mivel ez "csak" flash.
Az nincs meg sajnosCFirpo3 írta:vargaakos írta: Az aláírásképemet nem lehetne valahogy szélesebbre csinálni? Próbáltam átméretezni de akkor nagyon eltorzul az egész. Valahogy torzulás nélkül nem lehet??![]()
Sajnos nem lehet, hacsak nincs meg a psd fájl amiben a képet csinálták...